Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cristiano Ronaldo weet punt te redden voor ploeterend Juventus

Laatste update:

Juventus is er zaterdagavond niet in geslaagd om te winnen van Torino. La Vecchia Signora leek de Derby della Mole te gaan verliezen, maar werd in de slotfase gered door een kopbal van Cristiano Ronaldo: 2-2. Juventus neemt plek vier weer over van Napoli, dat een minder goed doelsaldo heeft. Torino koestert het punt en blijft zeventiende, nu twee punten boven de degradatiestreep.

Vroeg in de wedstrijd voorkwam Matthijs de Ligt met een uitstekende ingreep dat Andrea Belotti kon scoren. Een aantal Torino-spelers appelleerden voor een strafschop, maar de verdediger speelde de bal. Binnen het kwartier kwam Juventus aan de leiding. Federico Chiesa kon na een een-twee met Álvaro Morata het strafschopgebied binnen dribbelen en verraste Salvatore Sirigu met een schot in de korte hoek: 1-0.

De voorsprong hield minder dan een kwartier stand, want Antonio Sanabria kopte in de 27ste minuut van dichtbij binnen: 1-1. De spits van Torino profiteerde daarbij van de rebound die Szczesny hem bood door een schot van Rolando Mandragora slecht te verwerken. Juventus kreeg op slag van rust nog een aardige kans in de persoon van Morata, die zijn kopbal gered zag worden door Sirigu.

De tweede helft begon dramatisch voor Juventus, dat binnen dertien seconden op achterstand kwam. Dejan Kulusevski leverde de bal zomaar in bij Sanabria, die om De Ligt heen dribbelde en in de korte hoek afdrukte. De Ligt leek de Paraguayaan te veel ruimte te geven voor het schot, terwijl de bal ook houdbaar leek voor Szczesny. Vlak daarna volgde direct twee keer gevaar van Juventus. Chiesa vuurde van afstand rakelings naast, terwijl Cristiano Ronaldo zijn gevaarlijke kopbal overgetikt zag worden door Sirigu.

Twaalf minuut voor tijd kopte Ronaldo bij de tweede paal de gelijkmaker binnen, nadat Giorgio Chiellini een voorzet van Chiesa had doorgetikt richting de Portugees: 2-2. Het doelpunt werd in eerste instantie afgekeurd wegens buitenspel, maar door de VAR alsnog goedgekeurd. Ronaldo kreeg even later op aangeven van Kulusevski een nieuwe kopkans, maar ditmaal kon Sirigu redden. In blessuretijd tikte Szczesny een vrije trap van Daniele Baselli uit de kruising.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weer zo'n rare fout pass van een Juventus speler en dit keer was Kulusevski die de 2-1 inleid. Net zoals Arthur en Bentancur die rare fouten maakten de afgelopen weken. Op cruciale momenten maken spelers grote fouten. Ook Szczesny die dit seizoen rare momenten heeft. Die 2-1 had hij makkelijk moeten hebben en ook die 1-1 was niet heel overtuigend vond ik. Als Donnarumma weggaat moet Juve zeker een poging doen voor hem. Want Donnarumma is wel echt heel goed zeg.

Wat een k*t ploeg is dat zeg. Ben benieuwd hoeveelste ze gaan eindigen, en ik denk dat ik een van de weinige ben, maar ik vindt dat Pirlo inmiddels wel weg mag. En ja het is een matig ploeg met matige spelers, maar deze prestaties kunnen echt niet meer.

3 april 2021 om 21:49

Als Inter fan, ben ik natuurlijk niet altijd positief over Juve. Alleen vind ik dat je wel enigszins overdrijft hier. Ze hebben 9 jaar op rij gewonnen (kunnen de coppa nog winnen). Ze doen het dit jaar even wat minder. Kan gebeuren, net als met Barca. Betekent niet gelijk dat het een ***ploeg is.

Een ontslag, hoe jammer ook, van Pirlo zal het meest logische gevolg zijn. Dit kan gewoon niet meer. Het komt er van dat men als bestuur zijnde Pirlo met 0,0 ervaring als trainer voor de leeuwen gooit. Ik vind het erg voor hem, want mijn respect voor hem is echt groot. De mentaliteit zit gewoon alles behalve goed. Zo terughoudend, en met momenten zelfs nonchalant, spelen heeft zijn prijs. Dat het kampioenschap er dit seizoen niet meer inzit is voor iedereen duidelijk, dus laat dit een les zijn om opnieuw grondig te bouwen naar de toekomst. Dat het weer in orde zal komen, zal ook wel zo zijn. Echter zijn er spelers in de selectie die best vertrekken na het einde van dit seizoen, oa Alex Sandro, Bernardeschi, Ramsey, Rabiot, etc..Deze moeten plaatsmaken voor Locatelli van Sassuolo en Aouar. Hopelijk tegen dan hebben we weer Dybala die fit is, want die wordt echt heel hard gemist op het middenveld. Het middenveld van nu is zo statisch. Juventus moet deze zomer echt goed benutten om verandering te brengen. Fino alla fine!

3 april 2021 om 20:07

Het spel van Juve doet echt pijn aan m'n ogen, vooral het middenveld. Schandalig dat je tegen een laagvlieger als Torino verliest. Ik dacht dat het qua spel niet slechter kon dan Sarri vorig seizoen maar Pirlo weet dit te overtreffen.

Een naam die je niet opnoemd is Cuadrado. Vanuit Turks media wordt er vernomen dat hij naar Galatasaray gaat vertrekken aankomend seizoen. Hoe hoog schat jij zo'n gerucht? Zouden jullie hem kunnen missen?

3 april 2021 om 20:17

Idd, het spel is belachelijk slecht. Onder Sarri ging het al niet goed, maar Sarri is dan ook een ervaren trainer. Pirlo komt zonder ervaring naar voren, wat eigenlijk kans op slagen nihil maakt. Dat wordt nu zeker duidelijk.

Cuadrado is eigenlijk dit seizoen goed in vorm en veruit een van onze beste spelers. Zeker als wingback. Echter is hij imo wisselvallig en laat soms steken vallen. Dat gerucht heb ik ook gelezen, maar weet niet of ik dat moet geloven. Ik zou graag hebben dat hij blijft omdat hij zo’n vaste waarde voor ons is.

3 april 2021 om 20:38

Fix je middenveld en Juve zal 2x zo goed spelen. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk, maar wel pijnlijk duidelijk waar het probleem van Juve ligt. Is misschien het minst functionerende middenveld van Europa op dit moment. En Cuadrado moet natuurlijk blijven. Bijna altijd de speler die de beste wedstrijd heeft aan de kant van Juve(tenminste, zo lijkt het wanneer ik telkens langszap). Hij zal ook wel beter gaan spelen wanneer Juve het weer op de rit krijgt. Wens jullie succes voor in de toekomst.

3 april 2021 om 20:51

Zingen er al namen rond qua nieuwe kandidaten? Ancelotti zou goede keus zijn. Die gaat toch overal en nergens aan het werk behalve terug naar Milan... wellicht Ten Hag? Al zou dat een slechte keuze vinden, die kent het Italiaanse cultuur niet, zal te veel willen veranderen en zal dan zijn waterloo vinden net als De Boer. Juve moet voor een Italiaanse, Spaanse of franse coach gaan

3 april 2021 om 21:02

Ancelotti zou ik enorm toejuichen!Zeker als Ronaldo er nog is en blijft

4 april 2021 om 01:11

Met dit matige elftal zal geen enkele trainer het aantoonbaar veel beter doen. Echt weinig weinig goeie spelers in de selectie

3 april 2021 om 21:18

Ik denk dat Pirlo vast ooit een goede trainer zal zijn in de Italiaanse top, alleen is het denk ik nog wat te vroeg voor Pirlo. De naam (status) heeft hij , alleen denk ik dat hij zich nog moet ontwikkelen om ook het team goed te kunnen managen. Vind het vergelijkbaar met Frank Lampard bij Chelsea. Ook hij was naar mijn mening te vroeg aangesteld als hoofdcoach en later ontslagen terwijl ik in hem ook een toekomstige trainer zie netzo als Pirlo. Wel jammer want hierdoor denk ik toch dat je als manager toch een beetje beschadigd raakt. Ik hoop dat voor Juve dat Pirlo ooit een succesvolle manager gaat worden.

Wat is dit Juventus toch slecht, als Inter of een van de andere teams dit jaar geen kampioen weet te worden voor Juventus dan moeten ze de hele Serie A opdoeken.

Ik weet niet waar ik moet beginnen met mijn kritiek op wat er allemaal beter moet, ten eerste is het tijd dat Juventus na dit seizoen afscheid neemt van Ronaldo, scoort zijn goaltjes maar voegt echt niks toe aan het spel, ten tweede hoop ik dat De Ligt weggaat en naar een absolute topclub gaat, koop 2 creatieve middenvelders en bouw een team niet om Ronaldo maar gebaseerd op goed spel. Onbegrijpelijk hoe Pirlo nog steeds niet onder druk staat, althans zo voelt het niet.

3 april 2021 om 21:09

Nog zo 1 figuur die raaskalt dat er afscheid van Ronaldo moet worden genomen! Om het nog debieler te maken,voegt hij als argument toe :scoort zijn doelpunten,maar voegt weinig toe.Go figure! Misschien is het doelpunten maken van Ronaldo niet in goede aard gevallen bij dit poppetje.

3 april 2021 om 21:14

Apart dat je boos wordt als ik aanhaal dat hij weinig toevoegt aan het spel van Juventus dat al belabberd is, ik mag van een speler van zijn kaliber wel wat meer verwachten dan zijn goaltjes en het spelen aan de linkerkant of in de spits, ik verwacht ook wel eens een geweldige pass of een actie waarbij hij het creatieve brein is, maar dat wilt allemaal niet zo lukken, dan kun je wel boos worden maar dat zijn gewoon feiten, hij is belangrijk met zijn goals maar voegt voor de rest amper tot niks toe aan het spel (dit zijn gewoon feiten).

3 april 2021 om 21:38

@Anunciato Is niet de eerste keer dat Ericvanloo dit doet. Ik denk echt dat deze man alleen maar hoopt op slechte wedstrijden van Juve om gelijk Ronaldo af te kraken.

3 april 2021 om 21:55

@Jeff-sparrow

Je praat natuurlijk hier volledig over jezelf, jij bent namelijk altijd degene die praat over de eeuwige rivaal van Ronaldo, bij elke gelegenheid weet je wel weer kritiek te leveren zodat jou grote idool omhoog gepraat wordt door jezelf.

3 april 2021 om 23:51

Ik ben niet boos. Ik wijs jou terecht op de onzin die jij uitkraamt! Die onzin herhaal jjj vervolgens weer, door te zeggen dat iemand van 36 moet domineren daar waar anderen het nalaten.Verwar een terechtwijzing niet met boosheid.Jij mag,wat ik onzinnig vind, roeptoeteren en ik mag daarop ingaan.

4 april 2021 om 00:57

Ze vergeten dat hij ,meerder iemand voor de keeper zetten maar meerdere keren mist een speler de kans;

Juve die de titel misloopt en mogelijk ook Psg, leuk om te zien dat het toch niet perse op voorhand gespeeld is in de Serie A en Ligue 1.

3 april 2021 om 20:14

Beetje voorbarig om dat te zeggen op basis van 1 titel verlies van Juve. Hiervoor hebben ze hem 9(!) keer gewonnen. Kijken wat er volgend jaar gebeurt om dan te concluderen of de hegemonie daadwerkelijk doorbroken is.

3 april 2021 om 20:15

Nu de Bundesliga nog

Soms voor de lol bash ik Ronaldo maar keek de wedstrijd en liep er bedroefd bij. Deed ergens best pijn om dat te zien. Je kan je alleen maar afvragen wat er rond gaat in zijn hoofd. Mooie goal van hem en hoop dat we hem snel weer met de motivatie van vanouds zien.

Weer punten laten liggen. Zonde

In januari leek alles goed te komen en dan bing bang boem is ondertussen alles naar de vaantjes. Eigenlijk is het ook wel te verwachten maar toch hoopte je dat de Juve mentaliteit hen erbovenop zou helpen. Niets is minder waar, vooral na de uitschakeling tegen Porto op een domme manier zijn we mentaal verre van wat Juve normaal moet uitstralen. Voor Pirlo is zo een situatie iets nieuws en hij heeft de vaardigheden nog niet om deze situatie te voorkomen of aan te pakken. Ideaal zou zijn dat Allegri hem even kwam ondersteunen. Maar dat zal niet gebeuren. Cl halen is een must en wat mij betreft ook het criterium voor een ontslag/downgrade of niet. Hij heeft ook wel echt de pech met al die blessures en de onevenwichtige kern door financiele problemen mede door covid. Uiteindelijk is dit eens goed want al die haat en tegenstand in hoge en lage regionen na 9 scudettos kan nu verdwijnen. Forza Juve.

4 april 2021 om 03:06

Het ontslaan van Pirlo is doodzonde.Het is een clublegende,maar downgraden in functie,zoals jij aangeeft,is wel noodzakkelijk. Hoop dat Juve hem binnenboord houdt,danwel als assistent. Of terug naar de jeugd zodat hij zich nog verder kan ontwikkelen.

Hoe vaak ik heb ik hier wel niet voorbij horen komen dat Ronaldo erg op het budget drukt.Daarentegen is er wel geld voor Kulusevski,McKennie,Arthur ,en Dybala!Money well spent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren