Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Christian Eriksen reageert: ‘Dank je wel, ik zal niet opgeven’

Laatste update:

Christian Eriksen heeft in een interview met La Gazzetta dello Sport voor het eerst van zich laten horen nadat hij zaterdagavond tijdens het EK-duel tussen Denemarken en Finland in elkaar zakte. De Italiaanse sportkrant sprak via Martin Schoots, de zaakwaarnemer van Eriksen, met de middenvelder. Eriksen bedankt iedereen en laat weten dat het inmiddels beter met hem gaat.

“Dank je wel, ik zal niet opgeven. Ik voel me nu beter, maar ik wil begrijpen wat er is gebeurd. Ik wil iedereen bedanken voor wat ze voor mij gedaan hebben”, zo tekent La Gazzetta dello Sport op uit de mond van Eriksen. Fabrizio Romano schrijft dat de Italiaanse sportkrant via zijn zaakwaarnemer met Eriksen sprak.

“We spraken zondagochtend. Hij maakte grapjes en was in een goed humeur, naar mijn idee ging het goed met hem. We willen allemaal begrijpen wat er met hem is gebeurd, dat geldt ook voor hem. De doktoren voeren onderzoeken uit, dat zal tijd kosten”, geeft Schoots zelf te kennen tegenover La Gazzetta dello Sport. “Hij was heel blij met de liefde om hem heen. Er komen berichten binnen van over de hele wereld.”

“De halve wereld heeft contact opgenomen. Iedereen is bezorgd. Nu moet hij rusten, zijn vrouw en zijn ouders zijn bij hem. Hij blijft ter observatie in het ziekenhuis tot maandag, misschien dinsdag. Hij wil in ieder geval zijn teamgenoten aanmoedigen tegen België”, zegt Schoots. Denemarken speelt komende donderdag om 18.00 uur in Kopenhagen tegen België.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijft toch wonderlijk, deze man is voor de dood weggehaald en nu wil hij zijn team aanmoedigen. Respect voor alle hulpverleners dank zij hen leeft hij gelukkig nog!

Hij heeft effe de dood ervaren kan je zeggen

Wat een goed gevoel dat het weer wat beter met hem gaat! Nu hopen dat hij de tijd krijgt en neemt om rustig te herstellen. Wat dan weer komt zien we vanzelf.

Fantastisch natuurlijk dat hij zich steeds beter gaat voelen en hopelijk een dezer dagen het ziekenhuis mag verlaten. Ik vraag me alleen af of we Christian ooit nog op een voetbalveld zien staan. Ken iemand vergelijkbare situaties?

14 juni 2021 om 08:45

Fabrice Muamba werd 90minuten lang gereanimeerd. Kan nu geen topsport meer bedrijven maar leeft nog wel. Ik denk dat Eriksen geluk heeft gehad dat ie op een voetbalveld stond tijdens een EK en niet thuis aan het eten was oid.

14 juni 2021 om 08:48

Tevens zijn er veel spelers die met een defibrillator o.i.d. spelen. Denk aan Blind, Evander Sno, Engelhart ook Kishna van Ajax toentertijd heeft er volgens mij een.

14 juni 2021 om 09:01

D'r stond een lijstje (ex) Ajax spelers ergens vermeld die met hartproblemen te kampen hebben gehad. Dat begint wel opvallend te worden, vraag me af of er iets achter gezocht kan worden.

14 juni 2021 om 09:08

Ja dat het dom toeval is. Of denk je dat ze iets door de pasta gooien bij Ajax?

14 juni 2021 om 10:14

Ja, Evander Sno, die welgeteld 1 seizoen bij Ajax heeft gespeeld. Dat seizoen heeft Ajax natuurlijk helemaal zijn hart verneukt.

14 juni 2021 om 10:30

Het klopt dat sommige spelers nog kunenn voetballen met zo'n kastje in de borst. Echter niet in alle landen is het toegestaan om met zo'n kastje in je borst te spelen. O.a. de Premier League staat het niet toe.

14 juni 2021 om 10:53

Nwanko Kanu had volgens mij ook een probleem met een niet sluitende hartklep.

14 juni 2021 om 11:30

Hier bestaat geen protocol voor.
Ik werk zelf in de revalidatiezorg

Het voordeel wat hij gehad heeft is dat hij zorgverleners naast hem had staan die bij hem waren voordat zijn hart er mee op hield.
Op het moment van de hartstilstand zijn zij direct verder gegaan met hartmassage en de defibrillator. Ze hebben dus direct gezocht dat het bloed bleef circuleren door het lichaam en hersenen.

Voordeel is dus dat er weinig tot geen moment van stilstand lichaam was.
Nadeel is dat er wel een moment is geweest, een shock is geweest en lichaam daadwerkelijk gestopt is.

Meestal na 3 a 4 maand kun je exact zien of er restschade is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren