Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

City maakt favorietenrol Champions League waar met galavoorstelling

Laatste update:

Manchester City heeft dinsdagavond in de Champions League een galavoorstelling gegeven tegen Sporting Portugal. De ploeg van Josep Guardiola gooide het tweeluik in het miljardenbal al voor rust in het slot. Dankzij twee treffers van Bernardo Silva en doelpunten van Riyad Mahrez, Phil Foden en Raheem Sterling won City uiteindelijk overtuigend met 0-5.

Manchester City, waar Nathan Aké vanaf de bank begon, won de afgelopen Premier League-duels met de nodige overtuiging en zat ook tegen Sporting al snel op rozen. The Citizens toonden zich efficiënt door de eerste mogelijkheid direct om te zetten in een doelpunt. Antonio Adán had in eerste instantie nog een antwoord op een inzet van Phil Foden, maar verwerkte de bal vervolgens recht in de loop van Kevin De Bruyne. De Belgische middenvelder legde breed op Riyad Mahrez, die eenvoudig kon binnentikken: 0-1.

Waar scheidsrechter Srdan Jovanovic eerst nog roet in het eten van City leek te gooien door de treffer vanwege buitenspel te annuleren, draaide de VAR de beslissing van de Servische arbiter tot blijdschap van de bezoekers uiteindelijk terug. Sporting combineerde enkele keren gevaarlijk tot aan het zestienmetergebied van City, maar was niet in staat om Ederson daadwerkelijk te testen.

Silva gaf de droomstart van de ploeg van Guardiola nog meer vorm door de bal na ruim een kwartier spelen op fraaie wijze op de slof te nemen. Het schot van de aanvaller sloeg als een kanonskogel via de onderkant van de lat binnen, waardoor de thuisploeg voor een haast onmogelijke opdracht kwam te staan: 0-2. Sporting kreeg maar geen vat op de aanvalsdrang van de tegenstander en moest toezien hoe Foden na geschutter in de defensie voor de derde treffer tekende. City toonde geen genade en zette op slag van rust via Silva ook de 0-4 op het scorebord.

De Portugese aanvaller dacht direct na rust zijn hattrick te complementeren. Als kleinste man van het veld kopte Silva feilloos raak. Ditmaal zette de VAR wel een streep door een treffer van de bezoekers, omdat de vleugelaanvaller een halve meter buitenspel stond. De 0-5 werd uiteindelijk wel een feit, nadat Sterling naar binnen kwam en de bal de kruising in krulde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Lekker man zou een sprookje zijn als Sporting nog doorgaat.

15 februari 2022 om 23:00

Ik gok op een 1-7 volgende keer

15 februari 2022 om 23:09

Hahahaha ik geloof niet in sprookjes en in dit sprookje helemaal niet 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

15 februari 2022 om 23:01

haha een sprookje noem je het! Zelfs dat zou nog te kort doen aan die prestatie. Als Sporting nog door gaat is het match fixing haha.

Wat een elftal heeft City zeg phoa niet normaal! flitstend, snel, krachtig, doelgericht en direct. Echt genieten

Vandaag heb ik een extreem slecht Sporting gezien. City draaide prima. Paar mooie goals en rustig de wedstrijd uitgespeeld. Maar qua tegenstand was het triest vandaag

15 februari 2022 om 23:26

Dat zag je toch al in de wedstrijden tegen Ajax, dat elftal heeft echt niks in de CL te zoeken. Nog steeds een wonder dat zij door zijn gegaan, zouden zelfs in de EL geen hoge ogen gooien. Heb ook het idee dat Manchester City geen moment vol gas heeft gespeeld.

15 februari 2022 om 23:36

Een kampioen van Portugal heeft zeker wel wat in de CL te zoeken. Ze hebben pech dat ze nu na Ajax wederom een zeer dominante en goed voetballende ploeg met dezelfde spelopvatting hebben getroffen. City en Ajax staan in de top 4 potentiële CL winnaars van dit seizoen bij bookmakers. Sporting heeft niks in de kwartfinales te zoeken en daarom worden ze dus uitgeschakeld.

16 februari 2022 om 00:03

Tegen teams met oneindige middelen kan niemand op.

16 februari 2022 om 02:56

Toch wint er maar 1 ploeg de CL, en City is niet veel anders dan vorig jaar- toen ze de finale verloren. Lijkt me dus dat er wel degelijk een remedie is tegen de 'oneindige middelen' die sommige clubs hebben.

16 februari 2022 om 06:31

Dus tegen barca kan ook niemand op want die hebben ook oneindige middelen. GS wat lenen, en ga zo maar verder.

16 februari 2022 om 08:11

Ze staan in de top 6. Bij Betcity en Bet365 iig..ze staan in de top 4 kwa statistieken volgens zo'n site. Maar ja daar staan Feyenoord en PSV ook in de top 2 van de Conference League.

Vamos! Makkelijke overwinning. Volgende wedstrijd de eerste helft geen tegendoelpunt krijgen en de talenten de kans geven. Kon ook niet anders met al de ex Benfica's in ons team.

City speelde ongelooflijk op een hoog niveau. Portugeze venijnigheid kwam er ook niet van pas. Daar was het spel van City te snel ervoor.....

16 februari 2022 om 00:36

Portugese venijnigheid bij Sporting zeg je?.. Er spelen bijna net zoveel Portugezen bij City als bij Sporting 🤣

Hopelijk is dit een voorbode van wat er met die andere Portugese club gaat gebeuren

16 februari 2022 om 05:54

Haha, Benfica mag best nog een ronde overleven wat mij betreft. Maar dit was een demopartij. Met zeker in de eerste helft een ontketende Bernardo Silva. Wat een speler is dat zeg

16 februari 2022 om 06:38

Inderdaad Portugese competitie stelt echt niks voor. Die gaan we wel pakken

Tegen teams als Man. City en PSG gaat Ajax er gewoon af hoor.

De afgelopen dagen las ik dat men dacht dat Ajax de cup wel even ging winnen.


16 februari 2022 om 08:38

Als je maar genoeg dingen leest, lees je ook zulke reacties ja. Maar of dat een correcte representatie is van wat de gemiddelde Ajacied denkt is zeer twijfelachtig. Maar ja, als je een goede dag hebt en zij een mindere kun je ook van PSG en City winnen.

16 februari 2022 om 09:08

Ga nou niet woorden lopen verdraaien zodat het in jouw straatje past, ik heb van weinig Ajacieden gelezen/gehoord dat zij dat dachten dat "Ajax de cup wel even ging winnen."

Wat jij nu aanhaalt komt uit een artikel van eergisteren (?) waarin een databurea aan de hand van diverse statistieken aangaf dat Ajax procentueel (13 %) gezien op de 4e plek stond om kans te maken om de cup te winnen.
In bijna alle reacties onder dit artikel werd dit gezien als een compliment maar ook dat het niet realistisch zou zijn.
Iedereen begreep ook hoe zij aan die 13% komen, o.a doordat grote (favorieten) clubs tegen elkaar spelen en er is dus 1 word uitgeschakeld, bv psg of Real.

16 februari 2022 om 12:05

Verdraaien ?

Lees de berichten na de wedstrijd tegen Fc Twente gerust terug.

Het liep er namelijk van over.

Klasse zeg, je kan het maar beter na 1 wedstrijd goed afmaken. Op naar de volgende ronde !! Ik denk dat alleen Bayern, Liverpool en eventueel Chelsea ( dit jaar wel stukken minder ) City kunnen uitschakelen, verder is het echt een maatje te groot voor iedereen. Hopen op een gunstige loting.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren