Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chaos bij Willem II compleet; td stapt dag na ontslag Robbemond op

Laatste update:

Ook technisch directeur Teun Jacobs vertrekt bij Willem II, zo maken de Tilburgers bekend via de eigen clubkanalen. Dinsdag werd trainer Reiner Robbemond nog ontslagen vanwege het ‘uitblijven van sportieve resultaten’. Een dag later stapt Jacobs, die begin dit kalenderjaar nog verantwoordelijk was voor de definitieve aanstelling van Robbemond, zelf op.

Jacobs was sinds juni 2022 in dienst als technisch directeur van Willem II. Eerder bekleedde hij dezelfde functie bij Almere City en werkte hij voor NEC en de KNVB. Jacobs steekt in zijn vertrekbericht de hand in eigen boezem: “Helaas hebben we in het afgelopen jaar onvoldoende resultaat gehaald, ook ik ben daar verantwoordelijk voor. Ik heb met eer en geweten gewerkt voor de club met alle goede bedoelingen. Uiteindelijk denk ik dat dit de beste keuze is voor de club, waardoor hopelijk de rust terugkeert.” Voor Willem II is het zaak om na het vertrek van Robbemond en Jacobs op korte termijn een nieuw technisch hart te vinden.

Er is al een tijd sprake van onrust rondom de huidige nummer vijftien van de Keuken Kampioen Divisie. Supporters zijn niet tevreden met de aankopen die deze zomer werden gedaan en eisten middels spandoeken een vertrek van het bestuur. Zondag werd de competitiewedstrijd in Tilburg tegen NAC Breda bij een 0-3 stand definitief gestaakt. Scheidsrechter Edwin van de Graaf legde het duel voor rust al eens stil nadat er vanuit het thuisvak voorwerpen op het veld werden gegooid. Direct na rust moesten de spelers opnieuw naar binnen toen er ook een brandende fakkel op het veld belandde. NAC maakte op dat moment net de 0-3 via Jan van den Bergh.

Dinsdag werd het restant van de wedstrijd in een leeg Koning Willem II Stadion uitgespeeld, maar lukte het Willem II niet om de opgelopen schade te repareren. De Tricolores gingen uiteindelijk met 1-4 onderuit in eigen huis. Kort na de wedstrijd werd trainer Robbemond op straat gezet. Een dag later laat ook Jacobs de Tilburgse club achter zich.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties
6 september 2023 om 19:55

Bizar wat Van Geel sinds zijn aanstelling al heeft aangericht bij de club. Die gaat trouwens echt niet weg. Plucheplakker…

Goed nieuwd, wat mij betreft. Nu Van Geel nog.

Oprecht het Ajax van het Zuiden

OT: toch jammer, Willem II is zo een mooie, traditierijke club, verzorgd voetbal en hoort qua status natuurlijk gewoon in de Eredivisie. Kun je nagaan wat slecht beleid voor consequentie heeft. Tijd om weer zelf op te leiden, vast te houden aan een filosofie en langzaam weer te groeien. Politiek in een club is vragen om problemen

Van Geel zou toch ook wel de bijnaam Scholletje verdienen, zoals Danny Blind. Die lift ook overal mee, en als hij ergens weggaat komt ie toch weer vrij makkelijk aan een nieuwe baan. Onbegrijpelijk, vind het een directeur van niks.

Nu nog Van Geel weg en een zweep door de RVC en Willem II kan opnieuw beginnen.

Overal waar Van Geel komt is er totale chaos. En het is ook elke keer hetzelfde shot op de tribune bij weer eens een teleurstellende verliespartij: Van Geel die bedenkelijk kijkt en zijn vrouw met zonnenbril op die denkt “hmm naar welk restaurant zullen vanavond gaan, mijn lieve Martin betaalt toch”. Echt om moe van te worden en was er al bang voor toen Van Geel bij Willem II kwam.

Bekend van bij nac, soms moet je echt even goed schoon schip maken en weer met frisse gezichten opnieuw beginnen.

Bij nac is dit de voorbije periode ook gebeurd.. mensen met kennis op de juiste plekken en rust in de tent krijgen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren