Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Cijfers liegen niet, Zlatan legt zichzelf waarschijnlijk te veel druk op'

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic won landstitels in Nederland, Italië, Spanje en Frankrijk, maar een grote Europese prijs ontbreekt nog altijd op zijn erelijst. Daar hoopt de Zweed dit jaar verandering in te gaan aanbrengen met Paris Saint-Germain, maar oud-teamgenoot Jonathan Zebina heeft zijn twijfels of dat gaat lukken. De voormalig verdediger van Juventus wijst op het feit dat Ibrahimovic slechts 8 keer scoorde in 40 duels in de knock-outfase van de Champions League.

/

“Je moet stom zijn om zijn talent te ontkennen, maar die cijfers liegen niet”, zegt de Fransman in L’Equipe. “Zlatan heeft de fysieke kwaliteiten, het talent en tegenwoordig ook de ervaring. De enige verklaring die ik kan geven voor zijn mindere prestaties in Europa is dat het tussen de oren zit. Ik vraag me af of hij zichzelf niet te veel druk oplegt.”

Ook Taye Taiwo, die bij AC Milan samenspeelde met de ex-Ajacied, ziet een patroon. “Vanaf de achtste finales kon ik altijd merken dat hij nerveuzer werd. Hij wilde onze redder zijn, het was een obsessie.” Ibrahimovic heeft inmiddels meer dan honderd duels in de Champions League achter zijn naam staan. Hij is daarmee de speler met de meeste wedstrijden in het miljardenbal zonder de prijs ooit te hebben gewonnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoeveel van die CL goals waren al van bij Ajax? Dan is het inderdaad bijzonder matig..

8 maart 2016 om 15:52

Het gaat om de wedstrijden in de knock out fase he! In de groepsfase scoort hij vaker!

Het is wel frappant ja, ik snap er ook niets van want Zlatan heeft overal en op elk niveau bewezen top te zijn, Italië, Spanje, Frankrijk, groep CL, en bij zweden. Toch zonde dat zo'n grootheid nog geen CL heeft kunnen winnen, al zijn er veel grote spelers die hierin nooit geslaagd zijn natuurlijk.

8 maart 2016 om 11:31

Toch vind ik hem vaak tegenvallen in grote wedstrijden, los van zijn doelpunten.

Je kan ook het verschil maken met een geweldige pass of actie. Maar ook dat valt vaak tegen. Neem nu zijn laatste wedstrijd, tegen Chelsea. Met veel geluk scoort hij een afgeweken vrije trap, en voor de rest speelde hij niks klaar. Enkel balverlies.

Zonde dan dat Cavani op de bank moet zitten.

8 maart 2016 om 12:48

Mee eens. Het is een groot talent.. maar Ik vind hem gewoon niet zo legendarisch goed als iedereen doet overkomen. Te weinig gepresteerd bij grote clubs wanneer het er echt toe deed (indd voornamelijk in de Cl). Kzie het dit jaar niet anders lopen. Misschien wel door tegen Chelsea, maar daarna gaan ze gewoon naar huis.

8 maart 2016 om 15:04

Enkel balverlies is een beetje overdreven want tegen Chelsea had die de bal vaak vast en kwam die hem ook halen. En hij kopte ook nog een bal verkeerd die er zo kan inlanden. Je hebt gezien dat psg ook vernederd wordt door barca zonder Zlatan vorig jaar, met hem erbij is psg gewoon gevaarlijker dat merk je al direct

8 maart 2016 om 15:53

Precies ja hij kopte nog een bal verkeerd ook. Dat was een dot van een kans. Nee, Zlatan laat het altijd al afweten op grote afspraken, helaas vind iedereen hem hier een 'baas' e.d.

De hype is gewoon zo groot door zijn karakter en gedag. Hij heeft ook een patent op prachtige doelpunten.

Mensen doen alsof hij een grootheid à la Ronaldo, Messi is. Neen dus.

8 maart 2016 om 12:55

Complimenten aan voetbalzone voor dit stuk. Maar weinig mensen weten dat Ibrahimovic niets meer is dan een CL KO choker. Zlatan faalt structureel in de ko fase van de CL. kan simpelweg niet met de druk omgaan. Maar goed. Voor het gros blijft hij een baas of een baas boven baas.

8 maart 2016 om 13:03

Dit wordt vaak over Ronaldo gezegd maar hij bewijst altijd het tegendeel.

8 maart 2016 om 13:31

Klopt. 40 goals in CL KO.

8 maart 2016 om 15:51

Onzin, CR7 is juist 1 van de topscorers aller tijden in de Cl. Ibrahimovic daarentegen is echt een choker.

Zlatan speelde op 1 jaar barca na nooit bij een absolute kanshebber. En de beste teams ter wereld versla je niet in je eentje.

8 maart 2016 om 11:19

Dan nog zijn zijn statistieken dramatisch slecht in vergelijking met zijn prestaties in reguliere competities. Echt grote voetballers presteren juist beter onder grote druk. Bij Zlatan lijkt dit andersom te zijn.

8 maart 2016 om 12:21

Het seizoen dat Zlatan naar Barca ging won Inter de Champions league...

8 maart 2016 om 19:15

Toen hij bij juve speelde, was juve echt wel een kanshebber voor de CL. pas finalist geweest in 2003 en in 2005 en 2006 er 2x in de kwartfinale eruitgegaan mede door het falen van Zlatan destijds. Hij kon niets klaarspelen in de CL met juve dat toch echt een ijzersterke elftal had buffon, zambrotta, thuram, cannavaro, emerson, vieira, nedved, camoranesi, del piero, trezeguet. Bij Inter en Barca speelde hij ook bij echte kanshebbers!

een onzeker mannetje dus. dat zou ook een verklaring zijn voor zn doorgaans belachelijke gedrag.

8 maart 2016 om 11:24

Dat zal het zijn ja

8 maart 2016 om 11:29

Dan nog blijft 1 van de beste spitsen op aarde..

8 maart 2016 om 11:49

"mannetje" klinkt zo denigrerend. Dat is toch nergens voor nodig? Niet teveel die heren bij Voetbal Inside napraten, is nergens voor nodig.

8 maart 2016 om 12:09

Als er iemand niet onzeker is, is het Zlatan wel

@svenni

Als je zo bagger scoort als spits bij een 'mindere' club dan al helemaal niet nee. Prima spits maar blijkbaar niet zo geweldig, 1 doelpunt op de 5 wedstrijden in de CL is echt absurd weinig voor een topspits.

Heeft zich nog nooit bewezen in een echte topcompetitie (cl, Barclays PL, ook bij Barca was het mwah).

8 maart 2016 om 11:36

Maybe, maar niemand maakt in zn eentje een club winnaar van de cl of wk. Of je wou zeggen dat Gotze 10x zo goed is als Zlatan? Om maar iets geks te roepen xD

8 maart 2016 om 11:40

De Serie A waar Zlatan vroeger in speelde zou tegenwoordig ook een topcompetitie zijn hoor.

8 maart 2016 om 11:52

Als je goed had gelezen, dan wist je dat het om knock-out wedstrijden gaat.
Hoeveel hij in de groepsfase gescoord heeft staat niet in het artikel.

In de knock-out wordt er vaak niet zoveel gescoord aangezien veel ploegen op de 0 spelen. Ook tref je daar vaak sterke tegenstanders.

Moest altijd lachen om malloten die Zlatan bij de beste drie, vijf of tien voetballers van de wereld plaatsten. De man flopte in de enige grote competitie waar hij speelde.

Mooie doelpunten, dat wel, zij het met name tegen NAC en Engeland in een oefenwedstrijd. Verder vooral een tot knappens toe opgepompt ego.

Het klinkt wellicht een beetje als achteraf praten, maar ik heb inderdaad al langer mijn twijfels bij 'grote' wedstrijden voor Zlatan. Zo heeft hij volgens mij heel veel moeite om te spelen bij zijn oude clubs en dat zijn er toch wel wat. Dat bedoel ik met 'grote'. Het viel mij bijvoorbeeld op in de keren dat hij tegen Ajax speelde, ook niet bijzonder was.

Heeft hij echt maar 8 goals in de Cl?
ongelooflijk cijfers idd.

Ik zie Psg op dit moment als top 3 van de wereld, word eens tijd voor hem het is nu of nooit lijkt me

8 maart 2016 om 13:28

In de knockout fase. Alsnog bijzonder weinig, ja.
Al helemaal als je bedenkt dat bijv. Ronaldo 40 goals in knockout gescoord heeft. Cijfers Messi ken ik niet, maar zal er ongetwijfeld ook veel hebben. Zlatan is niet zo'n grootheid als mensen soms denken. Ook niet gepresteerd in La Liga en niet gespeeld in BPL, tja.

Mooie speler door zijn eigenzinnige karakter en fraaie doelpunten. Een geweldenaar maar niet van de orde Messi- Ronaldo. Gun hem wel eens een keer een CL waarin hij en groot aandeel heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren