Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Cultuurbewakers' Cambuur tekenen bij: 'Heel waardevol'

Laatste update:

Leonard Nienhuis en Erik Bakker blijven langer actief in Leeuwarden. De doelman en de middenvelder zetten woensdagmiddag hun handtekening onder een nieuwe verbintenis, tot de zomer van 2017. Het vorig contract van het duo zou aan het eind van dit seizoen ten einde lopen.

/

De 24-jarige Nienhuis staat sinds medio 2012 op de loonlijst in de Friese hoofdstad, waar hij in zijn eerste seizoen meteen de promotie naar de Eredivisie meemaakte. Bakker, eveneens 24 jaar, maakte al een jaar eerder de overstap. Beide spelers worden door technisch manager Marcel Keizer omschreven als 'cultuurbewakers' binnen de selectie van succescoach Henk de Jong.

"We zijn zeer blij dat twee voor ons belangrijke spelers hebben besloten om langer bij de club te blijven", zegt hij op de website van de club. "Bovendien zitten ze al een aantal jaar bij de club, waardoor ze bekend zijn met onze manier van voetballen en werken. In die zin zijn het ook cultuurbewakers, en dat is met onze manier van spelen heel waardevol."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wauw, prachtig dat ze blijven.

Dit zie ik steeds vaker. Spelers die hogerop kunnen, maar dan gewoon bijtekenen.
Eerder ook al met Depay en Clasie.

Prachtig.

8 oktober 2014 om 14:52

en mochten ze nu gaan leveren ze ook nog meer op

8 oktober 2014 om 14:52

Nou woehoe, bakker en nienhuis. Verwacht niet dat zij zoveel concrete aanbiedingen van andere clubs krijgen. Voor cambuur prima spelers hoor, begrijp me niet verkeerd.

8 oktober 2014 om 14:55

Groningen wilde vorig jaar Bakker ...

8 oktober 2014 om 14:56

Zouden bij jouw club beiden al een versterking zijn

8 oktober 2014 om 15:06

Bakker een versterking? Dan heb jij nog nooit een wedstrijd van cambuur gezien. Is niet eens altijd basisspeler meer.

8 oktober 2014 om 16:20

De kans is groot de El Markini weg gaat, zo niet in de winterstop dan wel volgend jaar zomer. Bakker zal dat gat heel goed gaan opvullen en ook dit seizoen bij 1 blessure direct weer speelminuten maken.

Rusnak heeft ook nog maar een huurcontract tot de winterstop, nog helemaal niet zeker voor zover ik weet dat hij langer blijft.

8 oktober 2014 om 17:05

Is zover ik weet nooit concreet geweest. Als je de geruchten moet geloven wil Groningen elke transferperiode 20 nieuwe spelers. Cambuur heeft trouwens, in tegenstelling tot Groningen, een hardwerkend team. Kan die trainer niet naar groningen komen?

mooi! nu hopen dat bijker, el makrini hemmen en droste bijtekenen

8 oktober 2014 om 16:21

Zijn daar al onderhandelingen mee gaande? Net zoals Rusnak is daar al meer over bekend?

8 oktober 2014 om 17:16

zijn ze mee in onderhandeling el makrini wil wachten tot aan de winterstop en ze zijn ook in onderhandeling over rusnak

Opmerkelijk. Bakker is zijn basisplaats net kwijt aan Van der Streek en ook Nienhuis is na z'n blunder tegen PSV ook niet onomstreden..

8 oktober 2014 om 15:23

Nienhuis is echt niet omstreden, Bakker is zijn plaatsje voorlopig wel kwijt denk ik. vd Streek doet het prima, eerst als invaller en tegen Dordt als basisspeler. Het aanvallende middenveld is sowieso prima bezet met Rusnak, vd Streek, Bakker en Steblicki. Er is maar plaats voor 2

Is nienhuis nog zo jong? Ziet er veeeel ouder uit.

On: prima dat spelers na een goed seizoen niet direct denken dat ze de stap naar de wereldtop kunnen maken. Zowel speler als club hebben baat bij dit soort spelers.

Ik vind Bakker wel een prima speler. Wie speelt nu op zijn plek als hij nu op de bank zit?

8 oktober 2014 om 17:16

vd streek

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren