Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu: 'Afellay zou je op verschillende posities kunnen inzetten'

Laatste update:

Zie jij Ibrahim Afellay in de zomer terugkeren naar PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zal ik het maar zeggen? Welkom terug Affelay! Er wordt er zoveel over gesproken en het lijkt wel of het team al gebouwd wordt met Affelay erin. Trouwens, wat ik mij afvraag, als Wijnaldum vertrekt wie wordt dan de captain?

25 april 2015 om 10:02

Schaars, met daarachter Zoet denk ik. Guardado zou ook een mogelijkheid zijn.

25 april 2015 om 14:07

Schaars captain?!? Ook goedmiddag! Die Jonge bakte er al weinig van toen hij vast in het elftal stond. Dan zou toch wel een aanfluiting zijn mocht hij captain worden. Zijn rentree bij Jong Psv was al bedroevend, dan nog betrekken bij het eerste elftal gaat mij te ver, laat staan om hem captain te maken.

Nee nee, ook zoet zou het niet te hoeven worden, mist leiderschap en vaak maakt hij een te onzekere indruk. Ik zou gewoon gaan voor Guardado. Al is hij niet Nederlands, zou ook niet heel veel uitmaken bij mij, hij is de enigste die aan het plaatje voldoet.

25 april 2015 om 10:26

Dat kan er maar één zijn: mi amigo Guardado!

Affelay kan de grote leider worden bij Psv, het zal veel geld kosten maar dan heb je wel wat. Waarom spreekt Cocu over Affelay........

25 april 2015 om 10:37

Heb hem laatst zien spelen in Oranje en dat was niet al te best. Hij zal uiteraard wat toevoegen aan Psv en de nodige ervaring meebrengen, maar denk dat Psv beter eerst kan investeren in de verdediging en daarna in de aanval.

25 april 2015 om 12:14

Affelay hoort op de tribune. Wat een overschat voetballertje

Het is mooi dat het een optie is voor beide.als het werkelijkheid wordt zou het schitterend zijn. Brands heeft aangetoond te kunnen stunten met de komst van Guardado. Er vertrekken naar alle waarschijnlijkheid wel 2 sterkhouders. Daar moeten in principe directe versterkingen voor terug komen. Afellay is natuurlijk een directe versterking.

hij is natuurlijk niet goed genoeg voor barca , maar hij is eigenlijk te goed voor de ere-divisie . ik denk dat psv zijn handjes kan dichtknijpen als ze hem kunnen halen .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren