Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Conte kent valse start bij Chelsea: ‘Dit is misschien verontrustend’

Laatste update:

Chelsea werd afgelopen zaterdag verslagen door Rapid Wien en Antonio Conte kende zodoende een stroeve start als manager van de club uit Londen. Technisch directeur Michael Emenalo maakt zich echter geen zorgen en stelt tegenover Chelsea TV dat de Italiaan de tijd en de ruimte moet krijgen.

/

“Het enige lastige is dat Conte het gewend is om met spelers te werken die zijn methodes al begrijpen. Het is misschien wat verontrustend wanneer je bij een nieuwe club komt, in een nieuwe omgeving en waar je jouw methodes weer opnieuw aan spelers moet uitleggen. Maar hij is een ervaren manager en hij weet dat. We weten allemaal dat het tijd nodig heeft”, aldus Emenalo.

“Het zal de komende dagen al beter gaan en binnen een paar weken moeten we er klaar voor zijn”, aldus Emenalo, die tevreden is over de aanwinsten. “We mogen ons gelukkig prijzen dat we een eigenaar hebben die begrijpt wat we nodig hebben en die ons daarin ook wil steunen. N’Golo Kanté is bijvoorbeeld een fantastische aankoop, zeker omdat hij perfect in de manier van spelen van Conte past.”

Denk jij dat Antonio Conte Chelsea kampioen gaat maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sinds wanneer word er zo een wwarde gehecht aan vriendschappelijke wedstrijden, vooral met nog bijna een maand te gaan tot de competitie start? Dit is echt iets van de afgelopen paar jaar max.

18 juli 2016 om 19:31

Komt omdat het nieuwe trainers zijn, net als bij Ajax.

18 juli 2016 om 19:32

Waarschijnlijk sinds de media er dichter en feller dan ooit op zit.

18 juli 2016 om 19:43

Één keer verliezen in de voorbereiding kan natuurlijk.
Dit is vaak het geval omdat de basisspelers vaak rust krijgen, en de talenten vaak spelen.
Maar als je nu enkele wedstrijden achter elkaar verliest vooral als topclub, dan weet je dat het niet goed zit.
Daarom kun je bij Ajax je vraagtekens hebben. Als ze deze vorm alleen in de voorbereiding hebben is er niets aan de hand, als ze pas na enkele speelrondes in vorm komen en al punten hebben verspeeld dan wordt het lastig.
Dut geld ook voor Chelsea overigens.
Mijn reactie komt misschien erg cliché over en voegt ook niet zo veel toe, maar zo zie je maar eens hoe simpel voetbal toch soms in elkaar zit!😉

18 juli 2016 om 19:53

Ja je legt jezelf prima uit maar ik vind het echt totale onzin. Alles winnen in pre season en je kan alsnog onderaan staan na 5 wedstrijden en vice versa net zo.

18 juli 2016 om 20:03

Ligt ook deels aan de situatie.
Bijvoorbeeld: de tegenstanders in de voorbereiding, is er onrust binnen een ploeg, is er een andere speelwijze dan in de voorbereiding.
De oefenpotjes kunnen een beeld geven hoe de ploeg ervoor staat. Dit wil niet meteen zeggen dat het in de competitie dit beeld klopt.
Maar laten we eerlijk zijn, alle wedstrijden in de voorbereiding verliezen is niet het gewenste resultaat in de voorbereiding.

veel spelers waren er niet bij,courtois,hazard,cahill,azpilicueta,fabregas,Batshuayi,cuardado,Pedro,kante die ze net hebben gehaald

Dus moet je nagaan,
Het komt zeker weten goed met chelsea (chelsea fan)

En pre season stelt inderdaad niet zoveel voor,puur op elkaar inspelen en ritme opbouwen

Moeten ze die Emenalo niet even voor een functioneringsgesprek uitnodigen? Echt dramatisch bezig qua transfers. Hij moet zeker goed bevriend zijn met Abramovich, want anders was die allang ontslagen.

18 juli 2016 om 20:03

Helemaal met je eens, wat een drama is dat zeg. Deze zomer wel goede zaken met Batshuayi en Kante, maar hij geeft nu zelf aan dat die aankopen het werk zijn van Abramovich en niet zijn werk, dus snel ontslaan die man.

18 juli 2016 om 21:09

Volgens mij geeft hij alleen aan dat Abramovich begrijpt dat hij zijn knip moet trekken voor dat soort spelers.

Denk dat Emenalo meer een management functie heeft van het hele scoutingsapparaat. Natuurlijk wel eindverantwoordelijk voor de resultaten, maar vaak is de afdeling iets groter dan dat sommigen hier beschrijven

18 juli 2016 om 21:22

Houdt Abramovich die markt zo goed in het oog? Dat is echt grappig en leuk om te horen dan.

19 juli 2016 om 00:19

Weet jij toevallig hoe Conte van plan is te spelen? Normaal gesproken speelt hij 3-5-2, maar ik dacht dat hij zijn in het oefenpotje niet in deze formatie speelde.

Wanneer hij wel van plan is om 3-5-2 te spelen moeten er toch nog aardig wat aankopen komen heb ik het gevoel, aangezien het met deze selectie niet gaat lukken.

Ach we moeten eens ophouden met het beoordelen op basis van oefenwedstrijden. Als ik dat deed zou Arsenal elk jaar niets fout doen. Ik zie mensen hier helemaal dramatisch doen op basis van oefenpotjes, zie Ajax. Het zegt iets, maar het bepaalt helemaal niets.

18 juli 2016 om 20:03

Ja maar je kunt oefenwedstrijden ook gewoon winnen.
Het is toch zorgwekkend.

18 juli 2016 om 20:07

Ja maar je kunt ze ook gewoon verliezen, wat is je punt.

18 juli 2016 om 20:45

je overdrijft hier echt dit is zijn eerste wedstrijd.

Hij maakt jullie hoop ik gewoon kampioen hij is 1 van de betere trainers in de wereld en ja dat hij een oefenwedstrijd verlies ach ja het gebeurd iedere grote club wel eens.

18 juli 2016 om 20:42

Cocu zei dat ze in het topseizoen 2004/05 ook geen match wonnen in de voorbereiding... Het zegt helemaal niets zo'n voorseizoen!

Off: haha AZ won tot nu toe al haar ofenwedstrijden kunnen we nu dan ook alvast gaan vast stellen dat AZ kampioen word

On: waarom is men nu al onrustig hij heeft gewoon een wedstrijd verloren nou en alsof hij daardoor niet goed gaat presteren in de competitie en 2 hij is nog druk bezig met de selectie te versterken.

Als iemand deze club hoog kan laten eindigen is hij het wel.

Een trainer maakt nooit een ploeg kampioen, daarbij het gaat het natuurkijk over kwaliteit van spelers, hij kan wel een hele positieve bijdrage leveren. Zie van Gaal in Brazilie

18 juli 2016 om 21:41

Wat een onzin, een trainer maakt juist ploegen kampioen. Speelwijze, aanpak en inzet kunnen allemaal door de coach beinvloed worden. Kijk naar Ranieri vorig jaar, zeker niet beste elftal maar toch wel een "redelijk" reaultaat neergezet. Zelfde met Mourinho bij Chelsea en Inter

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren