Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu durft niet achterover te leunen bij PSV: ‘Want dan gaat het mis’

Laatste update:

De 3-1 nederlaag tegen PEC Zwolle daargelaten beleeft PSV een vlekkeloze seizoenstart. De Eindhovenaren hebben vijftien punten gehaald uit de eerste zes wedstrijden en staan bovenaan in de Eredivisie. Zondag gaat de club op bezoek bij sc Heerenveen en wil Phillip Cocu graag een nieuwe zege begroeten. Hij heeft er vertrouwen in dat dat lukt, omdat hij PSV sterker en constanter vindt ogen dan in het seizoen 2013/14.

/

Ook vorig jaar begon PSV goed. De eerste drie duels werden gewonnen, maar daarna morste de club veel punten tegen Heracles Almelo (1-1), SC Cambuur (0-0) en FC Twente (2-2). “Ten opzichte van vorig seizoen vind ik dat mijn spelers wedstrijden beter lezen. Maar we zullen iedere wedstrijd moeten laten zien wat we in huis hebben. Ook zondag weer”, zegt Cocu, vooruitblikkend op de ontmoeting met de Friezen, op de clubwebsite.

“Ik vind dat we tijdens wedstrijden steeds beter de controle houden. Ondanks de minimale voorsprong die we soms hebben. Het afstand nemen in score ten opzichte van de tegenstander moet alleen nog beter. Er zijn nog voldoende punten die ik wil verbeteren. We moeten blijven doorgroeien en kritisch blijven naar elkaar. We kunnen geen enkel moment achterover gaan leunen, want dan gaat het mis.”

Wint PSV uit bij sc Heerenveen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ze de hoeveelheid kansen die gisteren misten wel maken tegen Heerenveen zie ik het wel goed komen. Ik hoop ook dat Isimat in de basis staat want die speelde gisteren een degelijke eerste wedstrijd.

26 september 2014 om 13:38

Ik ben erg benieuwd als Psv deze makkelijk over de streep weet te trekken dan ben ik toch bang dat alles goed zit in Eindhoven. Maar uit naar Heerenveen is altijd lastig voor de gemiddelde topploeg. Ik verwacht een zege voor Psv en maximaal een gelijkspel.

26 september 2014 om 13:39

Tegen Heerenveen krijgt PSV echt niet net zoveel kansen als tegen Utrecht. Dat was in een bekerwedstrijd waar je alleen kan winnen of verliezen dus die gingen nog aanvallen ook al hadden ze met 5-0 achter kunnen staan na een kwartier. Daarnaast was 3/4 van de verdediging er niet bij. Als het net zo makkelijk gaat tegen Heerenveen prima, maar dat gaat echt niet gebeuren.

26 september 2014 om 13:47

Ze hoeven ook maar 1/5 van alle kansen die ze tegen Utrecht hadden te krijgen, als ze er maar wat beter mee om gaan .

26 september 2014 om 14:25

PSV creëert altijd veel kansen

26 september 2014 om 13:39

Haha daar gaat het juist om; scoren.. anders stond vitesse nu ook bovenaan zonder punten te hebben gemorst en had feyenoord van ajax gewonnen

Als ze dit jaar niet kampioen worden en Ajax of Twente gaat er weer met de titel van door dan lach ik me kapot. Het moet nu echt wel eens gaan gebeuren. En dit is het laatste seizoen met Depay en Wijnaldum dus moet je wel alles geven. Zo'n kans kun je niet laten liggen.

26 september 2014 om 13:42

Het enigste wat nog eigenlijk nog roet in het eten kan gooien zijn al die blessures, momenteel zijn Guardado, Memphis, De Jong en Hiljemark geblesseerd alhoewel Guardado en De Jong binnenkort weer inzetbaar zijn en Memphis al weer individuele trainingen afwerkt op de Herdgang.

26 september 2014 om 13:46

Dat kan idd nog eens gaan meespelen. Hoewel het programma wel redelijk mee zit.
Zag het gister al bijna gebeuren, wijnaldum die net verkeerd terecht komt en alsnog geblesseerd afgaat met een 2-0 voor sprong..

26 september 2014 om 13:51

Als er al een goed moment is om geblesseerd te raken is het nu inderdaad. Er komen nog periodes dat PSV Depay veel harder nodig heeft dan nu. SC Heerenveen en Dinamo uit zijn lastig, maar verder is het een vrij makkelijk programma.

26 september 2014 om 13:58

Dus alleen de blessures weerhoudt psv ervan om kampioen te worden ? De concurrentie doet al niet meer mee ? Gevaarlijke uitspraak om te doen in September.

26 september 2014 om 14:38

Dat dacht ik ook ja. PSV heeft de laatste jaren traditiegetrouw veel blessures. Toch is dit echt niet de enige reden geweest van de droogte in prijzen. Dit jaar moet het zeker kunnen lukken, maar het spel moet efficiënter worden en de achterhoede moet meer grip krijgen.

26 september 2014 om 14:51

Individuele trainingen zeggen niet zoveel, Fischer traint ook alweer individueel, maar ligt er echt nog een paar maanden uit. Zodra ze weer (gedeeltes) met de groep meetrainen komen ze pas in de buurt van een rentree..

Ik ben benieuwd naar de opstelling. In de beker gisteren veel wisselspelers een kans gehad. Een centrum Isimat-Rekik zou ik wel willen zien. Is Guardado al weer inzetbaar trouwens?

26 september 2014 om 13:48

Nee Guardado doet waarschijnlijk niet mee geloof ik, jammer had hem graag als linksbuiten gezien.

26 september 2014 om 14:53

Never change a winning team he. Op dit moment staat het duo Rekik Bruma gewoon prima en spelen solide. Sinds Bruma concurrentie heeft van Isimat voetbalt hij beter en momenteel is er totaal geen aanleiding om dat ingespeeld duo te gaan veranderen.

Normaal gesproken wint PSV van Heerenveen als ze hun spel van de laatste weken op de mat leggen. Ik put echter hoop uit wedstrijden als die tegen AZ, waar Heerenveen fris voetbal liet zien. Dan maakt Heerenveen een hele goeie kans om de drie punten thuis te houden. Wordt een spannende pot en je begint op 0-0. Als Heerenveen in de eerste helft toe kan slaan, kan PSV een moeilijke wedstrijd tegemoet zien. Wel vrees ik dat de selectie van Heerenveen te smal is, wat afgelopen dinsdag ook weer schrijnend duidelijk werd. Jongens die op de bank zitten missen hetzij ritme, hetzij ervaring om van aanvullende waarde te zijn.

Volgens mij leunt PSV juist graag achteruit, en dan geven ze die bal een ros naar voren en kunnen Narsingh en co er achteraan hollen, toch?

26 september 2014 om 15:13

Wat is daar mis mee? Half Nederland stond te juichen toen Louis op precies dezelfde manier de halve finales haalde in Brazilie, maar nu PSV het doet is het in eens verkeerd?

26 september 2014 om 16:02

Spreek voor jezelf, ik heb echt geen moment genoten van het Voetbal van oranje. Wel van het verloop van het toernooi, maar niet van het spel. Maar ik hoor dan ook waarschijnlijk bij de andere helft van nl.

Gelijkspelletje zegt mijn gevoel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren