Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

In de wandelgangen: Voormalig doelwit van Feyenoord kan naar België

Laatste update:
/
Fenna Kalma heeft haar droomtransfer naar VfL Wolfsburg te pakken. De 23-jarige spits van FC Twente werd twee seizoenen op rij topscorer van de Vrouwen Eredivisie. (clubwebsite FC Twente)
/
RKC Waalwijk hoopt zaken te doen met Barcelona. De Brabanders willen de negentienjarige verdediger Chadi Riad voor een seizoen van de Catalanen te huren. (Voetbal International)
/
Club Brugge wil zich versterken met middenvelder Hugo Vetlesen. Het voormalige transferdoelwit van Feyenoord moet deze zomer overkomen van FK Bodø/Glimt. (Het Nieuwsblad)
/
Oskar Zawada moet Sydney van Hooijdonk doen vergeten bij sc Heerenveen. De 27-jarige aanvalsleider uit Polen staat momenteel onder contract bij Wellington Phoenix. (Leeuwarder Courant)
/
Vitesse wil zo snel mogelijk om tafel met Etienne Vaessen. De Arnhemmers zien de sluitpost van RKC Waalwijk als droomkandidaat om de naar Brighton & Hove Albion terugkerende Kjell Scherpen op te volgen. (journalist Mounir Boualin)
/
Ángel Di María speelt komend seizoen niet meer voor Juventus. De Oude Dame ziet een contractverlenging voor de 35-jarige linkspoot gezien zijn leeftijd en salariskosten niet meer zitten. (GOAL)
In welke linie kan Feyenoord versterkingen gebruiken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lastige keuze bij de poll, ik vind dat Feyenoord niet echt zwak is op 1 positie die perse versterkt moet worden

25 mei 2023 om 13:44

de vleugels zijn drama, dus de aanval

25 mei 2023 om 13:55

Op beide vleugel posities moeten echt versterkingen komen. Al kan die Braziliaan met die moeilijke naam natuurlijk wel ballen, en kan hij komend seizoen eigenlijk alleen maar beter worden.

25 mei 2023 om 13:59

als iedereen blijft dan denk ik inderdaad vleugel aanvallers (rechtsbuiten meer dan linksbuiten).
maar als mensen als kokcu, gimenez, hancko of geertruida vertrekken.. tja dan zijn het wel meer linies natuurlijk

Mondeju, en ik maar denken wie die spits van Twente ingodsnaam is.

Oskar Zawada hoef ik echt niet te zien in het shirt van Heerenveen. Bij Twente bakte hij er helemaal niks van jaren geleden. In Australië weet hij voor het eerst meer dan 5 doelpunten in één seizoen te produceren. Lijkt me nog veel te vroeg om zo iemand te halen.

Ik zou Vincent Vermeij halen, aflopend contract en ook op schot. Heeft bovendien bewezen het niveau aan te kunnen van de Eredivisie. Is op schot op het derde niveau in Duitsland. Andere opties zijn naar mijn idee Akor Adams van Lillestrom, Bénie Traoré van Hacken, Thierno Barry van Beveren of Karol Czubak van Arka Gdynia.

26 mei 2023 om 08:04

In Australie wordt gemiddeld gezien behoorlijk gescoord. Dus dat hij het goed doet mag ook wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren