Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cristiano Ronaldo grijpt de hoofdrol met kolderiek doelpunt en ‘spookassist’

Laatste update:

Al-Nassr heeft gedaan wat het moest doen in de Saudi Pro League. De ploeg van trainer Luis Castro won in het King Abdul Aziz Stadium met 1-3 van Al-Wehda. Cristiano Ronaldo zorgde voor de derde treffer en speelde een opvallende rol bij de openingsgoal van de bezoekers. De Portugees stond helemaal klaar om een vrije trap te nemen, liep richting de bal, maar liet die plots aan Alex Telles. Bijna niemand, inclusief de goalie van Al-Wehda, zag dat aankomen, waardoor de 0-1 een feit was.

In de tiende minuut kreeg Al-Nassr een vrije trap op een gevaarlijke positie. Meerdere spelers ontfermden zich over de bal. Ronaldo zag zijn kans schoon om een poging te wagen en zette zijn eerste stappen richting de bal. Uit het niets schoot Telles de vrije trap langs de muur en langs de verbouwereerde doelman van Al-Wehda, Munir Mohamedi: 0-1. Munir leek daarna nog naar Ronaldo te wijzen, om aan te geven dat hij een poging van hém verwachtte.

Vijf minuten voor rust verdubbelde Al-Nassr zijn voorsprong. Marcelo Brozovic gaf scherp voor bij de tweede paal, waar Abdulelah Al-Amri hoger sprong dan zijn directe tegenstander en via de binnenkant van de paal raak kopte: 0-2. Ronaldo nam voor rust overigens wel een vrije trap. Vanaf een meter of 30 liet hij zien nog altijd over voldoende schotkracht te beschikken, maar Munir had een antwoord.

Vijf minuten na rust verscheen Ronaldo alsnog op het scorebord. Al-Wehda verdedigde niet goed uit, waarna de hoge bal alsnog bij een speler van de thuisploeg terechtkwam. Hij kopte rustig terug op Munir, maar zag Ronaldo daarbij totaal over het hoofd. De vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar tikte vervolgens simpel binnen: 0-3.

Ronaldo liet de bal niet veel later gaan voor Anderson Talisca, die de vierde treffer van de avond binnenwerkte. Er bleek echter sprake te zijn van buitenspel. Anselmo maakte er in de slotfase nog wel 1-3 van. De Braziliaan kopte van dichtbij raak. Bij de thuisploeg viel Vito van Crooij overigens een kwartier voor tijd in.

De ex-sterspeler van Sparta Rotterdam zag Al-Nassr diep in blessuretijd de bal andermaal in het netje leggen via Abdulrahman Ghareeb. De invaller schoot via de onderkant van de lat raak, maar het feestje ging niet door wegens buitenspel. Al-Nassr is in vorm, daar het zijn laatste drie competitiewedstrijden al won en nu dus ook Al-Wehda aan de zegekar heeft gebonden. De club staat tweede, op vier punten van koploper Al-Hilal.

Ronaldo voert de topscorerslijst aan in de Saudi Pro League met dertien goals. Aleksandar Mitrovic (Al-Hilal) is met tien doelpunten zijn naaste achtervolger, gevolgd door Karim Benzema (Ittihad Club) en Talisca met acht goals.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ondanks dat die dit in Saudi league laat zien, blijft hij echt een geweldenaar hoe makkelijk hij scoort echt een legend!!

12 november 2023 om 09:55

Kijk die fans achter de goal helemaal uit hun plaat gaan! Heerlijk

Hoppa en dat is nummer 13.

Ik heb Ronaldo in de bekerfinale s.a. ergens minuut 118 nog de winnende zien maken. Dichter bij een robot kom je niet. Messi laat bij Miami weer op een andere manier zijn klasse zien. Die steekbal in de 16 naar buiten.

Gewoon respect. Ze hadden beide allang op hun top kunnen stoppen en genieten van hun pensioen. Ronaldo mag zeker wereldwijd de grootste sportpersoon worden genoemd. Waarom niet. Alle wedstrijden met Portugal gewonnen in de ek quali.

United en Ten hag VS Ronaldo... De laatste lacht toch het hardst. Cijfers tellen.

Ziet r sfeervol uit daar op de tribunes achter het doel!

T leeft daar echt...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren