Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Chelsea gaat in winter voor ‘home grown player’ van Tottenham Hotspur’

Laatste update:

Chelsea nam Marcos Alonso in augustus voor naar verluidt 27 miljoen euro over van Fiorentina, maar gaat in januari misschien opnieuw de markt op voor een linksback. The Sun schrijft dat de club uit Londen Ben Davies wil hebben.

/

The Blues vinden de 26-voudig international van Wales met name interessant omdat hij een zogeheten home grown player is. Een club in de Premier League moet immers een bepaald aantal spelers in de selectie hebben zitten dat voor zijn achttiende verjaardag drie seizoenen onder contract van een Engelse club heeft gestaan.

Davies meldde zich op zijn zevende in de jeugdopleiding van Swansea City en zou er negen jaar blijven. Hij kwam tussendoor ook nog drie seizoenen uit voor Viborg FF. Chelsea wil in de winter sowieso één Engelse verdediger halen en denkt ook aan Ben Gibson van Middlesbrough en Michael Keane van Burnley.

Wie is een betere linksback?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haal dan Hector terug van Frankfurt. Raar gerucht als je het mij vraagt.

18 september 2016 om 10:00

Heb je het artikel gelezen? Ze willen hem in de selectie opnemen omdat hij een homegrown speler is.

18 september 2016 om 10:03

Ik snap niet dat ze berichten van de Sun als deze niet in de wandelgangen zetten. Die krant zuigt zoveel onzin uit haar duim

18 september 2016 om 10:53

Ik heb het artikel gelezen, maar weet je wie ook een homegrown-speler is? Michael Hector. Weet je bij welke club hij onder contract staat? Chelsea.

Moet ik nog meer uitleggen of volg je ondertussen waar ik naartoe wil gaan?

Voetbalzone.. het is voor je 21e 3 jaar onder contract van een britse club. De homegrown regel heb je dus verkeerd uitgelegd.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren