Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cristiano Ronaldo geeft met precies vijf woorden heldere toekomstupdate

Laatste update:

Cristiano Ronaldo ontkent een akkoord met Al-Nassr. De 37-jarige steraanvaller werd dinsdag na afloop van Portugal - Zwitserland (6-1 winst) gevraagd of er iets waar was van de vermeende lucratieve deal met de Saoedi's, waar hij met vijf ondubbelzinnige woorden op reageerde: "Nee, dat is niet waar." Ook Pedro Sepúlveda, journalist van Portugese nieuwszender SIC Notícias, bevestigt inmiddels dat Ronaldo het aanbod zal gaan afwijzen.

Marca schreef maandag dat Ronaldo vanaf 1 januari voor Al-Nassr zou gaan spelen. Volgens de Spaanse krant ging de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar tekenen voor 2,5 jaar, tegen een jaarlijkse vergoeding van om en nabij de tweehonderd miljoen euro. Transfermarktexpert Fabrizio Romano ontkrachtte dit al snel, en nu reageert ook de hoofdrolspeler zelf voor het eerst. Meer dan de vijf voornoemde woorden wilde Ronaldo echter niet kwijt.

Sepúlveda tweet in de nacht van dinsdag op woensdag dat de 195-voudig international het aanbod van de Arabieren af zal wijzen omdat hij nog altijd op het hoogste niveau wil spelen. Bij voorkeur doet Ronaldo dat bij een club die Champions League-voetbal speelt. In de wandelgangen komen vooralsnog echter voornamelijk non-Europese teams naar voren. Zo wordt het Inter Miami van David Beckham genoemd als geïnteresseerde.

Het lijkt in ieder geval steeds lastiger te worden voor Ronaldo om zich in de kijker te spelen van de Europese top. De goalgetter liet zijn onvrede blijken over zijn wissel in het duel met Zuid-Korea (2-1 verlies) en begon daarop in de achtste finale tegen Zwitserland (6-1 winst) op de bank. Zijn vervanger, Gonçalo Ramos, was bovendien goed voor een hattrick. Ronaldo viel iets meer dan een kwartier voor tijd in en liep na het fluitsignaal direct van het veld, in tegenstelling tot zijn feestende ploeggenoten.

Santos: geen mot met Ronaldo
Portugees bondscoach Fernando Santos sprak dinsdag de geruchten tegen dat er kwaad bloed zou zijn tussen hem en Ronaldo. "Ronaldo en ik hebben een uitstekende band. Ik ken hem al vanaf het moment dat hij pas 19 jaar was en bij Sporting Portugal speelde. Daarna heeft hij zich verder ontwikkeld en vanaf het moment dat ik in 2014 als bondscoach begon, werken we heel goed samen. Ronaldo is een van de beste spelers ter wereld. Hij kwam vandaag (dinsdag, red.) ook met de juiste spirit het veld in", liet de oefenmeester optekenen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Keurig Ronaldo! Ik begrijp niks van dat iedereen een vooroordeel heeft. Alles gewonnen wat er te winnen valt. Een topsporter in spee en nog heeft iedereen wat te zeuren. Deze man heeft een kind verloren net alsof dat niks met iemand doet. Voor mij ben en blijf je de beste voetballer op aarde!

7 december 2022 om 11:58

Mooi gesproken, mee eens. Als Ronaldo gewoon bruikbare ballen krijgt in en om de 16 dan is hij nog steeds 1 van de allerbeste in het huidige voetbal.

7 december 2022 om 12:19

Dat is gewoon regelrechte onzin. Hij krijgt bruikbare ballen, maar kan zelf gewoon niks meer creëren, wat overigens al jaren zo is. Het is toch ook niet gek dat je het op je 38ste niet meer zo kan belopen? Maar het is gewoon niet waar dat hij nu nog een van de beste spelers is. Dat praat je jezelf alleen maar aan omdat je niet wil toegeven dat het einde van zijn carrière nabij is.

7 december 2022 om 12:29

Bruikbare ballen. Ja alles en iedereen moet in dienst gaan spelen van een veteraan die zelf opsnijd leeftijd niets meer kan verzinnen dan balletjes afwachten en ze erin schieten. Tis een keer klaar hè met Ronaldo. Geen team gaat meer het hele elftal op hem afstellen.

7 december 2022 om 12:37

Sorry, maar Ronaldo heeft dit seizoen zoveel kansen omzeep geholpen dat je je serieus moet afvragen waar dit ineens vandaan komt! Want voorheen (de gemiste kansen) schoot hij ze zowat allemaal binnen! Het is gewoon niet meer wat het was, maar weet zeker dat hij nog altijd van toegevoegde waarde kan zijn voor een goede club die hem altijd als nummer 1 ziet. Hoop alleen niet dat het ten koste van de groep moet gaan..

7 december 2022 om 12:42

Iedereen pist wel eens naast het potje toch?

7 december 2022 om 18:31

Zo gaat dat toch altijd met afmakers. Of verwacht jij van haaland dat hij de bal van de verdedigers gaat pakken en a la zidane een hele aanval gaat opzetten. Nee je bent afmaker dan sta je in de spits en maak je ballen af. Alleen moet je wel ballen krijgen dan. Hij is geen vleugelspeler meer maar een spits ronaldo dus ja.

7 december 2022 om 18:57

Ja hij is inderdaad spits. Geworden gedurende zijn loopbaan omdat hij de aandacht van scoren zo belangrijk vind.
Gisteren hebben we zijn concurrent spits gezien. Ging vrij aardig.
En dat is meteen het bewijs dat Ronaldo op zijn retour is. Het is jammer want het is een regelrechte legende, maar hij is te lang door aan het gaan. Nu wordt het een gefrustreerde aftocht en dat doet heel veel afbreuk aan zijn legacy.

7 december 2022 om 12:33

Ik hoop en denk dat hij in Europa blijft. Hij denkt uiteraard aan zichzelf maar waarschijnlijk ook meer en meer als vader aan Cristiano Jr. Die wordt ook steeds ouder en ik denk dat paps hem ook een leuke carrière wil geven. 2 jaar in de zandbak verpest dat wel enigsinds. Als er geen club komt gaat hij wellicht met pensioen en wellicht ergens in de jeugd training geven.

7 december 2022 om 13:18

Zijn bijna ziekelijke zoektocht naar goals en erkenning hebben hem zo groot gemaakt. Keerzijde is wel dat hij nu aan het einde van zijn carrière ingeleverd heeft en dat moeilijk kan accepteren. Iedereen wist dat dit moment er een keer aan zat te komen en dat hij zich never nooit makkelijk laat passeren. Geweldige speler (geweest), maar hij moet uitkijken dat zijn ego niet alles ververst.

7 december 2022 om 16:12

Precies dit. De mentaliteit die hem de beste maakte kan hem nu gaan nekken. Als hij niet oppast blameert hij zichzelf, als hij dat de afgelopen maanden al niet deed.

7 december 2022 om 14:28

Je legt de lat dan niet hoog als je Ronaldo de beste voetballer op aarde vindt. Ik kan er zo 50 opnoemen die beter zijn.

7 december 2022 om 14:42

Brand los, Nijogeth.

7 december 2022 om 19:11

Nou, laten we beginnen bij de simpele namen. Alle aanvallers van Manchester United, City, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Tottenham, Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, PSG, Bayern München. Ik denk dat we al ruim over de 50 zitten en dan hebben we het alleen nog over aanvallers gehad. Dat ze nooit zo goed gaan zijn als Ronaldo, dat kan. Maar nu zijn ze sneller, technischer, werken ze harder en zijn ze tactisch ook nog eens beter. Ronaldo is altijd al een speler geweest die zijn eigen cijfers heel belangrijk vond en dat heeft hem tot grote hoogten geleid. Echter nu hij de klasse niet meer heeft, de snelheid mist en bovenal niet hard werkt voor het team, is hij voornamelijk een blok aan het been. Een speler die met zijn individuele klasse een wedstrijd kan beslissen, daarop kun je de tactiek nog aanpassen. Echter dient Ronaldo nu gewoon mee te moeten doen in het verdedigende werk en dat doet ie niet. En Marrie aan de bal, ik kom niet ieder uur hier en voetbalzone heeft het nog steeds voor elkaar gekregen de app een melding te laten maken als iemand op je reageert.

Het was voor 99% in kannen en kruiken toch? Zoveelste gerucht wat als waarheid door een zgn journalist wordt geroepen en door alles en iedereen meteen wordt overgenomen. Wacht gewoon af en zeker in het geval als dit waar we midden in een WK KO fase zitten.

7 december 2022 om 12:14

Ik vind het ook opvallend dat ze bij de hoofdpersoon zelf horen dat het gewoon niet waar is. Maar het dan nog nuttig vinden om te zeggen dat het ook door een journalist bevestigd wordt. Alsof die journalist zwaarder weegt dan Ronaldo zelf.

7 december 2022 om 15:52

Was Marca die het meldde toch? Vind ik sws echt een flutkrant. Als Marca het meld geloof ik er gelijk niks meer van

Gewoon gaan. Stelde al paar jaren weinig tot niets voor. En als wisselspeler je carrière afsluiten in Europe is veel te slechte voor iemand met zo een grote ego. Ik zou gewoon gaan en af en toe wat controversiële interviews geven om relevant te blijven.

7 december 2022 om 12:03

Stelde al paar jaar niets voor praat je nu serieus? Ik ben zeker geen Ronaldo fan maar dit is 100% niet waar. Ronaldo is pas sinds dit seizoen minder.

7 december 2022 om 12:16

Anwar Azarkan: de cijfers van Ronaldo vallen dit seizoen pas tegen, echter ben ik van mening dat sinds zijn vetrek bij Real de ploegen waar hij speelde te lijden hebben gehad onder zijn te aanwezige aanwezigheid. Bij Real kon hij de wedstrijden bepalen dit heeft hij mondjes maat bij Juve en United laten zien. Deze ploegen draaiden als collectief beter zonder hem dan met hem. Dat wat wij gisteren ook hebben kunnen aanschouwen bij Portugal.

Dit doet verder niets af aan de onwerkelijke prestaties die de beste man geleverd heeft. Ik denk dat Ronaldo zelf momenteel zijn grootste valkuil is en nog niet gerealiseerd heeft dat hij niet meer de speler van 6 jaar terug is, wat ook absoluut geen schande is. Zodra hij geaccepteerd heeft dat hij simpelweg ouder word, niet iedere wedstrijd zal spelen en niet de volle 90 minuten maakt dan denk ik dat hij voor iedere ploeg een toevoeging/voorbeeld is.

7 december 2022 om 12:07

"Weinig tot niets voor".

Vraag me toch af wat voor referentiekader jij dan aanhoud, als iemand enkele maanden geleden het seizoen nog afsluit met 18 goals (in de PL, volgens vele de zwaarste competitie ter wereld) wil ik dat niet teniet doen als zijnde niets voorstellen.

7 december 2022 om 12:19

Cyberize7x: 18 goals is fantastisch, alleen draaide united als collectief beter zonder hem dan met hem, hij is niet meer de speler van 6 jaar terug. Dat is ook geen schande maar dit wil, naar mijn idee, Ronaldo zelf nog niet accepteren. Zodra hij genoegen neemt met een minder prominente rol in de ploeg is hij voor iedere ploeg een directe versterking.P.s. ook de meeste fans van Ronaldo willen niet accepteren dat hij niet meer de Ronaldo van 6 jaar terug is. Geniet van wat de beste man heeft betekent de afgelopen 20 jaar in het voetbal maar laat hem nu lekker zijn oude dag ergens afsluiten. Of dat nu in China, Qatar, Portugal, Zweden of Amerika is, het is en blijft een legende ook al is het nu even wat minder door zijn leeftijd.

7 december 2022 om 14:02

Helemaal eens hoor, alleen de wijze waarop meneer hierboven praat over iemand die zeer recent nog topscorer is geweest in Engeland is weer het andere uiterste.

7 december 2022 om 16:15

1988M10, kijk jij sinds dit wk voetbal? Dan kan ik je begrijpen, maar tot de zomer spreekt zijn prestaties jou verhaal tegen en bewijst dat je geen voetbalkennis hebt.

Heel mooi, heeft het ook niet nodig daar te gaan zitten. Zou mooi zijn als ie nog een paar jaar blijft doorgaan en ik denk dat het dan in de VS zal zijn. Al geloof ik trouwens niet dat ie iedere week door een andere club is afgewezen zoals in de media gezegd wordt.

7 december 2022 om 14:33

Ik weet niet of ie het aandurft in de VS. Staat daar toch te boek als een verkrachter. Hij is alleen niet veroordeeld omdat het bewijs onrechtmatig is verkregen.

Wat raar zeg. Als ik hem was zou ik het gewoon doen. Nog lekker geld binnenharken voor het einde van je carrière.

7 december 2022 om 12:45

Volgens mij is ronaldo wil al helemaal binnen natuurlijk

Het is sowieso apart, hij was tijdens zijn interview vrij duidelijk dat hij op de Europese top wilt blijven spelen?

Als of Messi of Ronaldo wereldkampioen wordt zou ik direct stoppen met voetballen en mooier afscheid ga je niet krijgen.

7 december 2022 om 16:17

Doet ie ook, heeft hij duidelijk op tv gezegd.

Dat is positief! Hij kan lekker stoppen of bijvoorbeeld naar de MLS. Daar houden ze van sterren en hij kan daar echt nog wel van toegevoegde waarde zijn.

7 december 2022 om 19:56

Niet van verkrachters. Zijn ze daar niet vergeten denk ik. Schuldig maar door een technicality vrijkomen.

Afsluiten bij Sporting zou het afmaken. Had die achteraf gezien beter van de zomer kunnen doen , maar daar nog 1.5 seizoen en dan lekker als staflid langzaam bedenken wat hij na zijn carrière wil gaan doen.

Nu zijn de Ronaldo Bashers opeens stil. Hij zou toch ordinair geld gaan harken?

7 december 2022 om 14:32

Hij transformeert binnenkort met een tijdmachine en dan is hij weer 20. Dan zullen Real, City, PSG etc in de rij staan om hem aan te trekken.

7 december 2022 om 14:38

Hij transformeert met een tijdmachine?

Hoe kan je dat geldbedrag afwijzen?

7 december 2022 om 16:18

Door nee te zeggen 😁

7 december 2022 om 16:21

Omdat er in de wereld meer dingen bestaan dan geld? Zeker als je al honderdenmiljoenen hebt binnengeharkt en je helemaal niets tekort komt.

Ik zie hem niet in de zandbak spelen. Hij wil denk ik naam maken in de VS of misschien een terugkeer bij Sporting.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren