Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitgevallen Ederson deelt grappige berichten die fans van Arsenal hem stuurden

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Ederson, die bestookt werd met WhatsApp-berichten van Arsenal-supporters.

Door de cruciale zege op Tottenham Hotspur (0-2) van dinsdagavond hebben the Citizens de koppositie in de Premier League weer overgenomen van Arsenal. Ederson heeft een nieuw telefoonnummer moeten regelen, want supporters van Arsenal wisten zijn oude te achterhalen. De Braziliaanse sluitpost werd vervolgens overladen met berichten, maar kan daar naar eigen zeggen wel om lachen.

Ederson deelde na de overwinning op Tottenham een screenshot op Instagram van binnengekomen berichten op zijn telefoon. “Mijn telefoonnummer is gelekt en ik kreeg de nodige grappige berichten binnen”, schreef de doelman bij het screenshot. “Hey, Braziliaanse schoonheid, hoeveel wil je hebben voor een mooie avond, vanavond?”, stuurde een van de Arsenal-fans naar hem.

Ederson raakte halverwege de tweede helft buiten westen na een botsing met Tottenham-verdediger Cristian Romero. De doelman kon niet verder en moest vervangen worden door Stefan Ortega.

De Duitse reservedoelman zou in het laatste kwart een hoofdrol opeisen, daar hij invaller Dejan Kulusevski twee keer van scoren wist te houden. Alsof dat nog niet genoeg was hield hij zijn ploeg vijf minuten voor tijd nogmaals op de been.

Na een gigantische ketser van Manuel Akanji genoot Heung-Min Son een vrije doortocht richting het doel van City. Ortega kwam zijn doel uit om het de Zuid-Koreaan zo lastig mogelijk te maken en slaagde daarin. Met een uiterste krachtsinspanning hield hij het doel schoon.

Het screenshot van Ederson.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En dus dan maar nummers lekken van de supporters? Je hebt gewoon recht op privacy, dit mag niet zomaar lijkt mij. Desondanks gewoon keurige berichten zo te lezen. Geen scheldwoorden niks te bekennen.

15 mei 2024 om 09:18

Ik heb het opgezocht en schijnbaar is doxing in de UK legaal zolang er geen kwade bedoelingen achter zitten, vooral vanwege gebrek aan wetten. Bij klachten zullen ze er dus vast naar kijken, maar lijkt me dat je met alleen dit als bewijs er wel mee weg komt. Tenzij deze personen op hun beurt weer bedreigd oid worden door anderen die via deze post weer hun nummer hebben gekregen bijvoorbeeld.

15 mei 2024 om 09:32

Als ze hem ongewenst appen moeten ze niet piepen als hij hun nummers lekt. Zij hebben het immers ook onrechtmatig verkregen 🤷🏼‍♂️

15 mei 2024 om 11:10

Jij denkt serieus daar aan, als zij juist het nummer van Ederson hebben ondekt? Dan moet je hem maar niet appen want ook zij hebben het nummer van Ederson niet legaal gekregen.15 mei 2024 om 11:25

Lijkt me dat er genoeg berichten mét scheldwoorden zijn gestuurd, maar dat Ederson daar gewoon geen zin in had en die heeft verwijderd. Zou heel naïef zijn om er vanuit te gaan dat alle appjes die hij heeft gekregen keurig waren. Zo werkt het nou eenmaal niet bij voetbalsupporters. Verder heeft Ederson zelf ook recht op privacy, dus kunnen we ons er eerst beter druk om maken hoezo dat recht is geschonden, hij heeft namelijk niemand anders onrecht aangedaan.

15 mei 2024 om 14:42

Het is misschien niet heel netjes. Maar we moeten ook niet te veel medelijden hebben die zélf hun privéleven te grabbel gooien toch? Wie uitdeelt moet kunnen incasseren.

15 mei 2024 om 16:22

Jij bent zeker zo'n privacy officier?

Een foto achter je oor was ook voldoende!

Engelse humor, alleen daarom al zou ik de PL boven andere competities verkiezen.

Uiteindelijk wel zuur want Ortega vind ik een veel betere lijnkeeper dan Ederson. En net Ortega die dan twee enorm belangrijke reddingen maakt..

Misschien dat Ederson daarom zo boos was na die wissel, loopt natuurlijk die mooie avond mis.

Hahaha ik vind die eerst wel grappig🫣😂😂😂😂

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren