Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Chelsea dreigt toptalent kwijt te raken door behandeling van Mourinho'

Laatste update:

Het clubbestuur van Chelsea wil het contract van toptalent Ruben Loftus-Cheek graag verlengen, maar voorlopig zal dat niet gebeuren. De jonge middenvelder kwam dit seizoen nog niet verder dan 62 minuten in de Premier League, terwijl hem meer speeltijd was toegezegd. Over anderhalf jaar loopt zijn huidige verbintenis af en de concurrentie houdt de situatie goed in de gaten.

/

De negentienjarige speler geldt als een van de grootste talenten die de club de voorbije jaren voortbracht, maar van een doorbraak is het nog niet gekomen. José Mourinho kiest in de regel voor ervaring en routine en laat Loftus-Cheek vaak links liggen. De directie van the Blues is dan ook bang dat de jongeling een nieuw contractaanbod op dit moment niet zal accepteren, schrijft de Daily Telegraph.

Manchester United, Manchester City, Real Madrid en Bayern München wachten ondertussen al gespannen af. Mocht Loftus-Cheek niet bijtekenen, dan loopt hij medio 2017 namelijk gratis en voor niets de deur uit. De tiener leek aan het eind van vorig seizoen langzaam maar zeker zijn plek te veroveren bij de eerste elf, maar dit jaar is hij toch weer voornamelijk veroordeeld tot een leven als bankzitter.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou 'm graag zien bij Arsenal of Bayern. Zeer jonge middenvelder van hoog niveau, veel potentie en erg dynamisch. Mocht dit waar zijn dan zou ik als Arsenal zijnde snel schakelen. Haal je een middenvelder mee op die Santi kan opvolgen, en kun je al rustig brengen. Arsenal kan wel wat breedte in de selectie gebruiken.

26 november 2015 om 14:56

Bayern is wat te hoog gegrepen hoor. Bij de belofteploeg is hij ook maar de 4de of 5de beste speler. Hij werkt gewoon het hardst van alle beloften, daarom kreeg hij als enige een paar minuten van Mourinho. Er zitten veel grotere talenten aan te komen die gaan weglopen. Boga en Musonda Jr bijvoorbeeld.

26 november 2015 om 15:23

Klopt. Musonda, Boga, Dasilva en Clarke-Salter zijn voor mij wel de uitblinkers samen met het aanvallende duo Abraham en Solanke. Stuk voor stuk spelers die binnen een paar jaar aansluiting kunnen gaan vinden bij het eerste elftal.

Daaronder hebben ze met Muheim ook nog een pareltje lopen. Zelf hoop ik nog op Charlie Colkett al vrees ik dat het net niet gaat halen. Zou wel een leuke speler zijn voor menig eredivisie club.

Komend seizoen zal hopelijk Christensen Terry op gaan volgen en hoop ik dat Pasalic bij de selectie komt als controleur. Doen het beiden voortreffelijk bij Gladbach en Monaco.

26 november 2015 om 15:59

Je kunt gelijk hebben hoor, maar het is toch moeilijk om over de talenten te spreken. Bij chelsea was eerst McEachran de jeugdparel toen Loftus-Cheek nu dus Musonda..
Bij arsenal hadden we op een gegeven moment Benik afobe die het zou gaan maken, toen was Chuba Akpom het grotere talent en nu is Iwobi hem weer voorbij. Het blijft koffiedik kijken.

Ik zou het voor hem persoonlijk een goede zet vinden en voor Chelsea een verlies.

Maar zou wel logisch zijn van hem. In de weinige minuten dat hij mocht spelen deed hij het nog wel goed.

'Door de behandeling van Mourinho'.. Wat een onzin! Dit komt niet alleen daar door natuurlijk. Mourinho is erg kritisch geweest op RLC en dat was meer dan terecht! Als je als talent aansluit bij het beste team van de BPL moet je je stinkende best, ook als je vriendschappelijk speelt. Nu is hem natuurlijk meer speeltijd beloofd maar daar zijn de omstandigheden toch niet naar op het moment! Dat zal deze jongen ook wel snappen! Loftus-Cheeck gaat echt nog wel bijtekenen hoor. Daar durf ik mijn handen voor in het vuur te steken

26 november 2015 om 15:12

Met de behandeling bedoelen ze vast niet die uitbrander. Een trainer is er voor om uitbranders en complimenten te geven. Het gaat hier geloof ik puur om de speeltijd. En jij zegt dat dit het moment er niet voor is....of juist wel! Vorig jaar wonnen ze alles...dus waarom zou je wisselen. Nu zijn ze dramatisch begonnen, goede reden om te wisselen dus, want blijkbaar presteren andere spelers niet goed genoeg.

26 november 2015 om 15:40

Dit is zoals babymongo al zegt juist wel het moment. Het team draait niet goed en dan zou hij in principe een kans moeten krijgen. En hij heeft al af en toe mogen spelen en deed dat goed.

Ik herinner mij zelfs dat de laatste keer dat hij speelde (weet niet meer tegen wie) hij een puike eerste helft speelde en ineens gewisseld werd. Daarna niet meer in de ploeg gekomen.

Ik vind het zeer jammer. Chelsea heeft een geweldige jeugd en er wordt amper gebruik van gemaakt. Nu zijn er ook geruchten dat Charly Musonda wlt vertrekken. Dat zou een enorm verlies zijn.

26 november 2015 om 16:31

Als ze echt weg willen zou ik graag zien dat Arsenal hen verwelkomt . Chelsea heeft echt waanzinnig veel goede talenten die bij andere clubs misschien meer kansen krijgen waardoor zij zich mogelijk beter en sneller zullen ontwikkelen. Zo'n speler als RLC is echt een soort speler wat Arsenal niet snel zelf zal opleiden, en van wat ik van hem heb gezien bij Chelsea vind ik het toch echt wel een talentvolle speler. Wat voor een speler is Musonda eigenlijk? Hoe zit het eigenlijk met Solanke? Hij zou toch eigenlijk prima 3e spits moeten kunnen zijn in plaats van de veel te dure Falcao? Van welke jeugdspelers acht jij de kans het grootst dat zij het niveau van Chelsea 1 bereiken dan?

26 november 2015 om 17:01

Natuurlijk kan dat wel. Fabregas heeft het momenteel niet bepaald, dan kun je toch een jonge speler de kans geven?

Het feit dat dit door de Daily Telegraph wordt bericht zegt al genoeg. Als we de Dailys in Engeland moesten geloven dan zouden Cristiano Ronaldo en Lionel Messi nu voor zowel United als Chelsea als Arsenal als Man City spelen. Dat zegt genoeg over de geloofwaardigheid van de kranten

Iedere keer trappen ze weer in de val van Mourinho. Zo jammer want de jeugd van Chelsea is erg goed.

Deze had ook wel naar Vitesse mogen gaan
Net als Van Ginkel beter af bij een subtopper.

Lekker over 1,5 jaar naar Everton. Dan groeit hij uit tot een topper

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren