Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ceballos tart Courtois na afgrijselijke blunder en vergaart duizenden likes

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Dani Ceballos heeft dinsdagavond na Liverpool - Real Madrid (2-5) de draak gestoken met ploeggenoot Thibaut Courtois. Laatstgenoemde ging hopeloos in de fout bij de 2-0 door de bal op een presenteerblaadje te bezorgen bij Mohamed Salah. Voor de Egyptenaar was het vervolgens een koud kunstje om af te ronden. Op Instagram toont Courtois zich content met de eclatante zege. "Geweldige teams weten fouten ongedaan te maken. Spectaculaire overwinning op Anfield", schrijft de Belgische doelman.

De reactie van Dani Ceballos op de post van Courtois.

Ceballos is de beroerdste niet om Courtois nog even door het slijk te halen. "Wat een assist, vriend", aldus de verdediger. De reactie van Ceballos werd al snel duizenden keren geliket. Courtois reageert daar weer op met twee huilende emoji's. De Belg trok na afloop bij de Belgische media het boetekleed aan. "Ik weet maar al te goed dat het een blunder is. Al moet er bij gezegd worden dat er brute pech mee gemoeid was", zegt hij in gesprek met Het Nieuwsblad.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan weet je dat de mentaliteit, zelfzekerheid en sfeer in de kleedkamer helemaal goed zit als je op die manier publiekelijk de draak met elkaar kan steken.

22 februari 2023 om 10:09

Ik denk dat Courtois wel degelijk ff moest huilen, dat zien we wel vaker bij hem

22 februari 2023 om 12:24

Dat heeft ie dan van zijn vader denk ik

22 februari 2023 om 10:11

Ik denk dat het vooral aangeeft dat de sfeer goed zit. En het is natuurlijk makkelijker grapjes maken als je na zo'n fout alsnog wint - met 3 goals verschil.

22 februari 2023 om 10:13

Niet zo gek na zo een overwinning...

22 februari 2023 om 10:19

Misschien niet. Maar je hebt natuurlijk nog steeds een fikse achterstand in La Liga dus het is ook geen garantie dat alles hosanna is in de kleedkamer na een goed resultaat in de CL.

22 februari 2023 om 11:17

De mentaliteit en sfeer zijn de laatste jaren geweldig bij real. Dat is een van de dingen die hoop ik behouden blijven. Ik vraag me bijvoorbeeld af of je ook zo’n mentaliteit en sfeer houdt als Mbappe was gekomen.
De ervaren jongens zoals kroos modric en benzema zijn hier o zo belangrijk in.

22 februari 2023 om 18:47

Ja eens goed teken dat dit benoemt wordt, de verantwoordelijkheid wordt genomen en er over gegrapt kan worden. Wel een stuk makkelijker doordat je met 2-5 wint

Waarom mag er onder dit artikel ineens wel gereageerd worden?

Ze steken elkaar alleen de gek aan. Een beetje dollen heet dat.
In het artikel wordt nu net gedaan als of het allemaal serieus is. Zeker in Zuid Amerika mag men elkaar graag de gek aansteken en in Spanje zal dat denk ik niet veel anders zijn.

22 februari 2023 om 13:26

De gek aan steken?

22 februari 2023 om 13:30

Plaatselijk dorp uitdrukking😂

22 februari 2023 om 15:21

@Bikraskin Nee hoor een vrij veel gebruikte uitdrukking. Er bestaat meer dan alleen de randstad 😜

22 februari 2023 om 15:24

@Afcakampioen Elkaar in de maling nemen of plagen/pesten.

Jeetje wat zijn het toch een gekke kwajongens.
Een echt vriendenteam.
Ze gaan vast voor elkaar door het vuur

Content met de eclatante overwinning. Haha voetbalzone dit is een voetbalsite die verslag brengt van een wedstrijd of voetbalgebeurtenis/uitspraak en geen poëzie of beschrijving van muziekstijlen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren