Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clasie heeft geen medelijden met Rutten: ‘Dat is nergens voor nodig’

Laatste update:
/

Makkelijk heeft Feyenoord het niet in de eerste wedstrijden van het seizoen, maar volgens aanvoerder Jordy Clasie is trainer Fred Rutten nog altijd de juiste man op de juiste plek. Medelijden met de oefenmeester heeft de middenvelder dan ook niet. Volgens Clasie is dat ‘nergens voor nodig’.

“Medelijden heb je met mensen die zielig zijn en onze trainer is dat zeker niet, want hij kan rekenen op de steun van de voltallige spelersgroep”, zegt Clasie in gesprek met Voetbal International. “Ik ben hartstikke tevreden met zijn visie en de manier van werken. Hij is met een ding bezig: de spelers.”

Clasie denkt dat Rutten, na de goede jaren onder Ronald Koeman, de juiste man op de juiste plaats is in Rotterdam. Volgens Clasie is Rutten wat socialer dan Koeman. Ook hamert de nieuwe coach meer op het positiespel. “Ik vind ons verzorgder voetballen dan vorig jaar. Als we toen onder druk kwamen, zochten we met een lange bal Graziano Pellè, die hem aannam en vasthield.”

Fred Rutten is de juiste man voor Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben het hier zeker met Clasie eens, denk ook dat Rutten het goed gaat doen mits hij de tijd krijgt. Je kan Rutten niks kwalijks nemen als je ziet wat de selectie aan kwaliteit ingeboet heeft.
VZ: Het is al vervelend dat er automatisch een filmpje start, snap dat jullie hier aan verdienen. Heb alleen vraagtekens bij de waarde van een filmpje over de voorbeschouwing van Go ahead tegen feyenoord...

1 oktober 2014 om 21:07

Rutten verpeste het bij Twente, PSV én Vitesse. En nu ook bij Feyenoord. 'hij gaat het goed doen'. *zucht* Hoe dom kan je zijn. Nog nooit iets gepresteerd. Kijk naar AZ. Die stellen van den Brom aan. Daar kan ik me meer in vinden, heeft het namelijk al uitstekend gedaan bij ADO en Vitesse.

1 oktober 2014 om 22:46

Rutten heeft het prima gedaan bij Twente. Bij PSV was het ook goed voetbal, alleen verdedigend ontzettend zwak. Presteren bij ADO en Vitesse is iets anders dan bij twente en Psv.

Feyenoord speelt prima positiespel. Ziet er goed uit hoor. Snap niet wat je probleem is.

1 oktober 2014 om 23:23

Het valt mij bij Rutten op dat hij een team een poosje ontzettend goed aan het voetballen krijgt maar dat er in een seizoen altijd een breekpunt komt. Aan het einde van de rit heeft hij dan te weinig punten gehaald. Twente was natuurlijk redelijk maar bij PSV en Vitesse heeft hij gewoon te weinig punten gehaald. Al helemaal als je naar de selecties kijkt toen hij daar trainer was. Bij Vitesse liep een Bony, Van Ginkel, Janssen, Kalas etc. etc.

Als het straks een keer blijft lopen met een team zonder dat het verslapt dan kan je echt wat zeggen over Ruttens dienstverband bij Feyenoord. Tot die tijd moet hij het allemaal nog bewijzen.

1 oktober 2014 om 23:37

Wat een onzin.. Bij PSV zat er gewoon structureel iets mis, iets met grote ego's en weinig mentale wendbaarheid. Dat zie je wel aan het feit dat Iedereen bij psv faalde, ook Dick Advocaat of Huub Stevens lukte het niet. Bij Twente was het prima. En Vitesse, slecht gedaan?? Hij is 4e geworden! Dat is meer van goed genoeg voor een ploeg als Vitesse. Vitesse had een aardige selectie (bony) maar niet meer dan dat.

2 oktober 2014 om 02:35

Wat heeft van den Brom beter gepresteerd bij Vitesse als Rutten? De een werd 7e en de ander 4e met nagenoeg dezelfde selectie. Een Janssen was gekomen en een Buttner vertrokken.

Bij den Haag met Lex Immers staan te huppelen op een kwetsend liedje maakt hem populair in Rotterdam.

In het begin was ik telkens negatief omdat Rutten in mijn ogen verkeerd bezig was. Telkens Mathijsen en Schaken in de basisopstelling terwijl iedereen al zag dat zij gewoon te kort komen. Kongolo weer als linksback net als Martins Indi afgelopen seizoenen. Manu telkens op de bank terwijl hij al maanden de beste aanvaller van Feyenoord is. Geen communicatie naar Mulder toen Vermeer kwam.

Alleen ik vind dat Rutten laatste tijd goed bezig is. Hij heeft de ervaren spelers die niks meer toevoegen gelukkig uit de basiself gehaald. Schaken zit zelfs niet eens meer bij de selectie. Wij spelen momenteel redelijk goed positiespel en ik ga ervan uit dat het alleen maar beter wordt. Volgens mij worden er momenteel de juiste keuzes gemaakt qua opstelling. Hij neemt het altijd op voor zijn spelers. En zo zijn er nog wel meer zaken waar ik tevreden over ben.

1 oktober 2014 om 20:35

Ben je ook tevrede over tevrede?

1 oktober 2014 om 23:06

Rattu: Tevrede heeft het redelijk goed gedaan maar voor de basis komt hij nog tekort.
Daarom ben ik ook blij dat Kazim nu de voorkeur krijgt.
Maar als pinchhitter kan je hem goed gebruiken.

1 oktober 2014 om 23:03

@rbn: op zich ben ik het met je eens maar ik had liever gehad dat hij dit een paar weken eerder gedaan had.

2 oktober 2014 om 14:36

Klopt, ik ook. Daarom was ik eerst ontevreden over Rutten want ik dacht dat wij weer een heel seizoen met Mathijsen en Schaken etc zouden gaan spelen maar ik vind dat Rutten zich goed heeft herpakt.

Rutten is een echte trainer, bezig met het verbeteren van zijn spelers en leuk voetballen en minder met het resultaat. Een echte winnaar is het dan ook niet, op een beker in een aardig ver verleden na nooit echt wat tastbaars gewonnen maar altijd wel veel credits gekregen voor het veldwerk. Voor Feyenoord verder een prima coach denk ik, Feyenoord hoeft met deze selectie ook niet voor de prijzen te gaan, dat is onrealistisch. Top 4 is knap, einde van het seizoen komen ze vast wel in de buurt.

We moeten op lange termijn gaan kijken. Schaken Mathijssen Mulder zullen vertrekken verder zullen verhoek boularouz wilkshire ook vertrekken. Scheelt je rond de 4 miljoen aan salaris. Bijker van cambuur is transfervrij aan het eind van het seizoen. Zal een goede linksback zijn. Karsdorp wordt nu al omgeschoold tot rechtsback. Denk toch dat kuijt nog gaat komen volgend jaar en dat clasie een megatransfer zal maken van 10 miljoen. Jeugd komt er ook weer aan met Nieuwkoop Verdonck Schuurman vd meer slabbekoorn Gronsveld. Eigenlijk is het hartstikke positief voor de toekomst.

Vermeer
Karsdorp beek kongolo bijker
Ahmadi toornstra vilhena
Boetius kuijt Manu

1 oktober 2014 om 22:47

Eerst over lange termijn praten en dan kuyt in de spits zetten? Laat dan kazim maar staan!

1 oktober 2014 om 22:51

Wilkshire spreekt erg goed hoor. Heeft een betere voorzet dan de meeste rechtsbuitens en is verdedigend vrij solide.

1 oktober 2014 om 23:09

Wilkshere doet het goed maar hij heeft niet voor niks maar een eenjarig contract.
Ik hoop eigenlijk meer dat Lopez Cabral volgend jaar de kans krijgt en dat Karsdorp p het middenveld kan spelen want hij is een echte nummer 10. Al is daar dit jaar wel veel concurrentie.

2 oktober 2014 om 02:09

Selectie 2015/2016: Langere contracten en volwaardige dubbele bezetting

Vermeer (hahn, graafland)
wilkshere (hateboer) - Van Beek (steenvoorden) - Kongolo (botteghin) - Bijker (woudenberg)
El Ahmadi (immers) - Toornstra (karsdorp) - Vilhena ()
Manu (backicogrlu) - Kazim (Te Vrede) - Boetius (kuyt of chery)

Vergt enkele verlennginen (middels vijgekomen salaris (van €4 miljoen) en €6 miljoen voor Hateboer, Botteghin en evt. Chery. Bijker en Kuyt komen dan transfervrij.

Het tweede elftal moet dan wel de Jupiler League in anders wordt het moeilijk doorstromen. Jongens als Nelom, Lopes Cabral, Dammers, Achahbar, Sleegers, Schuurman, Verdonck, Slabbekoorn, Nieuwkoop, Fernanes, V/d Meer, Gronsveld, Klooster, Idrissi, Maziek en/of Hamer kunnen dan laten zien wat ze waard zijn.

2 oktober 2014 om 11:10

Denk je nu echt dat Groningen het halve achterveld en hun beste middenvelder voor 6 miljoen van de hand doen?? Alleen voor Chery wordt al 5 miljoen gevraagd en de andere 2 moeten zeker wel rond de 2 miljoen gaan kosten, met andere woorden reken dan maar op 9 miljoen.
Er is genoeg jeugd die een aantal posities kan opvullen en alleen de posities die niet opgevuld kunnen worden moeten worden aangevuld met gekochte spelers.
Rutten moet gewoon de tijd krijgen om opnieuw te gaan bouwen, daarom is het ook raar dat in het begin van het seizoen dat er werd gesproken over het kampioenschap.

2 oktober 2014 om 13:03

Groningen heeft weinig keuze;

Je kan idd beter Van Anholt ipv Hateboer halen. Cherry, Botteghin en hij hebben dan allemaal nog maar een 1-jarig contract en dat moet voor €7 miljoen lukken.

Waarom zijn er zoveel topics over Feyenoord. Het is wel een aardig clubbie, maar ze hebben in europa natuurlijk niet zoveel te zoeken.

1 oktober 2014 om 22:48

Omdat Feyenoord een grote club is met grote achterban en er dus veel nieuws over gepubliceerd wordt? Misschien hoor...

1 oktober 2014 om 23:13

Omdat Feyenoord de mooiste club van Nederland heeft met een grote achterban.
En omdat voetbalzone graag heeft dat artikelen veel gelezen worden en dat er veel gereageerd wordt.
In de CL heeft Feyenoord inderdaad niks te zoeken maar in deze poule hebben ze zeker een goede kans om 2e te worden en door te gaan. Zo goed zijn Standard en Rijeka ook niet.
En in een eventuele volgende ronde hangt alles af van de loting en natuurlijk van de vorm op dat moment.

2 oktober 2014 om 06:46

Omdat er veel mensen, VZ lid of niet, in Rotterdam en omstreken wonen die al deze artikelen lezen, Al is het maar voor een praatje op het werk over het presteren van de club. Dit artikel gaat niet over Europees voetbal van Feyenoord maar over de trainer.

Het is de waan van de dag. Geldt voor alle clubs. Ene week geweldig, andere week waardeloos. Niet gek laten maken door de media, die zoeken toch overal wat achter.

Ik denk dat Rutten prima op zijn plek zit. Daar gaat Feyenoord nog veel plezier aan beleven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren