Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu krijgt slecht nieuws: ‘Jammer voor ons en voor hem’

Laatste update:

PSV neemt het zaterdagavond op tegen ADO Den Haag en zal, om de minieme hoop op prolongatie van de landstitel in leven te houden, in ieder geval moeten winnen van de nummer dertien van de Eredivisie. Enkele blessuregevallen bezorgen trainer Phillip Cocu echter wel lichte kopzorgen, zo maakte hij vrijdagmiddag duidelijk tijdens een perspraatje.

PSV zal het moeten doen zonder Jetro Willems en Jorrit Hendrix, die een onderbeenblessure opliep op de training, en vooral voor die laatste is dat een hard gelag: “Ik vind het erg jammer voor het team en voor hemzelf. Jorrit kwam er echt weer aan, hij manifesteerde zich goed. Hopelijk is hij er enkel deze week niet bij”, tekent de officiële website van de Eindhovenaren op.

Het wordt voor PSV in ieder geval een belangrijke wedstrijd: “Als we niet in staat zijn te winnen, belanden we in niemandsland. We willen juist het maximale uit de laatste vier duels halen.” Zijn ploeg treft daarbij een tegenstander in vorm, die zijn laatste drie wedstrijden wist te winnen: “Van de buitenkant is moeilijk te beoordelen hoe dat komt. Wat je wel ziet is dat de trainer vasthoudt aan dezelfde patronen: een herkenbaar team dat opteert in een ongewijzigde tactiek. Dat is vaak een voorwaarde voor goede prestaties.”

Denk jij dat PSV gaat winnen van ADO Den Haag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja Jorrit kwam er al zo lang aan maar veel kans kreeg hij niet. Sneu voor die jongen!

14 april 2017 om 15:54

Dit is ook niet de eerste keer dat hij op een vervelend moment een blessure krijgt. Verder wie moet er dan uit volgens jou? De positie van Hendrix is waar Guardado nu speelt, hopelijk vertrekt die deze zomer en kan Hendrix volgend jaar zijn plek overnemen.

14 april 2017 om 17:08

Ik hoop echt dat cocu weggaat . Is totaal niet tactisch en motiverend. Als speler zeer nuttig geweest. Maar geen trainer voor de top. Gevalletje enrique zeg maar.

Hij is kampioen geworden omdat ajax t heeft nagelaten. En dat ze top 3 eindigen is gezien hun budget gewoon vanzelfsprekend. Kan misschien ook zonder coach bij wijze van.

Je moet een coach hebben met temperament en die hard is soms. Maar ook t team kan motiveren door respect af te dwingen. Hij lijkt wel een dode mus.

14 april 2017 om 17:19

Totale onzin dat Cocu met PSV kampioen is geworden omdat Ajax het heeft nagelaten. Eerste kampioenschap van PSV was met enorm veel punten een recordaantal overwinningen van Psv. En ook vorig jaar kwamen ze uiteindelijk op best een hoog puntenaantal uit. Cocu is opzich tactisch best goed, dat heeft hij ook in Champions League laten zien. Zijn keuzes voor spelers zijn alleen niet altijd goed, houdt te lang vast aan dezelfde spelers.

14 april 2017 om 23:08

Als Ajax zijnde hoor je te winnen van De Graafschap, en dan was Psv geen kampioen geweest. Dat was een verschrikkelijke blunder van Ajax kant, en had eigenlijk nooit mogen gebeuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren