Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu: 'Er is geen reden om Depay te verzoeken anders te gaan spelen'

Laatste update:
/

PSV verloor de laatste groepswedstrijd in de Europa League tegen Dynamo Moskou, maar dat lijkt snel vergeten. De Eindhovenaren waren immers al geplaatst voor de knock-outfase en hebben de focus snel verlegd naar komende zondag. Dan wacht namelijk de lastige thuiswedstrijd tegen FC Twente, dat eigenlijk moet winnen om nog serieus mee te blijven doen in de race om de landstitel. Phillip Cocu is echter optimistisch gestemd.

De coach van PSV verklaarde dat al zijn spelers het duel met Dynamo goed hebben verteerd en dat hij zondag over een vrijwel volledig fitte groep kan beschikken. PSV zal dan ook met de sterkste elf beginnen en dat betekent uiteraard dat er ook ruimte wordt ingeruimd voor Memphis Depay, die in een iets mindere periode zit. "Er is geen reden om Depay te verzoeken anders te gaan spelen, want hij is juist een van de spelers van wie we verwachten dat hij iets creëert", vindt Cocu echter. "Als je je taken uitvoert ben je altijd van waarde. En dat doet hij."

PSV heeft momenteel een voorsprong van één punt op naaste belager Ajax en hoopt die marge mee te nemen in het duel met Feyenoord, dat voor 17 december op de rol staat. Wanneer de Eindhovenaren al hun wedstrijden voor de winterstop winnend afsluiten, gaan zij met een minimale voorsprong van vier punten op de naaste concurrentie het nieuwe jaar in.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Memphis komt er wel weer bovenop! Hoop zondag op een mooie pot, 3-1 voor PSV denk ik

Hij hoeft toch niet alle ballen richting doel te schieten? Mag wel wat meer oog hebben voor medespelers. Maher was zijn egoïsme ook flink zat gisteren.

12 december 2014 om 14:55

Terecht, aangezien het grootste gedeelte(95 procent) van zijn schoten toch mis gaan. En dit terwijl er vaak een team genoot veel beter voorstaat, of gewoon in een scoringspossitie.

12 december 2014 om 15:11

Dat tussen Maher en Depay viel inderdaad op. Nou is Maher totaal niet de persoon die Depay moet negeren, maar het is inderdaad zo dat Depay veel en veel meer in dienst van het team moet gaan spelen. Laatste 3 wedstrijden heeft Depay vrij weinig goed gedaan.

12 december 2014 om 15:46

Ik denk dat Cocu Depay niet kan corrigeren..... en zo slecht speelt Depay toch niet... hij heeft een tijdje niet gescoord en nam een penalty erg nonchalant. Ik vond hem gister erg goed spelen tegen Dynamo.

12 december 2014 om 15:54

Je vond hem erg goed spelen? Hij was aardig in de combinatie. Maar schoot altijd als hij de kans kreeg. In opbouw deed hij leuke dingen maar werkelijk dramatisch in afronding\voortzetting.

12 december 2014 om 17:19

Depay neemt alles over van Ronaldo. Narcistische trekjes, elke keer maar weer op doel schieten enz. Die man is alleen maar met zijn imago bezig.

Speelt ff niet zoals we verwachten, maar om gelijk zorgen te maken? Nee te voorbarig. Zelfs een dip is nog te voorbarig. Komt wel goed met hem. Ff een goaltje nodig.

Jawel hoor mr. Cocu, iets kinder zelfzuchtig zou wel mogen.

Wat dat betreft geniet ik meer Van Kishna en Manu dan van Depay momenteel. Hij is totaal uit vorm en is momenteel geen meerwaarde voor Psv. Hij irriteert de spelers en supporters. Te veel balverlies en geen oog voor medespeler. Hier is Cocu ook verantwoordelijk voor dat hij zijn spel niet kan veranderen.

12 december 2014 om 14:59

Manu heeft ook nog niet veel laten zien sinds hij laatst even geblesseerd was geweest. Op het moment geniet ik het meeste van Kishna en El Ghazi, maar dat kan weer per week verschillen.

Allemaal jonge jongens met allemaal hun eigen kwaliteiten. Allemaal zullen ze wel nog hun dipjes gaan krijgen zo nu en dan. Maar dat is ook niet erg, nu heeft Depay er vooral last van, maar dat kan zo weer over zijn.

Depay heeft in ieder geval héél erg veel potentie en die jongen gaat er wel komen. Dit soort dipjes zijn erg leerzaam en bewijzen maar weer eens dat Depay nog niet is uitgeleerd in de Eredivisie.

12 december 2014 om 15:24

Haha Jules, ben jij wel echt voor Feyenoord? Jij complimenteer altijd Ajax en PSV (of haar spelers) valt me op.

Grapje, fijn dat er iemand op dit forum realistisch en objectief kijkt naar de top 3, die worden hier nog wel 's gemist..

Denk dat PSV gewoon gaat winnen van Twente, PSV heeft meer kwaliteit en Twente mist Castaignos.
En het is ook maar afwachten hoe die debuterende keeper gaat spelen.

depay speelt een beetje als hulk doet, veel schieten en veel alleen.
als het allemaal lukt ziet het er goed uit, maar als een wedstrijd niks lukt erger je je dood aan zo'n speler.

12 december 2014 om 15:39

Dit kan verwijderd worden.

12 december 2014 om 15:46

Ken je de voetballer Hulk niet?

12 december 2014 om 15:55

@bellamyll

Raar dat je Hulk niet kent, dit is een braziliaanse speler van Zenit. Hij heeft eigenlijk een andere naam zover ik weet, maar Hulk is zijn voetbalnaam.

Zelfde als dat Ronaldinho niet echt Ronaldinho heet.

Hulk is in ieder geval een grootte sterke aanvaller, hij heeft wel wat weg van de Hulk die jij je voor je ogen hebt. Alleen de huidskleur komt niet overeen.

12 december 2014 om 15:57

Hij doelt op die Braziliaan van Zenit

12 december 2014 om 16:55

Niet dat hij echt geweldig goed is maar ik ken hem wel. Irritantje inderdaad.

Depay speelt voor zichzelf, en komt net als de rest van dit PSV tactisch behoorlijk ongedisciplineerd over onder Cocu. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat hij ze verkeerde taken geeft.

Depay wordt niets beter onder de trainer, en de rest ook niet. Sturen ze een vakman als Rutten weg, houden ze stug vast aan een Cocu, die het duidelijk niet in de vingers heeft. Rare jongens die Psv-ers.

12 december 2014 om 17:00

Ja want met rutten was het feest bij psv... Cocu doet het beter dan rutten met een gelijkwaardige/slechtere selectie.

12 december 2014 om 21:23

Rutten bouwt met een veel mindere selectie een aardig team in Rotterdam. Psv heeft nooit naar Fred geluisterd, wilde spelers hebben waar geen gehoor aan gegeven werd. Een dramatische verdediging. Na 5 potjes werd hij al volledig neergehaald om zijn matige optreden in de media. De man is als een klein kind neergezet, maar alles lag aan Fred. Als fred ergens goed in is, is het met talenten. Die had met deze selectie echt meer neergezet in de laatste 2 jaar dan Cocu. Als je het over nietszeggende personen hebt. Onder Rutten zou Depay verder komen, maar dat is mijn bescheiden mening.

Denk niet dat psv 9 punten pakt ik denk de komende 3 wedstrijden 4 punten. Gelijk tegen twente en verlies tegen Feyenoord... psv maakt veel fouten achterin en laat voorin veelste veel liggen, maher de jong wijnaldum narsing jozefzoon allemaal geen killers. Daarom word psv weer geen kampioen..

12 december 2014 om 17:05

Mag ik je glazen bol lenen voor de komende staatsloterij trekking. Die 50 miljoen zou niet mis zijn.

Hij zit niet in zn beste vorm en moet nog heel veel leren, maar nog steeds is het de gevaarlijkste aanvaller van psv

Ookal is hij totaal niet in vorm zie ik toch soms geniale balletjes of goede schoten van 20-25 meter. Als ze een paar keur gelukkig invallen is het weer goed. Hij heeft veel risico in z'n spel, maar moet begrijpen dat hij dat tegen clubs van niveau (dynamo Moskou) minder vaak moet doen.

Dat schietenhoort wel een beetje bij zijn spel. Tegen Australie deed hij dat gelukkig ook. Als het tegen zit overdrijft hij er wel een beetje in. Net als zijn grote voorbeeld overigens. Bij hem zit het echter niet zo vaak tegen de laatste tijd.

Twente meedoen om het kampioenschap? Kan het niet lezen zeg. Wat een onzin. Met deze inspiratieloze bende ga je hard op je muil, maar wakker worden doen ze nog steeds niet in enschede. Straks als we weer achtste staan 2 potten voor hrt einde dan worden we weer wakker. Gert Jan alsjeblieft kom hierheen. Wat denk ik met weemoed terug aan Co, volop decaanval tegen Benfica vol passie, verliezen is dan ook niet erg.

Lastige thuiswedstrijd voor psv? Nou dat valt wel mee hoor. We hebben 1 keer gewonnen daar de laatste jaren, maar toen hadden we wel spelers die tot de max gingen. Eindeloos gebrei wordt het weer en psv zal haar kansen krijgen en die maken of Depay nou wel of niet speelt, uit vorm is, maakt niet uit. Ik denk een afstraffing en denk dat Alfred van te voren blij is met een punt.

Misschien zit Memphis nu in die wat ze 'n soort van "dip" noemen fase.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren