Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clubrecord bij Paris Saint-Germain lijkt kwestie van tijd na contractverlenging

Laatste update:

Marquinhos heeft zijn contract bij Paris Saint-Germain verlengd. Daardoor ligt de 29-jarige Braziliaan nu tot medio 2028 vast bij de club uit de Franse hoofdstad. Marquinhos speelt al sinds 2013 voor PSG. Slechts twee spelers kwamen tot meer duels voor de club, waardoor het niet ondenkbaar is dat de verdediger op termijn het clubrecord gaat breken.

Inmiddels staat de teller op 405 officiële duels voor Marquinhos. Alleen ploeggenoot Marco Verratti, die zijn contract in december nog verlengde tot medio 2026, en Jean-Marc Pilorget kwamen tot meer duels: 413 om 435. Het lijkt dus in ieder geval een kwestie van tijd voordat het huidige clubrecord van Pilorget, die tussen 1975 en 1989 voor PSG speelde, wordt gebroken.

"Ik ben erg blij om deze contractverlenging aan te kondigen, maar ook erg trots", laat Marquinhos weten. "Dit is een heel speciaal moment voor mij. Paris Saint-Germain heeft me altijd veel vertrouwen gegeven en ik heb ook enorm veel vertrouwen in deze club. Ik ben ervan overtuigd dat we de komende jaren samen mooie dingen zullen blijven realiseren." Het Franse L'Équipe meldt dat Marquinhos 14,5 miljoen euro bruto per jaar gaat verdienen.

De rechtspoot, die sinds 2020 aanvoerder van de Franse koploper is, kwam in 2013 over van AS Roma. Sindsdien behaalde hij grote successen met PSG. Zo werd de Franse landstitel zeven keer veroverd, en de Coupe de France en Coupe de la Ligue allebei zes keer. Zondag kan de 76-voudig international zijn achtste landstitel behalen met PSG, als er wordt gewonnen bij AJ Auxerre en concurrent RC Lens punten laat liggen tegen Lorient.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

29 jaar alweer. De tijd gaat snel. Ik kan me nog herinneren dat ik hem als een jong ventje zag debuteren bij AS Roma

20 mei 2023 om 18:18

Zowel Marquinhos als Veratti hebben hun carrière gewoon opgeofferd voor het grote geld. 8 keer kampioen in tien jaar ofzo. Had gewoon La Liga of PL moeten spelen en echt competitief om prijzen spelen. Hebben beide zoveel talent.

20 mei 2023 om 18:36

Wat een onzin, ze winnen een paar jaar geleden op een haar na de CL. De hoogste prijs op clubniveau, zie niet echt in bij welke club deze gasten een grotere kans hadden op de CL, zonder met de kennis van nu te spreken.

Totaal niet zijn beste seizoen. Hopelijk kan hij volgend seizoen een beetje zijn niveau die hij in 2020 had terugvinden.

Jammer dat die bij psg blijft is ook niet moeilijk met die selectie alle binnenlandse prijzen te winnen

Prachtige historie heeft dat PSG.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren