Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chedjou groeit uit tot held van Galatasaray, Eto'o blijft scoren

Laatste update:

Galatasaray mag zich voorlopig koploper van de Süper Lig noemen. De ploeg van Hamza Hamzaoglu boekte ten koste van Genclerbirligi de vierde opeenvolgende driepunter in competitieverband: 4-1. Door de overwinning staat Galatasaray nu een punt los van Besiktas, dat zondag echter nog in eigen huis tegen Rizespor moet aantreden.

In de eerste helft raakte Genclerbirligi de paal en was het uiteindelijk ex-NEC'er Moestafa El Kabir die de bal in de 36e minuut achter Fernando Muslera kreeg. De ploeg van Wesley Sneijder herstelde zich na rust echter goed. Uit een voorzet van Aurelien Chedjou kopte Bilal Kisa de 1-1 binnen en het was Chedjou die vervolgens uit een corner van Selcuk Inan de tweede treffer van Galatasaray voor zijn rekening nam.

Yasin Öztekin, de vervanger van José Rodriguez na rust, maakte er in de 68e minuut 3-1 van. Genclerbirligi kreeg de bal niet weg uit het strafschopgebied, waarna Yasin het leer door de benen van Johannes Hopf schoot. Umut Bulut kreeg nog de lachers op zijn hand door de bal van een meter afstand tegen de paal te werken. Sneijder ging tien minuten voor tijd, onder luid applaus, naar de kant en zag hoe de voor Umut ingevallen Burak Yilmaz nog een strafschop in de slotminuten benutte: 4-1.

Bursaspor - Antalyaspor 0-2
Na twee gelijkspelen op rij stapte de ploeg van Mustafa Göklsu zaterdag weer als winnaar van het veld. Tien minuten na rust maakte Samuel Eto'o zijn zesde doelpunt van het seizoen en in de slotfase bepaalde Emrah Bassan de eindstand. Door de zege komt Antalyaspor op veertien punten, goed voor een vijf plaats. Bursaspor heeft vijf punten minder en staat laag in de middenmoot van de Süper Lig.

Konyaspor - Gaziantepspor 2-1
Na vier overwinningen in de laatste vijf duels staat de ploeg van Aykut Kocaman voorlopig op een uitstekende derde plaats. Het was Riad Bajic die enkele minuten voor rust de enige treffer in de eerste helft maakte. De bezoekers uit Gaziantep kwamen terug via een doelpunt van Erdem Sen, maar uiteindelijk groeide Samuel Holmen een kwartier voor tijd uit tot matchwinner.

Prolongeert Galatasaray de landstitel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eto'o blijft scoren? Hij had juist paar wedstrijden niet gescoord volgens mij.

17 oktober 2015 om 20:08

Omdat hij niet had gespeeld... kan je hem moeilijk kwalijk nemen dat hij dan niet scoort..

Het was me helemaal ontgaan dat Eto'o momenteel in Turkije speelde, die plakt ook nog even wat clubs aan zijn cv in zijn laatste paar jaartjes.

Natuurlijk een overtreding op Bilal bij de 0-1. Je zult hier helemaal niemand over horen, maar als het bij ons gebeurd kom je aan 100+ reacties.

Yasin speelde die back echt helemaal kapot. Soms is Yasin als invaller vele malen gevaarlijker. Ik kan daarom Hamza niks verwijten. Ik zou bij zo een wedstrijd Jose zelfs als RB gebruiken. Die knul doet mij verdomd veel denken aan onze Fat Albert( Riera ). Dan moet ik er wel meteen bij zeggen dat Sabri erg goed speelde. Iedereen eigenlijk wel. Carole was aanvallend echt beperkt, verdedigend zoals altijd sterk. Chedjou vond ik echt slap. Maar maakt een assist en een goal, dus ik hou voor de rest mijn bakkes(brabantse slang).

Benfica, Fenerbahce....mooie wedstrijden !

17 oktober 2015 om 20:33

Vergelijk je hem kwa voetbalkwaliteiten met Riera of hoe die eruit ziet want Jose is een heerlijke voetballer beter dan Selcuk en Bilal ons beste middenvelder beste transfer dit seizoen

17 oktober 2015 om 20:40

Net als Riera heeft ook hij een goede passing, positiespel en niet echt een passeer beweging. Vind het echt een Riera'tje. Dat was ook al zo een vreemde vogel haha.

17 oktober 2015 om 20:50

Nee joh, je hebt wel gelijk af en toe lijkt het een beetje raar wat hij doet maar hij komt er telkens toch langs en zijn passen zijn heerlijk. Kom op Riera was een mislukkeling die toch nog mocht spelen omdat we geen andere linksback hadden. Jose is gewoon een pareltje die gaat een grote worden.

17 oktober 2015 om 20:55

Hamza krijgt soms de neiging om zijn hand te laten zien. Daarom zie je af en toe van die rare opstellingen. Hamza krijgt nog steeds het voordeel van de twijfel. Op het moment is hij toch een succescoach die nog jong is, dus nog zich kan ontwikkelen.

Kan iemand mij vertellen hoe Jose speelde? kheb de 2e helft niet gezien

17 oktober 2015 om 20:24

Was in de tweede helft onzichtbaar, alleen toen hij in de 46e minuut eruit ging zag ik hem

17 oktober 2015 om 20:26

Was 2e helft onzichtbaar en 46e minuut gewisseld ? Wat is dat nou voor een opmerking ? :/

17 oktober 2015 om 20:30

Correctie: 'haast onzichtbaar'

17 oktober 2015 om 20:41

In een minuut kan hij ook niet veel laten zien, vind je niet?

Zoals Ridvan mooi aangeeft: El Kabir heeft met zijn goal een slapende leeuw wakker gemaakt. Volgende week de Turkse klassieker. Ik verwacht van beide teams puntverlies (tegen Ajax en Benfica) en met de huidige vormen kan de derby alle kanten op, zelfs als deze al in Kadikoy is.

Umut mist weer leeg doel. Ik denk dat een spits van onze B3 er meer in zou schieten dan hij. Over de wedstrijd, we stonden te slapen tot de goal van el Kabir kwam. Daarna speelden we attractief, aanvallend voetbal. Sabri valde in positieve zin op. Hakan Balta zoals gewoonlijk een rots, die man doet echt alles goed de laatste weken. Carole moet werken aan zijn offensieve krachten, verdedigend levert hij puik werk. Muslera maakte bij de goal van Genc. wel een erg onzekere indruk, maar van mij mag het.

18 oktober 2015 om 14:35

Misschien umut verkopen en Islambek Kuat halen? 😛

Jammer dat we pas na de tegengoal wakker werden. Als we de wedstrijd op dezelfde manier waren begonnen als de 2de helft was de score 5-0/6-0. Chedjou in het begin slordig maar maakt het goed. Jose heerlijke speler liet hij vandaag weer zien. Rare wissel ook maar gelukkig heeft het goed uitgepakt. Podolski viel weer eens tegen. Hakan Balta... Wat hou ik toch van hem stond weer als een rots kopt een bal terwijl de speler met gestrekt been in komt. Vind hem op dit moment de beste speler van Galatasaray en misschien zelfs de Super Lig. In het nationaal elftal al zo veel goede wedstrijden gespeeld en dan nog steeds blijven vast houden. Heeft samen met Muslera ook alle minuten gespeeld. Muslera jammer van het doelpunt je hoefde daar niet uit te komen maar ook weer een mooie reflex aan het einde. Muslera 6,5 Sabri 6 Chedjou 8 Hakan 8 Carole 6 Jose 7,5 Bilal 6 Selcuk 6 Podolski 5 Umut 4 Sneijder 6,5 en Yasin 8 zijn de beoordelingen wat mij betreft

Bilal kan echt niet. Ook Selcuk moet binnen nu en anderhalf jaar vervangen worden. Hij verricht veel verdedigend werk, maar alleen daarmee verdien je geen 3m vast salaris.

Onze verdediging krijgt steeds meer vorm en Semih raakt nu definitief uit beeld. Ik vind het wel goed zo. Denayer, Carole, Hakan en Chedjou. Zo hebben we sterke backs en voetballende cv's.

Hoe je het wendt of keert, Burak is zeer belangrijk. Voor Gs maar ook Tr. Mooie overwinning. Op naar Benfica en fb.

17 oktober 2015 om 21:15

Semih heeft zijn missie voltooid in Turkije, als de interesse van Inter serieus is, moet die echt vertrekken. In Turkije heeft hij zijn top als speler bereikt, beter gaat die niet worden, zwakker is wel mogelijk zo te zien, want de laatste tijd is die echt superslecht.

17 oktober 2015 om 21:27

Semih heeft de fase van talent naar dragende kracht niet goed gerund. Elk talent kent een tegenvallende periode en Semih is daarin blijven hangen. Bij een goed bod wegdoen.

17 oktober 2015 om 21:18

Als je ziet wat voor een middenveld onze concurrenten hebben met spelers als Ozan, Oguzhan, Souza, Alper, Atiba, Sosa, Mbia en noem maar op, dan is het middenveld van Galatasaray een lachtertje eerlijk gezegd. Alleen Jose kan mee, maar Bilal en Selcuk worden overlopen in grote wedstrijden. Die doen wel leuk mee tegen Genclerbirligi, maar daar blijft het ook helaas mee.

17 oktober 2015 om 21:29

Je hebt gelijk Yalniz Kurt. We hebben in verhouding een slechter middenveld. Alleen deze kerels zijn wel ervaren. Vele hebben drie keer in vier jaar de titel gewonnen en andere successen behaald. Enige wat hen staande houd, is dat feit. Of kwaliteit. Hoe je het wilt noemen. Het zijn hyena's die precies weten wat ze moeten doen in bepaalde situaties. Waar een Oguzhan bijv. rood pakt.

17 oktober 2015 om 23:09

Die ervaren middenvelders die je opnoemt hebben de beste passes en overzicht van de competitie, balbezit zag je wat voor dreigende gevaar ze zorgden. Een nadeel.. Ze zijn allemaal van dezelfde soort. Er is helaas geen balans tussen fysiek en techniek op het middenveld (zonder Melo oa). Desondanks zie ik diezelfde middenvelders dan wel weer ook verdedigend hard strijden (vooral Bilal waar ik wel erg blij om wordt). Alleen daarmee red je het niet tegen de grotere ploegen. Er moet een beresterke cvm bijkomen die het vuile werk doet en niet een Selcuk of een Sneijder die hard achter een speler aan moet rennen. Carole die jonge is super snel en verdedigt af en toe wel goed, alleen heeft aanvallend weinig tot geen toegevoegde waarde in tegenstelling tot Sabri die dat wel weer heeft.

17 oktober 2015 om 21:38

Semih moet na dit seizoen gewoon naar het buitenland vertrekken. Hij is nog jong en kan zichzelf nog wel ontwikkelen als voetballer, maar niet meer in Turkije.

Hij heeft te veel blessureleed en is niet in vorm. De Semih van 2 jaar terug was een potentiële wereldverdediger. Hij moet de voetstappen van Arda volgen en naar het buitenland vertrekken als hij nog een succesvolle voetballer wilt worden.

17 oktober 2015 om 21:51

Arda had ook een soortgelijke situatie. Het vlotte niet meer en op een gegeven moment vertrok hij op een droevige wijze. Echter, Arda had veel en veel meer talent. Semih is een prima verdediger, mits in vorm, maar hij heeft tekortkomingen op het gebied van bijv. positionering. Als hij succesvol wordt bij een Europese club ben ik al blij.

17 oktober 2015 om 23:18

Semih moet vaker naar de sportschool die jonge. Heeft veel potentie, moet alleen fysiek nog veel meer groeien. Ervaring en rust aan bal komt van zelf door de jaren heen (zie Hakan Balta: op dit moment een van de beste cv in de competitie, positioneel fantastisch!). Semih moet met de juiste 'eetpatroon!' en de benodigde krachttrainingen nog hard groeien. Helaas gaat dat erg moeilijk in Turkije dankzij onze waanzinnige eetcultuur.

18 oktober 2015 om 04:22

Ik denk dat bij semih het geluk een beetje aan zijn zeide stond, omdat hij mocht spelen naast ujfa vergeet dit niet.. hij heeft veel van hem meegekregen..

Ik heb helaas de wedstrijd niet kunnen kijken, maar wat ik van de samenvatting zag, is dit toch onze beste wedstrijd sinds een jaar of 2-3?

Hopelijk kunnen we deze lijn voortzetten en eindelijk resultaten boeken in de Champions League en Kadikoy.

17 oktober 2015 om 21:46

Eigenlijk was dit weer een matige wedstrijd. We winnen nu al een hele lange tijden wedstrijden op basis van individuele kwaliteiten. Ik zie nog steeds geen succes als een collectief elftal.
Nog steeds gaat er nog van alles mis. Ons middenveld deugt niet. Op Jose na. Bilal is leuk voor in bekerwedstrijden maar daarmee is ook alles gezegd. Selcuk is over zijn top heen. Hij kan het gewoon niet meer belopen. Op een of andere manier krijgen we altijd een domme goal tegen terwijl we denken dat onze verdediging eindelijk begint te draaien. We missen Burak voorin op dit moment. En Podolski is te wisselvallig. Hamzaoglu zit nu al een lange tijd aan het roer maar ik zie nog steeds het zelfde Galatasaray als vorig jaar.

17 oktober 2015 om 22:53

Goed, normaal zouden we stoppen na de 2-1. Dit keer gingen ze steeds door met aanvallen.

17 oktober 2015 om 22:55

Ik vond juist dat het vandaag collectief goed ging. Alleen de individuele kwaliteiten van Yasin kwamen aan bod. Ik heb aanvallen gezien waarbij we lang de bal in ons ploeg hadden. Ik ben positief verrast.

17 oktober 2015 om 23:36

Juist! En dat komt door die aanvallend ingestelde middenvelders van ons. Allemaal goed in pass, inzicht en rust. Gb gaaf daarentegen moet gezegd worden ook wel benodigde ruimte aan ons maar dan nog. je moet het kunnen. Dat deed Gs vandaag goed!

Ik moest het vandaag helaas doen met livescore en een samenvatting van ruim 8 minuten. Ik zag mooie combinaties op de rand van het zestienmetergebied, netjes! Daar waar we enkele weken terug alleen kansen creeerden uit voorzetten en individuele acties. Burak Yilmaz doelpuntje meegepakt gelijk, welkom! Met je gare Braziliturkse aanloop, hehe. Komende week benfica thuis. Drie punten zou mijn week goed maken en de stress door school doen vergeten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren