Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Choupo-Moting schuldbewust na bizar moment: ‘Het spijt me zeer’

Laatste update:

Eric Maxim Choupo-Moting heeft het boetekleed aangetrokken na de mislukte kampioenswedstrijd van Paris Saint-Germain tegen Strasbourg. De koploper van de Franse competitie had zondagavond op eigen veld aan een overwinning genoeg om de landstitel definitief veilig te stellen, maar faalde, mede door een enorme misser van Choupo-Moting, in die opzet.

De international van Kameroen verscheen aan de aftrap doordat sterspeler Kylian Mbappé op de bank begon en zette PSG met een vroeg doelpunt nog wel op het juiste spoor. Vlak na de gelijkmaker van Strasbourg belandde Choupo-Moting echter in een nachtmerrie: hij voorkwam op de doellijn van Strasbourg een zeker doelpunt van nota bene teamgenoot Christopher Nkunku.

Choupo-Moting geeft na afloop voor de camera van Canal+ aan dat hij had gerekend op een voorzet van Nkunku. "Vervolgens dacht ik dat de verdediger van Strasbourg de bal nog weg zou werken. Toen twijfelde ik of ik de bal nog wel moest aanraken, omdat ik misschien buitenspel zou staan. Alles ging heel snel en uiteindelijk raakte ik de bal nog aan en raakte de bal de paal."

"Het is heel erg jammer, want ik denk dat de inzet van Nkunku er vanzelf in was gegaan. Het spijt me zeer, maar we moeten doorgaan en ons hoofd omhoog houden", baalt Choupo-Moting. Door het gelijkspel moet PSG nog minimaal één week wachten voordat de titel gevierd kan worden: volgende week zondag kan in de uitwedstrijd tegen nota bene achtervolger Lille alsnog een toereikend gat worden geslagen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

het ziet er niet best uit maar zoiets gebeurd elke speler wel ene keer in zijn carriere. uiteindelijk zal het niet veel uitmaken ook want PSG word toch wel kampioen

8 april 2019 om 00:11

Uh nee sorry. Dit gebeurt geem enkele speler hoor hahaha😂.

Je ziet wel het niveau van dit team als Di Maria, Neymar, Cavani en Mbappe (bank) niet spelen, dan is het een middelmatig team dat niet veel voorstelt.

8 april 2019 om 00:06

Haal in elk team hun 3/4 beste spelers weg en iedereen heeft een middelmatig team..

8 april 2019 om 00:11

En ook nog eens allemaal uit dezelfde linie.

8 april 2019 om 00:53

@bartofzoo Nou nee, PSG moet het vooral van de aanval hebben, terwijl andere topclubs op elke plek sterkhouders hebben staan.

8 april 2019 om 05:46

@heskeythebest

dat geld voor elk team. Barca is zonder Messi in de basis ook geen heel bijzonder elftal. Real is na het vertrek van Ronaldo volledig ingestort en dan hebben we het bij beide clubs nog maar over 1 speler. laat staan als ze er nog 3 missen

Vond dit al een hele rare aankoop. Er waren toch echt wel beter spelers beschikbaar dan Eric Choupo-freaking-Moting? Ik zou nog liever miljoenen betaald hebben voor een ander dan Choupo Moting gratis tekenen..

8 april 2019 om 00:45

Je moet spelers hebben die niet zeuren en op de bank willen zitten. Als PSG zijnde speel je maar een tiental interessante wedstrijden. De rest kan het geen kwaad dat een mindere God op de bank zit zoals Choupo.

Lullig voor hem, maar uiteindelijk maakt het niks is. De competitie is al lang en breed beslist. Dat mensen daar überhaupt nog naar kijken, vraag ik me dan af.

Ai ai PSG aan het choken.

8 april 2019 om 09:51

Puur uitstel, dan komt het volgend weekend wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren