Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea-aankoop baalt in Engeland: 'Er is hier bijna nooit daglicht'

Laatste update:

Filipe Luis heeft zijn draai bij Chelsea nog zeker niet gevonden. De linksback was vorig seizoen basisspeler bij Atlético Madrid, maar bij zijn nieuwe club krijgt César Azpilicueta de voorkeur van José Mourinho. Filipe Luis mocht dit seizoen pas bij twee competitiewedstrijden in de basis beginnen.

/

Chelsea speelt om 16:00 uur thuis tegen Hull City en in dit duel mag de 29-jarige Braziliaan zowaar weer eens starten. Maar het leven in Engeland valt hem tegen, geeft Filipe Luis toe in gesprek met Marca, en dan gaat het zeker niet alleen om het voetbal. "Er is hier bijna nooit daglicht", moppert de linksback. "Het wordt rond half drie of half vier al donker. Dat heb ik nog nooit meegemaakt."

"Het is een heel andere manier van leven", vervolgt Filipe Luis. "Je moet al je gewoonten veranderen, zoals je etenstijd." Filipe Luis speelde in het verleden overigens nog even bij Ajax, maar wist in Amsterdam niet door te breken. Hij vertrok al snel naar Spanje en kwam via Real Madrid Castilla en Deportivo la Coruna in de zomer van 2010 bij Atlético terecht."

Chelsea had Filipe Luis niet moeten halen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja, dat kun je verwachten als je van het zonnige Spanje naar Engeland gaat. In Engeland regent het nog meer dan hier. De voetbalsfeer Engeland is dan wel een stuk beter dan in Spanje.

13 december 2014 om 17:21

Zeker wel. De Engelse stadions, de omgeving met volkswijken en pubs, de fans, de sfeer: het ademt veel meer voetbal uit.

13 december 2014 om 20:53

Blijkbaar niet goor iedereen, benieuwd of hij kan aarden in Engeland.

Zeurpiet. Dat krijg je als je eerst denkt aan geld en niet meer logisch nadenkt over de gevolgen van een overstap.

13 december 2014 om 16:09

Geld? Volgens mij is Chelsea gewoon een stap omhoog voor hem ten opzichte van Atletico

13 december 2014 om 16:19

Waarom? Atletico versloeg Chelsea vorig jaar in de CL. Verder werden ze kampioen van Spanje wat volgens de UEFA-coëfficientenlijst de beste competitie is. Chelsea werd derde in Engeland..

13 december 2014 om 16:23

Omdat dat van Atletico een uitschieter was (al zijn ze dit jaar weer goed bezig). Die hebben veel minder mogelijkheden. Chelsea doet het al jaren goed in de Champions League en maakt meer kans op prijzen. Plus het is een nieuw avontuur.

13 december 2014 om 17:10

In ieder geval een stap omhoog in salaris ja. Haha nee zonder gekkigheid, natuurlijk ook in meer opzichten. Ik bedoel te zeggen dat je toch over mee dingen nadenkt dan alleen het geld als je een nieuw avontuur aan gaat!

13 december 2014 om 17:42

Inderdaad, wat een slappe zak die Felipe Luiz.

Dan dacht je dat je alle mogelijke debiele opmerkingen wel eens had gehoord uit de mond van voetballers, begint er een te klagen over het gebrek aan daglicht in Engeland.

Man man man, is Felipe bang in het donker? Mist hij z'n mama? Weinig respect voor dat soort gezeik.

13 december 2014 om 20:24

Je hebt geen therapie nodig. Gewoon niet naar Engeland gaan, daar wordt het vroeg donker. Het lijkt er wel de noordpool. Super vervelend is dat. Die mensen daar zijn ook allemaal spierwit omdat ze nooit daglicht zien. En om mijn respect zou ik me niet teveel zorgen maken. Luiz' bankrekening heeft in ieder geval geen last van mijn gebrek aan respect.

Filipe Luis was vorig jaar, in mijn ogen, de beste linksback op de Europese velden. Zowel verdedigend als aanvallend sterk, iets wat tegenwoordig niet meer voorkomt bij de meeste backs. Het is vaak of/of. Ik denk dat Luis zijn kans zal krijgen als linksback wanneer Terry stopt, want dan zal Azpi naar rechts verhuizen, Ivanovic naar het centrum en Luis dus als linksback.

13 december 2014 om 15:52

Denk het niet, denk dat Zouma en Cahill dan de Cv´s van chelsea worden.

13 december 2014 om 16:05

Na dit jaar of na aankomend jaar is Zouma echt nog niet van dusdanig niveau dat hij Terry al kan vervangen, want Terry zal ook niet super lang meer meegaan.

13 december 2014 om 16:04

Ik denk dat Chelsea wel weer een zak geld opentrekt hoor, daarnaast krijgt Terry nog een contractverlenging en dan is meneer Filipe Luis zelf ook al weer 31.

13 december 2014 om 16:09

Luis is 29 lol

13 december 2014 om 16:18

Dus over 2 jaar 31 als Terry stopt met voetbal. Misschien niet heel duidelijk geformuleerd maar volgens mij lees je ook niet alles.

13 december 2014 om 16:29

Ah, juist sorry, ik was inderdaad nogal gehaast en las te snel.

In zijn periode bij Ajax maakte hij dit toch ook al mee of niet?
Luis went wel, aan zijn Braziliaanse maatjes kan hij mooi vragen hoe zij het gewend zijn.

Staat overigens vandaag alweer in de basis.

13 december 2014 om 15:53

Dat staat ook in het artikel toch?

Als hij al een tijdje in Nederland heeft gespeeld, had hij kunnen weten dat de winters zo hoog op het noordelijk halfrond gepaard gaan met weinig zonlicht en over het algemeen lage temperaturen.

Als je dan ook al niet lekker speelt en het bij je club niet mee zit, ga je je daar natuurlijk meer aan ergeren.

Mocht hij nog eens een aanbieding krijgen van een Russische club, dan doet hij er goed aan de klimatologische omstandigheden aldaar van te voren goed onder de loep te nemen.

13 december 2014 om 16:23

Als Nederlander in Engeland merk ik zelf dat het hier een stuk eerder donkerder wordt (vooral in Londen waar er een uur verschil is met Nederland, maar in werkelijkheid de zon hier niet pas een uur later ondergaat). Kan het me goed voorstellen dat hij moet wennen aan het andere klimaat (heeft een grotere impact op je dan je van tevoren verwacht), zelfs als je het klimaat in Nederland gewend bent.

Na zijn periode bij Chelsea heeft hij waarschijnlijk genoeg verdiend om de rest van zijn leven in luxe in Brazilie te leven. Het is grote aanpassing maar als dit het zuur is en na zijn carriere het zoet dan nog gaat komen dan heb je niets te klagen.

Doe thuis alle lampen aan en koop een zonnebank. Kan er vast wel vanaf.

voor ajax ???? Wanneer was dat

En ik maar denken dat Engeland een tropisch eiland was.

Snap hem wel. Ik zou altijd omgeving laten wegen als belangrijkste. Is namelijk belangrijk om goed te presteren dat je je senang voelt. Liever As Roma dan Manchester City bijvoorbeeld. Of Dortmund.

dan stop je toch bij Chelsea. Lever jij je contract in. maar nee hoor dat zie je niet gebeuren. Dan gewoon je kop houden, Luis

Die gaat er niet lang blijven als ik het zo hoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren