Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Conte woedend: ‘Dit gebeurt voor de tweede keer in anderhalf maand tijd’

Laatste update:

Chelsea won woensdagavond met speels gemak van Qarabag FK in de Champions League (0-4) en de ploeg van Antonio Conte heeft zich zodoende geplaatst voor de knock-outfase van het miljardenbal. Toch is de Italiaan niet te benijden, want the Blues hebben volgens de manager allesbehalve een goede voorbereiding op de kraker tegen Liverpool komende zaterdag.

"Zoals jullie allemaal weten is dit al de tweede keer dat er 'iets' gebeurt dat niet positief is voor het Engels voetbal. Zoals jullie weten is de Premier League erg zwaar. Er zijn zes topteams die vechten voor de titel. Ik wil niet klagen, maar de realiteit is dat het voor de tweede keer gebeurt in anderhalf maand tijd", foetert Conte, geciteerd door Goal, over het drukke schema van Chelsea.

De Engelse topclub landt donderdag rond vier uur 's ochtends in Engeland en zodoende is er nog maar één trainingssessie mogelijk voordat de wedstrijd tegen Liverpool begint. "We moeten vijfenhalf uur reizen en één dag rusten en ons dan nog eens voorbereiden op de wedstrijd tegen Liverpool, nóg een grote wedstrijd net als toen tegen Manchester City."

"Ik wil dit niet als excuus gebruiken, maar dit is de realiteit. Ook de media en mensen van de televisie moeten dit probleem aankaarten, omdat het echt vreemd is. De spelersgroep toont fantastische karakter, we reageren altijd positief. Ik ben een trotse manager, omdat ze geweldige toewijding tonen en vechten, ondanks alle moeilijkheden", besluit Conte.

Begrijp jij de frustratie van Antonio Conte?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet klagen. Vorig jaar hebben jullie nog de titel gepakt doordat anderen juist een dubbel programma hadden.

22 november 2017 om 21:38

Dat is toch wel appels met peren vergelijken.

Lijkt me niet meer dan logisch dat je als land een zo goed mogelijke verdeling voor de clubs maakt zodat er naast Europees ook op nationaal niveau uitstekend gepresteerd kan worden. Woensdag spelen moet gewoon standaard zondag spelen worden, ook hier in nederland overigens.

22 november 2017 om 21:53

Dat verstrekt toch juist zijn punt? Ploegen met Europese campagnes verliezen punten in de landelijke competities vanwege een schema dat daar helemaal geen rekening mee houdt.

Tja gelukkig compenseren die zes clubs dat met een budget van 100 miljoen miljard. Ruilen van budget en speelschema Antonio? Nee? Oke, dag.

22 november 2017 om 23:06

Oh en daar gaan we weer over de budgetten. Dat de Nederlandse clubs kansloos falen en vooral Feyenoord Rotterdam het lachertje van Nederland en Europa is heeft weinig met budget te maken. FC Basel laat toch al jaren zien dat budget niet altijd alles is. Je kan budgetten ruilen wat je wilt, maar als je structureel van D landen blijft verliezen zoals tegen niet zeggende clubs uit Luxemburg dan heb je weinig te zoeken in Europa.

22 november 2017 om 23:55


Voor Chelsea geld had waren ze ook niks, dus misschien dat budget toch wat uitmaakt.. Ajax stond vorig jaar nog in de EL finale, das toch best knap?

Verder speelt Chelsea ook niet tegen Nederlandse clubs dus wat hebben die hiermee te maken. Het gaat om de rest van hun competitie. Clubs als Newcastle, West Ham etc. Het niveau dat Chelsea had voor Abramovic.

23 november 2017 om 00:09

Ik vind het best hoor met het ruilen, ik zal er niet minder om huilen. Wat Ajax deed was zeker knap, en dat terwijl zij niet dezelfde budget hadden als een hoop teams die deelnamen aan de Europa League. Precies mijn punt, maar het andere gelul van (voornamelijk Nederlanders) dat Nederland achterloopt vanwege het grote geld is gelul. Nederland zal misschien nooit kunnen concurreren met een Engeland of Spanje, maar Nederland heeft genoeg mogelijkheden verspild afgelopen jaren tegen nietszeggende landen waardoor het zo slecht gesteld is met het Nederlandse voetbal.

Voor de Abramovich era had Chelsea al verschillende prijzen gewonnen waaronder Europese prijzen. In de mid 90s begin jaren 2000 (voor Roman tijdperk) won Chelsea 2x de FA Cup, League Cup, Europa Cup 2, Uefa Super Cup, en Community Shield. Daarnaast waren namen als Zola, Deschamps, Desailly, Gullit, Hasselbaink etc niet de minste namen. Deze prestaties en team(s) noem ik niet bepaald iets van een club die 'niks' voorstelt.

23 november 2017 om 00:21

Natuurlijk is budget niet alles, maar het is wel heel belangrijk. Chelsea had inderdaad wat bekers voor Abramovic maar het was internationaal absoluut geen topclub. En tja Gullit die was 33, hij heeft er nog geen 10 gemaakt bij Chelsea..

Wat betreft Nederland, ja er is opzichtig gefaald, zeker, en niet alleen door budget, maar daat gaat dit topic toch niet over. CL deelnemers hebben het nou eenmaal zwaarder, maar moeten dat kunnen opvangen met een bredere selectie, daar krijg je ook het geld voor in de vorm van de premie die je krijgt om mee te doen.

Is dit niet de reden dat deze club 170 contractspelers heeft?

Als je daar niet tegen kan moet je niet bij een topclub gaan werken. Dit is gewoon indekken omdat hij bang is voor een slecht resultaat tegen liverpool

Waarom klagen die trainers zo. Het is niet dat hij het van te voren niet kom weten. Iedereen weet dat de PL een druk schema heeft, zeker wanneer je Europees speelt. Ideaal is het misschien niet, maar ook zeker geen verrassing.

23 november 2017 om 00:04

Conte is gewoon een clown. Wat stelt hij dan voor, een paar teams uit de PL schrappen of alles aanpassen op de CL deelnemers. Een top team moet kunnen spelen in meerdere competities. Van die 800 contract spelers zijn er toch we 22 goed genoeg om te spelen?

Dit is de consequentie van de alsmaar groter worden invloed van de commercie in het hedendaagse voetbal. Heel simpel. Alles en iedereen moet wijken voor tv-schema’s en dergelijke. Maar aangezien ze allemaal belachelijk goed betaald worden (en nog meer betaald willen krijgen) door die alsmaar groter worden rol van commercie mogen ze niet klagen.

Over een x-aantal seizoenen zullen de “grote” clubs hier geen last meer van hebben verwacht ik. Dan vormen ze met z’n alleen een grote competitie, de “Commercie League”. Dan hebben ze geen last meer van nationale competities, die zijn zo irritant..

22 november 2017 om 23:09

Ik zie daar wel wat in, dat scheelt een hoop wedstrijden tegen nietszeggende teams. Wat mij betreft mogen ze zoiets vanaf volgend seizoen starten.

Tja, je hebt bijna 3 elftallen aan spelers verhuurd en volgens mij nog steeds wel 20 spelers die in de basis kunnen staan dus dan moet je maar beetje rouleren.
Begin es met klagen over zaken die er echt toe doen, Champions League met 4 clubs uit grote landen, dus die term Champions kan de prullenbak in. Het verschil met kleine landen wordt nog groter, die clubs uit die landen plaatsen zich niet eens ook al zijn ze wel kampioen.

United speelt ook op zaterdag, en dan nog 2 uur eerder dan Chelsea.
Everton en Arsenal spelen op donderdag, en dan op zondag.

De beste heer moet hier niet over klagen, wist je op het begin van het seizoen al en al de clubs moeten aanpassingen maken om het drukke schema op te vangen. Anders moet hij terug naar Italie gaan, waar ze ook een mooie winsterstop hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren