Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Complimenten voor Jong Ajax: ‘Nog nooit zo´n sterke tegenstander gezien’

Laatste update:
/

De Graafschap leed maandagavond een 4-2 nederlaag bij Jong Ajax, de vijfde nederlaag in de laatste zes competitieduels. Jan Vreman zag al snel in dat er geen houden aan was tegen de Amsterdamse beloften. "Ik heb tegenstanders in de Jupiler League nog nooit zo sterk gezien", zo verzekert de coach via de officiële kanalen van De Graafschap.

"Aan de andere kant: wij hadden er wel meer tegenover moeten en kunnen zetten. We moesten veel meer in de duels komen", zo stelt Vreman, die met De Graafschap op een zestiende stek in de Jupiler League staat. "We hadden harder moeten ingrijpen, dan kan het zijn dat je de bal wel hebt - of juist niet. Wij leden ook een paar keer duur balverlies."

Jong Ajax is op een derde plek terug te vinden, met twee punten minder dan het tevens sterk presterende Jong PSV. "Ik heb genoten van het team, ze spelen met steeds meer ritme", zo vertelde Marcel Keizer, trainer van de beloften van Ajax. "Beide tegendoelpunten waren wel een smetje, maar ik heb verder heel mooie dingen gezien. Al met al ben ik zeer tevreden. We staan op een mooie plek, maar in uitduels hebben we nog te weinig punten gehaald. Daarin moeten we ons nog verbeteren."

Jong Ajax SWINGT tegen De Graafschap en Heiko Westermann draait lekker mee! ????

Geplaatst door voetbalzone op maandag 17 oktober 2016

Wie eindigt hoger dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi om te zien hoe Westermann zich laat meesleuren in de tempo van de vedettes van jong Ajax.

18 oktober 2016 om 10:28

Het valt me op dat Pelle Clement ook goed meekomt in dit elftal en een volwassen indruk maakt. Hij liet geregeld mooie dingen zien als frivole teekpassjes, nuttige hakjes, goede passeerbewegingen, aardige versnellingen.

Ik heb de wedstrijd gezien. Innderdaad ze swingen de pan uit. Mooie combinaties, veel beweging, technisxhe hoogstandjes, zes of zeven super goede steek passes gezien en dan ook nog eens een aantal hele mooie vrije trappen. Ajax was super sterk. Net als Ajax een waar het week in week uit beter gaat. Heb nu al zin in de wedstrijd in Rotterdam.

18 oktober 2016 om 07:26

Denk niet dat Jong Ajax onder zou doen voor clubs als Roda Jc, Go Ahead, FC Zwolle, Fc Twente etc.

18 oktober 2016 om 08:26

@Caribbean Twente is wel een tandje hoger momenteel, hoor. Zeker dan de clubs die je nog meer noemt.

18 oktober 2016 om 09:55

Twente wel, Zwolle normaliter ook.
Maar GO Ahead en Roda JC zijn puur voetballend aanzienlijk minder.
Het complete middenveld van Jong Ajax zou een basisplaats hebben bij Roda.
Daarnaast Cerny, Cassiera, de inmiddels aardig spelende Westermann.

Met name het middenveld en de aanval van Jong Ajax maakten gisterenavond een meer dan uitstekende indruk. Als ik dan toch een kritiekpuntje op Jong Ajax mag hebben: De verdediging, met uitzondering van 'oudjes' Heiko Westermann en Diederik Boer, maakte op mij een matige indruk. Als je bijna drie goals tegen krijgt tegen een kwaliteitsarm De Graafschap moet je je toch achter de oren gaan krabben.
Als niet-Ajaxaanhanger maar wel voetballiefhebber, heb ik overigens genoten van de aanvallende spelvreugde die er van dit Jong Ajax afstraalt.

18 oktober 2016 om 09:56

Leuk om te lezen! Jong Ajax is dit jaar een erg sterk team.

De verdediging gister bestond uit spelers die normaal gesproken niet spelen. De spelers die normaal gesproken spelen speelden mee met de A1 vanwege de Youth League.
Neem bijvoorbeeld de Ligt(vcr), Eiting(vcl of vm) en/of Zeefuik(rechtsback).
Ook Savastano(linksback) zat op de bank, die nog steeds niet op niveau is na zijn blessure.. maar ook hem vind ik meer potentie hebben dan de spelers die gisteren in de verdediging speelden.
Ook het middenveld is normaal gesproken nog iets sterker, Frenkie de Jong was nu ziek en daardoor afwezig. Ook hij heeft zoveel potentie en speelt normaal gesproken altijd.

Wat dat betreft hoop ik dat je binnenkort nog eens een wedstrijdje meepikt.

Jong Ajax in hun sterkste opstelling zou ik wel eens tegen ajax 1 willen zien en ben dan zeer benieuwd hoe dat zal lopen, imo kan het alle kanten op!

Afijn, een wedstrijd van jong ajax op een maandag of vrijdagavond staat voor mij gelijk aan 2 uur pronhub als je begrijpt wat ik bedoel

Alleen het doelpuntenaantal al. Het gaat allemaal zo gemakkelijk bij dit Jong Ajax. Ze hoeven echt niet elke wedstrijd te winnen, als ze maar lekker samenspelen. Dat doen ze fantastisch. Het is weer ouderwets genieten op de Toekomst.

18 oktober 2016 om 10:37

Gisteren had de score nog veel hoger kunnen uitvallen, qua afwerking zat het niet altijd mee. Een volgende zevenklapper had er zeker ingezeten gisteren. Ook de spelvreugde en gunfactor onderling is prachtig bij deze gasten. Ik las op AS dat de wedstrijd gisteren ook uitverkocht was, dat verdient deze selectie ook in alle opzichten. Als ze zo door gaan mag er nog een (nood)tribune bij gebouwd worden

18 oktober 2016 om 11:11

Je ziet het plezier ook van ze afstralen. Er is ook niet de druk om kampioen te worden. Ze krijgen alle ruimte, waardoor ze wel eens tegen een verlies aan kunnen lopen. Dat geeft niet, het maakt namelijk niet echt uit of ze nu 2e, 5e of 10e eindigen. Daardoor zie je een swingend elftal. In mijn ogen zelfs het beste elftal van de Jl.

Volgens mij kunnen ze de noodtribune nog wel uitbreiden. Lijkt me een goed plan.

Ach wie er kampioen gaat worden is alleen leuk voor de statistieken. Ik heb genoten van het spel bij Ajax en vooral Nouri maakte weer grote indruk wat betreft inzicht en de spelverdeling maar het meest genoot ik toen hij bij de hoekvlag 3 man van de graafschap voor paal zette en als je dat kan ben je een hele grote.

18 oktober 2016 om 10:58

Mwouh, dat vind ik niet. Voor zo'n jonge selectie zou een kampioenschap een geweldige beloning zijn en bovendien een heel leerzame ervaring. Kampioen worden in een seniorencompetie zou een unieke gebeurtenis zijn, dat geeft die jongens ook nog eens een flinke boost in het zelfvertrouwen. Bovendien kweek je er veel goodwill mee bij het publiek en wellicht een vaste supportersschare. Tot op vorig seizoen was Jong Ajax toch een soort ondergeschoven kindje.

18 oktober 2016 om 11:21

Ziyech gaat nog spelen voor de Afrikacup en dan zie ik mogelijkheden voor Nouri want dat heeft hij verdiend gezien zijn prestaties. Nouri beschikt over de eigenschap dat maar heel weinig andere speler hebben, hij kan andere spelers binnen zijn team beter laten functioneren.

Echt jammer dat de beloftenteams niet kunnen promoveren naar de eredivisie. Ze zouden zo in de middenmoot kunnen meedraaien.
Zou nog beter zijn voor de ontwikkeling van die talenten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren