Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chery wil stap hogerop: 'Een club als Ajax zou goed bij me passen'

Laatste update:

Tjaronn Chery was zondag de grote man bij FC Groningen in de finale van de play-offs. De aanvallende middenvelder scoorde in de thuiswedstrijd tegen AZ tweemaal voor de Trots van het Noorden en mede daardoor kwalificeerde Groningen zich voor het eerst sinds het seizoen 2007/08 weer eens voor Europees voetbal. De vraag is of Chery nog met Groningen mee gaat doen in de Europa League.

/

De technicus kende een uitstekend eerste seizoen bij Groningen en hoopt dat dit ook bij andere clubs is opgevallen. "Laat ik vooropstellen dat ik het naar mijn zin heb bij FC Groningen en zeker niet weg wil. Europees voetbal spelen met deze jongens is fantastisch", zei Chery voor de camera van FOX Sports. "Maar ik moet ook aan mezelf denken. Ik ben al 25 en zou graag een sprong omhoog maken. Een club als Ajax zou goed bij me passen denk ik. Maar het is nog maar de vraag of ze iemand van 25 halen, dat doen ze namelijk weinig."

Chery werd geboren in Enschede en opgeleid bij FC Twente, maar kwam in het shirt van de Tukkers niet verder dan een invalbeurt in de competitie. De middenvelder werd verhuurd aan SC Cambuur en RBC Roosendaal en belandde via FC Emmen en ADO Den Haag bij Groningen. Voor die club scoorde hij 7 keer in 31 competitiewedstrijden en maakte hij nog 3 doelpunten in de play-offs.

Denk je dat Tjaronn Chery toe is aan een stap hogerop?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja gelijk geef ik hem. Gewoon ambitieus en realistisch. Laat hem nog maar een jaartje in Groningen voetballen, als hij (weer) een goed seizoen draait, kan hij altijd nog omhoog kijken.

18 mei 2014 om 21:08

Ik denk dat hij een goede opvolger voor Tadic bij Twente zou zijn. Bij Ajax lopen er 20 types Chery rond.

18 mei 2014 om 21:29

Welke 20 dan? Noem er 2?

18 mei 2014 om 21:37

Na de Jong en Serero kan ik er niet meer bedenken, en deze spelers zijn al wat volwassener.

Ambitie is niet erg, maar deze uitspraak is tot stand gekomen toen hij met zijn hoofd in de wolken is na het halen van EL voetbal. Hij is daarnaast niet constant. Een jaartje blijven zal wel het beste zijn denk ik.

18 mei 2014 om 22:13

Dat word ziyech speler en twente zijn er al uit.

18 mei 2014 om 21:08

Hij zit goed bij Groningen. Anders maar naar het buitenland, want ik zie hem niet meer voetballen voor een betere club in Nederland.

18 mei 2014 om 21:18

Ja kan om vervolgens alla duarte de bank warm te houden. Dit soort spelers zijn pure middelmaat.

19 mei 2014 om 00:49

VZ, Chery heeft zelf in een interview in VI verteld dat hij in den haag geboren is en op jonge leeftijd vertrokken is naar Enschede. Dus wel een geboren hagenees..

19 mei 2014 om 06:44

@adodenhaag.
Op zijn derde zijn ze naar Enschede vertrokken. Surinaamse ouders, in Enschede op gegroeid en onder Rutten bij Twente zijn debuut gemaakt. Te licht bevonden.
Leuk om de feestelijke dag mee af te sluiten. Ik wil weg. Ik wil hogerop.

19 mei 2014 om 09:07

Maar serieus. Wat is dat toch met die voetballers tegenwoordig.

Deze jongen wordt van de hand gedaan door Twente, speelt een leuk seizoen bij Ado, speelt lekker mee bij Groningen. Het seizoen is nog niet goed en wel voorbij of meneer wil alweer een stap hogerop. Naar Ajax. Alsof die op hem zitten te wachten!

Dit zie je veel te veel. Ook al met Cabral begin van het seizoen: "ado is een tussenstap". Achteraf had ie gelijk, ADO werd een tussenstap naar de Jupiler League.

Een redelijk seizoen en gelijk al een stap hogerop. Laat hem nou eerst een goeie Groningen speler worden dan zien we wel weer verder.

Hou maar op chery ik vind jou van het niveau sana leuk voor groningen maar te licht voor ajax.

18 mei 2014 om 21:06

Haha en dan nog als naam "tobiassana92" hebben.

18 mei 2014 om 21:12

Dus omdat dit me nickname is vind ik hem goed ? Goede conclusie.

18 mei 2014 om 21:25

En jij hebt als nickname een merknaam waar je waarschijnlijk 1 paar sneakers van hebt , ook nog is nep..

18 mei 2014 om 21:52

Of hij heeft wel echte, maar geen geld voor een blikje energy drink bij de dekamarkt.

18 mei 2014 om 21:59

Ik vraag me dan wel af waarom je die nickname gekozen hebt eerlijk gezegd. Meestal kies je dan toch voor de naam van een speler waar je veel bewondering voor hebt, maar als ik je zo hoor praten is dat niet echt het geval. Dus vanwaar dan toch die nickname?

18 mei 2014 om 22:54

Je zegt het goed, meestal maar dus niet altijd. Ik heb gewoon een willekeurige naam van een voetballer van ajax gekozen. Maar goed, ik zal voortaan bij het bepalen van mijn nickname aan jou advies vragen.

18 mei 2014 om 23:30

Ik bedoel het niet negatief verder maar ik was gewoon benieuwd. In ieder geval bedankt voor je antwoord. En als je graag advies wilt dan zou ik zeggen kies de volgende keer een speler van Feyenoord .

18 mei 2014 om 23:47

Isgoed dan doe ik jordyclasie 34 goed ? Haha

19 mei 2014 om 14:53

Rare uitspraak weer hoor deto, hoe kan je nou weten of ik het wel heb of niet?

19 mei 2014 om 19:59

Haha ik zou je dan wel adviseren zijn naam verkeerd te spellen zoals hij bij zijn tatoeage gedaan heeft .

18 mei 2014 om 21:15

Meneer chery mag eerst beter voetballen bij Fc Groningen. En ik zie hem niet naar Ajax gaan niet over 1,2,3,4 jaar......

Wat een praatjesmaker is het toch na 3 goede wedstrijden.
Heeft wel degelijk kwaliteit maar is zeer wisselvallig en ziet zichzelf wel heel graag. Was bij ons de anti held en dat ondanks uitstekende cijfers (8 goals + 6 assists).

18 mei 2014 om 21:27

Dat zegt meer over jullie dan over hem!

On: is een goede voetballer, maar ik vraag me af of hij bij Ajax zou kunnen spelen. Maar aan de andere kant: Schone kwam ook van NEC en presteert prima!

18 mei 2014 om 21:37

Ben ik helemaal met je eens! Prima breedte versterking.

19 mei 2014 om 00:11

Schone was transfervrij. Als Chery zijn contract af laat lopen maakt hij heel misschien een kans.

19 mei 2014 om 00:55

Gek genoeg had iedereen vertrouwen in schone toen hij naar ajax kwam. Een ervaren speler, die echt goed speelde bij Nec.

Denk dat hij te kort komt voor Ajax, een type Duarte. Denk dat hij beter bij Groningen kan blijven zit dicht tegen zijn top aan.

Als Ajax zijnde zou ik dan eerder Kostic ophalen. Veel completere en betere speler als Chery. Als ik hem was zou ik nog lekker een jaartje bij Groningen blijven. Als hij dan nog zo'n jaar draait dan denk ik dat er wel een mooie club voor hem langs komt.

Ik heb je te vaak nutteloos in het veld zien rondlopen.. Dat kan niet bij de top. Eerst constant belangrijk worden

Die jongen heeft een heerlijk seizoen achter de rug.

Begin spontaan te huilen, dat dit soort spelers tegenwoordig aan een club als Ajax denken tekent het verval aan.

Ajax moet zich richten op spelers met meer kwaliteiten. Ook al vindt ik Chery wel een bijzonder leuk spelertje om naar te kijken.

18 mei 2014 om 21:03

Ik begin spontaan te huilen, waarom? Omdat jij niet eens het woordje vind normaal kan vervoegen in een zin.

18 mei 2014 om 21:05

Als je er problemen mee hebt moet je naar de nationale grammatica nazi´s stappen. Die hebben een speciaal programma voor mensen zoals jou, om om te kunnen gaan met dat soort grootste problemen in deze wereld.

18 mei 2014 om 21:15

Het is "zoals jij" en "met dat soort grote" of "grootse"...

18 mei 2014 om 21:20

Bedankt frollo weer wat wijzer kunnen worden vandaag.

18 mei 2014 om 21:25

Feitelijk is het niet het woordje "vind" dat hij vervoegt, maar het woordje "vinden". Daarnaast kun je deze manier van vervoegen inmiddels wel als normaal bestempelen, aangezien er meer mensen zijn die het fout vervoegen dan correct.

On: het lijkt mij dat een speler als Chery prima op zijn plek is bij Groningen. Ik denk niet dat hij het niveau van een Nederlandse topclub aankan, maar misschien dat hij zich wel op dezelfde manier kan ontwikkelen als Schöne.

18 mei 2014 om 21:30

"met dat soort grootse problemen" was ook correct geweest. "grootse" draagt namelijk een betekenis als "enorm" of "fantastisch". Niet dat het er echt iets toe doet...

18 mei 2014 om 22:13

@afca godenzoon: Als Ajax spelers als Van den Hoorn haalt en Duarte ziet hij natuurlijk hoop

Misschien dat hij zich een klein beetje overschat? Aardige voetballer voor de subtop, niet meer niet minder.

Die jongen heeft zeker teveel champagne gehad na het behalen van Europees voetbal.. Hij mag blij zijn met Groningen, zo veel heeft hij daar nog niet eens laten zien. Eerst maar eens een constante factor worden.

Bij Ajax zou hij prima passen. Maar we hebben daar duarte, Klaassen, serrero en de Jong al spelen. Als de Jong wordt verkocht is er wel ruimte voor hem maar ik zie Ajax liever iets meer geld uitgeven en een goede speler met ervaring halen.

weet niet hoelang hij nog contract heeft maar denk niet dat het hard nodig is hebben er al genoeg met klaassen, serero, schone, duarte, andersen en de jong?

kostic zou ik wel echt werk van gaan maken het is dat grun geen matavz heeft maar anders stond kostic makkelijk op 15+ assist. als je hem kan ophalen voor 4 miljoen is het te overwegen

18 mei 2014 om 22:11

Ik zie Kostic ook graag komen, maar dan kunnen de talenten zich niet goed ontwikkelen. Viktor Fischer heeft een half seizoen goed gespeeld, een half seizoen slecht en hij was een half seizoen geblesseerd. Hij moet spelen, vind ik. Kishna, El Ghazi en ook De Sa en Schöne hebben speeltijd nodig.

18 mei 2014 om 22:38

Als die talenten zouden presteren zou niemand nadenken over versterkingen! Echter ze laten het nog niet zien en zijn veel te wisselvallig. Ik heb me dit jaar bijna wekelijks laten martelen... het is tijd voor kwaliteit. Niet teveel kopen, maar het moet en kan nog zoveel beter.

Chery moet komend seizoen maar laten zien dat hij een constante factor is. Komend seizoen met europees voetbal zal toch veel meer van hem gaan eisen. Blijf en ga niet zweven na een goed seizoen.

Zeer bruikbare speler voor Groningen en als hij constanter was dan zou het misschien nog kunnen ook, een stap hoger. Hij moet het hele seizoen maar eens evalueren want er zijn ook genoeg wedstrijden dat hij bagger heeft gespeeld. Een jaar blijven en de Europese ervaring lijkt mij dan ook geen straf voor deze jongen!

Hoor iedereen hier praten. Chery is beter dan de meeste spelers die er nu rondlopen bij ajax

Hilarisch. Laat zo'n jongen lekker blij zijn dat hij bij Groningen voetbalt. Snap ook niet waar daar mis mee is. Bij een club als Groningen zal je vast een leuk salaris verdienen, je speelt tweewekelijks voor twintigduizend man en komend seizoen ook nog Europees. Maar nee, meneer speelt een goede wedstrijd en plots wil meneer naar Ajax. Zielig.

Bij Groningen is zijn rendement wel stabiel gebleven na zijn tweede seizoen bij Ado Den Haag. Verder vind ik hem beter als de tegenstander ruimte laat. Daarom zal hij zeker onder het spel van De Boer (let op: geen negatieve opmerking, ook geen positieve opmerking, gewoon zoals het is, op de helft van de tegenstander) moeilijk tot zijn recht komen, omdat hij ruimte nodig heeft voor zijn actie.

Goeie speler maar betwijfel of hij Ajax beter zou maken. Loopt wel hard van stapel maar vind hem nu wel beter als bij ADO eigenlijk

Prima voetballer maar als er een mooi bod komt, lekker laten gaan. Heb liever iemand op zijn positie die stabieler is met wat meer overzicht.

Hij doet soms geniale dingen maar vaak komt hij amper in het spel voor en veel foute keuze's.
Typisch een speler die prima te vervangen is.

18 mei 2014 om 21:31

yep, maar dan moet je wel de goede speler halen.. Heb Chery ook heel wat wedstrijden onzichtbaar gezien en alles alleen willen doen en veel balverlies zien lijden maar hij heeft een goede partij gespeeld vandaag, dat dan weer wel.. maar 1 jaar Grunn en dan al weer weg willen, tja.. Grunn moet het aankoop bedrag - huursom nog overmaken aan Ado, ghe ghe ghe.. zo zie je maar weer het gaat nergens meer om, hoop echt dat Botthegin blijft .. de rest is voor mij verkoopbaar, zelfs Kostic mits goed bedrag.. wel blij dat Veldmate geen Monopoly meer heeft dus met de scouting moet het dan wel goed komen..

18 mei 2014 om 21:51

Ach als je aankopen ziet van vorig seizoen kan je moelijk over Veltmate zeuren.
Hij heeft een paar fllnke miskleunen begaan (overigens hebben de trainers hier ook een aandeel in en ook Nijland) maar over het algemeen doet Veltmate het gewoon prima.

Voor mij persoonlijk is iedereen te koop behalve Bizot en Kostic eigenlijk. Botteghin zie ik graag blijven hoor maar bij een goed bod wel te vervangen en de rest zal ik geen nacht wakker van liggen als die worde verkocht.

Komt te kort voor Ajax, zou een prima speler zijn voor Twente.

Belangrijk voor Groningen geweest dit seizoen.
Alleen weet ik niet of hij goed genoeg is voor Ajax.

Weet een speler die het te hoog in zijn bol heeft! Hij mag onze lieve heer op de knieën danken dat hij bij Fc Groningen mag spelen! Maakt vandaag twee goals tegen een keeper die er geen ene bal van kan en denkt nu dan direct aan een club als Ajax! Van deze Chery zijn er 13 in een dozijn in de eredivisie.

Waarom willen alle normale leuke voetballers steeds eenstapje hoger, niemand is tegenwoordig tevreden met wat ze hebben, chery mag al in zin handjes knijpen dat ie bij een grote club als gronigen mag voetballen, dit is echt zijn top.
Ambities mag iedereen hebben maar je moet wel reeel blijven

Een stapje hogerop zou misschien nog wel kunnen, maar een club als Ajax daar zal hij niks meer dan een breedteversterking zijn. Hij zou naar Heerenveen of AZ kunnen gaan, maar echt een stap omhoog is dat ook niet echt. Voor ploegen als Feyenoord/ajax/psv/twente/vitesse komt hij gewoon te kort.

Chery is op zich wel een speler die mij goed genoeg lijkt voor Ajax maar dan moet dat grillige er wel af.

Prima speler, maar wel wisselvallig.

Ik ben meer fan van Kostic. Niettemin heeft Groningen absoluut leuke voetballers voorin lopen en is het dan ook geen toeval dat zij nu Europa in gaan. Ik denk dat Zivkovic, Kostic en Chery allemaal spelers zijn die de topclubs in Nederland wel goed zouden kunnen gebruiken.

Als Chery nu ergens niet past is t wel Ajax. Absoluut geen speler die tactisch in een Ajax keurslijf past.
Vergelijkbaar met spelers als Perez en Kennedy.

Ik zie chery een beetje al de nieuwe louis suarez. Ik denk dat hij een stap als ajax wel over zou kunnen slaan. Hij zou niet misstaan bij Man utd

Ik vind dit soort uitspraken altijd jammer na zo'n feestelijke dag. Ook vind ik dat hij nog niet toe is aan die stap. Voor ons is hij een hele leuke speler die soms heerlijke acties heeft, zoals de 1-0 van vandaag. Toch wisselt hij sterke wedstrijden af met hele slechte wedstrijden. Mislukte hakballen, beroerde passes en kansloze afstandsschoten komen helaas nog te vaak voor. Als hij deze foutjes uit zijn spel weet te halen kan hij zeker nog een stap hogerop. Nu nog lekker blijven en wat constanter worden.

Ja maar beste chery past niet bij ajax. Zit overvol talent op de posities waar hij kan spelen. Psv heeft teveel van dat soort spelers en twente haalt zyiech op bij hveen. De enige opties zijn naar Feyenoord als opvolger voor Immers. Of naar Vitesse, ik zie hem heel graag komen namelijk haha

Leuke grillige speler maar niet voor Ajax. Als Ajax zonodig met Groningen zaken wil doen, dan moeten ze gaan voor Kostic als linksbuiten. En verder zijn Hateboer en Veendorp spelers om in de gaten te houden !!

Een beetje een raar moment om reclame te maken voor jezelf. Je bent toch gewoon nog in dienst van Groningen? Met een grote mond maak je geen transfer hoor. Het is beter om je voeten te laten spreken dan komt de interesse vanzelf.

Maar het zou mij ook niet verbazen als Overmars nog interesse gaat tonen in een dergelijke speler. Het lijkt of Overmars van gokken houdt gezien zijn laatste aankopen. Het mag niet teveel kosten en wie weet wordt het wat!

In mijn ogen heeft hij al teveel van dergelijke spelers binnengehaald. En moet hij met lede ogen aanzien dat de gok verkeerd heeft uitgepakt. Qua dat betreft past deze speler in de profiel van Overmars. Dus ik kan deze speler ook geen ongelijk geven om het te proberen. Met Overmars weet je het maar nooit!

Ik zou het niet doen Marc! Heb hem hier in Leeuwarden 1 seizoen zien voetballen en zelfs hier vond ik hem niet echt boven de anderen uitsteken ofzo. Hij speelde wel eens een wedstrijdje of 2 uitzonderlijk goed, maar was vaak in de toppers onzichtbaar. Ajax kan weinig met een speler die er in de grote wedstrijden niet staat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren