Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Champions League-doelpunt Messi meest getwitterde sportmoment van 2015

Laatste update:

Twitter heeft bekendgemaakt welke momenten in 2015 de meeste aandacht hebben getrokken op de sociale media. Het doelpunt van Lionel Messi in de halve finale van de Champions League tegen Bayern München op 6 mei 2015 is het meest getwitterde sportmoment van 2015. Het zorgde voor een recordaantal van 25.300 tweets per minuut.

/

Tweede in de lijst van meest getwitterde sportmomenten in 2015 is de kwartfinale van de FA Cup tussen Arsenal en Manchester United (2-1), met 7.700 tweets per minuut. Op nummer drie staat Liverpool-middenvelder Steven Gerrard met zijn rode kaart tegen aartsrivaal Manchester United. Gerrard viel in en kreeg 45 seconden later rood.

Op de vierde plek van de meest getwitterde sportmomenten van het jaar staat de bokswedstrijd tussen Wladimir Klitschko en Tyson Fury. Klitschko, jarenlang de beste bokser van de planeet, verloor eind november zijn wereldtitels aan uitdager Fury.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk, kunnen we het nu weer over voetbal hebben?

7 december 2015 om 13:06

Ik dacht dat een doelpunt van Messi voetbal was?

7 december 2015 om 13:27

Als het je niet aanstaat reageer je toch niet?

On: dat doelpunt van Welbeck en daarna van Gaal ze gezicht was toch wel geniaal om te zien.

7 december 2015 om 15:07

Dan nog niet te spreken over dat moment dat Chicharito uitgleed bij die penalty en LvG en Giggs elkaar aankeken. Goud waard!

7 december 2015 om 13:27

Messi is een voetballer en zijn goal was gemaakt tijdens de Champions leaugue waaarom heeft dit niet te maken met voetbal

7 december 2015 om 13:34

Hij heeft t over die boxers

Boateng...wat een afgang was dat.

7 december 2015 om 13:31

Jouw naam was precies wat hij dacht toen hij op de grond lag.

7 december 2015 om 16:40

Ja afgang. Had Messi in de WK-finale echt diep in zijn achterzak. Tja, dat is het lot van een verdediger.

Dat doelpunt was een van de mooiste doelpunten die ik ooit heb gezien. De wedstrijd was ineens los na de 1-0 en de druk begon toe te slaan aan de kant van Bayern en ineens Messi alles op snelheid en precisie. Eerst boateng dan die geweldige stift, hoe mooi voetbal toch kan zijn

7 december 2015 om 14:01

Zat zelf met open mond te kijken hoe Messi een topverdediger als Boateng zo naar de grond kreeg, met een snelle beweging.
Alles klopte gewoon. Ook de emotie na het doelpunt was prachtig. Heb Messi nog nooit zo uitbundig een doelpunt zien vieren.

Dat was dan ook pure kunst. Ik weet het nog goed. Barca zat echt helemaal niet lekker in de pot en ik zag de bui al hangen. Met 0-0 naar München zou normaal gesproken heel moeilijk worden. Tot Messi daar was! Eerst dat strakke schot en vervolgens die magnifieke dribbel en stift. Heerlijk om de arrogante Neuer en Muller, met hun denigrerende uitspraken richting Messi, zo naar huis te kunnen sturen.

7 december 2015 om 14:35

Idd. Alleen Messi kon de wedstrijd openbreken omdat hij van een ander niveau is dan onze verdedigers. Neymar en Suarez konden er maar niet door. Als je met 0-0 naar de Allianz Arena ging had je al een 1-0 achterstand. Bayern is al zeker 9 thuiswedstrijden in de CL ongeslagen

7 december 2015 om 15:01

Klopt! Vooral Neymar zat toen helemaal niet lekker in de wedstrijd, hij miste enorme kansen en maakte veel verkeerde keuzes. Het leek echt een vervelende pot te gaan worden in München, totdat Messi op stond. 0-0 naar Allianz is inderdaad geen goeie keuzes, eerder dit seizoen kreeg Porto al een enorm pak rammel dus Barca was gewaarschuwd.

Ik ben wel benieuwd hoe het zou gaan als beide teams nu tegen elkaar zouden spelen. Neymar is bijvoorbeeld veel beter gaan spelen, Suárez draait als de malle, maar ook Iniesta lijkt weer back to his good old self. Aan de andere kant draait Lewandowski bij Bayern goed, is Douglas Costa de revelatie van het seizoen en keren langzamerhand spelers als Martinez, Ribery, Robben en Thiago terug. Het zou opnieuw een voetbalfestijn worden..

7 december 2015 om 18:20

Ik weet nog de wedstrijd barca real 2-1 Messi kwam er toen niet doorheen het was Suarez die het openbrak omdat hij een wedstrijd kan beslissen. En van een vader niveau is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren