Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cristian Tello zorgt drie jaar na vertrek voor vreugde-explosie in Barcelona

Laatste update:

Real Madrid heeft de zege op Barcelona van vorige week geen goed vervolg kunnen geven. Op bezoek bij nummer veertien Real Betis incasseerde de nummer twee van LaLiga zondagavond een 2-1 nederlaag, na doelpunten van Sidnei, Karim Benzema en Cristian Tello. Door het puntenverlies van Real Madrid sluit Barcelona de speelronde af als koploper: de regerend kampioen heeft twee punten voorsprong op de aartsrivaal.

Ten opzichte van overwinning in El Clásico van vorige week voerde Zinédine Zidane twee wijzigingen door: de geblesseerde Dani Carvajal werd vervangen door Éder Militão, terwijl Federico Valverde op de rechterflank plaatsmaakte voor de meer aanvallend ingestelde Lucas Vázquez. Het was echter Real Betis dat in de openingsfase nadrukkelijker de aanval zocht. De thuisploeg zette opvallend hoog druk om de opbouw van Real Madrid te ontregelen; de bezoekers kwamen in het eerste kwartier amper in de buurt van het vijandelijke strafschopgebied. Na vijftien minuten volgde desondanks de eerste mogelijkheid voor Real Madrid. Toen Real Betis een voorzet van Vázquez onvoldoende wegwerkte, kreeg Vinícius Júnior een schotkans vanaf circa elf meter. Hij schoot echter langs de verkeerde kant van de paal en in het zijnet.

Real Betis oogde zonder de bal weliswaar levendig, maar in balbezit was het spel niet vloeiend. Real Madrid speelde teruggetrokken en wachtte op fouten van de gastheer. Daarmee leek de ploeg van Zidane het duel onder controle te hebben, maar gaandeweg de eerste helft stapelden de kansen voor Real Betis zich op.Nabil Fekir zag een indraaiende vrije trap van richting worden veranderd door Militão, waardoor Marc Bartra van dichtbij een grote kopkans kreeg. Tot verbazing van velen, en tot opluchting van Real Madrid, knikte hij de bal over het doel van Thibaut Courtois. Kort daarna reageerde de keeper met een katachtige ingreep op een hard afstandsschot van Fekir richting de bovenhoek.

Vijf minuten voor de rust moest Courtois toch capituleren. Real Madrid werkte de bal niet goed weg na een corner: Sergio Ramos leverde de bal in bij Fekir en de verdediger leek daarna een overtreding te maken. De spelers van Real Madrid kwamen nagenoeg tot stilstand en wachtten af of er een strafschop zou volgen, maar ondertussen lette Sidnei wel goed op. De verdediger pikte de bal op en schoot snoeihard raak in de rechterkruising: 1-0. Lang kon Real Betis echter niet genieten van die voorsprong, want aan de overzijde werd in de blessuretijd van de eerste helft wél een strafschop toegekend. Doelpuntmaker Sidnei vloerde Marcelo, die wat theatraal naar de grond ging maar wel een strafschop verdiende. Die werd benut door Benzema via een laag schot in de linkerhoek: 1-1.

In de tweede helft was Real Betis dominant en had het via Joaquín aan de leiding moeten komen. De aanvaller had een vrije doortocht richting het doel, omspeelde Courtois en kon van dichtbij afronden, maar koos om onbegrijpelijke redenen voor een pass zijwaarts aan Sergio Canales. Die pass werd onderschept door Luka Modric. Diezelfde Modric zag aan de overzijde en inzet gepareerd worden door keeper Joel Robles, waarna Ferland Mendy in de rebound op de lat schoot. Ook Real Betis kreeg een kans op de zege, via een schot vanaf de rand van het strafschopgebied van Andrés Guardado, maar die bal zeilde naast. Het duel leek zodoende in een gelijkspel te eindigen, maar Tello bepaalde anders. De ex-speler van Barcelona bezorgde zijn oude club drie jaar na zijn vertrek een grote dienst, door als eindpunt te fungeren van een rappe aanval van Real Betis na balverlies van Benzema op het middenveld.

Verdiende Real Madrid minstens een punt tegen Real Betis?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Betis super goed gespeeld. Benzema uit vorm en ze missen echt een speler die goals maakt. Laatst zei iemand van real, dit geeft real niet meer uit handen omdat ze een makkelijkere programma hebben dan barca. Ik had daarop gezegd er gaan nog veel fouten gebeuren van beide clubs en zo zie je maar. Het wordt spannend tot de laatste wedstrijd dat is 1 ding wat ik zeker weet. Vamos barca!!!!

8 maart 2020 om 22:58

Het wordt niet spannend, Zidane zal vaker falen in zijn opstelling dan Messi in het invorm zijn per wedstrijd. Dat zijn dan ook de enige 2 punten waar vanaf hangt wie er kampioen wordt.

8 maart 2020 om 22:59

Ik hoor veel mensen hier de schuld aan Zidane geven, alsof hij hier iets aan kan doen, hij kon al geen beroep doen op Isco Carvajal en Nacho, en uiteraard mist hij zijn steraanvaller Hazard en die andere “vedette” Bale is te matig dit seizoen om hem op te stellen. Pijnlijk resultaat vandaag maar niets is nog gespeeld. We will be back stronger! Hala Madrid Y Nada Mas

8 maart 2020 om 23:04

Alsjeblieft, ga geen onzin praten. Hoe bedoel je hij kan er niks aan doen. Hij speelt met Vazquez, die zo slecht heeft gespeeld, terwijl hij ook met Rodrygo daar kon spelen of met 2 spitsen. Hij speelt met een verouderd middenveld dat sinds vorig jaar al over de datum is terwijl hij kon spelen met Valverde die zo belangrijk is. Hij kon ook nog eens James de kans geven toen het 1 1 stond maar in plaats van dat zet hij Mendy er in ipv Marcelo wat ik helemaal niet snap. En dan gaat hij ook nog eens Benzema op stellen die niet eens 5 keer te bevinden is in de 16 omdat hij heletijd aan het rondzwerven is op de middelijn, gevolg daarvan is de 2 1 voor Betis

8 maart 2020 om 23:05

@insidemadrid heb je vandaag wel een kampioen zien spelen?

8 maart 2020 om 23:17

Schams/ wat kan Zidane eraan doen dat Ramos bij die eerste goal de bal niet gewoon wegwerkt en wat kan Zidane eraan doen dat Benz bij die 2-1 de bal te kort op Ramos speelt? Mendy kwam omdat Marcelo al geel had gekregen. Fede heeft net een kindje gehad en is nog jong dus die kan niet alles spelen.

8 maart 2020 om 23:01

Ik zei: dit mogen ze niet uit handen geven gezien het schema. Dat is al iets heel anders hè? Ik leg enkel alle verantwoordelijkheid bij het team zelf. Het kan maar het mag niet. De koppositie en een makkelijker schema... overigens hebben ze het nog niet uit handen gegeven hè, daar zijn nog 11 wedstrijden voor. Deze speeldag had Madrid de moeilijkere fixture ivm Barca, dat kan ook.

8 maart 2020 om 23:07

Ja dat is toch precies dat ik tegen jou zeg en hierboven herhaal ik dag. Ik heb jou duidelijk gezegd van het is nog lang niet gedaan. Ze gaan beide nog fouten maken believe it bro.

8 maart 2020 om 23:35

Ze zijn beide gewoon niet goed genoeg. Dus wat er gebeurd weet niemand. Brooo

8 maart 2020 om 23:41

Schema ? Real moet over 3 weken uit op Bilbao je denkt toch niet dat het een 0-2 wordt ?

8 maart 2020 om 23:49

In die boot moeten wij nog tegen sevilla bilbao en atletico

8 maart 2020 om 23:57

Idd dit zijn allemaal lastige partijen

8 maart 2020 om 23:01

met onze eigen Valverde-achtige trainer die continu zijn 11 spelers wisselt en spelers met een slappe tactiek het veld in stuurt denk ik dat jullie gewoon weer aan top zullen blijven. Ongelovelijk hoe slap ze vandaag weer speelden, terwijl ze tegen barca zo sterk speelden. De honger is weg bij velen, het lijkt of ze het niks uit maakt. Waardeloos dit.

8 maart 2020 om 23:09

Ik vind marcelo echt heel erg zwak spelen en Vasquez heb ik al jaren geleden gezegd van wat doet hij bij real ik snap dat tot de dag van vandaag nog steeds niet. Militao wou ik zo graag bij barca zien maar gelukkig is dat niet door gegaan want die jongen is vandaag ook door de mand gevallen, al speelde hij niet op zijn plek. Ik vind real soms zo sterk maar soms dan denk je van hoe kan dit. Zulke dingen gebeuren in het voetbal en slechte tijden moet je verdragen om de goeie mee te maken.

8 maart 2020 om 23:13

Precies! ik vraag me ook af hoe dit kan. Helemaal als je kijkt hoe geweldig ze tegen Barca speelden. Ik denk echt dat het aan de motivatie van de spelers ligt. Ik hoop daarom ook echt dat Perez dit keihard aanpakt. Fan zullen we altijd zijn, maar gestructureerde en terechte kritiek mag altijd!

8 maart 2020 om 23:12

Een van de vreemdste La Liga seizoenen in de afgelopen jaren. Barca en Real dat elkaar zo vaak aflossen in de koppositie. Twee ploegen die onder hun gebruikelijke niveau zitten en wekelijks veel moeite hebben met de tegenstander.

8 maart 2020 om 23:31

Natuurlijk zullen er nog puntenverlies plaats vinden. Niks is nog beslist!

8 maart 2020 om 23:37

Dit zijn meestal mensen die la liga niet volgen bijna voor iedere seizoensbegin weet je dat real en barca tegen een betis punten laten liggen ook op hun hoogtepunt niet enkel dit zwakke seizoen dit maakt la liga de beste competitie naar mijn mening uit op Bilbao betis levante Atletico sociedad ... zie ik weinig Europese topclubs daar zomaar winnen

Wat fijn is aan het Real Madrid onder Zidane, is dat je van te voren aan de hand van de opstelling al weet of je als Real Madrid liefhebber de wedstrijd moet kijken of niet.


Heerlijk weer zo een nederlaag! Je hebt er geen reet aan als je vorige week de clasico verdiend wint en vandaag gewoon weer speelt als een natte krant zonder enige passie.. voor die miljoenen wat ze verdienen mag ik toch wel op z’n minst veel strijdlust verwachten?! Eigenlijk moet barca zich kapot schamen als ze geen kampioen worden als je ziet hoe weinig scorend vermogen real heeft. Kan die vasquez trouwens please niet meer opgesteld worden, hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat hij het shirt van real draagt? Er komt echt 0,0 dreiging uit die gozer, alleen balletje breed en af en toe een voorzet en thats it...

8 maart 2020 om 23:00

Zidane is een goeie people manager maar tactisch is heel erg slecht. Lord Vazquez die 90 min speelt!?!?!?!?! Benzema is ook niet meer wat het geweest is. Real heeft een afmaker nodig. Ronaldo hadden ze nooit zo makkelijk weg moeten doen.

8 maart 2020 om 23:03

Ik vind het geniaal hoe mensen Zidane tactisch onbekwaam noemen en dat beargumenteren met “vazquez speelt 90min” dat heeft weinig met tactiek te maken. Daar gaat het ook niet fout overigens. Dat middenveld dat geen zin heeft. Benz die overal behalve in de spitspositie loopt en Ramos en courtois die een theekransje houden i.p.v. te focussen. Dat doet je de das om

8 maart 2020 om 23:05

Die Vazquez komt nog tekort voor clubs als Groningen en Fc Twente. Waarom speelt zo'n speler in hemelsnaam bij Madrid? Die is echt verschrikkelijk slecht.

8 maart 2020 om 23:08

Ergste is dat hij nu al 201 wedstrijden voor Real Madrid heeft gespeeld.

9 maart 2020 om 00:21

En wie stelt dat middenveld, dat geen zin heeft, op? En laat Valverde, die je absoluut nodig hebt in zulke match, banken?

9 maart 2020 om 00:36

Sterker nog bij Spakenburg zou Vazquez de zeventiende man zijn.

Ben helemaal klaar met die zooitje. Niemand maar ook niemand snapt het waarom Vázquez een hele wedstrijd mag spelen. Ongelofelijk. Zidane kan ze niet meer motiveren. Wat mij betreft Pochettino volgens seizoen en een grondige schoonmaak van de selectie.

8 maart 2020 om 23:00

Real Madrid fans in het begin van het seizoen: Zidane moet weg! Real Madrid fans gedurende hun ongeslagen reeks na een paar maanden: Zidane is de beste! Real Madrid fans een week na de overwinning tegen Barca: Zidane moet weg! Rare logica.

8 maart 2020 om 23:03

Die logica hebben barca fans ook.. jullie wilden valverde toch zo graag weg hebben? Met setien is het niet zoveel beter hoor🙄..

8 maart 2020 om 23:03

Komt omdat de ploeg zonder enige motivatie en tactiek speelt. Zidane heeft zijn favorietjes die hij continu laat spelen. Marcelo boven Mendy bijvoorbeeld. Vazquez veel minuten geven. Valverde laten banken en vooral Modric laten spelen terwijl hij nooit de volle 90 minuten kan maken. Bale en Benz niet durven te banken. Het is allemaal slap, ongeinspireerd en tactisch zwak.

8 maart 2020 om 23:04

Het is ook beter met Setien hihi en dat met minder selectie spelers dan Valverde voorhanden had... Bovendien schommelden wij niet met onze mening over Valverde, wij wilden hem gewoon ten alle tijden uit de club, zelfs na overwinningen. Puur omdat zijn filosofie niet strookt met het aanvallende voetbal van Barca.

8 maart 2020 om 23:05

Nee Setien speelt juist hetzelfde.
Wij willen gewoon een aanvallende opstelling zien, met drie aanvallers.
Maar setien speelt met dezelfde spelers als Valverde

8 maart 2020 om 23:06

Je hebt mij nog niet eerder horen zeggen dat Zidane weg moet. Ik ben fan van dit clubicoon. Enkel faalt hij in het motiveren van zijn spelers. Al de volgevreten jongens spelen nog steeds. De spelers die hij opstelt zijn drama en hij laat een speler als Valverde niet spelen (basis) in deze moeilijke uit wedstrijd.

Aanvallend is er geen enkel plan. Totaal geen creativiteit maar toch blijft hij komen met het middenveld case Modric kroos. Dat kan echt niet meer. Gaat niets van uit. Zelfde voor Vázquez. Ik denk dus dat het beste is als er een nieuwe coach voor de groep komt met een nieuw idee en iemand die wel durft door te selecteren.

8 maart 2020 om 23:08

Kluivert, omdat iedereen geblesseerd is hé. Hij moet het doen met het materiaal dat hij nu heeft.

8 maart 2020 om 23:10

Volledig mee eens. Zijn vriendjespolitiek en taktische onbekwaamheid kosten ons alle prijzen dit seizoen. En voor er reactie's komen : nee, ook toen het goed ging vond ik Zidane nog altijd taktisch zwak. Alleen in de derby heeft hij een goeie zet gedaan, maar ook maar nadat hij zelf volledig fout was begonnen aan de match. Van mij mag hij vertrekken en zijn zonen Vazquez en Benzema meenemen.

8 maart 2020 om 23:11

Wagwa/ Zidane moet weg??? Niemand in Madrid wil hem weg hebben. Drie CL’s op rij winnen levert je krediet op. Al winnen we de komende 50 jaar geen prijs meer, wat wij in 2016/2017/2018 hebben meegemaakt zullen we nooit meer vergeten. De eerste club die in het moderne tijdperk de CL drie keer op rij gewonnen heeft. Wacht maar tot Zidane zijn complete squad bij elkaar krijgt van Florentino, you guys ain’t seen nothing yet! Hala Madrid

8 maart 2020 om 23:16

Veel Madrid fans veranderen hun mening over Zidane man....

8 maart 2020 om 23:27

Insidermadrid, je bent echt delusional vriend. Vorige week ook arrogant lopen doen en uitdagen dat Messi wel zou vertrekken bij Barcelona deze zomer. Boontje komt om zijn loontje zeker?

8 maart 2020 om 23:08

@boinder dat is dan al de derde trainer in twee jaar tijd. Real Madrid heeft gewoon een chronisch gebrek aan scorend vermogen. dat gaat geen coach ter wereld verhelpen, ook Pochetino niet die ook afhankelijk was van de doelpunten van spelers als Kane en Son. je moet gewoon spelers halen die erom bekend staan veel doelpunten te maken zoals alle grote clubs die normaliter in hun voorhoede hebben staan

8 maart 2020 om 23:13

Idd Japie/ Zidane is geduldig aan het wachten op Mbappe en misschien nog een topspits, tot die tijd is alles mooi meegenomen

8 maart 2020 om 23:16

Je ziet toch wel dat Zidane gewoon tactisch inzicht mist? iedereen weet dat je middenveld gewoon wordt overlopen als je met Casi, Kroos en Modric spelen. Als we straks 800 miljoen uitgeven en allemaal sterspelers halen kan zelfs Danny Buijs er prijzen mee winnen. Dat gezegd, je kunt wel continu spelers halen maar als de trainer ze nooit laat spelen (jovic, Militao, Rodrygo en tot voor kort ook vini) dan maakt het niks uit.

8 maart 2020 om 23:19

Klopt maar als je enige spits die er wat in kan prikken, want dat doen Jovic en Mariano niet, telkens als Rechtsback op duikt of ergens als verdedigende middenvelder dan dien je als coach deze eens op z'n plek te zetten? Scorend vermogen is er inderdaad niet maar ook geen creativiteit met een steekpass om iemand te bedienen. Allemaal doelloze voorzetten.

Real is inderdaad de laatste jaren een trainers kerkhof maar als je kijkt naar het spel en de prestaties is dat niet onlogisch er vanuit gaande dat je speelt in de competitie met het beste Barca ooit de laatste 10 jaar. (Niet de laatste 2 jaar meegeteld).

Spelers als Mbappe, Sancho, Martinez dienen gehaald te worden. Niet allemaal natuurlijk dat kan niet ivm FFP. Maar er dient een kwaliteitsimpuls te komen.

8 maart 2020 om 23:51

@La-Decima dat doet zowat elke coach. Guardiola heeft ook 800 miljoen in zijn selectie gepompt maar ik snap je punt. toch denk ik dat je met twee veelscorende aanvallers erbij veel makkelijker de overwinningen binnen sleept

Ik denk dat ik sinds het vertrek van Ronaldo maar 1 goede wedstrijd heb gezien van Real waarin ze ook een paar keer leuk wisten te scoren en dat was tegen Roma begin vorig jaar CL 3-0. Dit real waar ik nu al anderhalf jaar naar kijk heeft echt letterlijk 0 rendement. Niemand voorin kan scoren, geen daadwerkelijke stootkracht. Alle goals komen van verdedigers, middevelders of door middel van penalties. Maarja wat verwacht ik ook met Ado Den Haag niveau Vazquez op de flank, opa benz in de spits en die blinde prutser vini linksvoor. Het worden moeilijke weken voor real, ze hebben puur geluk dat ze meedoen om de kampioensschap omdat barca zo slecht speelt. Want het eigen spel is niet om aan te zien daar voorin. Dit real wordt geen kampioen, en terecht overigens. Want als je niet beter dan dit Barca kan spelen (slechtste barca in 25 jaar) dan verdienen we het ook niet! Oja en Zidane valt alweer voor de zoveelste keer door de mand met zn tactische onkunde.

8 maart 2020 om 23:02

Heb je het Barcelona wel eens gezien tussen 2000 en 2003. Man man wat was dat slecht.

Zidane out! Je speelt zo’n geweldige pot tegen Barca en dan verpest je het door gewoon zo slap te spelen tegen Betis. Er zat opnieuw geen idee achter. Waarom kunnen ze dit wel tegen Barca en niet tegen Betis. Deze ploeg heeft een motivatie probleem en dat mag de trainer wel worden aangerekend. Helemaal omdat die trainer de ploeg (met name de oudere, verzadigde veteranen) beschermt. Opnieuw weer beginnen met Casa, Modric, Kroos, elke Madrid fan weet dat die opstelling nooit werkt. Maar neen, Zidane leert het nooit, mij blijft dezelfde fouten maken. Waarom kan die man nooit eens een vaste 11 opstellen, waarom dat rouleren. Zodat ze in mei nog fit zijn als we overal voor uitgeschakeld zijn? Ik ben er echt klaar mee. Zidane heeft het als speler en in zijn eerste trainersperiode geweldig gedaan, maar hij moet echt weg. Volgend seizoen verder met Pochettino of Favre, Ook de 30tigers (behalve Ramos en Benz) mogen vertrekken. We hebben vers bloed nodig in de staf en selectie!

8 maart 2020 om 23:08

Geweldige pot tegen Barcelona? Als Barcelona een beetje in goede doen was, dan was het in de eerste helft al 3-0 geweest met al die kansen. Dat was meer een incident dat ze met 2-0 wonnen dan kunde. Neen, dit Real is echt verleden tijd.

8 maart 2020 om 23:17

Geweldige pot als in Inzet, vechtlust en verdedigend sterk gespeeld. Maar je hebt gelijk, dit Real Madrid qua selectie moet met pensioen. Op spelers als vini, Casi, Courtois na (van de basiself vandaag).

Beste actie wat Tello ooit heeft gemaakt voor Barca, zijn doelpunt vandaag tegen Real. En dat in een Betis truitje haha

9 maart 2020 om 06:13

Ik ben met je eens dat hij Barca een enorme dienst heeft bewezen, maar in zijn periode onder Tito heeft Tello ook best wel wat leuke dingen laten zien. Als back up was hij een waardevolle speler.

Hoe slecht Real Madrid was wel niet? Passen naar je eigen kleuren, was dit teveel gevraagd? Wat is dit toch met de instelling van Real Madrid, en pas als je achterstaat ga je met zn allen aanvallen.. triestig, diep triestige vertoning.

Wat een bal goochelaar is die Fekir zeg mijn god wat een middenvelder, had hem als Barcelona zijnde blind gekocht. Heel veel topclubs lopen te slapen. Verder genoten van mi amigo Guardado wat een held is dat. Madrid story as usual veel te weinig scorend vermogen, Perez zal doelpunten moeten kopen in de zomer.

8 maart 2020 om 23:04

Fekir zei in een interview dat Abidal hem aanraadde om naar Betis te gaan, want Barca hield hem al bij Lyon in de gaten, maar durfden hem niet te kopen wegens zijn geschiedenis vol blessures. Misschien dat Fekir in de zomer komt en dan zou die rechtsback Emerson (deels eigendom van Barca) bij Betis mogen blijven.

8 maart 2020 om 23:07

Hopen dat ze het met hem aandurven in de zomer dan zou het echt een geweldige aankoop vinden. Fabelachtige middenvelder, hoop dat hij een redelijk lage clausule in zijn contract heeft staan. Zou veel toevoegen aan het statische middenveld van Barca.

8 maart 2020 om 23:15

Liever geen spelers met blessure geschiedenis kopen hoor. Ik heb genoeg gehad dit seizoen van al die blessures bij barca. Vooral dembele, ik ben echt benieuwd of er nog vertrouwen in hem is vanuit de trainer en het bestuur gezien

8 maart 2020 om 23:18

Maar als je Fekir bezig zie dit seizoen tegen Real en Barca... Wel het riskeren waard eerlijk gezegd. Fabelachtige voetballer.

8 maart 2020 om 23:27

Nee jonge. Danku wel. Met ons geluk raakt hij de eerste wedstrijd geblesseerd en dan voor 6 maanden eruit om terug te komen en nooit meer zijn niveau te hale

#Zidaneout #Benzemaout #Vazguezout.

Weer verpest voor de 1000e keer. Zidane er zit helemaal geen tactiek in dit spel je speelt weer met de punten. En vazguez man man man wat zou ik jou graag overrijden met mijn Peugeot 206 en waarschijnlijk ben je daar zelfs slecht in.
Ik hoop dat Barca kampioen word als wij zo blijven spelen want dan verdienen wij het ook niet.

Tactisch gefaald vandaag Zidane. Vazquez, Benzema, Modric en Marcelo voegen al maanden niets toe maar beginnen leuk in de basis en de eerste twee mogen zelfs de 90 minuten volmaken. Blijft hiervoor Jovic buiten de selectie, waarmee je in essentie dus gewoon 60+ miljoen weggooit? Vazquez was een leuke invaller een paar jaar geleden met Ronaldo aan het einde van z'n voorzetten, maar nu die nooit meer aankomen heeft de beste jongen niets meer te zoeken in dit team. Credits naar Betis voor hun spelopvatting, maar hier verliezen was echt niet nodig. Op naar de volgende wedstrijd, met hopelijk een kloppend tactisch plan..

Dit moet toch wel de slechtste wedstrijd van dit seizoen zijn van Bezema. Iedereen van Real had tamelijk veel moeite met het geven van goede passes, maar Benzema had wel een aantal hele slechte passes. Ongelooflijk.

8 maart 2020 om 23:04

Vraag me echt af, Jovic en Mariano kunnen toch niet veel slechter zijn dan dit? Wanneer gaat Benz eens banken?

8 maart 2020 om 23:20

Benz gaat nooit banken onder Zidane. Kijk de docu van Benz op netflix, Zidane is helemaal gek van Benzema en vind hem de beste aanvaller die er is. Tenminste zo komt het over. Dus duidelijk dat benz zijn favo is. Er moet gewoon een nieuwe trainer bij Real komen die de bezem er doorheen haalt. Benz weg Modric weg Vazques weg Marcelo weg Bale weg. En dan met een nog 2 a 3 aankopen een team bouwen. En dan Hazard met Jovic en Vinicius in de basis. Maar met deze selectie word het niks. En dan heb je dit jaar de kans om kampioen te worden omdat Barca het ook laat afweten maar slaag je er gewoon niet in om zwlf te winnen. Wie er ook kamoieon word is echt de kampioen van armoede.

Zwak Real en een verdiende overwinning voor Betis.
Barca en Real spelen zo zwak, dat je dit seizoen nooit kunt weten wie er kampioen wordt.
Nu staat Barca terug eerst, en volgende week is het misschien terug Real.

Net Tello zijn truitje hangt in mijn kleerkast. Heb er altijd een zwak voor gehad aangezien ik zijn debuut in de hoofdmacht live heb meegemaakt. Verdiende overwinning voor Betis, Real was enorm zwak. Toch wel opvallend na hun sterke 2de helft tegen Barcelona afgelopen week. Wie ook kampioen wordt, het zal alleszins geen glansprestatie worden. Beide grootmachten zijn niet meer wat het geweest is.

8 maart 2020 om 23:03

Weet je wat grappig is. Dit barca kan tello en zijn brommer op de flank echt dik en dik gebruiken. Wel jammer dat hij niks was geworden bij barca, had het hem gegund

8 maart 2020 om 23:08

Het is nooit het grootste talent geweest, maar net dat waardeerde ik zo bij hem. Nooit gekke streken en altijd zijn uiterste best doen, aanvallend en verdedigend. Zijn snelheid was altijd een wapen en daarnaast was hij ook vrij doelgericht, je kan er zijn statistieken op nagaan, die waren zeker goed voor de beperkte speeltijd die hij kreeg. Mooi om te zien hoe hij jaren later ons toch opnieuw een mooie dienst bewijst!

8 maart 2020 om 23:12

Ik zie ons geen champions league winnen dit seizoen. Zou echter wel enorm mooi zijn als we voor de 3e keer op rij de competitie weten te winnen

8 maart 2020 om 23:24

Champions league moeten we zelf niet over praten imo. Ik vrees ook gewoon dat als Real er normaal gezien uitgaat tegen City, dat ze dan vol op de competitie gaan kunnen focussen. Dat terwijl Barcelona normaal wel Napoli nog moet kunnen uitschakelen en zich zo een drukker speelschema op de hals gaan halen. Tegen ploegen als Liverpool of Bayern zie ik er Barcelona ook gewoon kansloos uitgaan, waardoor de kans reëel is dat we op het einde van het seizoen met lege handen gaan achterblijven.

Dankjewel Benzema! Precies op het moment dat we domineerden doe je dat! Wat was hij slecht vandaag maar hij mag wel altijd alles spelen. Het is tijd dat iemand anders de kans krijgt voorin.Verder heel apart, dat iedereen behalve Zidane ziet, dat Valverde altijd hoort te spelen. En dan heb ik het over dit soort wedstrijden, of dacht Zidane dat het een walk-over zou worden met z’n arrogante opstelling. Klaar is met vertrouwen houden in speler die helemaal niet thuisbrengen. Ik word zelfs moe van mezelf-dit steeds te herhalen. Lucas mag je nooit 90min laten spelen als je de wedstrijd wilt winnen. Winnen tegen Barca voor niets geweest dus. Ach, call me crazy maar ik zag het wel aankomen. Typisch dit.

8 maart 2020 om 23:04

Ja eens Blink, wat een krankzinnig balverlies bij die 2-1 van Benz, maar het moet ook frustrerend voor hem zijn dat ie eerst met Crisje naast zich speelde en nu met jonkies als vini of mindere goden als vazquez, al bij al een hele slechte avond maar niets is nog bepaald, we hebben nog 11 speelrondes

8 maart 2020 om 23:14

Wat dat betreft ging Cristiano vaak ook voor eigen succes, enorm verschil natuurlijk in het afmaken dat cristiano ze er wel in knalde.

En zo geef je het helemaal weer weg. Wat is het toch ook behoorlijk irritant om supporter te zijn van Real Madrid. Echt ongelooflijk. Overwinning vorige week tegen Barca levert helemaal niets op. Zidane ook met zijn schijt opstelling en schijt wissels. Als Vazquez ook in 2020 nog je vleugelaanvaller is, en ook nog is in de basis. Dan houdt het gewoon op. Zidane durft ook nooit Benzema eruit te flikkeren. Want man man, je zal maar je lievelingetje wisselen he? Zet die Diaz erin en gaat die 424 spelen. Vazquez en Benzema laat die rustig staan. Zidane verdient het wederom om te verliezen. Waar zijn die praatjes dat La Liga winnen vele malen belangrijker is dit jaar dan andere competities? Merk er niks van. Kut mentaliteit, zoals dat 8 vd 10 keer het geval is in uitwedstrijden. Ben er zo klaar mee. Zidane kan straks weer lekker lopen lullen dat de competitie nog niet voorbij is. Tuurlijk kerel. Kan je ook alvast zeggen dat die spits van Barca, in 2020 meer gaat maken dan Benzema. 100%. Zo triest is het. Bah, bah. Real, het lachertje van Spanje weer.

Tello ik hou oprecht van je. Zidane wat ben je toch aan het prutsen. Valverde mocht nooit banken deze wedstrijd. Kon je het beter volgende week doen tegen Eibar. Volgens mij doen Barca en Real wedstrijdje ‘wie kan de meeste punten verliezen’. Gracias Tello.

Dit is het probleem aan Zidane als coach, ene week win je overtuigend en de week erop speel je weer met clowns. Zidane blijft die ***** lucas vasquez opstellen, Zidane blijft ook constant zijn opstelling veranderen en zijn wissels zijn gewoon shit. Zidane out—!

Ik snap daar niks meer van. Hoe is dat mogelijk Real. Willen ze geen kampioen spelen? Moeilijk te vatten

Ik lees over hetzelfde, kritiek op Zidane. Het kan ook gewoon aan de spelers liggen of je kan ook gewoon zeggen dat betis uit super super lastig is. Barcelona had hier ook moeten strijden en betis speelt tegen de grote clubs altijd extra goed. Ik vind het geen schande als je Betis uit verliest omdat ze gewoon ijzersterk spelen als team. Real had fases waarin ze het hadden kunnen klaren maar aan de andere kant kon Betis het ook allang klaren. Hele pijnlijke nederlaag dat wel. Sterkte real fans en ik meen het niet dat jullie het zien als een steek of grap totaal niet zelfs. Het wordt spannend tot de einde

8 maart 2020 om 23:12

Dat Betis uit lastig is klopt natuurlijk. Dat het deels aan de spelers ligt klopt ook, Maar wie speelden vandaag opnieuw waardeloos? Vazquez, Marcelo, Benzema... Wie worden keer op keer opnieuw opgesteld, terwijl ze al maanden amper iets toevoegen.. Marcelo en Benzema. Wie was vorige wedstrijd MVP en wordt nu weer gebankt voor een oud middenveld van Casi, Modric en Kroos (wat gewoon niet werkt qua balans en we het afgelopen 1,5 jaar al 20x hebben zien falen), inderdaad, Valverde. Zidane! Het is continu dat we leuk meevoetballen maar niks afmaken en dan knullig de bal tegen krijgen.

Benzema is geen spits. Loopt vaker gaten dicht voor de tegenstanders dan scoren voor ons. Zidane neem aub je zoon mee en vertrek
ps: vergeet je hond (Vazguez) ook niet.

Als je met Lucas start dan start je met een man minder. Wat is die gast toch drama snap niet als je Mariano hebt en Fede waarom dan Lucas. Zidane heeft vandaag gefaald en samen met hem alle spelers die dachten dat dit een verplicht nummertje was tegen een team graag Europees voetbal wilt halen. Die middenveld kan niet meer ze zijn gewoon op. Typerend dat je met zo een fout verliest. Vandaag hadden we nergens recht op en komen goed weg. #HalaMadrid

Ik zag laatst een team van Masía-producten die Barca heeft laten gaan en dacht toen nog bij mezelf dat ze Tello in deze selectie nog goed hadden kunnen gebruiken. Toch blij dat hij ons dan in ieder geval indirect nog helpt! Dit wordt nog een hele leuke titelstrijd. Frustrerend voor beide partijen ben ik bang. Gegeven de vorm van de ander dit seizoen hadden ze het allebei natuurlijk al lang af moeten maken.

Zelfde verhaal weer, Zidane die zijn spelers niet kan motiveren. Domme keuzes maakt door een verouderd middenveld op te stellen een aanval waarvan je weet dat je er niet meer dan 1 gaat maken. Gevolg, een slechte wedstrijd met als gevolg puntenverlies.

tja, je wist dat ging gebeuren als je met deze 11 ging starten. zonde. nu loop je weer achter de feiten aan..

Real Madrid wilt gewoon de landstitel niet meer in ontvangst nemen lijkt het. Ieder seizoen zelfde liedje. Nu weet ik niet of ik hier blij mee moet zijn als Barca fan of juist zorgen maken dat Barcelona nog steeds niet wakker wordt na al deze kansen die Real ze biedt. Echt super knap dat Betis dit Real wist te pakken, want in La Liga scoren weinig ploegen tegen Real.

Het was behoorlijk armoedig aan de kant van Real. En dan nog te bedenken dat de Real fans Barca na de wedstrijd van gisteren behoorlijk de grond in aan het boren waren. Nou ik zag vandaag een ploeg die nog minder recht heeft op het kampioenschap dan Barcelona. Man man man... Lekker ploegje wel dat Betis, vooral in de persoon van Fekir. Hoe die Militao het bos instuurde met die dribbel op volle snelheid, prachtig.

Wat een zure frustrerende resultaat. Real leek soms onmachtig gewoon om Betis pijn te doen. Totaal armzalig voorin, geen dodelijke aanvalspower. Het is zo niet in balans. En dan win je el Clasico, geef je het hier weer totaal weg. Sloeg echt nergens op. Benzema dacht ook even hey laat ik Betis even helpen. Liep er hopeloos rond en kon ook maar weinig. Hij als eenzame spits kan ook echt niet meer. Een verkapte 442 zou oplossing kunnen bieden. Vini, Kroos, Case, Valverde en Benz, Mariano voorin bijv. Dit gaat zo toch niet langer. De stabiliteit, compactheid die er was, is totaal verdwenen. En ook de gemakzucht en verzadiging van sommige vedettes was weer duidelijk te zien. Dit moet echt snel veranderen. Kost teveel geduld en pijn maar ja het is wat het is, helaas. Was al bang dat het vandaag fout kon gaan en helaas gebeurde het. Dit seizoen wordt 1 kampioen doordat de ander teveel punten morste. Beide teams zijn totaal niet machtig en zien er vaker armzalig uit dan top.

Benzema ik ben je zat, heb je vaak verdedigt over de jaren maar er komt een moment dat je eerlijk moet zijn. Voetballend heel goed maar man wat presteert deze man slecht. Het begint wel vermoeiend te worden en zou het goed vinden als er in de zomer een vervanger voor hem wordt gehaald die er gelijk staat

9 maart 2020 om 00:08

Zo, ik raakte ook aardig gefrustreerd vandaag op hem. Dat onzinnig geloop van hem, alles behalve scherp staan in de zestien. Het is jammer, bijv. zo'n van Persie had dat destijds ook, totdat hij omgeturnd werd tot een echte killer spits voorin. Geen onnodig diep komen, naar de zijkanten lopen, bal ophalen e.d. Hij moet weten dat dat nu niet nodig is. Blijf in de zestien, scherp staan. Wordt er ook moe van. Hij is niet slecht ofso, maar dan zou hij een doelpuntenmachine naast zich nodig hebben, dan kan hij gaten trekken zoals hij doet en dan kan een type Mbappe of Haaland in die ruimtes duiken maar nu is dat totaal onnodig aangezien Real die spelers niet heeft. Vermoeiend helaas.

Dit was een wedstrijd waarin Bale misschien wel iets kon uitrichten. Uit bij Betis, dus geen fluitconcerten van eigen supporters, en tegen Barta, een bekende tegenstander die hij vaker zoek heeft gespeeld. Maar toch koos Zidane voor nietsnut Vazques. Het is me tot op de dag van vandaag een mysterie was zo’n middelmaat bij Real doet.. Zidane, stel gewoon je beste spelers op en stop met het moddergooien naar Bale, want hij is een van je beste spelers. Zidane is medeverantwoordelijk voor de slechte seizoen van Bale.

De grootste schreeuwers vorige week zie ik hier ineens niet terug, die zullen vast huilend in een hoekje zitten.on. allemaal leuk en aardig zo’n overwinning in El Classico, voor de prestige en rivaliteit wil je ’m winnen, maar als je de week erna alweer de koppositie verliest koop je er niets voor. Uiteindelijk gaat het erom dat je na alle wedstrijden bovenaan staat. Voor de competitie erg leuk dat stuivertje wisselen. Er komen voor Barcelona nog een aantal pittige wedstrijden aan dus het is zeker niet gespeeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren