Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Contract van duurste Britse doelman ooit per direct verscheurd

Laatste update:
/

De wegen van Sunderland en Craig Gordon scheiden met onmiddellijke ingang. Het doorlopende contract van de 29-jarige doelman is ontbonden. Gordon groeide vijf jaar geleden uit tot de duurste Britse doelman in de geschiedenis.

Sunderland betaalde medio 2007 bijna twaalf miljoen euro aan Hearts, maar succesvol was de samenwerking allerminst. Gordon stond door ongelukkig blessureleed slechts 95 keer onder de lat bij the Black Cats. Zo brak hij zijn arm tweemaal. Simon Mignolet verdrong de Schots international als eerste doelman en in de strijd om de tweede plek moest hij zelfs Keiren Westwoord voorrang verlenen.

Gordon is niet de enige speler die Sunderland de rug toekeert. Nicklas Bendtner, Wayne Bridge en Sotirios Kyrgiakos, die van Arsenal, Manchester City en VfL Wolfsburg werden gehuurd, moeten naar hun respectievelijke werkgevers terugkeren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er gaan geruchten dat dit de tweede doelman bij Arsenal moet worden, gezien het naderende vertrek van Almunia en Fabianski. Nu hij transfervrij is, zou ik dat een prima zaak vinden. Toch een keeper met een staat van dienst.

19 mei 2012 om 12:08

Als 2e keeper is hij zeker welkom, maar als 1e keeper zou geen enkele top- of subtopclub hem nog willen denk ik.

Jammer voor zo'n gozer dat het zo loopt. Maar goed, hij is pas 29 en voor een keeper is dat nog relatief jong. Als hij een goeie club vindt kan hij zich daar alsnog waar maken...

Vond Craig Gordon geen verkeerde keeper , jammer van al het blessureleed en daarna de opkomst van Mignolet.
Lijkt me geen verkeerde keeper voor Celtic , dan kan hij mooi Forster vervangen die weer terugkeert naar Newcastle waarschijnlijk.

Krygiakos en Bridge voegen ook niet veel aan Sunderland toe en O'neill heeft al aangegeven bezig te zijn met vervangers en zich eerst op transfervrije spelers te richten dus dat zal wel goed komen , Bendtner kunnen ze wel echt gaan missen maar misschien kan Gyan dat gat opvullen als hij terugkeert uit de woestijn.

Wat is dit nou voor beleid. Eerst 'n keeper voor ongeveer 12 miljoen binnen halen, en 'n paar jaar later z'n contract ontbinden terwijl je nog geld kan krijgen voor hem.

Hij zou perfect bij Celtic passen, want Foster keert terug naar Newcastle.

19 mei 2012 om 13:03

het is nog niet zeker of Fraser Foster terug keert naar Newcastle bij de verhuur naar Celtic is een optie tot kopen afgesproken ( 2 miljoen pond ) en Celtic is in gesprek met hem over een definitieve overgang en heeft hem een aanbod gedaan.

Beste redactie, hij is gewoon transfervrij! Niets contract ontbinden, nergens ruzie, nergens gezeur.. Zijn contract wordt niet verlengd..

Nu is de weg naar Arsenal open.. Alleen Almunia en Fabianski moeten nog verkocht worden, maar misschien wacht Wenger daar niet eens op en haalt ie Gordon al eerder op..

Overigens is die Mignolet een topkeeper zeg! Deze jongen wordt echt een hele grote.. Hij heeft mij echt verbaasd doen staan dit seizoen! Samen met Ruddy en Vorm de sensaties van het seizoen..

19 mei 2012 om 14:22

En Krul.

Overigens hebben Hart, De Gea en Szczesny ook genoeg laten zien, daar waar Cech een beetje tegenviel. Ook Wayne Hennessey had een aardig goed seizoen, alleen liet zijn verdediging hem vaak in de steek.

19 mei 2012 om 14:51

Klopt inderdaad.. Krul was ook erg goed en heeft punten gepakt voor Newcastle! Uiteindelijk was volgens de algemene opinie Vorm de verassing van het seizoen, maar Krul was ook uitstekend! Moest Harper vervangen en deed dat voortreffelijk..

De Gea lijkt het nog steeds niet te hebben gevonden, hoewel hij de laatste tijd wat zekerder leek te zijn.. Hoge ballen blijven drama..

Hennesey is ook een keeper, waarvan ik hoop dat ie volgend jaar gewoon weer in de Premier League speelt! Misschien is QPR of West Brom iets voor hem.. Ligt eraan of Foster teruggaat naar Birmingham City..

Van Szczesny ben ik geen fan.. Boekt wel enorme progressie, maar ik ben niet zn grootste fan..

Van Hart ben ik wel fan, zelfde geldt voor Ben Foster! Beide zeer getalenteerd, beide erg nuchter en wars van sterallures..

Cech en Reina vielen mij tegen..

Al met al is het keepersniveau in de Premier League jarenlang niet zo sterk geweest als dit seizoen!

Uitstekende doelman. Mocht je als club nog een doelman zoeken, zou ik zeker even een belletje geven. Veel beter zul je hem niet krijgen zonder transfersom.

Gewoon een erg goede doelman, kan gewoon makkelijk mee in de PL en vindt vast een mooie nieuwe club.

Sodeknetter, 12 miljoen euro voor een keeper die het op dat moment alleen nog maar bij een club "met alle respect" Hearts heeft laten zien , is wel erg veel.

nu hij transfervrij is zullen genoeg clubs hem proberen binnen te halen. hij kan wel erg goed keepen. misschien kan hij wel naar tottenham. daar is friedel al op leeftijd. en gomez hebben ze geen vertrouwen meer in

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren