Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu baalt: ‘Doodzonde, het besef dringt straks pas tot hem door’

Laatste update:

Phillip Cocu kan zes tot acht weken niet beschikken over de aan de lies geblesseerde Memphis Depay. De aanvaller mist mogelijk in totaal twaalf officiële wedstrijden en de trainer van PSV baalt dan ook als een stekker: “Doodzonde, want hij was net zo goed bezig. Het is een fikse aderlating”

/

De coach stelt in gesprek met Metro dat de blessure van de sterspeler niet met ‘vermoeidheid’, maar met ‘een explosieve actie’ te maken heeft: “En daarbij kan dit weleens gebeuren.” Depay mist zes competitiewedstrijden, de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht, de Europa League-duels met Estoril, Panathinaikos en Dynamo Moskou en de interlands tegen Kazachstan en IJsland.

Cocu sprak Depay zondag, een dag na de met 3-1 verloren wedstrijd tegen PEC Zwolle: “Hij reageerde heel rustig, maar dit is zijn eerste grote blessure. Pas als hij door heeft welke wedstrijden hij niet kan spelen en hoeveel, dringt het besef bij hem door.” Als potentiële vervanger van Depay noemt Cocu de namen van Jürgen Locadia, Florian Jozefzoon en Andrés Guardado.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Memphis alleen maar sterker terug komt van zijn blessure, verder denk ik dat Cocu gewoon Jozefzoon (die toch best aardig heeft gespeeld) of Guardado op links zet.

15 september 2014 om 22:40

Ik heb mn twijfels over Jozefzoon. Aardige invaller maar nog niet klaar voor een basisplaats. Cocu heeft weinig andere keuzes dus keuze is wel begrijpelijk. Misschien wordt Jozefzoon een positieve verrassing op links, hij kan wel aardig ballen dus als hij zich wil bewijzen moet het nu

16 september 2014 om 07:34

Nou op basis van zijn invalbeurten zou ik persoonlijk het risico met Jozefzoon wel aandurven. I would say just go for it Cocu.

Misschien helemaal niet slecht voor Depay. Hij kan even zijn rust pakken na een bijzondere periode met een hoog verwachtingspatroon en sluit aan ruim voordat er iets beslist gaat worden.

En als Bakkali dan niet zo eigenwijs was geweest, had hij nu de kans gehad om zich weer te bewijzen.

Ach ja blessures horen er helaas bij.
Komt alleen even slecht uit.

Hoop op Jozefzoon erin. Dan even kijken of het middenveld nog in evenwicht is, anders zou ik Guardado op linksbuiten zetten en Hendrix op het middenveld erbij (zodat er wat meer controle is op het middenveld).

15 september 2014 om 22:40

@winterburn

Iemand die elke invalbeurt voldoende tot goed speelt is geen lachertje. Schone was ook een lachertje die het bij invalbeurten toch elke keer aardig deed. Zo iemand moet je dan gewoon het vertrouwen geven.

16 september 2014 om 07:40

Wel grappig om jou (winterburn) als anti-PSVer in ieder topic terug te zien komen. Over alles lekker bekrompen en negatief. Je lijkt een beetje op een opaatje dat achter de geraniums zit te klagen en die constant boos wordt op de buurman omdat een blaadje op zijn vensterbank dwarrelt.

Maar goed wat jij zegt is wederom klinkklare onzin. Narsingh is een hele ander soort buitenspeler dan Jozefzoon. Met Narsingh ga je de Jong vaker in stelling brengen, dat doe je met zowel Memphis als Jozefzoon niet of zelden.

Overigens vind ik Locadia ook een goede optie voor links, als hij meer niet de hele tijd in het centrum blijft hangen want dan gaat hij de Jong in de weg lopen en kunnen ze beiden niet presteren.

Zonde voor Psv. Depay was de man in vorm. Zag tegen Ajax dat toen hij aan de bal was en 3 man scherp stonden te verdedigen. Hij trok de aandacht en anderen kregen ruimte. Benieuwd hoe het PSV afgaat zonder hem.

15 september 2014 om 22:06

Die jongen gaat alleen maar sterker terugkomen, de drive bij hem om te presteren is enorm.

Tja we hebben heel vaak pech met blessures bij Psv, vorig jaar ook met Wijnaldum. maar als hij met Guardado start is het prima op te vangen denk ik.

15 september 2014 om 22:17

Iedere club heeft last van blessures, Ajax vorig jaar ook met Fischer, De Jong, Moisander,
Brands had dit Psv nooit zo afhankelijk moeten laten maken van een speler Depay. Al jaren en jaren is de verdediging van Psv zwaar onder de maat en toch word daar niks aan gedaan. Ik vind dat gewoon zeer apart.

Maar ja Overmars en Van Geel worden elk jaar weer belachelijk gemaakt toch ontwikkeld Brands zich als de echte clown.

15 september 2014 om 22:23

Je lult gewoon weer onzin. Eerst zeg je dat ze te afhankelijk zijn van Depay, en daarna zeg je dat er nieuwe verdedigers moeten komen? De verdediging is trouwens beter dan die van Ajax en Feyenoord nu hoor. Met Isimat is er trouwens ook versterking gekomen. Verder is Koch dichter bij het eerste elftal gekomen.

15 september 2014 om 22:40

Sorry? De verdediging van PSV is beter dan de meest stabiele verdediging van Nederland?

Vorig jaar stond er dezelfde verdediging en kregen die er niet 40 om de oren?

Rhijn - Veltman/hoorn - moisander/viergever - boilesen

Een defensie met meer ervaring, meer solide, meer gewend aan elkaar en meer potentie..

Of was je vergeten dat PSV elke week meer schoten op doel tegen krijgt dan voor heeft....

15 september 2014 om 22:43

@observatie

Waaruit blijkt die afhankelijkheid dan? Als je niet inziet dat de rest van de team van een zeer hoog niveau is (voor de eredivisie) dan ben je of blind of voor ajax.

Ben het overigens met Wilshere eens. De verdediging staat dit jaar een stuk beter en er is versterking gekomen in de verdediging.

15 september 2014 om 22:45

@D-Bergkamp

De zeer jonge rekik en bruma zijn wel een jaar ouder he... en een stuk beter dan vorig jaar. Ik vind Veltman en van der hoorn echt heel slecht, misschien ligt het aan mij, maar maken die niet veel te veel fouten voor een verdediger van ajax.

15 september 2014 om 22:53

De jonge reliek en bruma zijn een jaar ouder maar zijn ze ook een jaar beter. Vorig jaar waren Veltman rn moisander beter dan rekik en bruma. Deze zijn ook weer een jaar verder.

Veltman maakt (te)veel fouten, maar rekik en bruma beiden niet minder..

15 september 2014 om 23:05

Vorig jaar waren ze beter. Jij vergeet trouwens dat je met het hele team speelt, en niet alleen de verdediging. Als het bij het hele elftal slecht loopt krijg je natuurlijk meer goals tegen. Bruma doet imo zeker niet onder voor Veltman, en Moisander is misschien iets beter dan Rekik.

16 september 2014 om 08:29

Zo te zien zijn er meer mensen het met mij eens. Lekker al 7 jaar dromen over die titel, ik zeg je met Bruma en Rekik en Zoet op goal gaat die ook niet naar Eindhoven dit jaar. Ajax raakt meer ingespeeld, positiespel is nu al 60 minuten op hoog niveau, dat word vanzelf 80 minuten.

Psv staat er weer slecht voor, alles weer gegokt op die titel, miljoenenaanbiedingen afgeslagen voor Depay en Wijnaldum.

Als Psv het dit jaar niet haalt dan worden ze de komende jaren ook geen kampioen meer.

16 september 2014 om 08:32

Okay hoog niveau vind jij spelers als Willems, Arias, Rekik, Bruma, Zoet, Locadia, Maher, De Jong, sorry hoor al deze spelers zijn prima voor de subtop maar vallen echt door de mand bij een topclub. Ik noem Zoet omdat hij sinds zijn proefcarriere bijna elke wedstrijd een doelpunt tegen heeft gehad. Zijn moyenne is echt schrikbarend slecht.

16 september 2014 om 09:22

@ Wilshere

Bruma maakt zoveel kinderlijke fouten. Iedereen geeft altijd af op Veltman dat hij teveel fouten maakt. Dat is grotendeels terecht. Maar Bruma maakt er gegarandeerd meer per wedstrijd. Veltman heeft als voordeel dat hij veel beter vooruit kan voetballen dan Bruma.

En Moisander is iets beter dan Rekik? Serieus? Ik weet dat ik af en toe teveel overdrijf en niet geheel objectief ben als het over Ajax gaat. Maar zeggen dat Moisander maar iets beter is dan Rekik is hetzelfde als zeggen dat Melvin Platje de beste voetballer van de eredivisie is. Verre van de waarheid af.

En met het gehele elftal, dan betrek je ook (bijv) de CVM erbij. Ajax heeft met Viergever en Zimling 2x een betere CVM dan PSV heeft met Schaars en Hiljemark.

En dan pakken we natuurlijk ook de keepers. Cillessen is 3 stappen verder in zijn ontwikkeling en gewoon 2 klasses beter op het moment.

Maar natuurljk heeft PSV een goede verdediging. Voorlopig hebben ze elke wedstrijd meer schoten op doel tegen dan voor. Dat zegt toch al genoeg?

PSV heeft op het middenveld en aanval meer kwaliteit. Maar de verdediging is (met afstand) de zwakste als het tussen Ajax en PSV gaat.

Dit is een aderlating voor Psv. Maar ze hebben goede spelers die zijn plaats kunnen opvullen.

Ondanks dat ik geen fan ben van Psv, vindt ik dit voor hun en zeker voor Memphis erg. Is zeker een aderlating voor Psv, omdat Memphis toch op dit moment de persoon is die PSV op sleeptouw neemt.

Perfecte kans voor Cocu om Bakkali weer bij de groep te halen, hem direct na rust te laten warmlopen en hem in de 80e minuut bij zich te roepen "jongen, fantastisch gelopen. Ga maar weer zitten".

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren