Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

CR7 trefzeker bij Portugal, Spanje boekt ver van huis nieuwe zege

Laatste update:

Portugal en Spanje zijn woensdag beiden tot een overwinning gekomen in hun oefeninterlands. De regerend Europees kampioen boekte op bezoek in Bayamón een 1-2 zege op Puerto Rico dankzij doelpunten van Santi Cazorla en Cesc Fàbregas enerzijds en Cintron aan de kant van Panama. Portugal hield het op zijn beurt bij een verschil van twee treffers om de winst te grijpen. Thuis tegen Panama zorgden Nélson Oliveira en Cristiano Ronaldo voor de goals (2-0).

/

Portugal - Panama 2-0
Op een halve finaleplaats in de Gold Cup van 2011 na boekte Panama de laatste jaren weinig aansprekende resultaten. Zonder bekende namen trad het land in Faro aan tegen Ronaldo en consorten. Na een klein half uur in het Estádio Algarve schoot Nélson schitterend raak in de linkerkruising. Hij kreeg de bal vanaf rechts in de voeten, passeerde direct twee man en joeg voordat nummer drie er aan te pas kon komen de bal keihard en onhoudbaar binnen. In zijn negende interland maakte hij zo zijn tweede goal als international.

Panama had weinig in te brengen tegen Portugal en moest al vroeg in de tweede helft de wedstrijd vervolgen met een man minder. Gabriel Gomez kreeg namens de Midden-Amerikanen direct rood voorgehouden en ging douchen; binnen de minuut bepaalde Ronaldo vervolgens de eindstand op 2-0. De superster van Real Madrid kreeg de bal half hoog aangespeeld, legde die met de borst neer en haalde toen met de rechtervoet uit naar de rechterhoek. Daarmee scoorde hij voor de derde keer in vier interlands en in totaal voor de 36e keer voor Portugal.

/

Puerto Rico - Spanje 1-2
De nummer 138 en de nummer 1 van de wereld troffen elkaar in Bayamón en maakten er een redelijk aantrekkelijk treffen van. Niet geheel verwonderlijk kwam Spanje als winnaar naar voren; in de laatste fase voor rust sloeg la Furia Roja tot tweemaal toe en eiste het een niet meer weggegeven voorsprong op. Het woord was allereerst aan Cazorla; de naar Arsenal getransfereerde middenvelder wilde de zestien meter ingaan, maar bedacht zich en wandelde er met een boog omheen.

Toen hij eenmaal voldoende ruimte voor zichzelf had weten te creëren, haalde hij ineens uit en sloeg zijn schot in de linkerhoek binnen; het leek een houdbaar schot. En nog voor Puerto Rico goed en wel van de schrik bekomen was maakte Fàbregas er snel 0-2 van. Hij plukte een voorzet vanaf rechts van Jesús Navas in een keer uit de lucht en verzond een schot richting dezelfde hoek als waarin Cazorla reeds had gescoord. De Puerto Ricanen bleven knokken voor wat zij waard waren en kregen daar uiteindelijk ook de beloning voor: Marc Cintron ging na doorkoppen van een teamgenoot alleen op doel af en schoof verdiend de 1-2 binnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was een knappe goal van Ronaldo. Was niet de makkelijkste positie (hij stond met de rug naar de goal) om te scoren. Ook die pass met de buitenkant vooraf van Coentrao maakte de goal iets mooier voor mij.

1 keer scoren tegen een voetbaldwerg is nou niet echt een prestatie om het over te hebben. We beoordelen hem wel als het om de knikkers gaat.

16 augustus 2012 om 00:44

Zoals op het EK waarin hij tegen Nederland de twee goals maakte waardoor Portugal zeker was van de volgende ronde, of tegen Tsjechië waar hij de enige maakte in de kwartfinale?

16 augustus 2012 om 00:46

Precies. Dat zijn veel betere momenten om iemand te beoordelen. Dan gaat het tenminste ergens om. Dit zijn potjes die eigenlijk niet gespeeld moeten worden.

16 augustus 2012 om 02:28

Of zoals tegen Spanje waar hij volledig in de zak van Arbeloa zat. Die momenten inderdaad.

16 augustus 2012 om 00:45

Bekritiseer hem pas als je zijn goal gezien hebt :
Met je rug tegen de goal de bal aannemen en dan de bal hard in de doel schieten is gewoon fantastisch

16 augustus 2012 om 01:33

Dat deed Henry zovaak bij Arsenal eentje tegen united en eentje met zyn hak zelfs dus dit moet kunnen

16 augustus 2012 om 00:54

Zoals toen die keer dat hij twee keer scoorde tegen Barcelona? Of is dat ook een voetbaldwerg?

Dit was gewoon een erg knappe goal. Niets op af te dingen.

16 augustus 2012 om 00:57

Zelfs als er helemaal niks aanvallends bedoeld wordt weten jullie er weer een Barca-realdiscussie van te maken. Jammer.

16 augustus 2012 om 01:05

Volgens mij ben jij degene die een sneer uitdeelt. En wie moest ik dan als voorbeeld nemen?

16 augustus 2012 om 00:58

Wie zegt dat ie een prestatie heeft geleverd, het is een oefenduel tegen voetbaldwerg ja maar mag hij dan niet scoren ofzo iets. Ik begrijp niet wat je bedoelt

16 augustus 2012 om 01:11

Ik vind dat ie er vandaag wel een paar meer had mogen maken om het woord trefzeker kloppend te maken. Hij scoorde 1 prachtige goal en verder vond ik hem matig. Dat heb ik altijd met Ronaldo, hij doet weinig en doet lang niet alles goed, maar scoort practisch iedere wedstrijd. Ik vind hem een best goede voetballer maar een weergaloze doelpuntenmachine. Vandaag had ie vaker mogen scoren.

16 augustus 2012 om 14:52

En jij hebt deze wedstrijd in z'n volledigheid gevolgd natuurlijk.. op welke zender ook alweer? Sommige mensen maken zichzelf echt compleet belachelijk hier, uiteraard niet om hun mening maar de manier waarop ze zichzelf (niet)presenteren...

Grappig dat juist jij in je onwetendheid iemand anders beticht van het starten van een 13-in-een-dozijn discussie.. je denkt zeker dat iedereen jou IQ heeft

16 augustus 2012 om 08:15

Josephius is een goal minder mooi als het tegen een kleine, grote, slechte of goede is? De keeper was gewoon kansloos. Dat waren alle keepeers geweest. Gaat puur om de aanname en de kracht van het schot.

Lekker hoor Ronaldo, komtie terug van het EK denk je datie z'n krachten heeft verspild nee hoor, tijdens de Tour in Amerika schietie er ook weer 2 in en vandaag weer. Wat een speler, verdiend dit jaar zeker de Gouden Bal

16 augustus 2012 om 00:55

Ronaldo is gewoon een machine, hij is zo ontzettend fit. Ik denk dat Ronaldo instaat is om zijn duizelingwekkende cijfers van vorig jaar gewoon weer te verbeteren.

On: Mooie doelpunten van Oliveira en Ronaldo

1-2 voor Spanje? Ik heb Puerto Rico dan zeker onderschat.. Ik dacht dat ze alleen maar honkbal konden spelen..
Of speelde Spanje met een D elftal? Inspiratieloos? hmmm

16 augustus 2012 om 00:57

Verbaasde me ook! Ik kwam thuis en zag 1-2 maar !
Puerto Rico zal zeker mega verdedigend hebben gespeeld ik zal nu eens de herhaling gaan zien ;

Footyroom.com is wel een aardige site!

16 augustus 2012 om 01:34

Spanje speelt altijd wat minder na het winnen van een toernooi. Na wk 2010 hadden ze ook met 4-0 verloren tegen Argentinië en Portugal.

En waarschijnlijk hebben ze ook de opdracht van hun club gekregen om het rustig aan te doen met het oog op het begin van het seizoen

Tuurlijk gaat Ronaldo hem winnen , als Messi een keer een penalty mist zegt iedereen "maak niet uit , hij gaat hem gewoon winnen" en als Ronaldo hem mist "vieze homo lekker voor je , je gaat niks winnen etc etc " Raare mensen op de wereld :S

16 augustus 2012 om 01:28

Chill out gast! Je hebt ronaldo fans en messi fans. Deze fans zullen vaak de tegenstanders zwart maken en de speler waarvan ze houden ophemelen. Dat is normaal.

Off.: Ik weet dat het raar klinkt, maar ik denk dat de winst van de supercup gaat bepalen wie de Gouden Bal zal winnen. Momenteel zie ik dat Ronaldo en Messi evenveel kans maken. Dus gaan de laatste onderlinge wedstrijden de doorslag geven, ookal is de supercup geen belangrijke prijs.

Geen beste uitslag van Spanje, weet iemand hoe Torres speelde?

Zo die goal van Ronaldo zit er echt lekker in zeg. Heerlijk net na de stuit vol geraakt. Die houd je nooit tegen. Geweldig. Ook Di Maria had een poeier vandaag tegen Duitsland. Nu nog in La Liga!

16 augustus 2012 om 03:43

De goal van Khedira vind ik de mooiste

Amai Di Maria is echt in vorm. Zorgt constant voor gevaar. Vooral de laatste wedstrijden met real was hij fantastisch.

Ik kan niet wacht op de El Classico's!

16 augustus 2012 om 08:27

Khedira voelt de bui al hangen met Modric in Spanje, hij werd er zenuwachtig van ;

16 augustus 2012 om 09:09

Modric vind ik echt een geweldige aankoop van real, maar ik denk ook wel dat Khedira nog redelijk wat speeltijd zal krijgen. Vooral op momenten dat ze echt een blok nodig hebben op het middenveld.

Modric zou toch vandaag naar Madrid gaan om alles af te ronden?

@k. meijerbr Ey racist dat ging gwn even te ver , nee jammer he , ten eerste Talibanen zijn geeen Afghanen stink nederlander maar ze zijn pakistanen en ten 2de kaashoofd , jij bent zeker een type die geslagen / uitgescholden werd door een Buitelander en nu reageer je alles af ?!

16 augustus 2012 om 13:59

gelukkig ben je zelf niet racistisch

Overigens zijn de Taliban van oorsprong Pashtun en dat zijn Afghanen, maar dat maakt verder ook niet uit.

@kaka

"kaka" Hahahah hou toch op man , verwijder beter je acc met zo'n debiele naam , k denk niet dat we hem nog dit seizoen zien spelen als hij bij Real blijft aangezien we Modric hebben gehaalt ! Hahaha sorry voor jou ! En we hebben natuurlijk Callejon die vele malen beter is dan die geldwolf

16 augustus 2012 om 12:09

Waarom moeten de gemoederen altijd zo hoog oplopen na een zinloze discussie ?!

Kan het hier niet gewoon één(!) keertje over de wedstrijd zelf gaan ipv al die randzaken ?

Mooie goal van Ronaldo, ik hoop niet dat hij zich zelf vermoeit door teveel te spelen. We hebben hem nodig om weer kampioen te worden en de CL te pakken.

Ik begrijp echt niet waarom ploegen zoals Portugal en Spanje hun laatste vriendschappelijke wedstrijd voor groep wedstrijden niet tegen goeie ploegen spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren