Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clasie en Lens staan klaar voor medische keuringen

Laatste update:

Het zal niet lang meer duren voor Jordy Clasie en Jeremain Lens beginnen aan hun avontuur in de Premier League. De 24-jarige middenvelder en 27-jarige vleugelaanvaller staan op het punt zich te verbinden aan Southampton en Sunderland. Bij die clubs zijn hun landgenoten Ronald Koeman en Dick Advocaat momenteel de trainers. Sky Sports meldt dat zowel Clasie als Lens woensdagmiddag medisch gekeurd zal worden.

/

Feyenoord communiceerde nog geen officieel akkoord met Southampton, maar bracht zondag wel naar buiten dat Clasie het trainingskamp in Oostenrijk had verlaten. Nadien berichtte Voetbal International dat Southampton een som tussen de tien en twaalf miljoen euro betaalt voor de aanvoerder, die zichzelf deze zomer echt klaar achtte voor een opstap naar een andere club. Die krijgt hij dus in de vorm van Southampton.

Landgenoot Lens speelde twee seizoenen bij Dynamo Kiev en zei bij zijn vertrek naar Oekraïne al, dat hij Dynamo zag als tussenstap op weg naar een mooie club in Engeland of Duitsland. Het ligt in de lijn der verwachting dat Sunderland zo’n twaalf miljoen euro aftikt aan Dynamo voor de aanvaller. Trainer Advocaat werkte eerder plezierig met hem samen bij AZ en PSV. Directeur Rezo Chokhonelidze van Lens’ huidige club heeft in de media al laten weten dat Lens voor 'tachtig procent' speler van Sunderland is.


Van wie heb jij hogere verwachtingen in de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slimme zet van Advocaat. Met het postuur en de snelheid van Lens past hij perfect in de PL, ondanks dat Sunderland een club is die niet al te hoog staat aangeschreven denk ik dat dit wel een goede keuze is. Verwacht dat Jeremain gaat knallen onder zijn oud trainer!

15 juli 2015 om 14:49

Erg goede speler voor Sunderland! Ik snap echt niet dat hij naar Oekraine is gegaan.. Dan kan je volgens mij beter bij een b-clubje uit frankrijk of Engeland gaan spelen dan daar, waar je ook nog eens compleet uit t oog verloren wordt

15 juli 2015 om 14:53

geld.

15 juli 2015 om 15:15

Yoericfc

A. Dinamo Kiev betaald wel even iets beter dan een b-club uit Frankrijk of Engeland. Volgens de geruchten toentertijd was Southampton de enige club, naast Kiev die interesse had in Lens. Kiev betaalde toentertijd beter salaris (en misschien nu nog wel).
B. Als je goed genoeg bent, word je echt niet uit het oog verloren. Hij heeft toch nog vaak bij het NL elftal gezeten?
C. Kijk naar vd Wiel. Hij ging bij PSG spelen, speelde eerst weinig en werd gepaseerd voor het NL elftal doorvan Rhijn. Terwijl hij bij Ajax de voorkeur boven van Rhijn kreeg..

15 juli 2015 om 15:26

klopt.

15 juli 2015 om 16:16

Onder van Gaal is Janmaat ook veel eerste keus geweest hoor. Op het wk zelfs Kuyt.

15 juli 2015 om 16:47

4 miljoen netto per jaar verdienen in Oekraïne ! Lekker niet doen, voetbal gaat niet alleen om sportieve prestaties. Het is ook gewoon mensen hun brood.

15 juli 2015 om 19:45

Op het wk 2014 was Van der Wiel toch geblesseerd? Anders had hij er waarschijnlijk wel bij gezeten.

Leuk hoor. Veel Nederlanders in Engeland komend jaar. Ik ben benieuwd hoe ze het gaan doen. Gelukkig heb we daar Fox Sport voor!

15 juli 2015 om 14:54

Nee, dit is geen vorm van guerilla marketing. Ik zou het eerder scharen onder 'word-of-mouth marketing'

15 juli 2015 om 15:34

ik krijg commissie. Voor elke reactie krijg ik honderd euro!

15 juli 2015 om 15:37

Haha dit is geen guerilla marketing. Word to mouth is hier toch meer van toepassing. Als je het nog vanuit een andere invalshoek wilt zien is hij een ambasadeur van het merk fox sports

Lensie lekker trendy en Clasie in zijn Feyenoord trainingspak. Hilarisch!

On-topic. Ik hoop dat ze het beide laten zien en dat Koeman met Southampton weer een goed seizoen draait.

15 juli 2015 om 14:59

Is een foto van vorige week al, vermoed op het trainingskamp genomen in Oostenrijk.

15 juli 2015 om 15:01

Oh, dus die foto is gephotoshopd? Lens en Clasie stonden dus nooit zo bij elkaar?

15 juli 2015 om 15:18

Jawel, maar niet nu in Engeland. Lens zat op de tribune bij Feyenoord tegen SV Kematen, dus de foto zal in Oostenrijk zijn gemaakt.

15 juli 2015 om 15:21

Heb je moeite met lezen? Hij zegt alleen maar wanneer die foto is genomen

15 juli 2015 om 15:27

Ja ik mis 1 oog en heb dyslexie.

15 juli 2015 om 15:39

Thanx Baardgrasmus. Lens heeft denk ik maar 1 kloffie uit Kiev meegenomen dan

15 juli 2015 om 15:47

Lezen!!

Lens vind ik een goede aanwinst. In Clasie heb ik echter minder vertrouwen. Hij kan leuk passen als hij niet onder druk gezet wordt en pak soms een bal af maar tegen fysiek sterke, fitte en tot op het bot gemotiveerde spelers in Engeland komt hij er niet aan te pas verwacht ik. Daarnaast scoort hij nooit en geeft hij bar weinig assists. Feyenoord heeft een topdeal met zijn verkoop en het aantrekken van Vejinovic.

15 juli 2015 om 15:22

Fysiek sterk en tot op het bot gemotiveerd. Ja dat kan alleen in Engeland, zucht. Clasie is een zekerheidje voor southampton. Maak je maar geen zorgen over hem.

15 juli 2015 om 15:23

En daarom was hij elke top wedstrijd en ook in Europees verband de man. In dit soort wedstrijden wordt er nooit druk gezet

15 juli 2015 om 15:24

Welke controleurs scoren er wel veel dan?

15 juli 2015 om 15:28

Dit zijn weer nutteloze argumenten.
CVM scoren nou eenmaal niet altijd zo veel.
En vergeleken met zijn lengte is hij joust fel en agressief.
Dus geen motivatie!! weet niet waar jij die onzin vandaan haalt.

15 juli 2015 om 15:33

Ik zeg niet dat Clasie niet gemotiveerd is maar dat hij nu met veel agressievere en fellere tegenstanders te maken gaat krijgen en ik verwacht dat hij daar niet goed mee om kan gaan.

15 juli 2015 om 15:40

En waarom denk je dat hij daar niet goed mee kan om gaan?
Hij kan snel handelen, is vaak scherp en zit er vaak bovenop.
Daarnaast toverde hij dit seizoen de mooiste combinaties in de kleine ruimtes met el ahmadi eruit.

15 juli 2015 om 15:45

Juist wel nl zijn technisch goed onderlegd en lopen slimmer

Dat Sunderland 12 miljoen kan aftikken. Als PSV of Ajax zo'n bedrag zou uitgeven zou het een van hun grootste aankopen ooit worden. Toch jammer dat de verschillen zo groot zijn.

Ik hoop dat ze het beide goed gaan doen, is ook goed voor het Nederlands elftal

15 juli 2015 om 15:21

Tegenwoordig geven Nederlandse clubs dit niet meer uit. In het verleden was dit echter normaal. € 9 miljoen voor Huntelaar, 11 miljoen voor Kezman, 16 miljoen voor Sulejmani.
Wat dacht je van 9 miljoen voor Machlas. En dat was in het jaar 1999.

Het feit dat Nederlandse het niet willen, betekent niet dat ze het niet kunnen. Ajax en PSV hadden afgelopen seizoen respectievelijk 65 en 60 miljoen aan begroting.

15 juli 2015 om 16:00

Denk dat de angst er flink in zit door de transfer van Sulejmani.

15 juli 2015 om 15:29

De promovendus in de PL krijgt al meer TV geld dan Ajax, dus dat redden ze makkelijk.

15 juli 2015 om 15:56

Dat Sunderland het kan betalen is wel typerend voor hoe gek de verschillen zijn. Dat Sunderland het ook wil betalen voor Lens is helemaal idioot.

Ligt het aan mij of heb ik het idee dat tot nu toe deze Zomer het Nederlands voetbal, maar ook de Nederlanders in het buitenland stappen vooruit maken. Kan ook zijn dat ik weer blij ben dat het gaat beginnen.
Van Dijk alleen nog een goede transfer maken en Affalay en de Oranje kandidaten zijn lekker bezig.

Ik heb verrekte zin in het komende Premier League seizoen.. Wat een spelers zijn er te bewonderen en de Nederlandse invasie maakt het nóg leuker om de PL intensief te gaan volgen.

15 juli 2015 om 15:30

Niet vergeten de Lazio invasie als het gerucht van Vlaar klopt.

On:
Nog maar een paar weken en we weten het zeker. Clasie gaat wel shinen, Lens zal denk ik wat minder constant zijn maar heeft wel zo zijn kwaliteiten

De Premier League herbergt wel heel erg veel oude bekenden komend seizoen en dan moeten Van Wolfswinkel en Fer nog club een vinden daar, erg interessant.

Off: Lens kan zich zo aansluiten bij The Roots

Twaalf miljoen euro voor Lens. Absurd. Nooit onder de indruk geweest van die man, prima voetballer maar heeft niks extra's. Opmerkelijk dat Sunderland daar zoveel geld voor overheeft.
Ik had hem niet meer ingeschat dan een miljoen of 6.

15 juli 2015 om 15:44

lens eindelijk on fifa❤

15 juli 2015 om 15:58

Lens heeft patent op 5x in een seizoen iets ongelooflijks fantastisch doen, waardoor iedereen toch steeds denkt dat er stiekem een hele goede voetballer in hem zit. Hij doet soms, waarschijnlijk per ongeluk, dingen die Cristiano Ronaldo waardig zijn. Waarschijnlijk slaapwandelt hij op zo'n moment ofzo.

Maar helaas, het blijft dus altijd bij die 5x.

15 juli 2015 om 17:35

Lens wordt gewoon in 1 klap de beste speler van Sunderland. Heb je stront in je ogen?

Mooie club voor Lens, veel kans op speeltijd en een prachtige competitie.
Je ziet dat ook bij spelers als Fer, iedere week spelen maakt je beter als speler in de PL.

Lens is een superaanwinst voor Sunderland. Past met zijn body en snelheid perfect in de Premier League. Sunderland heeft deze transfer ook wel nodig, want wat een armoede heeft Dick Advocaat in zijn selectie.

Bij Clasie heb ik echter mijn twijfels. Zoals Simonvk al aangeeft kan Clasie leuk passen als hij niet onder druk wordt gezet, maar tegen fysiek sterkere en langere spelers in Engeland komt hij er denk ik niet aan te pas. Bovendien scoort hij nooit en geeft hij zelden een assist. Dat is op die positie niet het belangrijkste, maar ik ben bang dat hij dit in Engeland niet kan compenseren met andere kwaliteiten. Vandaar dat ik denk dat hij beter tot zijn recht zou komen in Spanje.

En ja, Schneiderlin scoorde afgelopen seizoen 'slechts' 5 doelpunten, maar Clasie zal met veel geluk tot 1 doelpunt komen. Bovendien compenseerde Schneiderlin dit met andere kwaliteiten en ik vraag me af of dit Clasie ook lukt. Ik hoop het, maar heb mijn twijfels.

Lens is maar een blinde loper met een dramatisch linkerbeen. Staat zo vaak clueless op de achterlijn om zich heen te kijken. Leuk voor de 'show' en 'actie' maar totaal niet rendabel. Komt in de PL waarschijnlijk wel het beste tot zijn recht. Kiest gelukkig niet direct voor een topclub. Clasie heb ik meer hoop voor, alleen al omdat Koeman hem goed kent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren