Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clubicoon stoort zich aan Guardiola: 'Waarom is hij altijd zo voorzichtig?'

Laatste update:

Oliver Kahn stoort zich aan de voorzichtigheid van Josep Guardiola. Bayern München is al bijna zeker van het kampioenschap en is ook nog in de race voor de DFB Pokal en de Champions League, maar Guardiola weigert om te praten over een mogelijke treble. “Pep probeert altijd de vraag te ontwijken als het gaat om prijzen winnen en ik weet niet waarom”, zegt Kahn.

/

Volgens de oud-doelman van Bayern hoort het bij der Rekordmeister om altijd uit te spreken dat je voor het allerhoogste wil gaan. “Ik vraag me af waarom hij zo voorzichtig is”, zegt Kahn tegen Eurosport. “Hij is altijd wat terughoudend, dat zal wel bij zijn persoonlijkheid horen. Hij praat altijd maar over hoe Bayern speelt en hoe zijn spelers het hebben gedaan, maar nooit over welke prijzen hij wil winnen.”

“Het gaat altijd over de manier waarop ze ergens zijn gekomen, maar nooit over waar ze naartoe willen”, besluit Kahn. Bayern neemt het dinsdagavond in de halve finale van de Champions League op tegen Atlético Madrid en moet dan een 1-0 achterstand ongedaan zien te maken; aankomende zaterdag kan het op bezoek bij FC Ingolstadt kampioen van Duitsland worden.

Josep Guardiola moet eens uitspreken wat hij wil

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nederlanders en Duitsers zijn toch wat directer in communiceren in Zuid - Europese landen is dat wat ongebruikelijker. Misschien ligt het daar aan?

Mierenneukerij, maar tegenwoordig is iedereen zo, dus het mag

wat een onzin. Pep is een perfectionist, iedereen weet waar hij naartoe wilt en dat is alles winnen met het maximaal aantal punten en 0 doelpunten. Echter verwoord hij dit nooit, zodat hij geen druk vanuit de media veroorzaakt. Deze druk legt hij zichzelf namelijk al op.

3 mei 2016 om 10:51

Inderdaad. En voor Pep als estheet is de manier waarop ook erg belangrijk, terwijl Kahn er veel pragmatischer instaat en puur in titels denkt. Pep wil de beste zijn door dit te staven met een combinatie van een pure speelwijze en resultaat, Kahn wil ten koste van alles de beste zijn en schuwt hierbij ook geen verbale intimidatie van de tegenstander in Hoeness-stijl. Beide benaderingen hebben zo hun eigen bekoring.

3 mei 2016 om 21:32

Fijn dat jullie pep zo goed kennen.

Het is toch logisch waar hij voor strijd als hij bij een club als Bayern de coach is? Hij hoeft toch niet te vertellen dat hij voor de CL beker gaat, dat is meer dan logisch toch?
Ieder z'n eigen stijl, accepteer het maar meneertje

Altijd kritiek op die man terwijl hij zoveel prijzen heeft gewonnen met eigen manier van spelen.
Heeft spelers leren tikken die het nornaal niet konden. ZOAls boateng Lewandoski rafinha super trainer.
Vind hem wel gek en gestoort en zijn spelen saai maar het is toch een genie.

Wat een onzin!! In de sportpsychologie is het bewezen dat het beter is om je te focussen op het proces ipv op de uitkomst of op winnen of verliezen. Pep weet dit en hij zal altijd taakgericht te werk gaan en stapsgewijs met een heldere procedure naar het uiteindelijke eindresultaat toewerken. Dit is voor hem altijd het hoogst haalbare.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren