Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Clubicoon wordt volledig genegeerd en haalt uit naar Ten Hag: ‘Respectloos’

Laatste update:

Erik ten Hag heeft een slechte beurt gemaakt bij Paul Ince. Het clubicoon van Manchester United beschuldigt de Nederlander en zijn technische staf van 'een gebrek aan respect', daar ze hem niet hebben uitgenodigd voor een drankje na de winst in de FA Cup tegen Reading. Ince erkent tot een uur na de wedstrijd met Sir Alex Ferguson te hebben gesproken. Een uitnodiging van de technische staf voor een drankje bleef echter uit.

Het was voor Ince een bijzonder weerzien afgelopen weekend. De manager van Reading nam het uitgerekend op Old Trafford op tegen United in het kader van de FA Cup. Ince maakte onderdeel uit van de ploeg die onder Sir Alex Ferguson grote successen behaalde. Als supporter komt hij nog geregeld terug bij United. Afgelopen zaterdag stond hij echter lijnrecht tegenover zijn oude club als coach van Reading. Hij zag zijn elftal met 3-1 ten onder gaan, maar werd pas na de wedstrijd echt teleurgesteld.

Het clubicoon werd uitgenodigd om in de VIP-ruimte te komen. "Dus ikzelf, mijn vrouw en Thomas (zoon, red.) gingen daarheen en brachten een uur met Sir Alex Ferguson door", aldus de Reading-coach. "Het stelde me teleur dat niemand van de staf me binnen vroeg voor een glas wijn. Dat vond ik niet leuk, het is een gebrek aan respect. Wat het resultaat ook is, win, verlies of gelijkspel, je zegt: 'Kom langs voor een drankje'. Of het nu wijn of thee is, dat maakt me niet uit."

Ince behoorde tot een van de beste teams van United onder Ferguson en schreef meerdere keren de Premier League op zijn naam. Ondanks zijn grieven met de staf, prees hij het werk van Ten Hag. "Hij heeft de club in korte tijd herrezen. De afgelopen twee tot drie jaar zijn zwaar geweest voor de fans. Ten Hag is begonnen met het overbruggen van dat gat." Ince speelde in totaal 281 keer voor the Mancunians en was daarin 28 keer trefzeker, alvorens hij in 1995 naar Internazionale vertrok.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is een stukje piepel management dat Ten Hag goed moet inschatten. Misschien volgend seizoen Advocaat als assistent die dit soort zaken goed kan inschatten of Guus Hiddink

3 februari 2023 om 12:45

Ten Hag had dit wellicht moeten doen ja, maar om zo huilie-huilie in de media te doen is ook wel heel erg kinderachtig.

3 februari 2023 om 12:53



Ben het met je eens @de Toekomst.
Ten Hag is een man die wel de hele club heeft opgeschud en zelfs heeft wakker geschud.
Ik merk dat de algemene berichtgeving in Engeland heel positief is over Erik ten Hag.
Dat maakt me echt wel een trotse medelander van Ten Hag.

Zijn openbare geklaag zal wellicht niet door iedereen serieus genomen worden, in ieder geval niet door mijzelf .

3 februari 2023 om 12:58

@De Toekomst, Ik weet het niet hoor. Reading is niet om de hoek en de wedstrijd was pas klaar rond een uurtje of 10. Vond het al vreemd dat hij nog een voor een uurtje een drankje deed met Ferguson. Terugreis is meer dan 4 uur.

3 februari 2023 om 13:44

Ik denk dat ze een hotelletje hadden geboekt.

3 februari 2023 om 13:01

Haha kom op voetbalzone! In 1999 was Paul Ince al ruim 3 jaar weg bij United 😂

3 februari 2023 om 16:46

@Justinyo. Stond er eerst iets anders in het artikel dat er nu niet meer staat? Want er staat toch niets over 1999…

3 februari 2023 om 13:03

Sorry Bundy, maar moest echt drie keer lezen wat er stond: piepel management. Ik dacht: wordt Ten Hag gepiepeld door Ince? Bedoelt ie misschien piemel management door die oud spelers met kleine piemeltjes goed te managen omdat ze zoveel invloed hebben? En toen viel het kwartje pas 😂😂. People-management. ✅️

3 februari 2023 om 14:07

Broh what on earth is piepel!? Je bedoelt toch niet people mag ik hopen!? 😂🤣

3 februari 2023 om 14:27

Foutje van ten Hag idd. Dit soort dingen zijn daar gewoon belangrijk. Maar dat overkomt hem niet weer mag ik hopen.

3 februari 2023 om 18:36

Ach maar wat een trainer die zn wijntje belangrijker vindt dan een overwinning.

3 februari 2023 om 21:06

Als dat daar zo belangrijk is dan zou Mclaren dat wss toch wel gezegd hebben lijkt me?

Ince heeft een uur lang in de VIP ruimte gezeten met Sir Alex Ferguson en hij vindt het raar dat Ten Hag hem niet een drankje heeft aangeboden daarna. Ten Hag was misschien wel al bezig met de wedstrijd na te analyseren en had geen behoefte aan Ince met een glas wijn. Storm in een glas water van deze clubicoon.

3 februari 2023 om 12:46

Volgens mij is zoiets wel gebruikelijk in Engeland? Als dat zo is, is dit vreemd. Zeker bij een clubicoon van United zelf. Echter is dit wel een ultieme huilbaby reactie...

3 februari 2023 om 12:53

Prima gebruik. Alleen niet de taak van Ten Hag natuurlijk om zich mee bezig te houden. Daar zijn mensen voor om hem op te wijzen.

3 februari 2023 om 12:59

Ik denk inderdaad dat een dergelijk gebaar in Engeland anders gewaardeerd wordt, dan door ons Nederlanders. Om daar meteen weer respectloosheid in te zien heeft iets kleinzieligs.

3 februari 2023 om 14:22

De Toekomst

Is inderdaad een soort Engelse traditie. Ik weet nog dat ook LvG hierover kritiek kreeg van een aantal Engelse managers.

3 februari 2023 om 15:20

Man man waar hebben we het weer in godsnaam over, meneer kon geen glaasje wijn drinken met Erik, het is allemaal wat. Clubicoon of niet, wat zou het Erik ten Hag kunnen schelen wie deze Ince is.

3 februari 2023 om 15:27

@consy 's lands wijs, 's lands eer. In Nederland zijn we veel te calvinistisch voor dit soort gebruiken en begrijpen we dat niet goed. In de meeste andere landen is respect voor tradities, verhoudingen, verering van legendes etc goed gebruik. Dan moet je je daar in aanpassen. Net als andersom hier,

3 februari 2023 om 15:51

Calvinisme? wat een zeikerd die Paul Ince zeg. Successen vieren valt wel mee hoor.
"hoewel de stichter van het calvinisme, Johannes Calvijn, in zijn Institutie pleitte voor 'maathouden', had Calvijn wel degelijk oog voor vermaak en plezier. Zo stelt hij dat God met kleding en voedsel niet alleen in onze noodzakelijke levensbehoeften wilde voorzien, maar ook voor vermaak en plezier wilde zorgen. Ook schrijft Calvijn over 'de wijn die het hart verheugt' als een weldaad van God.

Wat een ding om je druk over te maken zeg :’) Lijkt mij een heerlijk leven als je het rottig vindt dat je geen glaasje wijn krijgt.

Clash of cultures. Nederlanders snappen meestal protocol niet. Als coach ben je ook een host en dat hoort erbij.

3 februari 2023 om 13:21

"Nederlanders snappen meestal protocol niet." Buiten dat dit weer een fraai staaltje Nederlands is, kan je ook uitleggen wat je hiermee bedoelt?

3 februari 2023 om 13:46

Dat het in Engeland gebruikelijk is om de uitspelende coach te ontvangen voor een drankje. En Engelsen houden nogal van hun gebruiken.

3 februari 2023 om 13:23

Denk dat 99.9% liever heeft dat Ten Hag zijn wedstrijden wint en ja, dat ene procent is Ince waarschijnlijk

3 februari 2023 om 16:32

Je bedoelt 0.1% waarschijnlijk?🫣😉

Moest ie niet gewoon met zijn spelers de wedstrijd analyseren en in de bus naar huis? Vreemde kerel. Misschien moet hij eens naar zijn eigen prioriteiten kijken.

3 februari 2023 om 13:48

De wedstrijd was laat afgelopen en het is een takke eind rijden. Ik denk niet dat ze de terugreis diezelfde avond nog hebben gemaakt.

En weer iemand die geen respect krijgt. What the hell mankeert mensen tegenwoordig? Alles en iedereen moet maar respect hebben.

3 februari 2023 om 14:46

Ik snap bovendien niet echt waar hij nu om loopt te mauwen. Hij is nota bene al uitgenodigd in de VIP-ruimte en heeft daar een uur vertoefd. Ten Hag had kennelijk geen behoefte om zich in de VIP-ruimte vol te gieten en had de focus nog steeds (of weer opnieuw) op zijn team; analyseren van de voorbije wedstrijd, vooruitkijken naar de volgende. Zoals vakmensen dat doen, Paul Ince!

In 99 zat die ook helemaal niet bij united met de treble.
Hij ging halverwege de jaren 90 al weg richting Inter

3 februari 2023 om 14:21

"ince behoorde tot een van de beste teams van United onder Ferguson en schreef meerdere keren de Premier League op zijn naam."

In 5 jaar tijd twee keer kampioen geworden. Het lichtelijk overdrijven is hier ook wel van toepassing....
De reactie van Ince is trouwens ook wel erg sneu. Zucht naar erkenning.....

Wat een gezeur om niks. Had hij misschien ook nog fish and chips van de kantinejuffrouw gewild?

Om vervolgens de absolute wanvertoning van een wedstrijd van Andy Carroll te verdedigen voor elke camera en suggereren dat hij eraf werd gestuurd vanwege ‘de druk op een scheidsrechter voor het geven van een kaart door het stadion waar je in speelt’. Hou op hoor, dan heb je nu ook geen recht van spreken meer. Schopt Eriksen er 3/4 maanden uit en komt nog met soortgelijke charges in op Malacia en Casemiro. Waar zijn die excuses? Of was dit gedrag gecoacht? Een beetje manager haalt zo’n idioot er zelf af, ZEKER als je dan zoveel waarde hecht aan de band met je tegenstander waar je zelf veel aan te danken hebt.

Overigens buiten dat je best mag vasthouden aan bepaalde gebruiken, en is het 0 moeite zo’n man even uit te nodigen, is de eigengereidheid van Ten Hag juist iets wat ik heel erg kan waarderen momenteel. Er is in mijn ogen mede vanwege al deze vastgeroeste ‘pleasantries’ lange tijd veel te veel mensen de hand boven het hoofd gehouden binnen Manchester United, waardoor er door velen de kantjes vanaf werden gelopen. Dat iedereen nu op scherp staat en merken dat er dingen veranderd zijn is daarom voor mij alleen maar positief.

3 februari 2023 om 15:20

Die eigengereidheid is geweldig. Precies wat de club nodig had. Helemaal eens dus. Denk alleen dat iemand geen drankje geven geen eigengereidheid is, maar gewoon een klein foutje. Meer niet.

Ik vraag me oprecht af wat de waarde van dit artikel is. Is het om ten Hag te prijzen, neer te halen of omdat hij Nederlands is? Ik vind dit bijna niveau "dit is de nieuwe vriendin van....". Schokkend hoor dat Ince niet uitgenodigd werd voor een drankje

Word een beetje moe van al dat gezeur van die oude club iconen van united, ze doen er alles aan om maar in beeld te blijven

Een drankje aanbieden moest toch geen probleem zijn zo zit voetbal wereld nu eenmaal in elkaar. Paar weken geleden heeft hij coach van Charlton wel uitgenodigd dus kleine werkpuntje van Ten Hag of zijn staf.

3 februari 2023 om 14:59

En is het ten hag die dat moet doen? Die heeft wel andere dingen aan zn hoofd.

3 februari 2023 om 15:40

Hij was toch uitgenodigd in de VIP ruimte een heeft daar een drankje gedronken met Alex Fergusson? Alleen was Ten Hag zelf niet aanwezig in de VIP ruimte.

Is zo'n taak niet gewoon aan een algemeen directeur of iets dergelijks?
Ten Hag moet bezig zijn met zijn team beter te laten voetballen, het maximale eruit halen.
Niet met een gastenlijst te maken wie er na de wedstrijd nog een borreltje mag pakken met hun.

'ince behoorde tot een van de beste teams van United onder Ferguson en schreef meerdere keren de Premier League op zijn naam.'
Volgens mij schreef Ince de PL niet op zijn naam, maar schreef Man. United meerdere malen het kampioenschap van de PL op zijn naam.

Laten we vanavond allemaal een kaarsje branden voor Ince voor deze verschrikkelijke toestand. Maar liefst een uur in een VIP ruimte met SAF maar daarna geen verdere uitnodiging. Heftig allemaal, komt ook heel dichtbij zo.

Ik begrijp de ophef niet echt. Je hebt een VIP behandeling gekregen samen met Ferguson waar je een verleden mee hebt om een drankje te doen van een uur of langer na de wedstrijd. En dan wil je daarna nog een uitnodiging van de staf voor een drankje. Ik weet niet in wat voor een wereld hij leeft maar denkt hij dat tijd aan de boom groeit?

Zal een oprechte vergissing zijn lijkt mij aangezien hij dit recent nog goed deed in de beker tegen Charlton, nodigde die trainer ook uit om een training bij te wonen etc. (Coach van Charlton heeft schijnbaar een seizoenskaart bij United)

3 februari 2023 om 13:51

Ik denk het ook. Ten Hag lijkt me echt niet het type om expres iemand niet uit te nodigen voor een drankje.
Alsof hij de Populair Girl is op een middelbare school is, en Ince het nerdmeisje met de puistjes die niet welkom op het feestje is.

Wat een gedoe.

Als je kerel bent zeg je toch gewoon 'oph, had me gezellig geleken nog even samen biertje te doen! Better luck next time.'

Sommige mensen hebben ook niet veel nodig om zo kleinzerig te reageren. Wat een klein kind.

Tja, zou bijna zeggen dat dit een storm in een glas water is, maar hij had geen glas..

Meneer voelt zich niet gewaardeerd en haalt uit. Wat een zielige kerel.

Hij was waarschijnlijk slecht gezind dat hun spits meerdere malen had geprobeerd om United spelers te kwetsen?
Wat een kwal is die Carroll toch!

Serieus waar zit die gast over te miepen. Waar gaat het over. Dit heeft helemaal niets met geen respect hebben te maken man. Weet je wat een gebrek aan respect is......wat Andy Carrol deed in die wedstrijd. Ga daar lekker over miepen.

Ik weet niet hoe het er bij Man United precies aan toe gaat, mar zijn daar niet een hele rits bestuursleden en gast vrouwen/heren voor die dat soort zaken aansturen ?

Mij valt vooral op dat voetballers het direct nodig vinden om dit soort dingen publiek te maken. De ego's van de heren zijn te groot om gewoon even een kleine teleurstelling in stilte te verwerken.

Toch wel één van de domste berichten die ik hier vandaag heb gelezen.

Biterballengate. Daar heb je toch geen tijd voor als manager. Daar stuur je een clubicoon op af. Wat een tere ziel van Ince.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren