Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan houdt hoop door zege op PSG, mede dankzij rake omhaal Rafael Leão

Laatste update:

AC Milan heeft dinsdagavond een belangrijke overwinning geboekt in de Champions League. In eigen huis waren i Rossoneri met 2-1 te sterk voor Paris Saint-Germain. Milan Skriniar opende de score nog namens de Fransen, maar Rafael Leão en Olivier Giroud draaiden de stand om. Milan staat nu derde in Groep F, met vijf punten. Dat is één punt minder dan PSG, de nummer twee. Borussia Dortmund, dat Newcastle United eerder op de avond met 2-0 versloeg, staat bovenaan met zeven punten.

Aan de kant van Milan startten Theo Hernández en Christian Pulisic, beiden teruggekeerd van een blessure, weer in de basis. Ook Tijjani Reijnders mocht het weer vanaf de eerste minuut laten zien, als verdedigende middenvelder. Bij PSG was Gianluigi Donnarumma degene naar wie van tevoren de meeste aandacht uitging. Hij maakte in 2021 transfervrij de overstap van Milan en PSG, en dat nemen de fans van de Italiaanse club hem nog altijd niet in dank af. Zij vinden de keeper een geldwolf, en besloten daarom voorafgaand en tijdens het duel valse briefjes geld het veld op te gooien.

Er gebeurde genoeg in de eerste helft. Al vroeg had Ruben Loftus-Cheek de kans op de openingstreffer, maar hij schoot in kansrijke positie over. Niet veel later werd een poging van Kylian Mbappé aan de andere kant van het veld gekeerd door doelman Mike Maignan.

Een minuut later kwam PSG alsnog op 0-1. Een hoekschop werd verlengd door Marquinhos, en Skriniar kon geheel vrijstaand al vallend binnenkoppen. Drie minuten daarna was het ook aan de andere kant van het veld raak. Een poging van Giroud werd nog gekeerd door Donnarumma, maar in de rebound was Leão met een fraaie omhaal van dichtbij wel trefzeker: 1-1.

Ook in het vervolg van de eerste helft gebeurde er genoeg. Zo faalde Mbappé oog in oog met Maignan, raakte Ousmane Dembélé de lat, schoot Giroud de bal in het zijnet, stopte Donnarumma een vrije trap van Hernández en schoot Leão de bal in het zijnet.

Vlak na rust kwam Milan voor het eerst op voorsprong, doordat Giroud een prachtige voorzet van Hernández binnenkopte: 2-1. Even later was de thuisploeg zelfs dicht bij de 3-1, maar Donnarumma had een antwoord paraat op de vrije trap van Hernández.

Waar de Parijzenaren voor de rust nog behoorlijk wat kansen creeërden, liep het in de tweede helft wat moeizamer. Toch waren ze vlak voor tijd nog dicht bij de 2-2, toen invaller Lee Kang-in via Maignan de paal raakte. Milan trok de zege vervolgens over de streep, en mag derhalve blijven hopen op overwintering in het miljardenbal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

RLC, kwam even dichtbij prime Gullit vandaag, wat hebben we je gemist! Zijn kracht gemixt met zijn snelheid en voetballend vermogen is wat Milan en zijn compagnon Reijnders mistte, want door RLC kon Reijnders ook weer vrijer voetballen ipv in z’n eentje het middenveld dirigeren.2-1, Pioli red z’n vege lijf, en Milan pakt z’n laatste strohalm!Forza Milan!

Dit is de Milan die ik wil zien. Zo zie je dat wanneer ze eindelijk kansen creëren, en wanneer Leao lekker in vorm is, wat ze kunnen bereiken met dit team. Laatste keer was tegen Newcastle, daarna was her echt ff niks meer. En wat hebben we RLC gemist. Wat is die man een beest zeg, niemand kon hem afstoppen. Vorige wedstrijd had Ugarte het middenveld in z'n zak maar vandaag lukte hem dat niet allemaal dankzij Ruben. Pulisic had van mij wel in de rust gewisseld mogen worden, was niet zijn wedstrijd en dan nu nog de kans dat je hem langer kwijt bent. Domme zet weer van Pioli om 80 minuten lang een 2-1 te verdedigen zonder te wisselen. Als hij wat eerder okafor en misschien een Chukwueze had gebracht dan had de verdediging van Milan hopelijk wat minder werk gehad. Maarja het resultaat is wat telt. Hopelijk is dit de weg naar boven.

7 november 2023 om 23:06

Je merkt dat als RLC er is, Reijnders veel meer vrijheid heeft, maar de rest van het team zich ook op zich gemak voelt, wat begrijpelijk is, want van een Krunic en Musah op een middenveld, die het balans moet bewaken en aansturen wordt je niet vrolijk van.. Reijnders en RLC in het middenveld is erg goed. Nu nog een 3e goede middenvelder halen en hoeven we daar ook niet naar om te kijken, al is Musah ook best leuk met z’n snelheid en redelijk kracht, maar hij mist veel voetballend vermogen en visie

7 november 2023 om 23:09

Binnen een maand kunnen we als het goed is Bennacer weer gebruiken, een middenveld met RLC, Reijnders en Bennacer is wel erg lekker.

7 november 2023 om 23:14

Oja, tuurlijk hahaha, die is er al zolang uit, die was ik alweer vergeten lol

Zo hey lekker gedaan hoor door Milan. Verdiende overwinning, ze hebben echt gestreden. En een heerlijke goal van Giroud, de beste man is 37 jaar, chapeau! Wordt nog heel spannend in deze groep.

Giroud is een van de meest onderschatte spitsen afgelopen 10 jaar.
Heeft zowat alles gewonnen wat er te winnen valt en op 38 jarige leeftijd dit presteren…

7 november 2023 om 23:33

Vind het een goede spits hoor, maar schiet er zelden meer dan 15 erin. Wordt gewoon op waarde geschat. Maar niveau Lewandowski, Benzema, Kane, Haaland etc zit die toch niet op? Ook de Immobiles en Aubayemangs van deze wereld hebben het jarenlang beter gedaan. Klinkt hard maar een spits wordt wel afgerekend op doelpunten.

8 november 2023 om 02:25

Ligt vaak ook aan de aanvoer.
Zet Giroud met een de Bruyne en co dan schiet ie dr ook gwn 30 in.

Een Giroud met Modric als aangever verwacht ik idemdito.

8 november 2023 om 06:27

Vergeten dat Ozil achter hem stond?

Zal toch heerlijk zijn als echte voetbalclubs als Dortmund en Milan doorgaan en die 2 koopclubs naar huis terwijl iedereen dacht dat PSG en Newcastle wel eventjes zouden doorgaan.

7 november 2023 om 23:18

Zou heel nice zijn, voor het voetbal. Milan en Dortmund kunnen het waarmaken hopelijk. Off: Maar oeiii zulke bewoordingen hebben me hier zogenaamd een LW gekost. Kijk maar uit hoor lol. 🙈

7 november 2023 om 23:25

Ja je mag Newcastle ook geen koopclub noemen want die zijn heilig hiero, komen uit de PL he. Zelden zon overschat elftal gezien. Uiteraard kan dat, het is alleen jammer dat beide teams eerst tegen elkaar moeten waardoor de kans wat kleiner wordt. Ik zie PSG het thuis niet weggeven tegen Newcastle, contrast met uit is vrij groot bij hun.

8 november 2023 om 08:06

Wie overschat Newcastle dan? Het is gewoon een goede ploeg die moeilijk te verslaan zijn. Alleen hebben ze nu een stuk of 7 afwezige spelers. Dat merkt elke ploeg. In deze poule niet bij de eerste 2 eindigen is ook niet slecht. Iedereen kan van elkaar winnen.

8 november 2023 om 09:36

Letterlijk zon beetje iederen. Stonden bij de bookmakers boven o.a. Inter, Atletico, Dortmund, Leipzig en Milan als kanshebber voor de CL, werden 2 keer als favoriet gezien tegen Dortmund, zelfs in het Signal Iduna Park.

8 november 2023 om 00:12

Wel een beetje triest he heren. Alle topclubs zijn "koopclubs". De tijden van 11 spelers uit de eigen jeugd zijn voorbij en geld is koning in alle lagen van de voetbalpyramide. Daarnaast hebben "echte" voetbalsclubs zoals Ac Milan en veel Italiaanse topclubs veel van hun succesen o.a. te danken aan rijke eigenaars. Beetje hypocriete uitspraak. Het beleid van Newcastle is ook niet echt galatico stijl te noemen. Die doen het goed met een hoop middelmaat dat er al zat. Dat doen ze goed

8 november 2023 om 00:33

Wat mij betreft gaan newcastle en bvb door, milan de europa league en psg alvast lekker naar huis.

RLC was monsterlijk vandaag. Mbappe speelde echt dramatisch. Mist ook een giga kans. Die Kang-in Lee is wel een mooie voetballer. Hij liet bij Mallorca ook al leuke dingen zien.

Dus die fluitjes mochten niet voor Lukaku maar hun mochten wel met nep biljetten gooien, vreemd maar wel een grappige en begrijpelijke actie.
Gelukkig hebben zowel Milan als Lazio vandaag gewonnen.

7 november 2023 om 23:25

Snap het op zich wel. Zo'n massa fluitjes verstoort veel en heeft meer effect dan wat nepbiljetten gooien. Niet aangenaam voor de kijkers thuis, de spelers horen elkaar en de scheidsrechter niet meer, wellicht misverstanden op het veld over of de ref nou heeft gefloten of niet, misschien ook risico op gehoorschade. In die zin is dit toch wel een stuk onschuldiger en praktischer.

Genoten van Rafa Leao. Godsamme zeg, wat een bizar goede speler is dit. Best wel een lekkere potje was dit. AC Milan kwam totaal anders voor de dag, dan 2 weken geleden in Parijs toen ze kansloos verloren. Dit had Pioli ook ff nodig, doet het de laatste tijd niet echt goed met Milan.

Sorry maar PSG Champions League kandidaat? Tuurlijk joh. De club is alleen een beetje relevant omdat Mbappe daar zit, maar ook hij gaat je niet iedere keer redden in de CL. In de Uber Eats competitie 1 ja, in de CL nee. Alweer 2 keer verloren in de groep. Mogen wel heel hard gaan oppassen dat ze niet uit de top 2 eindigen, wat ik gewoon zomaar zie gebeuren. Zou wel fantastisch zijn toch. Mbappe in de Europa League of helemaal geen Europees voetbal na de winter. Fantastische project.

Die Mbappé miste veel te veel kansen vandaag. Dat die niet heeft gescoord is echt een wonder gezien zijn kansen. PSG vandaag was sowieso een beetje tandeloos. Maar ja dat heb ik wel vaker met PSG onder Enrique dit seizoen. Het is meer doelloos de bal rond passen. Milan heeft zich kranig verweerd en was zeker in verdedigend opzicht uitstekend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren