Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Chelsea kaapt Roemeen weg voor neus van Arsenal, Ajax en Udinese’

Laatste update:

Ondanks zijn geringe leeftijd heeft Cristian Manea al langere tijd een basisplaats bij Viitorul Constanta uit Roemenië. De zeventienjarige rechtsback ziet zijn ontwikkeling volgens de Daily Mail op korte termijn beloond worden met een grote transfer: de Engelse krant stelt dat Manea voor iets meer dan drie miljoen euro vertrekt naar Chelsea.

/

Manea heeft ruim twintig wedstrijden in de Roemeense competitie achter zijn naam staan en debuteerde in mei vorig jaar, toen hij pas zestien jaar was, al in het nationale elftal. Chelsea ziet in hem een topper voor de toekomst en lijkt zich nu verzekerd te hebben van Manea. Als dat zo is, troeven de Londenaren drie clubs af die ook belangstelling hadden: Arsenal, Ajax en Udinese.

Sommige Oost-Europese media speculeren dat Manea via Chelsea eerst terecht zal komen bij Vitesse. De Engelsen verhuurden de voorbije jaren al veelvuldig spelers aan de Eredivisionist: dat begon met Slobodan Rajkovic, Nemanja Matic en Matej Delac en later kwamen er nog velen bij. Op dit moment hebben de Arnhemmers dankzij hun Londense vrienden de beschikking over Wallace, Josh McEachran en Bertrand Traoré.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer, moeten we het de komende jaren met Bellerin doen, wat naar nou.

5 maart 2015 om 16:05

Gelukkig hebben we Jenkinson nog, die wordt wereldklasse. Bellerin als back-up is prima.

5 maart 2015 om 16:08

Dont know if sarcasm .....

5 maart 2015 om 16:25

jenkinson wereld klasse? Eerder middelmaat, die zit bij West Ham op zijn plek

5 maart 2015 om 16:55

Speelde gisteren anders een prima wedstrijd! Zowel aanvallend als verdedigend! Echt een prima verdediger die Jenkinson

5 maart 2015 om 17:04

Andersom. Ik schrijf Jenky nog niet direct af.

5 maart 2015 om 18:50

Ik heb jenkinson gezien bij engeland onder 21. Live in het stadion. Hoewel hij een doelpunt maakte tegen portugal vond ik het niets bijzonders.

5 maart 2015 om 20:29

Jenkinson was gister veruit de beste man bij West Ham, neemt niet weg dat hij het niveau van Arsenal niet aan kan. Met Chambers en Debuchy heeft genoeg kwaliteit voor de rechtsback positie.

5 maart 2015 om 20:52

Liever Debuchy en Bellerin. Chambers moet cv worden, mist snelheid voor rb.

5 maart 2015 om 22:01

Bellerin is heel prima speler voor Arsenal. Kan uitgroeien tot een belangrijke speler voor Arsenal.

Goed nieuws voor Chelsea.
Nu lekker verhuren aan een Vitesse. Alhoewel hij niet de ontwikkeling van Kevin Diks in de weg moet gaan lopen. Toppertje is die Diks. Wallace vind ik helemaal niets. Verkopen die hap Chelsea!

5 maart 2015 om 16:03

Zat precies hetzelfde te denken. Diks heeft net zijn plekje verdiend. Ik zou eigenlijk ook wel willen zien dat Diks de strijd om de rechtsback aan gaat met Manea. Zo blijf je concurrentie houden en loop je er net 2 meter harder voor

5 maart 2015 om 16:05

Ook een uitstekende leeftijd om Ivanovic uiteindelijk te vervangen. Kan hij eerst nog een paar jaar verhuurt worden om zich te ontwikkelen. Wallace komt inderdaad tekort, die mogen ze zo snel mogelijk slijten.

6 maart 2015 om 08:53

Alsof het Chelsea iets interesseert hoe het met deze speler zal vergaan. Zolang ze hem over 3 jaar maar weer kunnen verkopen voor 10 mio. Dat is waar handelshuis Chelsea om draait. Carrières van jonge spelers aan gort helpen voor enkele miljoenen. Het is een schande dat Uefa en FA dit toestaan. Walgelijk beleid. Bah!

3 miljoen voor een 17-jarige met 20 wedstrijden in de Roemeense competitie? Dat is snel verdiend voor die club.

5 maart 2015 om 16:05

Ach, Arsenal betaalde ooit bijna 5 miljoen voor een 16-jarige die enkel in de jeugd gespeeld had. Misschien heb je ooit van hem gehoord, hij heet Fabregas.

5 maart 2015 om 16:07

Vind het wel meevallen als je nagaat dat hij al gedebuteerd is in het nationale elftal.

Voor het eerst dat ik deze naam in verband gebracht zie worden met Ajax..
Zo kun je wel elke club opnoemen, onder het mom van "vermeende" interesse,
klink klare onzin dus.. of niet!?!
Ajax had bij lange na niet 3 miljoen neergelegd voor een jeugd speler..
Overigens heeft Ajax genoeg op de toekomst rondlopen om Boilesen op te volgen, echter zie ik hem in zijn huidige vorm niet vertrekken.. Topfit en in een goede vorm verkerend is Boilesen een Top speler in wording, maar zoals hij nu speelt, blijft hij nog wel een tijdje in Amsterdam..

5 maart 2015 om 16:05

Hij is rechtsback, en boilesen is linksback...

5 maart 2015 om 16:52

verdomde rechts links effect ook altijd..

5 maart 2015 om 16:07

Het gaat over een rechtsback.

Zo werkt het vaak, vooral in de transferwindow, dat clubs schermen met interesse van andere clubs om de prijs op te drijven. Wil overigens niet meteen zeggen dat het onzin is.

5 maart 2015 om 16:08

Ajax wordt altijd genoemd dus dit is niks nieuws.

We moeten het maar met een korreltje zout nemen.

5 maart 2015 om 16:15

Niet in de laatste plaats door de eigen fans.. Elke speler die bij een niet-topclub aan de slag gaat wordt tegenwoordig van gezegd 'dat het wel wat voor Ajax was'.

5 maart 2015 om 16:50

Ja Drayton van elke speler in Europa die niet bij een topclub speelt zeggen wij van dat het wel wat voor Ajax is. Deze Roemeen staat al jaren bij onze supporters bekend.

Zou de ontwikkeling van Diks in de weg lopen als hij bij Vitesse loopt. Of zijn eigen ontwikkeling als Diks speelt. Miss kan 1 van de 2 naar linksback mocht hij komen. Hoop voor Diks dat hij niet komt

5 maart 2015 om 17:00

Ajoh vitesse wordt bij iedere speler genoemd waar Chelsea interesse in heeft. Ik moet het dus nog maar zien.

Persoonlijk zie ik liever een linksback komen of een flankspeler aangezien labyad wegvalt volgend seizoen.

5 maart 2015 om 16:28

Waarschijnlijk eerst verhuurd worden, daarna kijken voor basis.... Zou jij toch moeten eeten met die naam van je

5 maart 2015 om 16:28

Weten*

5 maart 2015 om 16:34

Hoezo wordt dat niets meer? Komt als hij daadwerkelijk gekocht wordt waarschijnlijk bij Vitesse te spelen en speelt daar bij een club die aanvallend voetbal wil spelen, veel de bal heeft en meedoet in het linkerrijtje normaliter. Krijgt daar wellicht zelfs meer kansen dan bij Ajax door het lagere niveau + het feit dat ze in Londen druk uitvoeren op Vitesse om die verhuurde spelers speeltijd te geven. Als je eenmaal bij Vitesse gespeeld hebt (en indruk gemaakt hebt, zelf invloed op), kom je vast wel ergens aan de bak, mocht-ie niet bij Chelsea in de selectie komen na een paar jaar. Met Matic en Courtois is het als Chelsea-huurlingen ook niet slecht afgelopen.

Jammer, denkt alleen maar aan het geld..

Hoop enigzins niet dat ie naar Vitesse komt. Diks heeft z'n plekkie verdiend er vult hem naar behoren in. Die Roemeen zal denk ik niet echt een eerlijke kans krijgen, tenzij Diks in een dip terecht komt..

Roemenie heeft ook paar toptalenten hoor zoals Puscas van Inter, nu deze jongen en nog veel meer.

20 wedstrijden in de Roemeense competitie en iedereen zit achter hem. Ik ken die competitie niet, maar kom op zeg. Chelsea en andere top clubs kunnen dat soort risico's nemen. Dit is puur een gok.

6 maart 2015 om 08:57

Precies. Gewoon veehandel dus. Spelers van Chelsea verkopen goed, ook al is zijn carrière straks om zeep geholpen....

Vraag me af wat Vitesse met een rechtsback moet terwijl je Diks hebt. Als deze jongen echt goed is zijn er wel andere clubs waar hij minuten kan maken lijkt me. Misschien iets voor een Twente of Groningen?

ah, de eerste nieuwe speler van vitesse is binnen

Heeft gekozen voor het geld in plaats voor de carriere. Chapeau.

5 maart 2015 om 21:53

Vgm heeft hij nog niet gekozen en vanuit Chelsea kun je een prima carrière hebben.

6 maart 2015 om 00:50

Vanuit Chelsea wel. Maar veelal niet bij Chelsea.

Huppetee net de jumbo we kijken niet op een speler meer of minder
Grote klasse chelsea

Vraag me ook altijd af: waarom als jong talentje kiezen voor een grote club als Chelsea of Man City. Een club als Ajax geeft meer kansen aan zo'n ventje (ben overigens geen Ajacied). De enige speler die bij Chelsea verhuurd is en vervolgens nog uiteindelijk de top heeft bereikt is volgens mij alleen Matic.

5 maart 2015 om 19:27

Courtois en de Bruyne doen het ook aardig goed.

Verder zou ik ook naar een club als Chelsea/city gaan als ik de kans had. Betere begeleiding, hoger salaris en je hebt elk seizoen clubs voor het uitkiezen waar je heen kan gaan voor speeltijd. Jij noemt Ajax nu als voorbeeld maar bij een club als Vitesse heeft die jongen alleen maar meer kans op speeltijd.

5 maart 2015 om 19:33

Courtois.
De Bruyne nu ook maar niet bij Chelsea.

Wegweze,wij hebben diks!!

Geen speler voor vitesse, Kevin diks is een prima rechtsback. Wij zijn op zoek naar een goede links back ipv accenteh

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren