Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Casillas verlaat Portugal en plakt laatste hoofdstuk aan carrière vast’

Laatste update:

Iker Casillas leek zijn loopbaan af te sluiten bij FC Porto, maar dat gaat mogelijk niet door. De 35-jarige doelman krijgt in Portugal nog altijd te maken met de nodige kritiek en kan volgens RTL vertrekken naar Olympique Marseille.

/

l’OM is op zoek naar een opvolger voor de 34-jarige Yohann Pelé en zou het dus wel zien zitten om nog met de één jaar oudere Casillas in zee te gaan. De zeventienjarige Alban Lafont van Toulouse wordt gezien als een keeper voor de toekomst.

Casillas speelde zijn gehele loopbaan voor Real Madrid alvorens hij in de zomer van 2015 de overstap maakte naar het Estádio do Dragão. Hij speelde tot dusverre 63 wedstrijden voor Porto en daarin kreeg hij vijftig doelpunten om de oren.

Denk jij dat Iker Casillas volgend seizoen nog voor FC Porto speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Casillas, de man die de beste keeper ooit was, de man die zonder respect is behandeld door Real en nu idem door Porto? Deze man verdiend een betere einde aan zijn carriere, want als de jonge leden hiero weet wat deze man heeft betekend voor het voetbal.....

28 december 2016 om 00:31

Casilles, de man die een periode de beste keeper van de wereld op dat moment was, maar waarvan zeggen dat hij de beste keeper ooit is toch echt te ver gaat. DIe op een gegeven moment weg moest bij Real omdat het gewoon echt niet meer kon. Die nu ook al niet meer blijkt te renderen bij Porto. Die Casillas inderdaad ja.

28 december 2016 om 01:03

De man die de grootste palmares ooit heeft van de keepers, is wel degelijk de beste keeper ooit. Feiten zijn feiten.

28 december 2016 om 07:13

Dat maakt je alsnog niet de beste keeper ooit.

28 december 2016 om 09:38

De beste keeper ooit is een mening die je vormt op basis van criteria die je zelf stelt. Daar zijn geen officiele criteria voor.

Dat hij het grootste palmares ooit heeft (geen idee of het waar is?) zegt bovenal dat hij onderdeel is geweest van een uitermate succesvol team.

Dat jij aantal prijzen direct relateert met de kwaliteit van een keeper mag, maar dat maakt jouw mening nog geen feit.

28 december 2016 om 11:13

@fahd_moufi

Victor valdes heeft qua club prijzen net zoveel gewonnen, die hoort niet eens bij de beste 10.
Dus wat je zegt zijn zeker geen feiten

29 december 2016 om 01:55

Casillas is toch zeker wel de beste keeper ooit. Deze man heeft zo verschrikkelijk veel punten en prijzen gepakt voor club en land, heeft zo veel goede maar ook minder goede spelers voor zich gehad, is gewoon altijd de beste geweest. De tijd dat iedereen zei dat hij aftakelde, verspeelde hij nog steeds geen punten. De beste ooit zonder twijfel.

28 december 2016 om 01:16

Iker Casillas is zonder twijfel een van de grootste keepers ooit. Maar toch hebben de laatste jaren zijn status flink afgebrokkeld. Want op het moment dat Casillas op een leeftijd kwam waarop keepers vaak écht op hun top zitten (begin 30), ging het met hem eigenlijk alleen maar bergafwaarts. Tuurlijk, er is het een ander gebeurt bij Real destijds. Maar hij keepte ook zeker niet meer zo goed als daarvoor hoor! Kijk naar een Buffon, die 4 jaar ouder is en bijna elke week nog bewijst een van de beste keepers te zijn. Eeuwig zonde dat dit Casillas is overkomen..

28 december 2016 om 11:35

Ondanks dat hij niet goed genoeg behandelt werd op het laatste bij Real en dat niet helemaal goed te praten valt had hij dat toch echt aan zichzelf te danken. Op het laatst presteerde hij minder goed dan Lopez nota bene. Voor zo'n cultheld kunnen we dat nog wel door de vingers zien, maar als ie dan ook nog eens onrust stookt in de kleedkamer en dingen naar de buitenwereld lekt, simpelweg omdat hij het niet met de coach kan vinden, dan is het tijd om te gaan. Hij toonde dat hij zijn eigen ego belangrijker vond dan zijn club, en dat had niemand verwacht. Ik ben al m'n hele leven fan van Real en ik heb hier op vz altijd al Casillas als mn avatar gehad, maar ik was verdomd blij dat ie weg was. Al had de manier waarop inderdaad beter gekund ondanks alles

hier geloof ik niets van Porto wil zijn contract toch verlengen?

28 december 2016 om 02:52

Totaal niet, hij zit niet voor niets op de bank

28 december 2016 om 03:13

hij zit niet op de bank.

Hij is gewoon al 4 jaar klaar. Heeft met geweldige teams (spanje en Real gespeeld). Hij heeft z'n bijdrage geleverd, maar is niet de beste ooit. Misschien de meeste prijzen, maar daar zijn meer variabelen van invloed bij.

Probleem is dat Casillias eerder oud wordt door zijn lengte. Was hij wat langer geweest dan was het minder opgevallen. Zijn kat-achtige reddingen zie je nog zelden. Hij was vroeger een periode met Buffon zeker wel de beste. Andere lange keepers zoals Van der Sar vroeger concurreren hun traagheid met hun lengte. Van der Sar was in zijn eindjaren misschien wel de beste Van der Sar

Casillas voelt zich goed bij Porto en gaat voor zijn derde seizoen, meldt A Bola. San Iker trekt dus niet naar Marseille

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren