Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Daar kan hij niets aan doen, maar het is een fout van Ajax geweest’

Laatste update:

Het beleid van Marcel Keizer bij Ajax wordt door critici doorgaans beoordeeld als weinig standvastig. De oefenmeester stelt echter dat buitenlandse collega's ook veel wisselingen doorvoeren en dat het typisch is voor het conservatieve Nederland om altijd maar aan dezelfde formatie vast te houden. Arno Vermeulen is echter van mening dat het een gebrek aan visie is. "Ik zie de hand van de trainer niet."

"Wat je vorig jaar ook van Peter Bosz vond, je zag vanaf de eerste dag wel hoe hij zijn elftal wilde laten voetballen", vertelt de commentator in gesprek met de NOS. "Keizer zegt dat hij ook op die manier wil spelen, maar dat zie je op het veld niet terug. Je ziet vooral een verzameling goede spelers die maar wat doen. Ik mis de greep van de trainer op de spelers."

In de optiek van Vermeulen heeft Keizer niet de autoriteit om consequent vast te houden aan zijn eigen plannen. "Ik heb het idee dat de media of bepaalde interne mensen zijn beslissingen iedere week weer kunnen beïnvloeden. Standvastigheid is wel van belang, want een zwalkende trainer is het slechtste voor een spelersgroep. Zeker als de spelers doorhebben dat hij beïnvloedbaar is."

Vermeulen zet vraagtekens bij enkele oplossingen van Keizer, zoals vier verdedigers in de thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade en drie man achterin in het uitduel met FC Twente. "Het lijkt wel alsof hij maar wat aan het spelen is, maar Ajax is natuurlijk geen speeltuin." Hij kan niets met de suggestie dat ook Frank de Boer als trainer van Ajax moest leren om slimmere keuzes te maken. "Keizer is geen Frank de Boer, die een enorme carrière als speler had en bovendien een jonge trainer was.

"Keizer is al wat ouder en heeft zeker niet dezelfde reputatie. Daar kan hij niets aan doen, maar het is een fout van de club geweest om hem aan te stellen." Ajax heeft momenteel tien punten minder dan PSV, de tegenstander van zondagmiddag. AZ, dat een wedstrijd meer heeft gespeeld, heeft vijf punten meer. De Amsterdammers waren al vroegtijdig klaar in Europa en maken nog kans op de KNVB Beker.

Marcel Keizer is een goede trainer voor Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Arno Vermeulen: die man kan ook niks anders dan open deuren intrappen.

10 december 2017 om 10:33

Ik vind het geen open deur, het is wel zo dat het voorspelbaar is.

Vorig jaar was de kritiek op Bosz dat hij maar een speelstijl kon spelen. En nu heeft men kritiek als de trainer soms afwijkt en 3-4-3 gaat spelen, of met Dolberg en Huntelaar speelt. Dit zijn dingen die ik Jol, Koeman en de Boer ook geregeld heb zien doen. Koeman speelde zelfs 3-5-2 tegen Bayern bijv. Uit het hele verhaal blijkt dat men een korte termijn geheugen heeft en eigenlijk in een grote polonaise van kritiek achter elkaar aanloopt.

10 december 2017 om 10:38

Ik bedoel overigens niet dat kritiek an sich onterecht zou zijn. We pakken te weinig punten namelijk. Maar ik vind het heel makkelijk hoe er constant om het ontslag van Keizer gevraagd wordt, al vanaf de eerste wedstrijd bijna. Ik vind dat hij het seizoen af moet maken. Ajax speelt onder de meeste trainers een zwakkere eerste helft van de competitie.

10 december 2017 om 12:20

Het gaat niet eens zo zeer om de mindere prestaties.. er is gewoon totaal geen lijn in zinn visie te vinden, als we überhaupt al over een visie kunnen spreken

10 december 2017 om 12:21

Ik vind het ook zo slecht niet voor eerste seizoen. Geef trainers is wat meer tijd. Het getuigd juist van een speeltuin als je elk seizoen halverwege switcht van trainer. Ik vind Keizer ondanks weinig ervaring wel eerlijk tegen zichzelf en tegen spelers en heel transparant.

10 december 2017 om 12:51

Die zwakkere 1e seizoenshelft valt vaak samen met een Europees programma en meestal een zware uitwedstrijd erna. Ook zie je naar de winterstop toe dat het meestal beter gaat. Bij Keizer heb ik dat totaal niet. Geen grip op de groep(Ziyech), spel is dramatisch, je ziet niks meer van het felle afjagen van vorig jaar. Als jij aangeeft op dezelfde voet verder te willen gaan als Bosz vind ik het knap dat je na 5 maand, niks maar dan ook niks terug laat komen van vorig jaar. Eraus met die vent!!!

Niets nieuws. Iedereen ziet het (zelfs Arno), alleen de beleidsbepalers niet. Althans die willen het niet zien, want de aanstelling van Keizer is hun brevet van onvermogen... Als het vandaag misgaat; dan zijn de rapen gaar. De kritiek op Keizer, Bergkamp, Sar, Spijkerman zal niet mals zijn...

"Keizer zegt dat hij ook op de manier van Bosz wil spelen, maar dat zie je op het veld niet terug".

Dat hoef je op het veld niet te zien maar als Ajax Siem de Jong en Mitchell Dijks hebben teruggehaald dan zegt het toch genoeg want deze spelers zijn helemaal niet geschikt voor het systeem van Bosz.

Ze hoopten gewoon dat ze blijven winnen en vervolgens voorzichtig terug gaan naar het systeem van Frank de Boer.

Dat zag ik al sinds dit seizoen is begonnen aankomen.

Voordat Bosz bij Ajax kwam zag je dat de technische staf goed met elkaar waren. Ook juichen ze elkaar samen. Dat heb ik onder Bosz niet gezien. Nu Bosz weg is zijn ze weer goed met elkaar. Dan weet je het genoeg.

10 december 2017 om 09:19

En ik vrees dat Frank in de winterstop de opvolger gaat worden van Keizer.

10 december 2017 om 09:24

Als dat zo is dan ben ik echt helemaal klaar met Ajax. Ik ben Ajax gaan houden vanwege hun aanvallende speelstijl maar sinds het jaar 1998 is het wel minder geworden. Al helemaal na 5 seizoenen onder Frank de Boer heb ik helemaal gehad!

10 december 2017 om 11:22

Hier sluit ik me volledig me aan.
In de periode onder Frank de Boer wilde ik helemaal niets van Ajax weten. De kampioenschappen was ik niet eens blij mag ook gestolen worden. Ook had ik sympathie voor Feyenoord en PSV in de periode onder FdB. Ik wil absoluut niet weer meemaken.

10 december 2017 om 12:22

Ter verdediging van frank moet ik ook wel zeggen dat hij natuurlijk niet zon selectie had als bosz he.. frank moest het doen met jongens als ebecilio

10 december 2017 om 12:54

Precies dit. De laatste 2 jaar van FdB zijn echt wel prestaties van formaat geweest. Als je zo’n kutselectie tot je beschikking hebt en je wordt daar kampioen mee, petje af ondanks het klote voetbal wat we voorgeschoteld kregen.

Misschien een gek idee, maar kan Ajax niet gewoon Bosz terughalen, nu hij bij Dortmund is ontslagen? Geef hem die assistenten die hij wilde en ik denk dat dit (bijna verloren) seizoen nog heel veel kan brengen voor Ajax. En als hij dan niet weer in de winterstop vertrekt, kan hij volgend seizoen doorbouwen.

Ik ben het zomaar helemaal eens met Arno Vermeulen! Maar F. de Boer terughalen is een nog grotere fout. Hiddink als tussenpaus en Schip volgens jaar coach

10 december 2017 om 11:01

Als je aan Hiddink denkt is dit ook een grote fout. Ik zou eerder Co Adriaanse kiezen want hij is goed met jonge spelers en dat is Hiddink niet.

Het probleem van Keizer is dat hij zijn focus telkenmale op ander legt maar zelf totaal geen idee heeft. Ziet hij de ene top trainer het zo doen en de andere weer anders dan past hij zijn systeem weer aan . Er zit totaal geen vastigheid in. Keizer is een trainer die geen bepaald doel voor ogen staat en heel onzeker is. Laat ook zijn oortjes te veel naar andere hangen. Het wordt helemaal niets met deze trainer gaat alleen nog meer punten kosten en maakt de spelers niet beter. Het is dan ook niet vreemd dat meerder spelers minder presteren dan vorig seizoen.

Vermeulen is Feijenoorder. Niet erg maar is net zo serieus te nemen als de broertjes vd Kerkhof. Al heeft hij hier dit keer wel een punt. Het grote probleem is de structuur voor een trainer van Ajax. Alles moet in overleg met Dennis en Hennie. Keizer is een soort marionet. Geen trainer zal bij Ajax willen instappen met Dennis als assistent. En Hennie die nu weer veldtrainingen mag doen. Vandaar een mix tussen het langzame spel van de Boer en het hoge druk zetten van Bosz/Keizer. Daarom lijkt het nergens op. Het is niet het een en ook niet het ander. De spelers zijn goed de tactiek/trainingen kloppen niet. Keizer is verantwoordelijk maar is hij dat wel? Hoeveel ik van Dennis hou hij moet weg bij het eerste elftal en ook Hennie bedanken voor zijn diensten. 4x kampioen met Frank.

10 december 2017 om 12:56

Vermeulen is een hockeyer toch? Enough said.

Je lacht je rot met Arno. In dit interview zegt hij dat de hand van Bosz direct zichtbaar was vorig seizoen. Laten we even kijken wat Vermeulen in augustus 2016 op de vraag ‘Wat valt de huidige trainer Peter Bosz te verwijten?’ antwoordde: "Hij is nog voortdurend zoekende, speelt in verschillende samenstellingen.”

10 december 2017 om 11:20

Je wilde eerst niet reageren zeker. Maar toen dacht je laat ik het gelijk maar even 15x doen 😁😁

10 december 2017 om 11:25

Ja precies. Mobiele site leek niet te werken. Maar deed het blijkbaar wel...

Ben er onderhand ook wel klaar mee dat Keizer als een prutser word gezien.
Vorige jaar met jong goed gepresteerd wekelijks nieuwe gezichten maar liet het goed spelen dat is best knap.
Dit jaar ajax 1 heeft het moeilijks denkbare begin van het seizoen gekregen wat een trainer kan krijgen. Met alle dingen die er gebeurd zijn Nouri, een zeer verzwakte selectie geen voorbereiding.ajax draait niet dat is zeker maar de spelers zijn er voor een groot deel verantwoordelijk voor vind het te makkelijk om deze slechte vorm op Keizer a te schuiven! Tuurlijk maakte hij rare beslissingen maar goed alsnog te makkelijk en ik hoop dat Keizer en ajax zich herpakken! Als ze toch een nieuwe hoofd coach willen zie ik graag dat Keizer blijft als assistent en dat het TH met de billen bloot gaat! Want in mijn ogen is het TH het meest verantwoordelijke , je zet een onervaren coach er neer met een technische staf die vol zit met groentjes en 1 oude rot Spijkerman dat dan de mentor moet zijn? Een slechtere mentor kun je bijna niet krijgen met de visie die Spijkerman heeft.... Hij had ervaring naast zich moeten hebben! Cocu en van Bronckhorst hebben het ook heel moeilijk gehad maar kregen wel de juiste hulp / mentor!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren