Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chileen stipt gevaar van Oranje aan: ‘Hij is een erg goede voetballer’

Laatste update:

Het Nederlands elftal en Chili moeten maandag uitmaken wie Groep B afsluit als winnaar. Alleen als de Zuid-Amerikanen in São Paulo winnen, eindigen zij op de eerste plaats in de WK-poule. “We hebben laten zien dat we moeilijk te verslaan zijn”, vertelt middenvelder Francisco Silva.

/

De 28-jarige international, die onder contract staat bij Osasuna, zei zaterdag tijdens de persconferentie dat het doel van Chili is om boven Oranje te eindigen. “We laten het er niet bij zitten. Holland is een goed team, om hen te verslaan moeten we net zo spelen als tegen Spanje. We moeten wel oppassen voor hun snelle counters, want Arjen Robben is een snelle speler en een erg goede voetballer. We zullen dus compact moeten voetballen.”

Gato werd tegen Spanje opgesteld als verdediger en voelt zich daar goed bij: “Ik word beter en beter als centrale verdediger. Die positie ligt mij wel en ik hoop dat ik mijn werk op deze manier voort kan zetten”, besluit Silva. Arturo Vidal is nog maar net hersteld van een knieblessure en wordt waarschijnlijk gespaard door bondscoach Jorge Sampaoli.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Chili komt denk ik niet verder dan een gelijkspel en dat betekent dus dat Oranje eerste wordt in de poule.

Robben vind ik ook wel een goede voetballer.

21 juni 2014 om 18:37

Tot nu toe alleen een beetje onopvallend. Misschien komt dat nog hoor.... maar wel knap dat deze man hier dus een goed oog in heeft. Dan ben je als verdediger dus serieus met je vak bezig

Ik zeg niet vaak dat ik zin heb in een maandag, maar voor deze ene keer maak ik een uitzondering

Gewoon 07:30 beginnen op kantoor dus.

21 juni 2014 om 21:28

Ik mag toch aannemen dat elke voetballer op niveau Arjen Robben wel kent? En ook de kwaliteiten van Robben kent. Daar hoef je je niet echt in te verdiepen om zoiets te kunnen zeggen. Die jongen speelt in Spanje die mag aannemen dat hij de CL volgt....

21 juni 2014 om 22:08

Of je gaat er serieus op in inderdaad,,,,

21 juni 2014 om 20:01

Van Persie is ook wel een goede voetballer ..

Qua stand in het Fifa landenklassement zitten ze dicht bij elkaar, dus een gelijkspel is geen onlogische gedachte.

Vind het wel jammer dat er weer zo'n onervaren scheidsrechter is aangesteld.

Kijken hoe we het zonder BMI en van Persie doen.

Lens of Huntelaar er bij, of allebij als je met 4-3-3 start. Depay kan het zo lang niet aan. Had 10 goede minuten en viel daarna terug. Gebruiken als pinch hitter.
Ik ben benieuwd wie Bruno gaat vervangen. In tegensteling tot velen hier vind ik het maar matig wat hij laat zien. Staat vaak verkeerd en zijn passing is ook niet accuraat. Maar ik zou niemand kunnen noemen die het beter zou kunnen doen.
Guzman valt ook tegen. Alsog het tempo te hoog is voor hem. Sneijder mag ook wat meer laten zien.
Ik zie het liefst een 5-3-2. Die chilenen kunnen aardig tikken en vinden elkaar makkelijk. Opvangen dus en met Lens en Robben counteren. Althans tenminste zo starten. Later kun je alsnog Klaas er in brengen voor 4-4-3 (of Depay natuurlijk, hangt af van het tijdstip).

21 juni 2014 om 20:02

Gast als je geen verstand van voetbal heb, hou dan aub je mond. Depay speelde 10 minuten goed en viel toen terug.

De beste man geeft een assist en scoort het winnende doelpunt......wat had hij nog meer moeten doen in jou ogen?
Effe Balotelli bellen ondertussen of hij een unibetje heeft geplaatst op Costa Rica?
En geloof dat Lens een ov abonnement heeft op buitenspel staan en Depay een goede vrije trap.
Dus met Depay heb je meer wapens dan een Lens......

21 juni 2014 om 20:31

@ oigatinha:

Depay heeft Nederland aan 3 punten geholpen, hoezo hij viel terug? Wat had hij nog beter moeten doen dan? Depay er in ipv Lens want die bakt er totaal niks van

Chili is gewoon een hele goede ploeg met gevaarlijke en snelle aanvallers. Gewoon 5-3-2 , compact en geconcentreerd spelen dan maken we een kans

Als Chili Vidal spaart, maakt dat onze kansen wel aanzienlijk groter. Hoop dat dit echt zo is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren