Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Cocu grijpt definitief mis en ziet 34-voudig international tekenen in Londen’

Laatste update:

Jack Wilshere gaat zich voor drie seizoenen verbinden aan West Ham United, zo melden verschillende Engelse media, waaronder The Guardian en Goal. De transfervrije middenvelder leek op weg naar het Fenerbahçe van trainer Phillip Cocu, maar zou nu toch besloten hebben om in de Premier League actief te blijven.

Het contract van Wilshere bij Arsenal liep enkele dagen geleden af, waardoor de Engelsman transfervrij een nieuwe club kan uitkiezen. West Ham, dat onder leiding staat van de nieuwe manager Manuel Pellegrini, was gelijk geïnteresseerd in de diensten van Wilshere. De 26-jarige spelmaker zou voor de Londenaren de vierde zomeraanwinst zijn, na Lukasz Fabianski, Ryan Fredericks en Issa Diop.

Vrijdag staat de medische keuring op het programma bij the Hammers en als Wilshere die controle goed doorstaat, zal hij een driejarig contract aangaan. De Engelsman gaf eerder al aan dat een langer verblijf in Engeland tot de mogelijkheden behoorde. “Ik ben bereid om naar het buitenland te gaan als de juiste kans voorbij komt. Maar iedereen weet dat ik ook graag in de Premier League speel.”

“Het gaat mij om de beste kans en die zal ik grijpen. Ik heb geen haast. Ik heb tien jaar als professional gespeeld bij Arsenal en in totaal zeventien jaar bij de club. We nemen nu de opties door en wat die opties zijn houd ik voor mezelf. Als de juiste club voorbij komt, dan ga ik ervoor. De transfermarkt gaat vroeg in augustus dicht, dus we hebben nog genoeg tijd”, aldus de 34-voudig international.

Een goede aanwinst voor West Ham United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Door in de premier league te spelen komt wilshere natuurlijk eerder in aanmerking voor het nationale elftal dan in de Turkse competitie te spelen.

6 juli 2018 om 08:26

Nouja de kans dat je champions league met west ham gaat spelen is vrij klein terwijl dit bij FB komend seizoen nog kan gebeuren. Denk dat de champions league toch wat meer uitstraling heeft dan de premier leugue.

6 juli 2018 om 08:32

Ja, maar voor Fenerbahçe zijn dat waarschijnlijk 6 wedstrijden. Zes wedstrijden CL doe je het dan eigenlijk voor, want de 38 wedstrijden PL hebben dan wel de voorkeur boven de competitiewedstrijden van de Turkse League.

6 juli 2018 om 08:35

De Champions League heeft zeker meer uitstraling, maar laten we eerlijk zijn: Fenerbahce zal waarschijnlijk maar iets van 6 wedstrijden spelen op dat niveau, dat terwijl de rest van de wedstrijden wordt afgewerkt in de Turkse competitie.

Wilshere speelt in Engeland wekelijks tegen teams van een hoger niveau. Plus hij speelt in Engeland ook tegen Chelsea, Tottenham, Arsenal, Manchester en Liverpool waar er normaal ook 4 van in de champions league actief zijn.

De Champions League is mooi, maar om nou van één van de grootste competities ter wereld naar een wat mindere te gaan voor Champions league voetbal... ik zie het niet vaak gebeuren.

6 juli 2018 om 08:44

Sorry maar Cocu is niet zo succesvol in CL hoor, ze zitten in de kwalificatie fase en als CL niet lukt dan heb je dus alleen nog maar de Turkse competitie over tja dat is een niveau wat nog lager ligt dan in Nl.. Begrijp ik ook wel dat Jack zegt leuk dat geld maar het is niet alles, in tegenstelling tot Cocu die wel voor het geld kiest

6 juli 2018 om 09:09

Om nou te beweren dat Cocu voor het geld kiest vind ik ook weer wat. Fenerbahce is gewoon een mooie stap voor Cocu. Hij heeft vast gekeken naar Frank de Boer en neemt kleine stappen omhoog. Nu mag hij het laten zien in het buitenland bij een club met toch wat meer geld dan Psv. Ik vind het in ieder geval een mooie stap.

6 juli 2018 om 11:26

Xajacfa

Volgens mij ben je vergeten dat Cocu met PSV de achtste finales heeft gehaald, iets wat een lange tijd niet was gelukt bij Nederlandse clubs. Daarnaast ook goed tegenstand geboden tegen Atletico Madrid in de achtste finales die uiteindelijk finalist werd. Die keren Europa League, oké maar in de CL heeft ie weldegelijk wat gepresteerd.

6 juli 2018 om 09:45

En wie weet zit hij gewoon uitstekend op z'n plek in London met evt. z'n vriendin/gezin. Vind het een mooie stap naar West Ham, die wel een Wilshere kunnen gebruiken. Onder Pellegrini zal hij erg belangrijk gaan worden.

Wilkshire heeft misschien even overwogen om buiten Engeland te gaan spelen, maar ik weet wel zeker dat altijd in London heeft willen blijven.
Daarnaast is hij een voetballer die goed by West Ham past en als hij blessurevrij blijft hebben ze het koopje van de eeuw gedaan, voetballen kan de man namelijk wel.
Verandering van omgeving kan wonderen doen.

Mooi dat Jack nog in Londen blijft, zo ontzettend jammer dat hij nooit heeft kunnen uitgroeien tot een echte topper bij Arsenal. Het ga je goed Jack!

Jammer voor Fenerbahce zou echt een perfecte aankoop zijn. Verder denk ik dat die bij West Ham ook niet in aanmerking komt voor het nationale elftal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren