Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Casillas vraagt Real om transfervrije status en zet zinnen op Arsenal'

Laatste update:

Iker Casillas heeft het na vijftien jaar bij de hoofdmacht van Real Madrid wel gezien in de Spaanse hoofdstad. De clubicoon is zijn plek sinds eind 2012 lang niet altijd meer zeker en zag hoe los Blancos zich deze zomer al versterkten met WK-uitblinker Keylor Navas. Hij acht de tijd dan ook rijp voor een vertrek, zo schrijft El Confidencial zaterdag.

/

Naast Navas en Casillas beschikt coach Carlo Ancelotti namelijk ook nog over Diego López, die vorig seizoen in de Primera División de voorkeur genoot boven zijn illustere collega. De WK- en tweevoudig EK-winnaar vreest dan ook dat zijn kansen op speeltijd wederom flink gereduceerd zullen worden. Hij zou de club hebben gevraagd om een transfervrije status, zodat hij probleemloos een nieuwe werkgever kan vinden.

Het huidige contract van Casillas loopt nog drie jaar door en volgens berichten zou hij negen miljoen euro moeten kosten. Dat is veel geld voor een doelman van 33 jaar en het zou de kans op een tussentijds vertrek aanzienlijk doen slinken. El Confidencial weet overigens ook dat Casillas zijn loopbaan het liefst zou vervolgen bij Arsenal, dat eerder al eens interesse toonde in de 151-voudig Spaans international.

Iker Casillas zou een uitstekende aanwinst zijn voor Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed nieuws. Tijd dat hij plaats maakt voor jong en vers bloed. Zijn blunders hebben hem de das omgedaan van de laatste 2 seizoenen.

19 juli 2014 om 15:00

Vraagje heb je voor dit wk ooit van navas gehoord?

19 juli 2014 om 15:27

Als je het voetbal een beetje volgt, weet je dat Keylor Navas een geweldig seizoen achter de rug heeft. Was met afstand de beste keeper van de Primera Division van afgelopen seizoen. Daar is hij mij dan ook opgevallen. Neemt niet weg dat Navas een geweldig WK had, maar daarvoor viel hij denk ik bij de meesten op.

19 juli 2014 om 15:50

Antwoord: ja ik ken Navas al voor het WK en wist ook dat hij ging opvallen dit WK. Hij heeft eens geweldig gekeept tegen Real. We wonnen moeizaam soms tegen Levante.

Vraagske: Wou je opvallen met u Vraagske ofzo? Denk je dat je dat je een deskundige analyst bent ofzo om reacties uit te lokken?
Ga een beetje tennissen ofzo als je niks te zeggen hebt.

19 juli 2014 om 16:10

Met afstand? Er stond een zekere Courtois in de goal bij Atletico...

19 juli 2014 om 16:13

LuukieSuper moet maar is gaan golfen.

19 juli 2014 om 16:44

Moet je vaker de primere division bekijken hele goeie keeper die vaak reddingen verricht dat je niet verwacht.

19 juli 2014 om 17:16

Wat is er mis met tennis? Een prachtige sport, bijna even mooi als voetbal.

19 juli 2014 om 17:22

Whaha een echte voetbalkenner weet dat courtios by far de beste keeper was

19 juli 2014 om 18:18

Dit naai en betweterig gedrag is het enig minpuntje van Voetbalzone.

Laat die man nou reageren wat hij wilt.

19 juli 2014 om 19:22

als jij beetje voetbal volgt dan weet je dat Courtois met afstand de beste keeper in Spanje was,hij heeft daarvoor ook een trofee gekregen op een gala...........dat neemt niet weg dat Navas ook wel goed is.

19 juli 2014 om 19:24

Yayasanogoal

Jij maakt hopelijk een grapje. Hij heeft een goed seizoen achter de rug.
Courtois speelde ook in Spanje en die was al 10 klasse beter.

19 juli 2014 om 15:03

Het is anders wel mede dankzij hem dat ze nu 10x de CL gewonnen hebben. Zijn blunders van de laatste 2 seizoenen? Nee, hij heeft de laatste 2-3 maanden niet al te best gekeept, maar we kunnen ook overdrijven. Hij blijft een van de beste keepers ter wereld en dat weet iedereen, behalve degenen die graag in de spotlight willen komen met het roepen van onzin.

Overigens moet je het maar doen, 1 wedstrijd per 5-6 weken spelen.. Casillas had toch de meeste clean sheets in Spanje dit seizoen?

Ik hoop dat hij ergens, waar dan ook, weer gewoon terecht de eerste keuze is en alle criticasters kan laten zien dat ze eens moeten stoppen met elkaar napraten. De meesten noemen Navas en Lopez beter zonder dat ze daadwerkelijk weten wie het überhaupt zijn

19 juli 2014 om 15:15

10x gewonnen dankzij Iker of de 10e gewonnen?

Geloof me, ben een groot fan van iker maar sommige doelmannen hebben hun beste tijd erop zitten op hun 33e. Hij is niet meer zo goed, sinds het wk van 2010 is hij al minder aan het worden. Komt ook omdat hij een bepaalde status heeft binnen de club. Dat verweet Mourinho hem, niet zo hard trainen want de fans stonden toch wel achter hem. Daarbij is Sara, zijn vrouw, niet echt van goede invloed op hem. Maar dat is mijn mening...

Hala Madrid

19 juli 2014 om 15:45

Courtois had de meeste clean sheets , tweede seizoen op rij

19 juli 2014 om 15:55

Spotlights? Man, ik weet niet wat je denkt maar het is hier maar een voetbal forum waar mensen hun mening schrijven. Een mening zijn altijd verschillend, de ene vind dat zijn tijd er op zit, de andere vind dar hij plaats moet maken voor nieuwe aanwinst.. maar onzin kramen, om in de spotlight komen?????? Volgens mij heb je hier grote verwachtingen.. Je zal niet op MTV komen door een geweldige reactie te plaatsen, hey jochie... je moet terug met je voeten op de grond zetten..

19 juli 2014 om 16:03

3x gewonnen. En Casillas blijft gewoon een van de beste keepers en komt zeker in het rijtje van beste keepers ooit. Alleen had hij de laatste tijd er volgens mij schijt aan en was hij het zat om op de bank re zitten. Ik gun hem deze transfer wel want zo'n weteldkeeper goort gewoon elke week tussen de palen te staan.

19 juli 2014 om 16:06

Pompomos: als je dat gaat vergelijken met die van Iker is dat natuurlijk onlogisch, omdat Casillas veel meer op de bank heeft gezeten..

19 juli 2014 om 17:32

@gentleman23 Precies. We oordelen nu wel lekker op basis van 2-3 maanden, maar was hij ook niet de keeper die het doel stond bij het CL succes van Madrid dit seizoen? En goh, hadden ze de beker ook niet gewonnen? Volgens mij doe je dat niet zonder uitstekende keeper. Hij heeft dit seizoen zeker gewoon goed gepresteerd, weer wonderbaarlijke reddingen gehad. Daarnaast is hij niet alleen een geweldige keeper, maar ook een top leider. Hij is nog steeds gewoon een geweldige aanwinst voor iedere club. Arsenal zou zeker ontzettend veel aan hem hebben, en ik zie hem ook graag in de PL verschijnen.

20 juli 2014 om 05:12

En een CL binnengehaald... zomaar een kleinigheidje... Just saying. Wat ben jij een ondankbaar nepfan. Schaam je echt diep diep...

20 juli 2014 om 10:08

Cl Door hem binnengehaald? Door zijn blunder in de finale.. Gelukkig dat Sergio Ramos de 1-1 binnen kopte de laatste 10 minuten.. Gelukkig dat CR7 17 erin knalde dit Cl.. Gelukkig dat de defensie als een blok stond waarmee Casillas weinig werk hadden anders konden wij La Decima op ons buik schrijven.. a hmar

20 juli 2014 om 20:12

Als Iker het goed doet dan speelt de defensie sterk. Heeft CR7 geen voorzetten gehad? Waren alle 17 goals inviduele acties? Ik vind dat zo appart, je onthoudt een fout van Casillias en alle reddingen die hij verricht vergeet je voor het gemak. Hoeveel prijzen heeft Lopez voor binnengehaald voor Real?
Neuer is de beste van het WK, had hij niet toevallig de sterkste elftal?

ik heb liever wojciech szczesny onder de lat staan. Die is nog jong en heeft veel potentie

19 juli 2014 om 13:47

Het is een grappige gozer met zijn filmpjes, maar ik betwijfel of hij nog echt veel beter wordt. In de schaduw van Iker zou hij ook veel kunnen leren.

19 juli 2014 om 13:48

lol, Iker is honderd keer zo goed, een van de beste keepers aller-tijden in zijn prime en jij wilt liever een clown als Szczesny?!

19 juli 2014 om 14:02

Iker 100 keer zo goed? Dus zelfs zo goed dat zowel Ancelotti als Mourinho hem moeiteloos op de bank zetten ten faveure van Lopez? Zelfs zo goed dat hij grotendeels verantwoordelijk was voor de uitschakeling van Spanje? Casillas is passé, waardeloze keeper.

19 juli 2014 om 14:09

Wat wil je daarmee zeggen. Dat Casilias overrated is. Dat hij niks voor Arsenal kan betekenen, gast ga toch lekker en middagdutje doen.

Je praat zwaar onzin.

Casilias is zeker nog een van de beste keepers in de wereld. Sowieso staat hij momenteel onder zware druk in Spanje.

En van competitie veranderen kan al ervoor zorgen dat hij zich weer laat zien op Master niveau.

Echt flauw hoe mensen hem nu al afkraken echt gewoon te lachwekkend voor woorden.

19 juli 2014 om 14:09

WS heeft dit jaar niks minder dan stabiliteit laten zien. Geen gekke fouten meer, iig geen cruciale. Kan me wel wat nonchalante acties voor me halen, maar net zo nonchalant lost hij ze weer op.

De schrik zit er af en toe wel goed in bij hem, maar dat hoort allemaal bij het leerproces. Het afgelopen seizoen heeft WS super stappen gemaakt en een eventuele komst van Casillas zal hem alleen maar sterker maken. Daarentegen zal het voor Casillas het einde kunnen beteken, een stap naar Arsenal lijkt me een doodsteek voor zijn carrière. Er logt simpelweg meer druk op Casillas dan op Wojech, door de status van Casillas en vorm van het afgelopen seizoen.

Casillas moet in Spanje blijven en Barcelona zou de beste keus zijn, maar denk dat dat onmogelijk is.

19 juli 2014 om 14:11

Wow om hem waardeloos te noemen gaat echt heel ver! Een keeper van 33 is verre van passé... ook deze kunnen een keer een seizoen minder keepen

19 juli 2014 om 14:12

@respect2all We kraken Casillas niet af, persoonlijk raad ik hem zelfs ten zeerste af om naar Arsenal te vertrekken.

Casillas is een wereldkeeper, maar Wojech is op dit moment een weg aan het inzetten waar je niet zomaar tussen kan komen. Zeker niet als je de afgelopen 2 jaar niet top bent geweest, je zo een staat van dienst hebt ( druk dat het meebrengt) en de tijd begint te tikken.

Ik vind Casillas ook totaal geen keeper voor de PL, daarentegen heeft Wojech wel bepaalde kwaliteiten om het te redden in de PL. Niet elke speler kan zomaar overal terecht en in dit geval is dat naar mijn mening ook zo.

19 juli 2014 om 14:19

Ja, Casillas is enorm overrated. Kijk jij bent er weer zo eentje die elke legende als Lampard, Buffon, Gerrard en Casillas diep in het holletje zit, en niet meer realistisch naar prestaties van spelers kan kijken. Ik heb vorig jaar met eigen ogen gezien dat Lampard flink achteruit is gegaan. Zo ook Casillas, die al twee jaar geen vaste plek in het eerste van Madrid heeft en voorbijgestreefd is door een 32-jarige die nooit bij een topclub had gespeeld. Afgelopen WK heeft hij tegen Nederland en Chili lopen blunderen en ik kan me dus niet voorstellen dat een veteraan als hij een belangrijke rol kan spelen in een club in opbouw als Arsenal.

19 juli 2014 om 14:23

je zegt het zelf "een van de beste keepers aller-tijden in zijn prime"

ik denk dat hij daar allang overheen is anders had hij de afgelopen 2 jaar niet gebankt

19 juli 2014 om 14:25

@CocoAfc@

Ik kraak alleen mensen af die niks nuttigs over deze geweldenaar kunnen zeggen. Schandalig dat ze deze keeper nu al afschrijven omdat hij momenteel in een mindere tijd zit.

Daarnaast wou ik effe terugkomen over je topic.

Hoezo zou Casilias in de weg staan voor Wojech, Casilias brengt de benodigde ervaringen mee zou dat niet en positieve verandering kunnen zijn voor Wojech als hij toch transfervrij is.

Bovendien iemand als Casilias kom op met all respect die wil je toch wel in je team hebben, keepers heb je altijd nodige ongeacht de leeftijd en ik kan je zeggen dat en keeper als Casilias alleen maar positief kan uitpakken voor de jeugdkeepers van Arsenal.

19 juli 2014 om 14:27

Wat is WS? Waarschijnlijk?

19 juli 2014 om 14:31

@respect2all

Als je goed leest zie je dat ik iets anders zeg. De komst van Casillas zal Wojech juist veel sterker maken en deze stap zal alleen maar nadelig zijn voor Casillas. Natuurlijk komt er iemand binnen en zou het een goede uitstraling zijn voor je team, maar ik probeer nu te denken vanuit Casillas zijn oogpunt.

Deze stap zou voor Casillas niet goed zijn, want waar hij afdaalt heeft Wojech de weg naar boven gevonden. Daarbij vind ik ook dat hij totaal geen keeper is voor de PL en Wojech weer helemaal wel.

Het zou jammer zijn om zo een icoon weg te zien kwijnen op de bank of in een competitie waar hij niet past.

19 juli 2014 om 14:32

@ondertoon
Wojciech Szczęsny, kost me 2 minuten om die naam constant te schrijven...

19 juli 2014 om 15:23

Casillas is enorm slecht in de lucht. En denk je dat hij het goed zal doen in de Bpl, waar veel lange ballen/voorzetten worden gegeven?

Casillas moet beter nadenken. Veel oude ploeggenoten van hem, zoals Guti, adviseren hem om niet naar de BPL te gaan. Al zijn zwakte punten zullen blootgelegd worden.

19 juli 2014 om 17:38

Jonathan, moet je je mond niet afvegen? Er komt poep uit. Met je 'waardeloze keeper'. Ga toch weg man. Alleen al door zijn ervaring is hij belangrijk. Mourinho heeft hem uit de basis gehaald door de vele aanvaringen tussen die twee, en Ancelotti krijgt, zoals bekend, een stijve van lange keepers. Nou, heb je met Diego Lopez een goede. Casillas daarentegen moet het niet hebben van zijn lengte maar van al het andere wat goed of geweldig aan hem is. Zijn reflexen zijn gewoon nog ongeëvenaard en hij is niet voor niets nog steeds aanvoerder van zowel de nationale ploeg als Madrid. Is gewoon een geweldig persoon en een nog betere keeper. Zeker nog voor veel waarde voor Arsenal. En ook voor Real Madrid.

19 juli 2014 om 13:54

Je hebt gelijk en Casillas wordt alleen maar minder. Hij is ook zwak in de lucht iets wat enorm belangrijk is in Engeland. Szcesny is geen slechte keeper en kan nog beter worden.

19 juli 2014 om 14:44

Hij heeft er altijd gestaan als hij er moest staan. Doir een blunder van een wk is iedereen vergeten dat zonder hem real de finale niet kon halen. Echt medelijden met die man, want zon voorbeeldige prof is na een slecht wk zijn naam kwijt, waar hij jaren voor heeft gezweten

19 juli 2014 om 15:04

Tuurlijk. Hij is een paar jaar de beste van de wereld geweest, maar de lucht wa snooit zijn sterkste punt hoor. Het is wel zo dat Arsenal er niet per se beter op wordt met Casillas

Dit is onzin Iker blijft bij ons.

Als dit Arsenal lukt dan zijn ze echt een serieuze titelkandidaat. Wat een transfergeweld daar in Engeland trouwens. Beide clubs uit Manchester, Chelsea, Liverpool, Arsenal. Al hun 2e teams zouden de eredivisie met gemak kunnen winnen.

19 juli 2014 om 14:01

Want Casillas is degene die dat verschil maakt? Hij is vergane glorie en bovendien klein en zwak bij hoge ballen. Veel succes daarmee in Engeland.

19 juli 2014 om 14:44

Al die reactie na een minder goed wk, hij is en blijft een van de besten misschien wel de beste. hij had weinig gespeeld dit seizoen dus mag je ook niet verwachten dat hij alles tegenhoud, niet alleen zijn fouten op het wk maar ook vooral van de verdediging.

19 juli 2014 om 16:27

Niet alleen een WK hoor, hij is niet voor jan met de korte achternaam zijn basisplaats verloren bij Real Madrid.

19 juli 2014 om 16:43

Terwijl de kampioen met het eerste team in de CL verliest van Ajax? Overdrijven is ook een kunst hoor.

20 juli 2014 om 11:27

Ja, Ajax heeft van Manu, Manc en Barcelona gewonnen in de afgelopen jaren. Nee, Ajax komt niet in de buurt van het niveau van deze clubs. Doei!

20 juli 2014 om 11:56

Je bewering dat de tweede teams van deze clubs om het kampioenschap mee zouden spelen raakt kant noch wal.
Het tweede van je eigen club bijvoorbeeld speelt slechts op het vierde niveau van Duitsland. Maar dat zul jij als gloryhunter waarschijnlijk toch niet weten.

Dan is Arsenal zo goed als compleet.....
Ik zet mijn geld dan op Arsenal!

19 juli 2014 om 13:48

Nee Arsenal heeft nog steeds dringend een verdedigende middenvelder nodig. Arteta is een goede speler maar kan het gewoon niet op de CVM positie.

19 juli 2014 om 13:54

Nigel de jong misschie ?

19 juli 2014 om 13:57

Gewoon box-to-box speler halen voor die positie. Iemand die verdedigend zijn mannetje maar ook aanvallend zijn steentje bijdraagt.

Als je daar een pure breker neerzet, zal dat niet genoeg zijn. Gewoon een technische Cvm, die aanvallend ook mee kan doen.

19 juli 2014 om 13:58

Nigel de Jong zou uitstekend zijn en denk ook het goedkoopst van alle toppers op zijn positie.

19 juli 2014 om 13:59

We hebben met Ramsey, Wilshere, Chamberlain en Diaby mits fit al 4 box to box spelers van hoog niveau. Een vm die zich voornamelijk richt op zijn verdedigende taken is gewoon een vereiste.

19 juli 2014 om 13:59

Fean Time.

Dat zou zeker en goede aankoop zijn alles beter dan Arteta, die denkt echt nog dat hij van waarde kan zijn.

Die moet echt weg daar, desnoods breng ik hem weg.

Maar de Jong heeft laten zien dat hij makkelijk nog mee kan met de top.

Ik zou blind voor hem gaan als Khedira veel eist, dus De Jong is de perfecte alternatief.

19 juli 2014 om 14:05

@cocoafc

Diaby moet je niet meetellen, als hij fit is gewoon als een bonus zien. Ik weet dat Wenger Chamberlain meer in het centrum wilt gaan zetten maar dat is hij op dit moment nog niet dus om hem gelijk als een box-to-box middenvelder te zien gaat een beetje te ver.

Daarme houdt je alleen Wilshere en Ramsey over. Ramsey heeft al een basisplaats en ik vind Wilshere te aanvallend om hem ernaast te zetten.

Als Wenger geen nieuwe CVM gaat halen, dan speelt Arteta volgend seizoen gewoon nog in de basis. Daar ben ik bijna zeker van.

19 juli 2014 om 14:06

Laat ik het zo zeggen ik zou eerder voor een type Pogba of Vidal halen voor die positie dan een type Nigel de Jong.

Nigel is natuurlijk een geweldige balafpakker, maar met een type Pogba of Vidal heb je dat plus aanvallende kwaliteiten. Nigel voegt aanvallend niet zo veel toe. Maar ja zie maar zo'n type Pogba of Vidal binnen te slaan. Khedira is wel zo'n iemand die ook aanvallend zijn steentje kan bijdragen.

19 juli 2014 om 14:08

Arsenal-Gunner

Wie heb jij liever voor die positie naast Ramsey. Een type De Jong, dus een pure balafpakker (wel de beste in zijn soort) of iemand als Vidal/pogba verdedigend sterk, maar ook iemand die assisten en doelpunten kan leveren?

19 juli 2014 om 14:17

@Arsenal-Gunner

In een seizoen kan heel veel veranderen en in potentie zijn het allemaal uitstekende box to box middenvelders. Chamberlain hoeft maar fit te blijven en je hebt drie voor de box to box positie.

Ik zeg niet dat Wilshere en Ramsey samen moeten spelen, maar juist daarom zijn we toch goed bezet op de Btb? Ze gaan niet samen spelen dus er gaan mensen banken. Ramsey gaat spelen en dan heb je eventueel Chambo en Wilshere nog op de bank, dan is die box to box niet meer nodig.

Ik blijf hoop houden op Diaby, fit is hij 1 van de beste middenvelders van de PL, naar mijn mening de beste.

Een nieuwe CVM gaat komen en ik zie eerder Flamini in de basis staan. De enige reden waarom Flamini niet altijd zijn plek heeft behouden zijn die domme gele en rode kaarten.

19 juli 2014 om 14:21

@darkeagle

Ik heb liever een een pure verdedigende middenvelder ala de Jong. We hebben met Ozil, Cazorla, Ramsey, Wilshere en Chambo genoeg spelers die een doelpunt kunnen maken vanuit de middenveld positie.

De reden dan Pogba en Vidal zoveel scoren en compact kunnen spelen komt door de speelstijd van Juventus. Zij spelen met alleen maar power op het middenveld en geen lichtvoetige jochies, bij Arsenal is dat nou eenmaal anders. Bij ons komen zij in aanmerking voor de CM plek maar daar staat simpelweg al genoeg, dan had ik liever een Cesc terug gehaald.

Bender en de Jong zijn de beste opties, de Jong kan trouwens nog aardig voetballen en passes geven ook hoor. Hij is veel gevarieerder geworden in zijn spel de afgelopen jaren.

19 juli 2014 om 14:32

@darkeagle

Ik zou graag een type Lahm/khedira willen zien. Iemand die verdedigend ijzersterk is maar wel mee kan in het positiespel dat Arsenal speelt.

@cocoafc

Wenger heeft Arteta toch wel boven Flamini in de rangorde. Het zijn allebei wel oke spelers maar ze komen wel te kort. Arteta is gewoon geen VM maar speelt daar uit wanhoop. Flamini is een zeer degelijke speler maar niet echt basismateriaal. Arsenal heeft een VM nodig die verdedigend sterk is maar aanvallend ook wel iets kan beteken.

Khedira zou perfect zijn en Arsenal heeft interresse in hem. Het enige probleem vooralsnog is dat hij te veel salaris eist. Hij eist zelfs meer dan wat Ozil krijgt en dat gaat Wenger nooit accepteren.

19 juli 2014 om 14:35

@Arsenal-Gunner

Arteta hoeft ik niet meer te zien. Was in zijn eerste seizoen uitstekend, 2e was hij goed op zijn nieuwe positie, maar het laatste seizoen was verschrikkelijk. Niet vol fouten ofzo, maar hij speelt zelfs op safe bij een potje tafevoetbal.

Khedira gaat het niet worden denk ik, laatste berichten zeggen Schneiderlin.

19 juli 2014 om 14:58

Ik ben zeer gescharmeerd van Schneiderlin. Ik zou het absoluut toejuichen als hij komt. Maar ik dacht toch dat Bender plan B was? Of kan hij ook niet gehaald worden?

19 juli 2014 om 22:36

Diaby de beste middenvelder van de PL? Zo subjectief kan en mag je niet zijn.

Iemand enig idee of het een betrouwbare bron is? Ik ken de Spaanse kranten totaal niet.

Ik dacht dat Wenger voor Ospina zou gaan. Casillas is natuurlijk nog steeds een geweldige keeper maar ik vrees dat hij te veel salaris zal gaan eisen voor iemand die alleen maar minder is aan het worden.

19 juli 2014 om 13:56

Dit meld momenteel de Spaanse krant. Maar ja zoals je het al zei dit kunnen ook slechts geruchten zijn. Neemt niet weg dat Casilias altijd gecharmeerd was van het Engelse competitie.

Dit zou toch en masterzet zijn als Wenger Casilias naar binnen kan halen.

Wat zou Arsenal dan toch en stabiele team hebben, en ervaring rijker zijn.

19 juli 2014 om 13:57

Is Xabi Alonso niks voor de CVM positie, kan makkelijk een paar jaar mee. Is ook niet de duurste.

19 juli 2014 om 14:01

Zou goed zijn voor de bank, maar daar hebben we Flamini al voor. Voor de basis zou ik geen risico met hem nemen, simpelweg te oud. Er moet een nieuwe nummer 1 komen en met Flamini hebben we al een prima nummer 2.

Na zo'n slecht wk en een bare Champions League finale, zou ik je niet meer kopen. Een opstapeling van blunders.

Dus hopen voor hem dat hij transfervrij mag.

19 juli 2014 om 14:04

KingErik.

En dit zeg je op basis van 1 seizoen wat er allemaal gebeurd is.

Al de goede momenten die hij voor Real heeft betekent ben je inmiddels al vergeten.

Mensen moeten zich echt schamen als ze Casilias afkraken. Die gozer was letterlijk 18 toen die al in CL keepte.

Heeft 151 caps achter zijn naam staan beetje respect voor deze gozer.

Beetje krediet voor deze geweldenaar dat hij dit seizoen niet mee heeft wilt niet zeggen dat hij en bagger keeper is.

Ik verwelkom hem dan ook met alle liefde bij Arsenal en denk dat alle fans ook achter mij staan. Kan ook en enorme boost voor Szechny zijn.

19 juli 2014 om 14:20

Het gaat er om hoe die nu presteerd. En dat is niet zo veel.

Wat die in het verleden heeft bereikt is ook erg netjes daar verdient die inderdaad respect voor.

Totaal overbodig voor Arsenal en bovendien heeft Casillas dit seizoen ook laten zien dat hij echt niet meer de keeper van weleer is. Het is een grote naam maar daar houdt het tegenwoordig ook wel een beetje mee op.

19 juli 2014 om 14:01

Aangezien Arsenal op dit moment alleen Szczesny heeft als keeper is Casillas verre van overbodig. Arsenal moet sowieso nog een keeper halen en Casillas kan ervoor zorgen dat Szczesny echt stappen kan gaan maken. Zo'n slechtte aankoop zou ik het echt niet vinden. Mits Casillas natuurlijk niet te veel salaris vraagt.

onbegrijpelijk, iedereen kraakt casillas af na het slechte wk van hem, en nu hij naar arsenal zou willen is hij opeens weer de beste keeper van de wereld?!

Niks voor Monaco? Omdat valies niet doorgaat

19 juli 2014 om 13:57

Lekker naar de Bpl. Met alle respect voor de Franse Ligue, maar ik zou liever naar Engeland willen dan naar Frankrijk.

19 juli 2014 om 14:17

Ja of Psg. Die hebben met Sirigu ook niet bepaald een hele goede doelman staan. Of AC Milan lijkt me ook nog wel een mooie club voor hem.

De meeste grote clubs hebben al een prima doelman. Ook bij Arsenal staat al een keeper die ik op dit moment niet minder acht als Cassilas. Vond hem tot voor kort altijd een van de betere keepers ter wereld maar de laatst tijd speelt hij weinig en maakt hij (vooral op het WK) een slechte indruk.

Als dit serieus is, wat ik betwijfel, dan heeft Arsenal een goede keeper voor de komende jaren. Casillias was de beste keeper de afgelopen jaren en hij kan nog zeker mee tot zijn 40ste dusja. Scezenzy is leuk en aardig maar Casillias is wereldtop.

19 juli 2014 om 14:03

Casillas was wereldtop en is dat de afgelopen 2 jaar gewoon niet meer. Een veldspeler kan niet teren op resultaten uit het verleden, maar ook een keeper niet. Casillas heeft wel uitstekende competenties om een topkeeper te zijn in Spanje, maar in op de Engelse velden komen de competenties van WS meer van pas.

Arsenal heeft serieuze plannen. I Like It. Casillias is een van de beste keepers van de wereld. Fantastisch als hij komt. Ik vind Casillas samen met Buffon en Neuer de beste keepers van de wereld.

Dan heb ik toch liever dat ze eens informeren bij Cilessen, al moet ik toegeven dat ik die enkel heb zien spelen op het WK. Casillas lijkt mij voorbij voor het allerhoogste niveau, blunders in de finale van de CL en het WK tonen dat genoeg aan

19 juli 2014 om 14:08

Arsenal is aan het zoeken naar een ervaren keeper aangezien Wenger in Szcesny gewoon de eerste keeper ziet voor de volgende 5+ jaren.

19 juli 2014 om 16:28

Het schijnt dat Ospina komt.

19 juli 2014 om 16:43

Nog steeds zelfde geruchtten van een paar dagen geleden? Want ik heb niks nieuws voorbij zien komen.

Dus Real haalt dit seizoen 4 top spelers.
- Kroos
- Navas
- James
- Falcao
Alleen over falcao hoor je niks meer over ondanks nu ook Benzema contract heeft verlengd goed nieuws ook lang leven BBC

Geloof mij nou maar, casillas is gewoon een prima keeper. ik ben nu al meer dan 20 jaar keeperstrainer, geef nu training aan de jeugd selectie van stade rennais. Doordat hij de laatste tijd verschillende fouten heeft gemaakt kijkt iedereen hem daarop aan, hij heeft de laatste 2 jaar gewoon weinig minuten gemaakt en dan raak je je ritme kwijt. hij gaat het gewoon prima doen, waar die dan ook keept.

Zonde, paar jaar geleden was hij de club-icoon van Real Madrid en nu moet het zo aflopen met hem. Ik betwijfel of Arsenal hem wel nodig heeft. Ze hebben sowieso een CVM nodig en misschien nog een top spits want die Olivier Giroud is eigenlijk een speler die goed is om als tweede spits te hebben.

Dit zou wel is die grote aankoop kunnen zijn!
Wat zou ik gillend gek worden als Cassillas transfervrij komt. Wojech doet de PL, Cassillas de Cl.
Maar dan zijn de geruchten rond Ospina bull, of Wenger en Gazidis, hebben de focus sinds maandag op Iker gelegd?
Ben Benieuwd.
Schneiderlin erbij:

Casillas
Debuchy
Mertesacker
Koscielny
Gibbs
Ramsey
Morgan/Diaby
Walcott
Ozil
Sanchez
Campbell

Casillas is te klein voor de Premier League. Die fysieke gevechten in the box gaat hij echt nooit winnen.

Arsenal heeft serieuze plannen. I Like It. Casillias is een van de beste keepers van de wereld. Fantastisch als hij komt. Ik vind Casillas samen met Buffon en Neuer de beste keepers van de wereld.

Ondanks dat hij 2 rampzalige seizoenen heeft gehad, valt 9 miljoen voor een 33 jarige (voormalig beste) keeper best mee of niet? Een keeper zoals Casillas zou makkelijk mee moeten tot zijn 36-37ste. Misschien zelfs zoals zo lang als Van der Sar. Je moet enkel hopen dat hij zijn oude vorm weer weet te vinden.

19 juli 2014 om 17:19

Maar keepers als Cech en Casillas zijn nu al minder dan pakweg 3 jaar geleden, wat zal dat binnen nog eens 2 jaar zijn?
Van der Sar was eerder de uitzondering dan de regel.

19 juli 2014 om 17:42

Klopt maar toch vind ik dit misschien wel het risico waard. Stel dat hij 2 heel goede seizoenen heeft en je daardoor kampioen wordt. Enkel zou ik hem dan wel voor maar 2-3 jaar vastleggen. Geen 4-5 jarig contract.

19 juli 2014 om 17:51

Van mij mag het gerust, 9 miljoen is inderdaad niet heel veel en misschien kan Sczcesny nog iets van hem leren. Als hij z'n oude niveau zou terugvinden, kan hij ons inderdaad kampioen maken.
Maar Casillas is wel niet goed op hoge ballen, dat zou in de PL wel pijnlijk duidelijk kunnen worden. In Spanje moet je niet zoveel ballen plukken.

Ach, we zien wel. Het schijnt dat we dicht bij het aantrekken van Ospina zijn, die ik ook een goeie keeper vind.

Real moet Casillas gewoon die transfervrije status geven, hij heeft veel voor de club betekent maar het is nu echt gewoon tijd om te gaan

Voor dat die Arsenal supporters hier weer eens gaan liggen fantaseren, dit is dikke vette onzin! Voetbalzone alsjeblieft jong!

Arsenal zou een goeie club voor hem zijn
Navas en López is genoeg voor real
Real hem gratis laten gaan uit respect voor deze icoon
Misschien een vriendelijke wedstrijd met Arsenal erbij

Casillas zou bij mij in elk team ter wereld een basisplaats krijgen. Enkel bij Bayern München zou ik 3 jaar moeten nadenken of ik Neuer of Casillas op stel, een Casillas in normale doen is namelijk net zo goed.

Gaat niet gebeuren, Arsenal gaat als het goed is Ospina halen.

Ooooooh dat zou zeker een leuke versterking zijn! Keeper die een beetje vertrouwen nodig heeft en dan zo weer een wereldtopper is! Hopen dat Khedira nog komt en een verrassing en ik ben zeer tevreden.

Hier ben ik zeer blij mee, ondanks een legende, is het beste er wel af vanaf nu. Bovendien gaat hij nu naar Arsenal, als hij zo keept als de laatste tijd gaat hij de titelkansen van arsenal nog verprutsen, blij ermee als Real Madrid en Chelsea fan :-)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren