Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Chelsea legde afgelopen zomer bod van 100 miljoen neer in Parijs’

Laatste update:

Chelsea heeft afgelopen transferperiode een serieuze poging gewaagd om Marquinhos los te weken bij Paris Saint-Germain, zo meldt RMC Sport. De Londenaren hadden er liefst honderd miljoen euro voor over om de huidige aanvoerder van PSG weg te kapen. De Fransen wilden Marquinhos echter onder geen beding laten vertrekken.

Marquinhos vormde bij PSG jarenlang een succesvol defensief duo met Thiago Silva, die vorig jaar zomer de transfervrije overstap naar Chelsea maakte. Thomas Tuchel hoopte Marquinhos op Stamford Bridge te herenigen met zijn landgenoot, maar zo ver kwam het niet. De 27-jarige centrumverdediger voelt zich gelukkig bij PSG en zag een overgang net als zijn werkgever niet zitten.

Een ander argument voor Marquinhos om PSG niet te verlaten zijn de torenhoge ambities van de Franse grootmacht, die afgelopen zomer kracht bijgezet werden op de transfermarkt. PSG haalde met Gianluigi Donnarumma, Achraf Hakimi, Sergio Ramos, Nuno Mendes, Georginio Wijnaldum en Lionel Messi een karrevracht aan grote namen en hoopt dit seizoen een serieuze gooi te doen naar de winst in de Champions League. Marquinhos speelt al acht jaar voor PSG, dat hem in 2013 overnam van AS Roma. De Braziliaan, die nog tot medio 2024 vastligt, staat op 327 officiële duels voor de club, waarin hij 31 keer scoorde en 8 assists gaf.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

hahah iedere club in de wereld had 220 miljoen voor mbappe en 100 miljoen voor marquinhos lachend geaccepteert. en PSG weegt het van tafel alsof het wisselgeld is. het heeft stiekem ook wel wat dat ze daar nee tegen durven zeggen.

21 september 2021 om 14:01

Vooral in de wetenschap dat ze een Varane voor de helft hadden kunnen terughalen, die slechts een jaar ouder is en een indrukwekkender CV. Dit naast dat ie ook nog eens Frans is (aantrekkelijk voor een Franse club).

21 september 2021 om 14:06

Alleen het verschil is dat Marquinhos juist de leider is achterin. Varane is geen leider en presteert juist slecht zonder leider naast zich. Ik vind hem nogal overschat ondanks zijn prijzenkast natuurlijk. Marquinhos vind ik juist weer onderschat.

21 september 2021 om 14:07

Je kan wel conclusies trekken maar Varane wou naar de Premier League. Dit zijn makkelijke praatjes.

21 september 2021 om 14:15

Hoebedoel je 2 spelers die totaal niet met elkaar te vergelijken zijn? Varane een van de grootste houthakkers achterin die kan alleen verdedigen maar voetballen is hij echt bedroevend en dan vergelijk jij hem met marquinhos wat juist voetballend echt een enorm goede cv is die zelfs op het middenveld goede dingen laat zien.

21 september 2021 om 14:39

Ja jij hebt dus zelden Varane zien spelen... prima pass, prima inzicht, een van de beste lange passes samen met Bonucci (met beide benen overigens)... defensief allesbehalve een houthakker. Retesnel, positioneel sterk, onklopbaar in de lucht maar vaak niet hard genoeg in duels of tackles. Was ie maar wat meer een houthakker... niks van wat je zegt over varane klopt

21 september 2021 om 14:53

Varane die al anderhalfjaar fout op fout maakt zonder ramos aan zijn zijde

21 september 2021 om 15:02

Ik weet niet of PSG Varane had kunnen halen, want volgens mij wilde hij specifiek naar Manchester. Dat linkje schijnt tien jaar geleden al gelegd te zijn met SAF. Of misschien is dat ook maar een mooi praatje om de fans blij te maken, maar dat lijkt me weer niks voor Varane, die is altijd wel gewoon recht voor zijn raap geweest.

21 september 2021 om 15:46

Mensen springen graag op die trein maar Varane heeft toch iets van 8 jaar basis gespeeld bij een team dat werkelijk alles heeft gewonnen dat er was. Behalve een EK heeft hij eigenlijk alle grote prijzen in het voetbal gewonnen. Maar dat schuiven we dan maar volledig op het conto van Ramos? Beetje makkelijk eerlijk gezegd.

21 september 2021 om 15:55

Ik vind persoonlijk marquinhos beter dan varane. Moet daar wel bij zeggen dat ik marquinhos alleen in de toppers van de ligue 1 en in de cl zie spelen.

21 september 2021 om 16:16

@Bongiorno
Helemaal mee eens. Ik heb elke match van Varane bij United gekeken en hij is gewoon super goed. Hij wordt minder opgemerkt door Ronaldo euforie maar hij is echt een rots in de verdediging. Maakt ook heel veel goed voor Maguire en Van Bissaka die beiden niet hun topniveau halen voorlopig. Ondertussen blijven ze over Ramos hebben lol.

21 september 2021 om 16:47

Ik vind varane ook gewoon een top verdediger, maar qua type totaal niet te vergelijken met marquinos. mensen die varane goed vinden aan de bal zijn waarschijnlijk snel te vreden en vinden de vrij bijvoorbeeld ook goed aan de bal of sven van beek.

21 september 2021 om 17:30

Hij is beter dan Varane, muv de sprint. Voor Brazilië staat hij ook als een huis en weet je wat? Je kan hem nooit op een fatale fout betrappen. Bij Varane was dit de laatste jaren wel anders. En nu ook bij United zag je hem zwak verdedigen bij de goal van Newcastle bijvoorbeeld. Dat zie je Marquinhos niet doen.

21 september 2021 om 17:46

Staat nergens dat ramos het in zijn eentje deed maar varane was zonder ramos gewoon minder dat ziet iedereen.

21 september 2021 om 14:29

Ik vind 100m voor Marquinhos geen heel gek bedrag in deze markt. Sterkhouder, geen drang om te verkopen en nog vrij jong. Als zo’n kounde dan al 70m moet kosten dan zou ik liever 100 voor Marquinhos betalen.

Hmm, en dat voor een speler die eigenlijk nooit meer dan 30 competitiewedstrijden per jaar speelt.

"een ander argument voor Marquinhos om PSG niet te verlaten zijn de torenhoge ambities van de Franse grootmacht"

die ambities hebben ze al jaren, maar t is toch echt Chelsea dat de CL won en niet Psg.
Daarnaast lijkt me strijden voor een premierleague titel veel mooier dan voor de zoveelste x kampioen van Frankrijk.
Plus het feit dat Chelsea Lukaku kocht en blijkbaar ook zoveel overhad voor Marquinhos, duidt er toch op dat de ambities van Chelsea ook niet te verwaarlozen zijn.

Niet meer dan logisch, PSG heeft het geld niet nodig en je haalt nooit een gelijkwaardige vervanger terug. Marquinhos is een van de 5 beste verdedigers ter wereld op dit moment

Dan had chelsea het oude centrum gehad van psg met Thiago en Marquinhos ..
jaren lang het vaste duo bij psg geweest.
Het is een feit dat psg de laatste 2 a 3 jaar niet graag haar topspelers verkoopt .. clubs kunnen bieden wat ze willen maar als psg niet wil dan gaat het ook niet gebeuren…

Maar weer een bewijs dat psg koste wat kost die CL wil kopen.....euhhh hebben.
Maarja, als je geld zat hebt dan hoef je ook geen geld meer, die gasten kochten immers een voetbalclub omdat ze teveel van die flappen hadden en vullen die club nu met nog meer flappen.
Ben wel benieuwd naar wat er nog te behalen valt als de CL eindelijk binnen is en hoe ze dan met de club om gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren