Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cillessen ziet geen voordeel: ‘Een sluipmoordenaar, onberekenbaar’

Laatste update:
/

Jasper Cillessen en Kolbeinn Sigthórsson zijn maandag voor één avond vijanden. Nederland werkt tegen IJsland zijn derde kwalificatieduel richting het EK van 2016 in Frankrijk af. De doelman ziet het juist niet als een voordeel dat hij bij Ajax elke dag met de aanvaller traint.
“Ik weet wat hij kan, dus verwacht je dat het makkelijker wordt. Maar ik vind het moeilijker.”

“Omdat hij ook weet wat ik weet en daardoor in een bepaalde situatie juist misschien wel het tegenovergestelde doet”, vertelt Cillessen op crypstische wijze in De Telegraaf. “Op de training denk je soms ook dingen van hem te weten, maar schiet hij toch in de andere hoek.” Cillessen vindt het een nadeel dat Sigthórsson niet echt een voorkeurskant heeft en weet nooit of hij de bal vol zal raken of juist zal schampen. “Hij is een onberekenbare speler.”

Cillessen vindt Sigthórsson in het zestienmetergebied ‘een sluipmoordenaar’. “Op trainingen schiet hij af en toe ballen binnen alsof het niets is. Hij scoort vrij makkelijk. In de wedstrijden is dat helaas nog niet zo. Maar als hij eenmaal zijn draai heeft gevonden, kan het met de doelpunten heel erg hard gaan, denk ik.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jezelf een beetje indekken. Je zal natuurlijk iets negatiefs uitlaten over je teamgenoot dus wordt er nu gesproken of hij een wereldspits is. Zo hoor je hem nog niet eens praten over Ibrahimovic...

13 oktober 2014 om 08:05

Wat moet het leven een genot zijn als je overal zo'n negatieve draai aan kan geven als jij. Dat is een talent!

Er moet een reden zijn dat FDB Sigthorsson blijft opstellen. Makaay was ook zo'n sluipmoordenaar. Is ook een beetje een excuus om niet mee te voetballen.

13 oktober 2014 om 08:29

Ik vind het alleen wat overdreven hoe er gesproken wordt over sigthorsson. Als hij een kaliber Ibrahimovic, Benzema of Costa was kon het begrijpen. Niks met negativiteit te maken hoor. Cillessen is overigens de beste keeper die we hebben dus mag hij ook wel wat zelfverzekerder zijn, toch?

13 oktober 2014 om 11:58

Ding was wel dat Makaay wel heel wat klasses beter was dan Sigthorsson , denk eigenlijk niet dat we bang voor hem moeten zijn. Ben nou niet echt onder de indruk van zijn kwaliteiten, mist zoveel kansen. En ja dat hij ze er op de training inschiet is leuk maar daar koop je niks voor

13 oktober 2014 om 17:56

@arsenalman
Siggi staat voor Ijsland - die gewoon eerste staan in de poel zonder tegendoelpunten - op 18 uit 24. Je zal tenminste een beetje rekening met hem moeten houden.

13 oktober 2014 om 08:06

Hmm vind dat hij hier gewoob prima antwoord geeft. En daarbuiten zul je inderdaad nooit iets slechts over je temagenoot in de media zeggen, omdat je daar altijd mee geconfronteerd zal worden.

Hij laat het al 3 jaar zien op de trainingen, maar tijdens wedstrijden slaat het nog nergens op helaas.
Ik hoop dat het nog komt, maar ik heb er een hard hoofd in.

Ik vind het maar raar dat Sigthorsson op het moment zoveel kansen mist. Voorgaande jaren kreeg hij veel minder kansen, maar wist hij het net af en toe nog te vinden. Op zich heeft hij geen slechte statistieken, dus het moet een keer goed komen. Hopelijk als hij weer terug is bij Ajax, laat hem vanavond maar droog staan.

Tegen de nummer 34 op de ranking moet je nu toch gewoon winnen. Ook al was het spel niet goed tegen Borat-land.

Als je al schrik moeten hebben van Ijsland, dan moet je bijna ook gaan bibberen voor San Marino.

13 oktober 2014 om 09:22

iedereen komt,

Er werd gewoon goed gespeeld tegen kazachstan. Dat zij met 11 man in de 16 spelen heeft niets te maken met slecht spel aan de Nederlandse kant. De wedstrijd was niet mooi alleen het voetbal dat vanuit ons kwam was niet slecht.

13 oktober 2014 om 09:48

Tandje,

De Belgen spelen doorgaans ook altijd tegen een bus. Soms tegen een dubbele bus.

En dat zijn idd. niet de mooiste wedstrijden om naar te kijken.

Maar er is een giga verschil in kwaliteit over de manier waarop de Belgen en de Nederlanders zo'n bus aanpakken.

Nu ik ben geen zwartkijker en denk wel dat Nederland op termijn dit ook kundiger zal aanpakken. Een aantal jongens heeft nét de Eredivisie verlaten, is naar sterkere en betere competities getrokken en het nationaal elftal zal er wel zijn vruchten van plukken.

13 oktober 2014 om 10:14

Voor het eerst in de geschiedenis heeft België een beter elftal. En meteen praatjes. Het is ongelooflijk dat ze met dit elftal niet de wk finale speelden... 3 punten zijn belangrijk wat kan mij schelen hoe ze de bus willen parkeren.

13 oktober 2014 om 10:39

Tommysmit,

Dat klopt echt wel niet. België heeft nog wel eens een goede generatie gehad.

Die van de jaren 80 was ook niet van de poes. Finale EK 1980 in Italië, Halve finale WK 1986 in Mexico. In die laatste schakelden ze Nederland uit in de voorronde, weet u nog?

En wat heeft het met 'praatjes' te maken dat België vandaag echt wel een beduidend beter elftal heeft dan Nederland. Dat is gewoon zo, leg u er bij neer.

En ongelooflijk dat ze geen finale haalden op het WK? Ach ook al zo'n dooddoener.

Net of bij voetbal, en al zeker in wedstrijden met rechtstreekse uitschakeling komt geen geluk of pech kijken.

De manier waarop je speelt is zeker belangrijk. Een team dat goed voetbal brengt, die heeft geen geluk nodig om te winnen. Die doet dat wel op lange termijn.

Een team dat slecht voetbal brengt, hangt dan weer wél veel te hard af van geluk.

13 oktober 2014 om 11:30

Het elftal van belgie is hooguit gewaagd. Ik vind het niet zoveel eerlijk gezegd. Geen enkele speler die het verschil maakt bij zijn club. Chadli, mertens, de bruyne, fellaini, witsel. Allemaal subtoppers.

13 oktober 2014 om 11:40

Vergeet je wel even Hazard, met misschien Lukaku, Courtois, Kompany..

13 oktober 2014 om 11:41

mentalist,

Courtois, Hazard, Kompany zijn dan weer wereldklasse. Zelfs Witsel leunt daar dicht bij.

En zet daar dan die 'subtoppers' bij en je hebt een team dat kan vlammen.

Kent u misschien landenteams die uit 11 wereldspelers bestaan?

Nederland heeft 1 1/2 wereldtopper: Robben en Van Persie. En van die laatste is dat niet eens zeker meer.

De rest is geen subtop, maar eerder droeve middelmaat.

Dat is het verschil.

13 oktober 2014 om 17:49

Iedereen komt

Nu zit Nederland ook net in een overgangsfase, spelers Robben zitten op hun top en van Persie en Sneijder is toch ook eigenlijk beste al geweest.


Een nieuwe generatie moet opstaan maar deed dat uitstekend met van Gaal op het WK

13 oktober 2014 om 18:35

Greenberry,

Ja, mee eens. De nieuwe veulens zijn net vertrokken naar het buitenland, nog een paar moeten dat dra gaan doen.

Laat die jongens zich 2 a 3 jaar aanpassen aan het nieuwe niveau en Nederland zal er van oudsher wel weer staan.

Het ' probleem' voor Cillessen is dat iedereen hem nu herrinert aan dat hij geen penalty's kan stoppen verder op het WK heeft hij ook niet echt veel laten zien terwijl het best een goede keeper is.

Vind hem helemaal niet zo een goeie keeper. Hij kan geen enkele penalty op doel houden want hij duikt steeds de vekeerde hoek in. Lijkt soms alsof hij dat express doet. Zet gewoon krul op doel en stop met het betrekken van de doelman in het spel.

13 oktober 2014 om 12:03

Je vindt hem niet zo'n goede keeper, omdat hij geen penalty's kan tegenhouden? Heb je nog andere kaarten, of is dat het? Want volgens mij kan je best een prima keeper zijn, ook al houd je de meeste (of in dit geval alle) penalty's niet tegen.

13 oktober 2014 om 12:19

Hij is veelste traag waaneer hij de bal krijgt. En wil dan ala neuer cool blijven en naar een medespeler passen. Dat gaat hem fataal worden. Hij is ook zwak met de corners.
Hij is niks wat stekelenburg ooit was bij het nederlands elftal.

En ja penalty's is een super belangrijk aspect in het nederlands elftal. je gaat vrijwel vaak te maken hebben met penalty's. Ik ben zelfs van mening dat als krul tegen argentinie begon dat we door gingen naar de finale.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren