Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clubicoon maakt voorkeur kenbaar: ‘Ik zou hem kiezen als opvolger van Wenger’

Laatste update:

Arsène Wenger ligt nog steeds onder een vergrootglas bij Arsenal, ondanks dat de club de laatste twee competitiewedstrijden tegen West Bromwich Albion (2-0) en Brighton & Hove Albion (2-0) in winst heeft weten om te zetten. Ian Wright, voormalig topspits van the Gunners, ziet in Sean Dyche van Burnley de ideale opvolger van de Fransman.

Veel namen zijn al de revue gepasseerd die Wenger zouden kunnen vervangen bij Arsenal, onder wie de onlangs bij Bayern München ontslagen Carlo Ancelotti en de clubloze Thomas Tuchel. Wright vindt Dyche echter de gedroomde kandidaat: "Ik geloof dat hij nu op het punt is gekomen dat hij moet vertrekken, om naar het volgende niveau te gaan", aldus de Engelsman bij de BBC.

Op de vraag of hij Dyche zou kiezen als opvolger van Wenger bij Arsenal is de voormalig goaltjesdief helder: "Ja. Maar de vraag is of ze hem die baan wel durven geven. Gezien de wijze waarop hij zijn team opstelt en laat verdedigen, heeft hij duidelijk voetbalinzicht. Maar zal hij ooit zo'n baan krijgen? Ik denk van niet, helaas." Arsenal staat momenteel vijfde in de Premier League, met zes punten achterstand op koplopers Manchester City en Manchester United.

Zou jij Sean Dyche een goede trainer vinden voor Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ga dan voor Howe ofzo. Ik denk niet dan Arsenal een trainer gaat aanstellen die vanuit de nul houden voetbalt. Ze zullen waarschijnlijk iemand aanstellen die liever 1 doelpunt meer maakt dan de tegenstander.

3 oktober 2017 om 18:58

Misschien willen ze een keer iemand die van winnen houdt.

3 oktober 2017 om 19:44

Doet Dyche dat dan? Want hij verliest vaak genoeg.. Totaal geen coach voor Arsenal in mijn ogen, want hoewel Dyche verdedigend het redelijk kan neerzetten, is hij compleet inspiratieloos aanvallend gezien.. Ik hoef Arsenal niet kick & rush te zien spelen.

Een club als Arsenal wilt een trainer van naam. Sean Dyche is een goede coach, maar dat is Eddie Howe ook. Dat alleen maakt je nog niet geschikt voor een topclub. Je kunt als Arsenal zijnde nog beter voor Benitez of Ancelotti gaan

3 oktober 2017 om 18:31

Benitez Never. Ancelotti is een trainer ala Hiddink, prima peoples manager tactisch redelijk matig. Arsenal is in mijn ogen een club die juist the Dark Horses de kans zou geven. In plaats van gerenommeerde mensen aan te stellen. Howe is jong, en heeft toch al aardig wat ervaring. Dat lijkt mij een leuke combinatie. Anders zouden ze hoogstwaarschijnlijk kiezen voor een voetballende coach, ala Bosz, Tuchel, Klopp.

Past niet bij Arsenal. Mijn droomkandidaat is Sarri van Napoli, maar de kans dat je die binnen kunt halen is erg klein. Voor de rest.. Tja, Tuchel zal wss wel naar Bayern gaan en van Ancelotti ben ik nog altijd geen fan.

Maar goed, Wenger gaat toch niet weg dus het is afwachten en kijken wat er over 2 jaar vrij is. Jardim van Monaco zou ook nog een goede zijn trouwens.

3 oktober 2017 om 18:39

@Gooner, nu noem je echt een heel erg leuk trainertje. Ik ben het er helemaal mee eens. Ik zie Jardim, Arsenal weer echt een topclub maken. The new and improved Wenger. Hij kan in mijn ogen precies brengen wat Wenger al jaren wil brengen maar totaal niet lukt. Laten we hopen dat het volgend jaar al gebeurd. @gooner Hoezo 2 jaar afwachten, omdat zijn contract dan afloopt? Ik heb zo'n voorgevoel dat als Arsenal dit seizoen 5e of lager gaat eindigen, het over en uit is voor monsieur Arsene Wenger. Kunnen ze een mooie ruil maken, Arsen weer terug naar Monaco na 24 jaar, waars willen ze hem niet maar wie weet, hij heeft daar toch een jaartje of 7 getraind.

3 oktober 2017 om 18:56

Maar dat gevoel bestaat al jaren en ondanks dat, wordt de beste man er niet uitgegooid. Waarom zouden ze het nu dan ineens wel doen? En Wenger bij Monaco? Please not. Dan is PSG al helemaal verzekerd van de titel, want als het iets is waar Wenger niet goed in is, is het titels verzamelen.

Heeft Ian Wright 3 flessen wijn op toen hij dit interview gaf? Want dit slaat echt nergens op.

Liever een coach die graag aanvallend speelt. En trouwens de stap van Burnley naar Arsenal is toch veel te groot?

5 oktober 2017 om 18:12

't zou inderdaad anders zijn als hij eerst nog trainer was geweest bij Nagoya Grampus

Sean Dyche is een goede trainer. Laat me dat allereerst zeggen.

Maar er komt zoveel meer kijken bij een topclub. Hij kan beter eerst naar een gevestigde subtopper gaan ipv rechtstreeks naar een topclub, anders verpest je ook je eigen reputatie als zoiets verkeerd gaat.

Liever niet. Dyche is een prima trainer, maar ik heb niet het gevoel dat hij past bij een team dat de ambitie heeft om tot de top te behoren. Laat hem zich eerst maar eens bewijzen bij een middenmoter, waarbij hij zijn team zelf vaker het aanvalsspel moet laten maken. Want ik wil eerst zien of hij aanvallend een lijn in het spel kan leggen, aangezien het bij Burnley toch vooral verdedigen en lange halen snel thuis is.. Dat hoef ik echt niet bij Arsenal te zien!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren