Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cristiano Ronaldo gaat de wereld over met uniek sportief gebaar bij 0-0 stand

Laatste update:

Cristiano Ronaldo heeft zich maandagavond van zijn beste kant laten zien. In de tweede minuut van het duel tussen Al-Nassr en het Iraanse Persepolis in de groepsfase van de Aziatische Champions League kreeg de Portugese superster bij een 0-0 tussenstand een penalty toegekend van arbiter Ma Ning, maar hij weigerde die te nemen. Ronaldo liep naar de scheidsrechter om aan te geven dat het geen strafschop was, waarna de beslissing werd teruggedraaid.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sportief! Hier mogen duikelaars wel een voorbeeld aan nemen...de voetbalwereld zit vol met stervende zwanen. Mooi dat Ronaldo hier dan een tegengeluid laat horen door een penaltie te weigeren.

27 november 2023 om 19:57

Nouja zijn eerste reactie was natuurlijk wel om gewoon te duikelen, maar inderdaad sportief dat ie het daarna wel recht zet.

27 november 2023 om 21:10

Maar dit leek er echt wel eentje. Raar dan zijn reactie. Wel sportief natuurlijk.

27 november 2023 om 19:57

Hij heeft hiermee iig zijn oude professie achter zich gelaten.

Een beetje zoals oud criminelen zich nu inzetten om de jeugd te behoeden voor zelfde daden.

Heel mooi

27 november 2023 om 21:26

Dit heeft die al tientallen keren kunnen doen in z'n carrière, maar omdat die het nu op 38 jarige leeftijd in de zandbak doet is het een voorbeeld. Hij heeft z'n hele carrière penalty's versierd en toen hoorde je hem ook niet.

27 november 2023 om 21:56

Aandacht nodig die sufferd....hoe vaak heeft ie ze niet zo versierd?

Extreem sportief, in een ideale wereld zou iedereen dit doen maar grappig om het daadwerkelijk ook een keer te zien gebeuren.

27 november 2023 om 19:36

Het is in het verleden al vaker voor gekomen dat een speler aangaf dat een bal uit is, geen penalty etc. Ronaldo is hier echt niet uniek in.

27 november 2023 om 20:52

Geloof ik meteen, heb het zelf alleen nog nooit gezien.

27 november 2023 om 22:56

Paolo di Canio 2000 Everton- West Ham United Prachtig sportief van een van de grootste bad boys

27 november 2023 om 20:23

Miraslov Klose bij Lazio in een wedstrijd die wel toedeed voor Lazio.

Zou ik ook wel aandurven in die fase van zijn carrière. Niettemin sportief.

Wachten op de eerste comment die roeptoetert dat Messi toch echt niet zo sportief is

27 november 2023 om 20:25

Eerlijk gezegd vind ik dit meer een pingel is dan andere pingels die heeft meegekregen. Ronaldo is nooit een echte duikelaar geweest al a robben en suarez

27 november 2023 om 21:11

Bij United wel hoor. Maar daar heeft ie een keer keihard op zijn sodemieter gekregen van ik meen Ferguson (maar kan ook van Keane, Scholes of iemand zijn geweest).

27 november 2023 om 21:27

@formus

Klopt maar daarna nooit meer echt. Makkelijk vallen misschien maar gezien scheidsrechters niet fluiten als je de bal ruim naast schiet of de bal net niet binnen kan houden nadat iemand je uit balans brengt als het niet 'genoeg' is begrijp ik dat spelers makkelijk vallen.

Maar echt een schwalbe maker is het niet echt geweest. Een Neymar wordt vaak ook zo gezien, omdat hij doorrolt waarschijnlijk om het te verkopen, maar geraakt wordt hij altijd en vaak goed ook.

Als ik aan echte schwalbe makers denk, dan denk ik aan Suarez en Robben als eerste. Vooral Suarez is abnormaal komisch.

Tsjaa, voor Ronaldo staat er toch niet meer zoveel op het spel. Hij is naar zijn pensioen toe aan het werken en wordt er rijkelijk voor betaald, dus even “sportief”zijn en aangeven dat het geen penalty was gaat hem wat makkelijker af. Als hij waarschijnlijk nog in Europa had gevoetbald had hij dit nooit gedaan.

27 november 2023 om 19:49

Waarom verder kijken en denken voor hem? Het gebaar is mooi, klaar.

27 november 2023 om 20:43

@caribbean tuurlijk staat er nog wat op het spel voor hem. Deze wedstrijd is de championsleaque van Azië. Lijkt me sterk dat hij die niet wil winnen .. heeft die van Europa zovaak gewonnen en deze nog bijschrijven op zijn pensioen zal ook mooi staan in zijn boek .. gewoon prima gebaar van hem

Mooi man, ik kan dit soort acties altijd waarderen. Klose deed dit volgens mij ook ooit. Een voorbeeld voor velen!

lol. Hoe vaak heeft die gast niet met een fopduik een pingel versierd. PR momentje ofzo.

Heel mooi om te zien. Al die mensen die reageren dat hij het alleen maar doet om hij "in zn laatste fase van zn carrière zit" slaat nergens op. Ook al is dat misschien zo, op dat moment heeft hij 2 keuzes: gewoon de penalty nemen, of de beslissing die hij nu heeft gemaakt. Dat hij deze beslissing neemt is gewoon erg sportief en had hij net zo goed niet kunnen doen. Zovaak zie ik het andere voetballers die ergens aan het afbouwen zijn ook niet doen. Ik vind het in ieder geval bewonderingswaardig

27 november 2023 om 20:01

Het is enkele malen voorgekomen dat spelers zoiets aangaven. Of dat ze de tegenstander na aftrap door lieten lopen om te scoren.

27 november 2023 om 20:54

Dat laatste is inderdaad ook indrukwekkend kan jij je zo herinneren in welke wedstrijd(en) dat was? Heb wel is video's voorbij zien komen en volgens mij is het zelfs voor gekomen in best een grote wedstrijd toch?

27 november 2023 om 21:15

Wat mij direct opkomt is Asenal. Wenger gaf aan om de wedstrijd opnieuw te spelen om dat hij niet op die wijze wilden winnen.
Maar speciieke wedstrijden opnoemen hou je van me tegoed

27 november 2023 om 21:49

@mearte

Waarom krijgt hij geen gele kaart voor deze fopduik? omdat hij toegeeft dat hij het andere team in de maling neemt?

Damn, netjes, ik zag dit nieuws net paar minuten geleden ergens anders voorbij komen en toen dacht ik nog; “tja die zullen wel 3-0 voor staan, dan is het makkelijk om goed gedrag te tonen” maar dus blijkbaar bij een 0-0 stand. Chapeau!

27 november 2023 om 20:42

En een rode kaart voor iemand van Al Nassr en dat al in de 36ste minuut. Toch erg sportief van Ronaldo.

Natuurlijk goed dat hij zegt dat het een fopduik was, maar je kunt aan alles zien dat de man een getraind duikelaar is door zijn carrière heen. Hij voelt heel goed aan dat hier een penalty uit te halen valt en ligt al voor hij wordt aangeraakt, zit echt in zijn DNA.

27 november 2023 om 21:01

Hahahhahahaha. Wist je dat ik bijna altijd glimlach als ik weer iets van jou zie hier op vz.

27 november 2023 om 21:12

Ja joh je bent niet de enige. Heel vz denk ik .. Eric slaapt en leeft in een Messi pyjama haha. En we weten hoe erg zijn haat zit mbt Ronaldo. Echt te triest voor woorden. Zelfs dit positieve bericht van vz krijgt hij een trauma van. Laat ze lekker haten joh .. Ronaldo heeft een geweldige carrière en is een levende legende .. heeft alles wat een mens maar zich kan wensen .. verder is bijna 40 en krijgt 200 miljoen per jaar en je ziet hem nog wekelijks alles geven .. ligt echt niet wakker van types zoals Eric .

27 november 2023 om 21:46

@mcgregor

Ik weet niet echt of het positief is als je een fopduik maakt keer op keer, hij deed dit ook al in de kwalificatie tegen Iceland 1,5 maand geleden. Hij heeft inderdaad een geweldig leven maar hij kan en zal nooit met het feit kunnen leven dat Messi als een betere voetballer wordt gezien, naast dat het een geweldig mens is want hij doet veel met donaties is het heel vaak ook een klein mens, ik kan het je allemaal opnoemen maar dat zal ik je besparen, vind het vooral leuk dat types zoals jij en andere leden wakker liggen van mijn reactie, was ook nog eens een hele normale en correcte reactie, feitelijk ook juist, alleen Ronaldo fans kunnen het moeilijk bekropen dat Ronaldo een geweldige doelpuntenmaker is maar ook een grote duikelaar door zijn carriere heen, en ze vinden hem fysiek zo geweldig maar hij ligt al op de grond zonder dat er een voet in de buurt is.

Ik ben een Ronaldo fan hoor, maar vraag me af of hij zo sportief zou zijn als ze nog niet geplaatst zouden zijn voor de KO fase.

Leuk gebaar. We kunnen allemaal wel zeggen dat Ronaldo dit niet zou doen in de KO fase van de UEFA CL, maar dat maakt allemaal op dit moment niet uit. Feit is dat hij speler is van Al Nassr en dat hij daarvoor nog strijd voor prijzen. Het siert hem wel dat hij dit doet. Pluim voor CR7.

Hij gaat neer als een zwaan om een penalty te krijgen en later roepen dat t geen pingel is.. pr momentje idd

Duidelijk teken dat hij zijn carrière niet meer serieus neemt. In zijn glorietijd zou hij dit nooit hebben gedaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren