Cillessen noemt belangrijke factor waardoor hij plek onder de lat kan kwijtraken

Zaterdag, 25 maart 2023 om 09:09Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 09:12

Jasper Cillessen heeft vrijdagavond tegen Frankrijk (4-0) zijn rentree gemaakt onder de lat bij Oranje. De doelman van NEC werd door Louis van Gaal niet meegenomen naar het WK in Qatar, maar kan onder de nieuwe bondscoach Ronald Koeman meteen weer rekenen op het vertrouwen. Tegen de Fransen hield hij Mark Flekken en Kjell Scherpen achter zich. Justin Bijlow en Andries Noppert ontbraken vanwege blessures. Cillessen rekent zich nog niet rijk.

Het werd een rentree om snel te vergeten voor Cillessen. De tweede tegentreffer kon voor een groot gedeelte op zijn conto worden geschreven, daar hij een voorzet van Antoine Griezmann voor de voeten legde bij Dayot Upamecano. Uiteindelijk moest hij vier keer vissen. "We gaven de goals gemakkelijk weg, ook ikzelf bij het tweede doelpunt", citeert Voetbal International uit de mond van de doelman. "De bal viel op mijn hand en ging via de kluts het doel in. Als je vier goals tegen krijgt, heb je gewoon een heel zure avond. Ik had hier enorm naar uitgekeken. Dit is kut."

Cillessen wist vanaf woensdag dat hij het doel zou verdedigen tegen de Fransen. Toen maakte hij tijdens de tactische training namelijk onderdeel uit van het basiselftal. Mede door de blessures bij Noppert en Bijlow krijgt de sluitpost van NEC dus voorlopig de voorkeur van Koeman. "Dat gaf me een goed gevoel. Maar ja, nu sta ik hier met een klotegevoel", gaat hij verder. "Dit was een heel zure avond. En dan druk ik me netjes uit. Wat er precies allemaal is gebeurd, heb ik nu niet op mijn netvlies, dat wil ik eerst rustig terugkijken."

De kans is groot dat Cillessen aanstaande maandag, als Oranje het in De Kuip opneemt tegen Gibraltar, opnieuw het doel van Oranje verdedigt. Zelf houdt hij echter een slag om de arm, ook omdat hem geen toezeggingen zijn gedaan vanuit de staf. "Met mijn fitheidsgeschiedenis kijk ik van wedstrijd naar wedstrijd. Dus nu op naar de wedstrijd tegen Gibraltar. Gelukkig is de kwalificatiereeks nog lang, we hebben alle tijd om dit recht te zetten. Over de internationale verhoudingen zegt het resultaat tegen Frankrijk volgens mij niks. Dit was een incident."


Poll

Wie is in jouw ogen de beoogde eerste doelman van Oranje?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

50 reacties (laatste reactie door almogaver)

Ik weet nog wel een factor zodra alle keepers fit zijn: Niet goed genoeg!

Bijlow, Noppert, Flekken en van wat ik hoor (dus zelf niet kan beoordelen) Verbruggen zullen uit gaan maken wie er op doel mag.

25 maart 2023 om 11:13

Gewoon focussen op de toekomst en komend EK zien als overgangstoernooi. Probeer de toekomst in de passen, minuten te geven zodat ze ervaring op doen en niet zo gespannen zijn als het er om gaat. Malacia, Gravenberch, Schouten, Wieffer, Simons, Brobbey, Summervile, Frimpong etc een kans geven. Het beste team ter wereld is Frankrijk en wat voor jongens spelen daar: sterke, snelle en technische spelers. Desnoods die jongen van Union Berlin proberen. Berghuis en Depay zijn gewoon totaal niet snel genoeg. Kunnen geen man passeren, wat heeft 433 dan voor zin? Blind kan totaal niet meer opkomen. Totaal nutteloos in het hedendaagse voetbal. Klaassen: te traag. De Roon: te traag. Wijnaldum: te traag. Gadverdamme.

25 maart 2023 om 12:23

Ik vraag het me af met Noppert. Hij is er nu al geruime tijd uit, nadat hij eindelijk structureel minuten maakte. Ik ben benieuwd hoe hij terug komt. Noppert keepte namelijk een prima WK, maar heeft (zoals overigens alle Nederlandse keepers op dit moment, op misschien Flekken na) nog niet voor langere periode structureel constant gepresteerd. Voor Verbruggen is de volgende stap belangrijk en voor Bijlow is het belangrijk om fit te blijven. Ik ben bang dat (zoals Koeman zich focust op de Eredivisie) Flekken ook buiten de boot gaat vallen. Verder vind ik het ook heel makkelijk om Cillessen af te rekenen op die 2-0, terwijl daar ook gewoon drie Franse spelers vrij staan om de rebound in te tikken en Oranje de rest van het duel als collectief faalt. Wel mee eens dat er afscheid mag worden van de oudere garde en door geselecteerd mag worden.

Iedereen geeft Cilessen de schuld van de 2-0, maar die aangesneden ballen blijven erg lastig.

Laat ik voorop stellen dat hij het beter had kunnen doen en ik niets goed praat. Maar waarom zie en hoor ik niemand over wat van Dijk staat te doen bij die 2-0?

Die laat zijn man weg lopen, steekt zijn hoofd uit om te doen alsof hij nog bij die bal komt en daar gaat het mis bij Cilessen.

Overigens deed van Dijk bij alle tegengoals echt helemaal niets!! Alleen achteruit lopen, zonder dat daar iemand stond! Maar daar hoor je niemand over.

Het slaat sowieso nergens op dat van Dijk niet rechtscentraal kan spelen. Want dan had je met Ake en Malacia kunnen starten en volgens mij is dat veel beter dan dit. En als je moet kiezen tussen Ake en van Dijk, dan kan van Dijk wat mij betreft nu naar de bank!

25 maart 2023 om 09:23

Van Dijk staat eerlijk gezegd ook op mijn ‘renovatie-lijst’. Zet De Ligt en Botman maar daar neer. Botman als pure mandekker en De Ligt die de ruimtes dichtloopt. Ben heel benieuwd hoe die wisselwerking is!

25 maart 2023 om 10:40

De Ligt en Aké in mijn ogen (beter als CV vind ik en tikt een heel hoog niveau aan bij City, ook op het WK), Botman back-up. Wijnaldum, Depay, Van Dijk, etc. zijn een keer klaar. Worden vanaf nu ook alleen maar minder en je wint er gewoon geen prijzen mee. Dat hebben we gezien.

Wat denk je van deze opstelling?

Bijlow - Frimpong - De Ligt - Aké - Malacia - De Jong - Koopmeiners (uitstekend bij Atalanta, vertrouwen geven) - Simons - Lang - Weghorst (gebrek aan beter, speelt tenminste in dienst van het team en een afmaker), Gakpo. Op de linksback, rechtsbuiten en in de spits kan nog geswitched worden afhankelijk van vorm.

De Ligt nieuwe leider NL elftal. Denk dat je met deze opstelling iets moois kan bouwen.

25 maart 2023 om 11:50

Hmwa ik zou Frimpong niet boven dumfries verkiezen. Vind t nogal gehyped. Leverkusen is geen wonderploeg.

Koopmeiners en lang spelen bij mij ook zeker niet. Weghorst twijfel.

Ik zeg al langer. Zet timber eens op 6. Jij als Ajacied zou dat toch kunnen beamen neem ik aan.

Lang zou ik vervangen door Berghuis en heb daarnaast nog hoop op Kluivert. Dat zijn de enige Nederlanders die echt rechtsbuiten (kunnen) spelen op een beetje niveau. Die positie is echt droevig.

Weghorst zou nu nog kunnen maar hoop echt dat een brobbey of misschien Dallinga zich snel ontwikkelend. Of dat een malen of boadu het licht vindt maar dat geloof ik niet echt.

25 maart 2023 om 13:20

Inter is ook geen wonderploeg. Dumfries is vrij uit vorm dit seizoen en verdedigend is hij ook nooit goed geweest. Frimpong ook nog een stuk jonger en veel meer potentie. Dit seizoen 7 goals en 6 assists in de Bundesliga en we moeten niet doen alsof hij niet kan verdedigen. Met centrum Aké en De Ligt heb je het verdedigend uitstekend staan en linksback heb je Malacia die verdedigend sterk is. Laat Frimpong dan maar aanvallend veel toevoegen. Backs zijn aanvallend zo belangrijk en met 3 hele goede verdedigers naast hem moet dat kunnen. Frimpong is technisch veel beter dan Dumfries en zal meer bijdragen in het aanvalsspel.

Als je Lang vertrouwen geeft betaalt hij dat terug. Speler met bijzondere kwaliteiten, heeft hij laten zien bij Ajax, Brugge en de keren dat hij in het NL elftal speelde was hij ook één van de lichtpuntjes. Er is geen betere optie lijkt mij. Op rechtsbuiten kan hij ook prima spelen heb ik al eerder gezien.

Weghorst bij gebrek aan beter en tenminste nog een echte spits.

Koopmeiners doet het uitstekend bij Atalanta dus geef hem het vertrouwen over langere tijd en is een wapen bij standaardsituaties. Tevens een leider.

Timber heeft op 6 nog geen ervaring, dus moeilijk te zeggen. Heeft daar wel kwaliteiten voor en het uittesten waard. Maar zou beginnen met De Jong, Koopmeiners, Simons. Dan kijken of dat werkt en anders Timber op 6 eventueel.

Kluivert heeft veel potentie, net als Summerville. Eventueel kansen geven als invaller of tegen mindere tegenstanders. Berghuis is een goede speler, maar wordt niet meer beter. Dan zou ik eerder mijn hoop vestigen op spelers die in potentie beter zijn. Kan altijd nog als 12e man voor rechtsbuiten, middenveld mee.

Brobbey is in potentie wel NL materiaal omdat hij veel kracht en snelheid heeft, maar ook geweldig kan afmaken. Moet alleen nu echt weer meer laten zien en meer ontwikkelen, maar ja speelt ook weinig nu. Dallinga moet inderdaad in de gaten worden gehouden en misschien gewoon een keer een kans geven. Anders weet je het ook nooit. Malen heeft potentie, maar geen killer vind ik, toch vaak onrustig en egoïstisch. Moet daarin verbeteren. Boadu vooral heel snel, maar ook niet echt een killer en mist veel kwaliteiten (passing, techniek, kracht).

25 maart 2023 om 09:44

Is idd gewoon een lastige bal. Je weet tot de laatste seconde niet of ie wordt aangeraakt. Het ziet er alleen nogal lullig uit.

25 maart 2023 om 09:55

Helemaal geen lastige bal. Bal komt zijn zone in, ver buiten bereik van inlopende spelers. Als je er geen reet van kan dan is dit het resultaat. Laten we niet jaspers zoveelste zwakke optreden proberen goed te praten. Door onzin goed te praten zitten we nog met de cilleses, blinds, taylors en de roons opgeschepen in oranje

25 maart 2023 om 09:56

Tja, bij jou krijg je wel het idee dat je vindt dat Cillessen ook de oorzaak is van de opwarming van de Aarde, het vermoorden van JFK en dat hij de maanlanding in 69 in scene heeft gezet.

25 maart 2023 om 11:09

Hahaha Migi eens. Bij onze ‘kenner’ bocherief kan cillessen weinig goed doen…

Zie Bijlow overigens wel graag terug, maar zoals ik gisteren al schreef dit soort scherpe ballen met instormende mensen zullen voor iedere keeper lastig zijn.

25 maart 2023 om 12:29

Daar is de voorzitter van anti-Cillessen club weer hoor. Oranje faalde collectief, Cillessen zag er niet lekker uit bij de 2-0, maar laten we niet doen alsof de voorzet een makkelijke was die hij zo kon opvangen. Iedere keeper uit Nederland (en de Eredivisie) had moeite gehad met deze bal.

25 maart 2023 om 14:00

Scherpen vangt met zijn lengte alle hoge voorzetten

25 maart 2023 om 10:11

Ook ik ben het hier mee eens. Ik denk ook dat het tijd is voor De Ligt (als hij weer fit is) en Ake om de defensie te leiden.

25 maart 2023 om 10:31

Ja maar dat is de grote Van Dijk! Die heeft een vrijbriefje voor alles. Die hoeft alleen te wijzen, te coachen en zijn armen in de lucht te steken als ze niet luisteren. Verdedigen is niet zijn taak (en lukt hem trouwensook niet meer zo goed sinds zijn blessure).

25 maart 2023 om 14:16

De 2-0 was ook gewoon zijn fout. Maar goed, fouten maken heeft werkelijk iedereen gedaan. En als het een andere naam was dan Cillessen, was men nog niet half zo hard als ze dat nu zijn.

Daarnaast, een fout maakt nog geen blunder. Het was een lastige bal, had ieder moment aangeraakt kunnen worden door een speler en dan ben je ook gezien. Zijn fout was een gebrek aan overtuiging op zo'n bal. En zijn positionering vooraf, maar dat valt moeilijk een keeper aan te rekenen. Je maakt daarin ook een keuze vooraf en kunt onmogelijk weten wat eraan gaat komen. Bedoel er alleen mee te zeggen dat ie daarmee het een ander had kunnen voorkomen (dichter bij de eerste paal staan, bv, om te anticiperen op dergelijke lage ballen); maar ook dat geeft geen garanties.

25 maart 2023 om 15:12

Wederom laat je zien weinig kaas van keepen te hebben gegeten. Valt me op dat je altijd (ex) barca spelers tot in den treure verdedigt. Dat veroorzaakt ruis in je analyses en daardoor sla je regelmatig de plank compleet mis. Jasper keepte weer een zwakke wedstrijd en dit specifieke spelmoment was alleen hem aan te rekenen. Als een zoutzak naar de bal gaan zonder enige druk, want niemand die de bal kon inkopen, getuigt van slapheid, angst en slecht inschattingsvermogen. Een fatsoenlijke keeper had die bal klem.

Tja, we hebben geen absolute topper op goal helaas. Wanneer iedereen fit is zou ik toch kiezen voor Bijlow, prima keeper en de beste keuze momenteel met het oog op de toekomst.

Weg met deze man. Ben hem gewoon beu, leuk voor de eredivisie maar een keeper in Oranje? Nee nooit! Gisteren ook weer een fout.

Pure armoe. Tevens ben ik nu alweer Koeman moe. Ze hadden gewoon voor een andere trainer moeten gaan. Een buitenlandse topper die eens even daar de boel opschud. Al jaren is het matig met oranje een schande!

25 maart 2023 om 09:36

Eindelijk ben ik het met je eens: een frisse blik kan ervoor zorgen dat er eens een keer wordt gekozen voor alternatieve namen. Momenteel hebben wij geen spelers van wereldtop, dus is het de kunst om een goed team te smeden. Met dit zeldzaam staaltje individualisme, zullen we nooit wat winnen. Wijnaldum weer selecteren? Wanneer heeft hij voor het laatst geleverd in Oranje?

25 maart 2023 om 09:43

Leuk dat je het een keer met me eens bent Ajax-AXMilan. Is ook weleens anders geweest.
Gewoon de hele bezem door de selectie halen, bouwen aan een NIEUWE generatie met nieuwe trainer. Die Koeman is gewoon niet de juiste man op de juiste plek. Gefaald bij Barcelona, liet daarvoor Oranje in de steek en hij mag gewoon terugkomen. Is dit nu topsport?? En wie is de dupe.. ja juist, wij de fans

25 maart 2023 om 09:38

Eens het is zo verschrikkelijk voorspelbaar allemaal. Het wordt een goede tegenstander ook zo makkelijk gemaakt. Er lijkt ook niet een aangepast spelplan te zijn. Zo plichtmatig allemaal. Mag allemaal wel wat dynamischer.

25 maart 2023 om 09:38

Helemaal met je eens. Wat betreft Cillessen, die bewijst wat mij betreft het gelijk van van Gaal. We hebben gewoon geen goeie keepers, maar Cillessen is niet de beste van t stel. Straks als iedereen weer fit is zou ik flekken Bijlow en Verbruggen lekker laten uitmaken wie het moet worden. Kan Jasper weer rustig geïrriteerd naar de tv kijken.

En wat betreft trainer ook totaal eens. Als je dan de (voor)selectie ziet, de alternatieven voor de zieke spelers die wrg moesten en de basisopstelling gisteren, dan ben ik ook totaal Koeman-moe.
Vorige topic zei al iemand dat het een hoog ons kent ons gehalte heeft bij de knvb. Maar het ligt wel heel erg op de oppervlakte nu.
Tijd voor een kans voor frisse bondscoach die niet vasthangt in rare keuzes

25 maart 2023 om 09:50

Flekken wil ik nog wel zien... Maar op basis van wat zijn verbruggen en bijlow nu zoveel beter?

25 maart 2023 om 11:59

Verbruggen vind ik in het moment niet slechter. En omdat hij jong is zie ik hem liever dan Cillessen. Bijlow keept bij de nr 1 van de eredivisie en heeft buiten blessures oplopen ook meerdere kwaliteiten die ik beter vind dan Cillessen.

25 maart 2023 om 09:51

Koeman, de man die iedereen in de steek liet en vervolgens spelers als Taylor in de basis zet en scherpen selecteert moet je inderdaad ontslaan.

25 maart 2023 om 11:39

Juist JK-Ajax. Met de noorderzon vertrokken naar Barcelona en op hangende pootjes terug

25 maart 2023 om 09:55

Noem dan eens een buitenlandse topper die Nederlands elftal wilt trainen!? Je kan wel roepen en iets willen, maar er moeten wel kandidaten geschikt zijn.

25 maart 2023 om 10:13

@Prem_93: Laat ik voorop stellen dat ik geen Cillisen fan ben, maar dat heeft vooral te maken met zijn houding. Ik ben een Feyenoord supporter en vind Bijlow net iets beter, maar die is wel heel vaak geblesseerd, daar kun je dus ook niet op bouwen. Cillisen is echter wel 1 van de beste keepers in Nederland die we op dit moment hebben, dus hij hoort gewoon geselecteerd te worden voor het Nederlandse elftal. Dat hij een fout maakt kan elke keeper over komen, zelfs de beste keepers ter wereld maken fouten. De rest van de doelpunten vielen hem niet aan te rekenen. Nederland heeft om het moment gewoon teveel matig materiaal om te selecteren, het is niet zoals we in het verleden een team vol met toppers hebben. Als je dat vergelijkt met Frankrijk, vallen we aardig in het niet. Er zit een hoop talent aan te komen, maar die hebben nog niet het niveau van de spelers uit Frankrijk of enkele andere landen. We zullen moeten accepteren dat er op het moment niet heel veel meer uit te halen valt. Dan kan je de beste trainer van de wereld ervoor zetten, veel beter gaat het echt niet worden.

25 maart 2023 om 10:56

Wat bedoel je precies met 'ook weer'? De laatste fout van Cillessen hiervoor dateert volgens mij van Sparta uit of tegen Go Ahead. Ik weet niet of je Cillessen dit seizoen gezien hebt, maar hij heeft echt weinig fouten gemaakt.

25 maart 2023 om 11:24

Wie dan? Er is niks anders beschikbaar. Bosz is de enige andere optie, maar dan weet je al helemaal zeker dat je bijna alles gaat verliezen.

25 maart 2023 om 12:15

Als het aan Prem zou liggen dan zou die Engelsman die ontslagen is als trainer bij Club Brugge een goede trainer zijn voor Oranje , waarom ? Omdat die er goed uitziet ...

25 maart 2023 om 12:33

Wat een onzin Bossie. Waar baseer je dat op?

25 maart 2023 om 13:29

Als we het over buitenlandse kandidaten hebben hoop ik op kaliber Wenger en het mooist zou zijn zodra beschikbaar Klopp. Al snap ik dat het wat gevoelig kan liggen vanwege zijn nationaliteit. Gebaseerd op de knvb en netwerk zal de beste keuze binnen dat netwerk Giovanni van Bronkhorst zijn. Hij kan optimale resultaten boeken met minder kwaliteit.

25 maart 2023 om 15:14

@Prem
Omdat je dit ook zei toen deze trainer werd aangesteld bij Club Brugge

Jasper,
Je kunt er gewoon geen hout van. Je bent keuze nummer 5. Normaliter was je nooit opgeroepen.
Frankrijk stelt ook geen keeper op van Le Mans 3.
Je kunt het niet, je hebt het niet.
Nu terug in je hok.

25 maart 2023 om 09:33

Mooi gesproken. Realistisch. Keihard de waarheid. Jasper is de zwakste keeper met 10+ interlands in oranjes historie. Echt een gotspe dat hij wordt opgeroepen

Op zich een vrij volwassen reactie, dat is in het verleden ook nog wel eens anders geweest. Als je als team voor geen meter draait is het als keeper je taak om juist de rust te bewaren en geen gekke dingen te doen, maar dat deed hij bij de 2-0 wel en dat is gewoon niet goed.

Verder onderstreept dit hetgeen men al jaren kan zien, namelijk dat we qua doelmannen niet ontzettend goed vertegenwoordigd zijn. Cillessen heeft nog de meeste ervaring maar is internationaal ook geen topper, Krul was het ook niet, Pasveer al helemaal niet en met Flekken wil het op de een of andere manier ook niet zo vlotten in Oranje. Noppert heeft als je heel eerlijk bent nog relatief weinig laten zien om bestempeld te worden als de onomstreden eerste keeper en de enige die dat m.i. echt in zich heeft is Bijlow maar die is nogal vaak geblesseerd.

Ben echt he-le-maal klaar met dit nare mannetje met die stomme grijns de hele tijd. Ik hoop dat de Fransen die grijns van zijn gezicht geschoten hebben. We moeten echt door met nieuwe keepers, dit kan echt niet meer.

De belangrijke factor: Zijn hand-oog coördinatie. Prutser

Snap nog steeds niet waarom mensen Bijlow als 1ste keus zien. Leuk dat ie goed staat te keepen als hij fit is maar dat laatste is juist zijn probleem. De jongen is alweer 25, keept al een seizoen of 5 in het eerste maar is ieder seizoen MINSTENS een kwart van de wedstrijden uitgeschakeld. Hoe kun je hem dan ooit eerste doelman maken? Denk dat je beter Flekken, Cillessen/Noppert en die Verbruggen moet oproepen. Laatstgenoemde staat uitstekend te keepen is is pas 20?!

Cillessen is altijd een matige keeper geweest. Net te goed voor het niveau NEC maar te slecht voor de top van NL. Deze jongen heeft gewoon een fantastische voetbalmakelaar.

25 maart 2023 om 10:59

Als je zegt dt Cillessen 'net te goed' is voor N.E.C, dan heb je hem dit hele seizoen niet in actie gezien. Cillessen zou nog makkelijk meekunnen bij de Nederlandse topclubs.

25 maart 2023 om 11:03

Hij zou inderdaad wel een stap kunnen maken naar de subtop van NL. De topclubs van NL moeten echt wel een ander niveau nastreven.

25 maart 2023 om 11:36

Ik blijf er persoonlijk bij dat hij nog mee zou kunnen bij Ajax, PSV of Feyenoord. Ik weet alleen niet of hij de eerste keepers die er nu staan eruit zou keepen. Bijlow sowieso niet, maar van die andere twee kan ik niet zeggen of ze nou zoveel beter zijn dan Jappie🙃

Hilarisch dat er volgens de poll nog steeds mensen zijn die denken dat Bijlow eerste keeper bij het Nederlands Elftal gaat worden. Die was weer eens geblesseerd voor een cruciale topwedstrijd. Staat er vrijwel nooit als je hem nodig hebt. Die zie ik bij Oranje echt niet meer verder komen dan reservekeeper helaas.

Ik vind dat Cilissen hier een goede zelfreflectie verwoordt, tussen de zinnen door heeft hij geen negatieve opmerkingen naar z'n verdediging, of ik moet iets hebben gemist.
Behalve de tegengoals, inclusief die halve/hele blunder, heb ik hem ook een aantal zeer nette reddingen zien doen.
Ik zal nooit weten hoe het zou zijn gelopen, als bijvoorbeeld Noppert zou hebben gekeept, maar dat is puur koffiedik kijken.

Buiten die 2-0 heeft Cillessen het behoorlijk gedaan hoor. Had nog 2 knappe reddingen op die kopbal maar ook die 1-op-1 kans van Mbappe na die hele slechte pass van Klaassen. Keeper vind ik wel het minste probleem op dit moment. Of er nou Bijlow, Noppert of Cillessen staat is niet zo'n probleem. Gaat meer om de rest van het elftal en de tactieken van de coach die echt belabberd slecht waren...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 6
2231 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
W. WeghorstAanvaller42
N. AkéVerdediger50
D. BlindVerdediger51
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

280 fans
Keeper, 34 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 3 juni
De familie van Ajax-target Arda Güler is op huizenjacht in Amsterdam. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren