Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clubleiding PSG geeft groen licht voor nieuwe spits van ‘meer dan 70 miljoen'

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft de interesse in Randal Kolo Muani nieuw leven ingeblazen, zo melden L’Équipe en Le Parisien. Volgens de Franse media is de 24-jarige spits van Eintracht Frankfurt nu zelfs de voornaamste kandidaat om de aanval van de Franse grootmacht te versterken. De verwachting is dat Kolo Muani ‘meer dan zeventig miljoen euro’ moet kosten.

Door het vertrek van Lionel Messi naar Inter Miami heeft een nieuwe aanvaller voor PSG hoge prioriteit. De Parijzenaren zagen in Harry Kane de ideale aanvalspartner voor Kylian Mbappé. De aanvoerder van Tottenham Hotspur heeft echter zijn zinnen gezet op een transfer naar Bayern München. Ook de komst van Victor Osimhen blijkt niet langer een optie, daar Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis volgens La Gazzetta dello Sport report een prijskaartje van 180 miljoen euro om de nek van de Nigeriaan heeft gehangen.

PSG is hierdoor genoodzaakt om door te schakelen en zou opnieuw zijn uitgekomen bij Kolo Muani, die zelf ook niet onwelwillend staat tegenover een transfer naar Parijs nu de club op het punt staat om Luis Enrique aan te stellen als nieuwe hoofdtrainer. Nasser Al-Khelaïfi, de clubpresident van PSG, en sportief directeur Luis Campos hebben naar verluidt inmiddels al groen licht gegeven voor de komst van Kolo Muani. De spits was het afgelopen seizoen bij Eintracht Frankfurt goed voor 23 goals en 17 assists.

Kolo Muani beschikt bij die Adler nog over een contract tot medio 2027. De negenvoudig international van Frankrijk kan ook rekenen op interesse van Manchester United, Bayern en in mindere mate Chelsea, waardoor Le Parisien verwacht dat de Duitsers meer dan 70 miljoen euro voor hem vragen. De grootste uitgaande transfer voor Eintracht tot nog toe was Luka Jovic, die in de zomer van 2019 voor 63 miljoen euro vertrok naar Real Madrid.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Op zich een goede keuze maar PSG moet toch eerst zijn vedetten weg doen en een echt team gaan bouwen die wel de volle 100% willen geven voor het team

4 juli 2023 om 08:42

Hahaha gaat niet gebeuren, omdat hij juist denkt met een hoop geld en oude vedettes een team te kunnen kopen good luck

4 juli 2023 om 08:49

Wellicht wat meer Franse spelers kopen, die waarschijnlijk wat meer binding hebben met PSG/Parijs/Frankrijk. Zijn genoeg Franse toppers te vinden op de velden.

4 juli 2023 om 09:00

Valt toch wel nee? Je kan moeilijk Mbappe en Neymar ervan beschuldigen dat ze geen 100 procent geven, buiten alle blessure ellende.

4 juli 2023 om 09:42

@hangover96.

Volgens mij kijk je dan geen PSG? Als er nou juist 2 spelers zijn die geen meter voor het team strijden, dan zijn het Mbappé en Neymar wel. Die lopen geen meter teveel. Aanvallend geven ze 100%, aan de bal. Maar daarbuiten geven ze 50%. Dat is ook al jaren het probleem van PSG.

4 juli 2023 om 10:43

Mbappe geeft echt zelden 100%. Je moet voor de grap eens naar een wedstrijd van PSG gaan, dan zie je pas echt hoeveel hij doet. Hij sjokt telkens over het veld, maakt wegwerpgebaartjes als hij de bal niet krijgt, en doet verdedigend helemaal niks.

4 juli 2023 om 11:54

In de Franse competitie misschien, maar die winnen ze op 50 procent ook wel - in de topwedstrijden zijn het die twee die het team op sleeptouw nemen.

Waarom geven ze icardi geen kans, die heeft een prima seizoen gehad bij Galatasaray

4 juli 2023 om 08:58

Icardi was nogal blessuregevoelig, dat is wel een risico.

4 juli 2023 om 09:15

Een prima seizoen hebben in Turkije zegt niets. Wout Weghorst deed het uitstekend bij Fenerbahce en die scoorde afgelopen seizoen met bakken speelminuten 2 keer voor een ploeg die 3e werd in Engeland.

4 juli 2023 om 09:48

Weghorst speelde bik Besiktas, niet bij Fenerbahce.

4 juli 2023 om 11:26

Icardi heeft het ook jarenlang op hoog niveau bij Inter laten zien - het probleem voor hem zijn de blessures.

4 juli 2023 om 11:29

Dat is mijn fout. Die clubs zijn een beetje inwisselbaar voor me en m'n punt verandert ook niet zoveel

4 juli 2023 om 12:38

Nergens voor nodig om zo kleinerend te doen met je inwisselbaar. Zeg dat je een fout hebt gemaakt en klaar, waarom moet er zo een onnodige opmerking bij?

4 juli 2023 om 14:07

We weten allemaal de enige reden waarom Weghorst bij United speelde; Ten Hag.
Ten tweede icardi heeft zicht bewezen als topspits in Italie met 111 doelpunten in 188 wedstrijden. Oke Turkse competitie stelt niet veel voor mij daar liep hij bijna 1 op 1 met 22doelpunten uit 24 wedstrijden. Wat mij betreft meer dan overtuigend voor de Franse competitie waar de ex spits van Vitesse alles aan flarden schoot bij een middenmoter…

4 juli 2023 om 21:59

Ik zei toch dat ik een fout had gemaakt? Waarom is dat kleinerend lol die clubs zijn gewoon inwisselbaar voor me.

5 juli 2023 om 07:36

Klopt en dat is prima. Maar je opmerking over dat ze "inwisselbaar" zijn is onnodig en kleinerend. Je hoeft niet zo vanuit de hoogte te doen tegen een Turkse topclub.

4 juli 2023 om 10:24

Je hebt niks aan Icardi omdat hij voetballend gewoon erg matig is. Totaal ongeschikt voor het spelletje van Luis Enrique. Dat hij het leuk doet in de Turkse competitie zegt natuurlijk niks.

4 juli 2023 om 10:49

Bij Galatasaray ja. Dat is toch geen hoog niveau voetbal?

Geen slechte keuze , weet niet of dit de vervanger moet zijn van Mbappe . Van wat ik afgelopen 24 uur heb gelezen van verschillende tweets van journalisten met zeer betrouwbare bron. Zou de deal tussen mbappe en psg omt zijn vertrek bonus al tot een akkoord zijn gekomen . Schijnt zelf te zijn dat Real madrid een deel daarvan heeft mee betaald. Een officiële bevestiging wordt dus of 6-7. Juli aangekondigd . Laten we hopen dat mbappe eindelijk deur achter zich dicht trekt.

4 juli 2023 om 10:29

Als Mbappe al vertrekt, vertrekt hij op z'n vroegst volgend seizoen. Dat heeft hij zelf al aangegeven volgens mij. Sterker nog, met het halen van Kolo Muani zouden ze Mbappe juist een plezier doen omdat hij al heel vaak bij het bestuur heeft lopen drammen voor een spits zodat hij zelf op de flanken kan spelen, wat zijn favoriete positie is.

4 juli 2023 om 11:37

Ja alleen geven veel journalisten te kennen dat hij absoluut niet transfer vrij mag vertrekken van psg. Oa romano . Dat is dus hele reden waarom de deal zo vertraagd is. Mbappe wilt het liefst blijven tot 24 om zijn bonus te claimen. Psg daarin tegen is duidelijk of verlengen tot 25 of verkopen. Mbappe wilt dus daarmee laten zien van jullie forceren mij vertrek daarop heb ik recht op die loyalty bonus . Dus ik zie dat wel goed komen. Dit wordt hoe dan ook opgelost .

4 juli 2023 om 12:01

Lijkt me niet - ik bedoel, alles kan in de voetballerij, maar een jaar blijven om uit het contract te lopen is erg risicovol en ik zie een speler als Mbappe niet als het type dat een seizoen lang met fluitconcerten wil spelen. Als hij werkelijk weg wil, dan vertrekt-ie deze zomer. Als-ie wil blijven, dan gaat-ie verlengen voor meer dan 1 jaar.

4 juli 2023 om 12:38

Waar moet Mbappe naartoe dan? Ik dacht gelezen te hebben dat PSG 240 miljoen vraagt zonder grap. Lijkt mij niet dat clubs dat gaan doen met een 1 jarig contract. De enige club die dan nog kans maakt is Real maar die hebben Joselu al gehaald. Nooit dat die met 240 miljoen over de brug komen, geloof ik niks van.

4 juli 2023 om 15:53

Of mbappe is deze week speler van Real Madrid! Wie weet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren