Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clubicoon valt Mourinho bij: ‘Ze dachten wellicht dat die twee te oud waren’

Laatste update:

Manchester United won vrijdagavond weliswaar zijn eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen van Leicester City, maar José Mourinho was na afloop van de wedstrijd niet honderd procent tevreden. De Portugese trainer van the Red Devils had meer verwacht op transfergebied, zo gaf hij te kennen en Gary Neville begrijpt wel waar de onvrede bij de coach vandaan komt.

“Het lijkt alsof er een scheiding is tussen wat het bestuur denkt en wat José denkt over wie er naar de club moet komen. Het is intrigerend omdat José praat over het gebrek aan invloed dat trainers hebben op de aankopen ten opzichte van technisch directeurs en scoutinghoofden. Ik denk eerlijk gezegd dat het zo hoort in de voetballerij en dat de coaches zich moeten concentreren op het voetbal”, legt de clubicoon uit bij Sky Sports. “Maar wie zijn de mensen in de bestuurskamer die hem vertellen dat zijn aankopen niet goed zijn? United heeft geen technisch directeur. En Sir Alex Ferguson en Sir Bobby Charlton wordt niets gevraagd.”

“Een week of drie, vier geleden heeft José zijn lijstje aan Ed Woodward gegeven. Hij deed toen een beroep op het bestuur en ik vroeg me af waar hij mee bezig was. Maar in de afgelopen dagen kan ik precies zien wat zijn plan was. Ik denk dat hij denkt dat het bestuur hem heeft laten zitten. Zij dachten wellicht dat jongens als Ivan Perisic en Toby Alderweireld, van wie ik zeker dacht dat hij zou komen, een beetje aan de oude kant zijn. Maar zorg dat dat soort spelers komen. José is hiernaartoe gehaald om te winnen. Je kan een huis niet voor driekwart bouwen, je moet het ook afmaken, je kan niet meer terug.”

“Sinds het ontslag van David Moyes heeft de club op een rotonde gezeten en wordt er zonder een strategie voor de lange termijn op dingen gereageerd. José Mourinho is een geweldige trainer, een van de beste van de wereld in de afgelopen vijftien jaar, maar je moet hem volledig steunen en op dit moment lijkt het erop dat het bestuur zich een beetje teruggetrokken heeft. Ze gaan nu weer achteruit en zeggen dat het niet helemaal in de clubfilosofie past. Die filosofie is vijf jaar geleden al uit het raam gegooid. Nu moet je omgaan met het feit dat de filosofie is dat er gewonnen moet worden, aangezien er al lange tijd weinig gewonnen wordt”, sluit Neville af. Manchester United versterkte zich afgelopen zomer met Fred, Diogo Dalot en derde keeper Lee Grant.

Vind jij dat Manchester United meer aankopen had moeten doen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij kreeg al een waslijst aan spelers, telkens niet goed genoeg of indd al aan de oude kant zoals Matic en Sanchez zijn, zit dus helemaal geen lange termijn visie in. Al doet Matic het prima, hij was al over zijn echte top heen en dat lijkt bij Sanchez haast ook het geval. Nee Mourinho bewijst het maar met de huidige selectie en hij behandelt zijn ster spelers maar wat beter ipv bij elk dingetje wat hem tegenstaat ze de grond in te boren (Pogba, Shaw en Martial).

11 augustus 2018 om 10:41

Dus toptrainer mourinho kan het ook alleen maar met topmateriaal?

11 augustus 2018 om 11:00

Mourinho is een top trainer voor clubs net onder de top. Chelsea was toendertijd nog geen echte topclub. Porto was dat al helemaal nooit. Maar zoals je bij Real ook zag aan de wereldtop redt hij het gewoon niet. Alleen Inter was toen een topclub waar hij ook presteerde.

Hij is een goede coach maar bij clubs als United past zijn visie gewoon niet. Daarom werkte zijn tweede periode bij Chelsea ook niet echt ondanks een kampioenshap. Zijn tactiek werkt gewoon niet echt meer

11 augustus 2018 om 15:44

Als hij een goede trainer is voor clubs onder de top zit hij goed op zijn plaats bij United hoor

11 augustus 2018 om 10:53

matic was totaal nog niet oud toen hij naar Man utd ging. Over zijn top heen? Sanchez is ook niet over zijn top heen, alleen is die hopeloos uit vorm. Hij is nog steeds dezelfde speler.

11 augustus 2018 om 11:12

Dertigjarige spelers gaan over het algemeen aftakelen. Niet iedereen is Ronaldo. Voor de lange termijn is dat natuurlijk niet handig en als je daar dan miljoenen voor neertelt moet je als coach zeker weten dat je ze kan laten exceleren. Voor beide imo nog niet het geval geweest.

11 augustus 2018 om 11:39

probleem is alleen dat jonge voetballers ook heel snel aftakelen onder Mourinho. hij haalt al het spelplezier uit zijn spelers met zijn anti voetbal.

laat die jongens gewoon lekker ballen en doen waar ze goed in zijn, dan worden het voetbal en de resultaten er ook beter op

11 augustus 2018 om 10:59

Waslijst aan spelers, telkens niet goed genoeg of aan de oude kant? Sorry, maar daar kan ik me helemaal niet in vinden.

Seizoen 1: Pogba, Ibrahimovic, Mkhitaryan en Bailly.
Seizoen 2: Lukaku, Matic en Lindelof met Sanchez in de winter in ruil voor Mkhitaryan.
Seizoen 3: Fred en Dalot.

Volgens mij zijn Pogba en Bailly onbetwiste basisspelers wanneer fit en was Zlatan gewoon belangrijk totdat hij geblesseerd raakte.
Vervolgens Lukaku gehaald, die onbetwist is. Dankzij Matic is Pogba aanvallend veel beter gaan spelen. Alleen Lindelof heeft/had tijd nodig en is nog niet van groot belang geweest.

Fred gaat naar verwachting gewoon de vaste partner van Pogba worden dus die aankoop is voorlopig prima te begrijpen. Dalot is duidelijk voor de toekomst gehaald.

11 augustus 2018 om 11:03

Je hebt gelijk Sammerens. Maar waarin heeft het bestuur Mourinho dan echt in de steek gelaten? Alleen deze transferperiode heeft hij niet zijn gewenste centrale verdediger gekregen. Hij heeft 10 spelers gekregen, die hij nagenoeg allemaal zelf wou. Dat is qua hoeveelheid bijna een compleet elftal. Dan vind ik al dat gezeur van Mourinho niet bepaald gegrond.

11 augustus 2018 om 11:07

Maar hier zit toch gewoon geen visie in.. Pogba en Bailly zijn de enige aankopen die voor de lange termijn zijn en echt een succes zijn geweest. Dan kan je toch niet spreken van goede aankopen?

11 augustus 2018 om 11:08

Leuk feitje:
Gisteren alleen al, kregen Youth academy spelers van United gezamenlijk 253 minuten speeltijd.

Daarmee heeft youth academy van United nu al meer dan 2x zoveel speeltijd gekregen in het eerste als de youth van City in hun eerste elftal, gedurende het hele (!!!) vorige seizoen!

Bedenk nu maar hoe makkelijk de media de domme voetbalfan kan beïnvloeden.

Mourinho is degene die de jeugd geen kans geeft....

11 augustus 2018 om 11:09

Ook dit inderdaad. Mourinho heeft gewoon vaak gekregen wat ie wilde. En er zitten zeker goede spelers bij. Om terug te komen op bijvoorbeeld Matic en Sanchez. Tuurlijk zijn dat goede voetballers maar ze gaan niet lang meer mee en echte indrukken laten ze op mij ook niet achter.

11 augustus 2018 om 12:19

Je moet een balans hebben tussen mensen die ontwikkelen pogba martial Rashford bailly en mensen die er direct staan. Daar vallen matic en sanchez onder.

11 augustus 2018 om 13:19

Lukaku is niet voor de lange termijn? Fred is 25. Dalot 19. Dat zijn toch gewoon aankopen die nog jaren mee kunnen?

Zelfs Matic en Sanchez hebben normaal gesproken zeker nog 3-4 goede seizoenen in zich. Af en toe moet je ook ervaring halen als het nodig is. Met vertrokken spelers als Rooney en Carrick is dat toch gewoon ook noodzakelijk geweest

11 augustus 2018 om 12:18

De laatste keer dat united de beste speler van Arsenal haalde (op leeftijd), schoot die United kampioen. Dus zo gek is de aankoop sanchez niet

Wat een gezever van Neville. United heeft sinds de komst van Mouruniho voor meer dan 430 miljoen aan spelers gekocht. Daarbij had United met de Gea, Bailly, Shaw, Pogba, Fred, Mata, Sanchez en Rashford/Lukaku gister meer dan genoeg kwaliteit op het veld staan om Leicester van het kastje naar de muur te spelen. Het grote probleem zit hem gewoon in de spelopvatting. Vanaf de goal in de 2e minuut van Pogba zie je het gehele team zich weer ouderwets op eigen helft ingraven. Sanchez raakte gister geen pepernoot, maar zou dat misschien te maken hebben met het feit dat hij de hele wedstrijd tot aan de achterlijn moet mee verdedigen ? Verder is het ongelooflijk hoe Mourinho het weer voor elkaar krijgt om al het voetbal uit zn middenveld te krijgen door Pogba, Fred en Perreira direct voor (of tussen) de eigen verdedigers te plaatsen. Als gevolg daarvan stond Rashford de hele wedstrijd op een eiland en was Mata ook onzichtbaar aan de rechterkant. De enige reden dat het verschil tussen United en de rest van de clubs kleiner is geworden zit op de bank en heeft een ontevreden gezicht..

11 augustus 2018 om 10:49

Exact.

11 augustus 2018 om 12:24

Ajax1012 Ik weet dat dit verhaaltje het erg goed doet hier, maar het is deels onzin. Natuurlijk moet Alexis meeverdedigen, net als bij elk ander team. Maar hij heeft veel vrijheid om naar voren te gaan. Zo kreeg hij het ook voor elkaar om een hele rij kansen om zeep te helpen. Hij speelde gewoon barslecht.
En Mata was onzichtbaar aan de rechterkant, omdat hij en Darmian gewoon slecht speelden. Mata die steeds naar het midden liep en Darmian die er niet overheen ging. Het middenveld voetbalde juist wel.
En laten we even niet vergeten dat ze wel gewoon 3 punten gepakt hebben in de 1e wedstrijd.

11 augustus 2018 om 12:44

Dante ik begrijp natuurlijk ook dat Sanchez in bepaalde mate mee moet verdedigen, maar hij verspilt naar mijn mening veel te veel energie omdat hij elke keer achter z'n directe tegenstander aan moet lopen. United trekt zich bij balverlies geheel terug op eigen helft in plaats van druk op de tegenstander te zetten. Zeker op het eigen Old Trafford mag je toch van een ploeg als United verwachten dat ze de tegenstander vast durven zetten op eigen helft, zeker als de tegenstander Leicester City heet (en niet Man City of Liverpool). Pogba speelde een sterke wedstrijd en Fred gaf een paar leuke crosspasses, maar verder heb ik vooral een angstig United gezien dat zich terug trekt en in de slotfase nog bijna de deksel op de neus krijgt. Ik vond daarbij dat het middenveld van Leicester met Maddison, Gray en Ricardo leukere dingen liet zien. Leuk dat je in de openingswedstrijd 3 punten pakt, maar ik denk dat de supporters van United toch vooral weer teleurgesteld zijn over het vertoonde spel.

12 augustus 2018 om 03:46

Ben het met je eens dat het beter moet. Ben het er alleen niet mee eens dat Alexis slecht speelde door zn verdedigende taken.
En ik vind de reacties ook wel iets overdreven. Zodra United zich wat terug laat zakken bij balverlies schreeuwt iedereen hier gelijk moord en brand over spelopvatting, bus parkeren etc. Maar United heeft meer gescoord, aangevallen, en kansen gehad dan Leicester. Ja het was niet hoogstaand, maar ook zeker geen reden voor dit soort reacties imo.

United moet opletten dat ze zichzelf met hun huidige gebrek aan beleid en domme aankopen niet een probleemperiode inwerken. Je kunt zien aan andere grote clubs zoals Liverpool dat het zeer lastig is jezelf er weer uit te trekken.

11 augustus 2018 om 13:55

Zit United niet in een probleemperiode? Het us al heel lang geleden dat ze de pl wonnen en ik verwacht dit jaar ook geen kampioenschap.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren