Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu denkt niet aan vertrek: ‘Ik ben geen persoon die makkelijk opgeeft’

Laatste update:

Phillip Cocu is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien bij Fenerbahçe. De trainer is niet goed van start gegaan bij de Turkse topclub en dat heeft geleid tot geruchten over een vroegtijdig vertrek uit Istanbul. Waar de clubleiding eerder deze week middels een statement al het vertrouwen in de coach uitsprak, heeft nu ook Cocu zelf laten weten hoe hij erover denkt.

Cocu maakte deze zomer de overstap van PSV naar Fenerbahçe en in zijn eerste maanden heeft het hem niet meegezeten. Onder zijn leiding slaagde de club uit Istanbul er niet in om de groepsfase van de Champions League te bereiken. In de competitie gingen twee van de eerste drie wedstrijden verloren. De druk op de schouders van Cocu is in korte tijd dan ook toegenomen. In Turkse media verschenen berichten dat Cocu van plan zou zijn om op te stappen. “Niets van waar. Ik ben geen persoon die makkelijk opgeeft. Ik ben trots dat ik hier mag werken”, zegt hij op de clubwebsite.

“Ik ben er erg trots op dat ik hier mag werken. Veranderingen hebben altijd tijd nodig. Ik heb daar veel over gesproken met de bestuurders en samen proberen we de problemen die we tegenkomen op te lossen”, aldus Cocu, die hoopt dat er nog een aantal spelers aan zijn selectie worden toegevoegd in de slotfase van de transferperiode. Met Souza en Giuliano zag hij immers al twee belangrijkse spelers vertrekken. “Het belangrijkste is dat we hard werken aan het formeren van een goed team.”

Fenerbahçe vervolgt de competitie zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Kayserispor en Cocu vraagt om de steun van het publiek. “Natuurlijk zullen we ons veel beter voelen bij een goed resultaat. Het is normaal dat je ongelukkig bent als je niet wint”, aldus Cocu. “Als we hard werken, zal dat succes opleveren. Dit is een grote club en we hebben veel kwaliteit in de selectie zitten. In moeilijke tijden moeten we samen zijn. Het is zoals onze president het altijd zegt: Wees een familie, werk samen als een familie. We hopen daarom dat de fans ons zaterdag, en verder in het seizoen, zullen steunen.”

Denk jij dat de periode van Phillip Cocu bij Fenerbahçe een succes wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De zoveelste eredivisie coach die op het punt staat te falen in het buitenland. Zonder succes komend weekend schaar ik hem snel in het rijtje F.de Boer en Bosz.

29 augustus 2018 om 18:47

Man man man, iedereen (in nederland) heeft het erover hoe turkse topclubs managers geen kans geven, maar zelf bestempelen hem nu al als mislukt.

29 augustus 2018 om 19:03

Als je Cocu een beetje gevolgd heb bij zijn periode bij Psv zie je dat Cocu eigenlijk nooit sterk begon aan het seizoen. Zeker als er belangrijke spelers waren vertrokken, Cocu is een coach die aan het begin tijd nodig heeft en daarna komt het wel goed. Totaal niet te vergelijken met F. De Boer.

Tuurlijk het is nog te vroeg maar als je de komende 2 á 3 wedstrijden verliest dan denk ik wel dat de geduld is opgeraakt van de bestuur en de fans

Ik weet niet wat de nederlandse media hiermee probeert te bereiken, in de turkse media word er niet gepraat over een vertrek, ze zeggen allemaal dat cocu tijd nodig heeft en de nieuwe spelers ook.

Cocu blijft gewoon minimaal een seizoen jullie kunnen stoppen met al die nep artikelen.

29 augustus 2018 om 20:16

Lezen we iets anders dan? In dit stukje wordt toch juist Cocu geciteerd, dat hij niet vertrekt?

Dit soort verhalen zijn te verwachten als je team niet presteert. De eerste die er mag aan geloven is natuurlijk de trainer.

Cocu is een voorzichtige man die heel goed nadenkt over keuzes die hij maakt. Is ook een heel nuchtere persoon die niet snel ergens van onder de indruk raakt. Hij wist dus heel goed waar hij binnen stapt en zal echt niet opgeven. Johan Derksen moet weer de negatieveling uithangen zoals gewoonlijk en interessant doen met dat Cocu zogenaamd dood ongelukkkg is. Die man moet echt niet serieus genomen worden. Er is hier alleen een gebrek aan kwalitatief goede journalisten dus is Johan Derksen al gauw zeer geloofwaardig. Verder ben je tegenwoordig zo goed als je selectie is en Fener heeft totaal geen bijzondere selectie.

Als je na drie competitiewedstrijden al dit soort uitspraken moet doen weet je dat het al met je is gedaan.

Begint het gedonder nu al? De druk om te presteren neemt alweer gigantisch toe op deze manier. Hij zal toch op zijn allerminst wel tot de winterstop de kans krijgen mag ik hopen. Maar je weet ook dat het bij Fenerbahce nooit echt rustig zal zijn. Daar kan een nieuwe voorzitter weinig aan veranderen.

Nederlandse media lult meer over ontslag dan Turkse media. Hij heeft zijn tijd nodig en zijn selectie heeft versterkingen nodig om dit seizoen goed te presteren. Van mij mag hij dit seizoen blijven zolang spelers als Elmas en Alici kansen blijven krijgen zij moeten groeien tot topspelers.

De Turkse media geilt erop om olie op het vuur te gooien. Dat was met Galatasaray zo, met Besiktas ook en nu met Fenerbahce.

Cocu blijft minimaal een seizoen tenzij hij het uitermate slecht doet (denk aan 15 punten in 11 wedstrijden...)

"in Turkse media zijn berichten verschenen dat Cocu van plan zou zijn zelf op te stappen".
Dit is gelul van het niveau Albert Verlinde.
welke media zeggen dit ?
Noem namen. Of verzin je het zelf ? Dus inderdaad niveau Verlinde ?

Kwestie van tijd gunnen. 7/8 nieuwe spelers aangetrokken, nieuwe tactiek, nieuwe bestuur, nieuwe missie/visie. Belangrijk is dat we eerst zien af te komen van de oude bacterien in het elftal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren