Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Clubleiding Real Madrid biedt Navas excuses aan vanwege transfersoap’

Laatste update:

David de Gea had de nieuwe keeper van Real Madrid moeten worden en het was de bedoeling dat Keylor Navas in plaats van de doelman van Manchester United naar Old Trafford was verhuisd. De transfers ketsten echter op het laatste moment af en dus moeten Real en Navas met elkaar verder.

/

Volgens Marca heeft de clubleiding van de Spaanse grootmacht Navas excuses aangeboden vanwege de bizarre gebeurtenissen. De international van Costa Rica zou maandag op het punt hebben gestaan om samen met zijn echtgenote en met zaakwaarnemer Ricardo Cabañas in een vliegtuig naar Manchester te stappen.

Bovendien zou Cabañas welgeteld dertig minuten de tijd hebben gekregen om een in het Engels opgesteld contract van achttien pagina’s door te nemen en ondertekend terug te sturen naar Man United. De begeleider van Navas slaagde erin om dit binnen een half uur te doen, maar kon hiermee niet voorkomen dat de transfer alsnog afketste.

Vind je het terecht dat Real Madrid excuses maakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En terecht, Navas is een uitstekende tweede keeper voor Real, is keepend heel goed, maar ik heb mijn twijfels of hij het verschil maakt in de grote wedstrijden. Navas moeten ze behouden en De Gea in januari halen

2 september 2015 om 12:46

Is alleen dom van die Casilla halen

2 september 2015 om 12:54

Casilla wordt dus tweede keeper, Navas gaat richting United en De Gea gaat richting Real. Perfecte oplossing, al ben ik van mening dat United een betere keeper op doel moet hebben willen ze weer kampioen worden.

2 september 2015 om 13:00

Ik denk dat navas gewoon zwaar onderschat wordt door real aanhang. Navas met vertrouwen is in mijn ogen zeker kampioenswaardig. De Gea is nog steeds wel ietsje beter maar ontlopen elkaar nou ook weer niet enorm veel.

2 september 2015 om 13:06

Dat ze een betere keeper moeten hebben gaat dan toch ook op voor Real?

2 september 2015 om 13:17

@ BR-7
Denk dat United nu geen interesse meer in Navas zal hebben, die hebben nu tot volgende zomer aan tijd om een jongere talentvollere keeper te halen, Oblak of Leno komen nu eerder in beeld vermoed ik..

2 september 2015 om 14:17

De Gea moet het helemaal niet meer willen. Eerst houdt Real hem heel de zomer aan het lijntje. Dan gaan ze op de laatste dag pas tot concrete actie over en als alles te laat is en zelfs de FA nog wil aangeven dat aan Engelse kant alles voor twaalven in orde was om de transfer alsnog proberen door te laten gaan, hoeft het niet van Real.
Lekker welkom ben je dan!
En nu zitten ze natuurlijk een beetje met Navas die ze we wilden schuiven en moeten ze wel iets om weer een beetje goodwill bij deze (overigens prima) keeper op te bouwen. Verdient allemaal weer niet de schoonheidsprijs...

Netjes om gewoon excuses aan te bieden.

2 september 2015 om 14:10

wel beetje mosterd na de maaltijd.
Zo hoor je op zich niet met mensen om te gaan...want een verhuizing van spanje naar engeland is toch iets waar je best even over na wilt denken.
Aan de andere kant hoort het bij het gekke voetbalwereldje en compenseren de salarissen een hoop.
Maar in dit geval had deze hele poppenkast natuurlijk gewoon voorkomen kunnen worden.

2 september 2015 om 16:54

Navas stond er blijkbaar wel open voor om naar Manchester te verhuizen aangezien hij een persoonlijk akkoord had bereikt met United.

2 september 2015 om 17:02

ja gek he..die wordt even onder druk gezet.
Navas snapt ook wel dat De Gea niet komt om op de bank te zitten..en dan heeft hij een uurtje om te bedenken wat hij doet.
T is niet zo dat hij nog een andere club in spanje of italie uit had kunnen zoeken.

Goed van de clubleiding, eigenlijk niet meer dan terecht.

Als ik die laatste alinea lees dan lijkt het me toch meer de schuld van Manchester. Maar daar zal mijn madrileense bril vast wel wat mee te maken hebben.xD

2 september 2015 om 12:54

Denk ik ook. Maar als Real ook gewoon eerder had gehandeld was dit te niet gebeurd.

2 september 2015 om 12:54

Nee, ik denk niet dat het veel met je bril te maken heeft. Ik denk dat iedereen het er wel over eens is wiens fout het is. Dus het is heel netjes dat Real zijn excuses aanbiedt. Het is een domper voor 3 van de 4 partijen.

2 september 2015 om 13:05

Real is dan ook een nette club

2 september 2015 om 14:34

Zeker. Ik kan zo tien spelers opnoemen die niet goed behandeld zijn door Real. Imago 0,0

2 september 2015 om 14:42

Inderdaad, er zijn zoveel voorbeelden van het wanbeleid van real madrid naar hun spelers toe. En hun imago is inderdaad heel laag, maar dit is gewoon netjes gehandeld

2 september 2015 om 14:54

@koekoek

Ik ben benieuwd naar die tien spelers. Welke zijn het, en waarom?

2 september 2015 om 15:12

Voor uitleg verzoek ik je om interviews van spelers zelf met daarin duidelijke uitleg.

10 voorbeelden( het zijn er vast meer)

1. Iker Casillas
2. Angel di Maria
3. Gonzalo Higuaín
4. Mesut Ozil
5. Wesley Sneijder
6. Arjen Robben
7. Rafael van der Vaart
8. Gareth Bale ( door eigen aanhang met name)
9. Sergio Ramos( is uiteindelijk goedgekomen)
10. Keylor Navas
11. Klaas- Jan Huntelaar.

Daarnaast zijn er nog meer in het verleden, dit zijn de meest actuele spelers van deze tijd. Opvallend ook dat veel Nederlandse spelers hier tussen staan.

2 september 2015 om 16:07

En laten we het nog maar niet hebben over 2 Real Legendes die een fatsoenlijk afscheid moeten hebben en nog nooit iets gehad hebben.

Guti en Raul!

Zoals gisteren afscheid werd genomen van Raul Garcia bij Atletico moet na het winnen van al die prijzen gewoon worden. Laat staan bij een clublegende zoals Raul.

2 september 2015 om 21:33

Koekoek.

Over Casillas zijn we het eens. Maar di Maria? Wilde meer geld, en kreeg dat niet. Heeft verder weinig met slecht behandelen te maken. Higiuain faalde, en werd terecht verkocht. Özil wilde zelf de concurentie niet aan. Sneijder was lachwekkend. Meer in het nachtleven te vinden dan op het veld. Robben in het ziekenhuis. Jammer genoeg. Van der vaart bracht ook te weinig. Bale is helemaal niets mee aan de hand. Behalve in de pers van Engeland en Nederland. Ramos is een Icoon in Madrid, en de rest van Spanje. Navas heeft terecht excuses aangeboden gekregen. En Huntelaar is goed voor schalke, maar zeker niet voor Real.

Zo een onzin dit soort populistische meningen.

3 september 2015 om 07:19

- Di maria speelde heel goed, maar real wou zoals altijd de nieuwste grote naam james
- Ozil wilde de concurentie niet aan? Hij gaf dat seizoen de meeste assists van heel europa, maar zoals altijd wilde real alleen nieuwe namen en verkocht hij een vaste waarde alsof het een niemand was.
- Bale, behalve de pers van Engeland en Nederland? Hij werd vorig jaar door de helft van de tribune bij de thuis matchen uitgefloten... en dat waren niet de uit fans hoor.
- en zoals West 1988 zegt, over Guti en Raul zullen we maar niet beginnen zeker?
- Ramos is een icoon van real, maar hij moest dreigen met een vertrek voor hij een contract krijg naar zijn waarde bij de ploeg. Zoveel moeite moest hij doen gewoon omdat Perez hem maar 6m per jaar wilde geven, wat voor een Icoon van Real madrid heel weinig is.

3 september 2015 om 08:01

Di Maria speelde één seizoen goed, weergaloos zelfs. Özil wilde toch echt zelf weg. Uitfluiten gebeurd vaker in het Bernabeu wanneer je teleurstelt. Nu word er geklapt.

Guti en Raul? Ook weer overtrokken verhalen. Die zijn gewoon ergens anders gaan voetballen om meer aan spelen toe te komen.

Ramos heeft zelf nooit aangegeven weg te willen, en heeft zojuist bijgetekend. Niet tegen zijn zin lijkt me.

Tot slot, Real koopt vaker toppers op meerdere posities, daar moeten sppelers mee om kunnen gaan.

3 september 2015 om 08:13

Zijn laatste seizoen speelde hij inderdaad weergaloos, dus totaal het verkeerde moment.
Ozil is buitengewerkt door Perez.
Het feit dat het zo lang heeft geduurd om tot een contract te komen zegt al genoeg? Daarbij heeft hij ook nooit de geruchten tegengesproken, maw dreigen met een vertrek.

Guti en Raul zijn inderdaad gewoon ergens anders gaan voetballen, zoals Casillas ook ergens anders is gaan voetballen he? het is de manier waarop, ze zijn alle 3 door de achterdeur moeten vertrekken ipv de voordeur.

En Real koopt niet 'gewoon toppers voor meerdere posities" ze kopen alleen maar galacticos, maar ik hoor al aan alles dat alles de fout is van iedereen buiten van real madrid
Je weet heus wel hoeveel waarheid hier overal in zit, het toegeven is nog een andere zaak.

3 september 2015 om 16:18

Volgens ligt het niet aan alle anderen, maar vind ik het allemaal wat overtrokken. Feitelijk is er weinig aan de hand geweest, behalve veel mediagepraat.

In dit geval lijkt het me correct om excuses aan Navas aan te bieden. De rest van de gevallen vind ik niet zo bijzonder.

Te horen krijgen dat je gezien wordt als wisselgeld binnen je club, dat accepteren, met je gedachten bij je nieuwe club zijn en dan gaat door amateuristisch handelen de deal niet door en blijf je verbonden aan de club die je in wilde ruilen. Ik zou daar ook alle moeite mee hebben.

2 september 2015 om 13:02

Ik zie dit alleen nergens in het verhaal terugkomen dat Navas hier erg mee zit? Aannames aannames.... Wie weet is Navas super blij dat hij nog lekker een half jaar in Spanje bij Real aanwezig kan zijn

2 september 2015 om 13:13

Navas is een persoon die op de meeste filmpjes en foto's die rond gaan op het internet altijd lacht.

Op de foto's die vlak na het hele gebeuren zijn genomen zie je toch echt een heel ander soort persoon. Op de foto's die ik had gezien zag hij er echt verdrietig en teleurgesteld uit.

Is wel heel makkelijk. Eerst gezien worden als wissel stuk en dan nu ineens "excuses" omdat de missie mislukt is.

Lol ik had er wel bij willen zijn...

Jah Navas, sorry dat we je wouden verkopen. Nog meer sorry dat deal niet is doorgegaan. Nu kun je aub terug je best doen voor ons?

2 september 2015 om 13:10

Precies. Dat is toch schandalig.

2 september 2015 om 13:24

Ik denk wel dat Navas nog steeds zijn best zal doen.

Als hij minder presteert dan hebben jullie nog steeds een goede keeper met Casilla. Dus voor Real niet echt een probleem

2 september 2015 om 13:40

Navas zal denk ik uitstekend zijn best doen om iedereen te laten zien dat hij een goede keeper is.

Wij hebben twee goede keepers. De Gea dit seizoen kopen was dus geen must. De enige twee die de dupe zijn, zijn Navas en De Gea.

2 september 2015 om 13:44

Navas zit nog steeds bij Real. Een beetje imago schade, maar valt goed mee.

De enige dupe is De Gea. Moet nu terug naar Man United terwijl hij al een tijdje moeilijk doet. Fans zullen niet blij zijn en hij zal waarschijnlijk niet spelen terwijl in zomer 2016 EK is. Kans bestaat dan dat hij niet een basisplaats krijgt bij Spanje.

2 september 2015 om 13:54

Ik denk dat EK 2016 het laatste toernooi van Casillas is. Dus ik betwijfel of de Gea een basisplaats krijgt. De Gea gaat vast wel spelen bij United. Zeker als Romero blijft blunderen net als tegen Swansea.

2 september 2015 om 14:07

Je moet de koppigheid van Van Gaal echt niet onderschatten. Nog erger, ik denk niet dat veel Man United fans het erg zouden vinden.

Het zal sowieso laatste toernooi worden van Casillas, zeker met de opkomende De Gea. Als De Gea weer een goede seizoen draait dan denk ik dat De Gea zal spelen, anders wordt het sowieso Iker. Zeker de ervaring van Casillas moet je niet onderschatten.

2 september 2015 om 14:41

Ja daar heb je natuurlijk gelijk in over van Gaal. We zullen het zien.

2 september 2015 om 13:36

Dit is eigenlijk een unieke situatie voor Navas. Normaliter als je weg moet krijg je geen kans meer om te laten zien wat je kunt. Navas kan echter nog een heel jaar keepen en zich zo in de kijker spelen van andere clubs.

2 september 2015 om 13:46

Navas zal sowieso altijd wel een club vinden. Hij is niet voor niets bij Real. Genoeg clubs die interesse zullen tonen.

Dit seizoen kan hij wel laten zien dat hij een prof is en zijn best doet.

2 september 2015 om 14:36

Haha ik ga stuk als Navas er een paar expres doorlaat.

2 september 2015 om 15:02

lol zou grappig zijn, maar gaat niet gebeuren.

Zijn toekomst is ook afhankelijk van hoe hij speelt volgende seizoen. Als hij niet zijn best doet dan gaan andere clubs hem niet willen kopen.

Mooi, excuses. Navas staat nu heel het jaar onder het doel, met de gedachte dat hij sowieso weg moet. Ongeacht zijn prestaties. Met Navas op doel heb je toch gewoon een goede keeper? De beste man heeft niet eens een eerlijke kans gehad om zich echt te bewijzen bij Real.
Hij speelt een prima preseason, eerste wedstrijd. Heel het Bernabeu schreeuwt zijn naam. Ze accepteren hem. Moet je alsnog De Gea gaan kopen. Moest dat nou perse De Gea voor zoveel geld ophalen? Man, man, man. De keepers positie is niet eens het probleem.

Waar is de tweede spits? Waar is de tweede linksback? Wat als Marcelo geblesseerd raakt? Ik moet het allemaal nog zien. Wordt weer een leuk seizoen.

2 september 2015 om 14:02

Helemaal mee eens, vooral het idee hebben dat je alsnog weg gaat ongeacht je prestaties, nou wat motiverend zal dat werken. Heel mooi om een Real-fan te zien die kritisch kan zijn op het bestuur. Chapeau

Ook belachelijk dat je 30 minuten de tijd hebt om akkoord te gaan met een contract. Allemaal leuk en aardig, maar ik was daar sowieso niet mee akkoord gegaan. Dan maar een jaar banken achter De Gea.

Zou wat zijn als Real het volgend jaar nog steeds met Navas moet doen. Manchester haalt Oblak en De Gea keert terug bij Atletico. Iedereen blij behalve Real.

2 september 2015 om 13:43

Ik durf mijn geld er op te zetten dat De Gea volgend seizoen naar Atletico gaat.

Mooi al die verhalen, maar de waarheid is dat deze transfer is afgeketst doordat real de transfer heeft afgeblazen. Er was een poll onder real fans en 80% van de fans wilde DDG niet hebben.. Denk dat de transfersom en deze poll onder de real fans deze transfer niet ten goede heeft gedaan voor real en Ddg. Ben dus wel benieuwd of hij ooit zijn transfer naar real krijgt.. time shall tell

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren